Outfit 28/8 - Sen!

/ Jeans Hilfiger / Topp - / Skärp - / Converse /
Outfit från i Onsdags! Vet, aaaaslänge sen ju! Men somsagt, bättre sent än aldrig..
 
/Mathilda
 

Myskväll med bästa

Sitter på bussen med Malin till Mörby där vi ska handla mat. Sen åker vi till Anna och lagar tacos som vi sedan äter med de närmaste. Sen vid 8 tar jag tåget till viggbyholm där jag möter upp Oscar och sen ska vi fira en kille som fyller år med massa kompisar! Kommer nog bli en bra lördagskväll!

Skev bild men det känns som att folk kollar så tar ingen ny nu, haha


Sen Outfit från 29/8

/ Jeans Crocker (?) / Blus Kaffe / Kofta Odd Molly / Skor Converse / Väska Björn Borg /
 
Liten snabb men mysig outfit från i Torsdags. Lite skeva bilder, men de till vänster togs efter skolan och den till höger togs innan - så därför blev de lite knasiga.. haha aja..
 
Förlåt att dethär kom upp sent, men bättre sent än aldrig, right?
 
/Mathilda
 
 

Details in my room

 
/Mathilda
 

Helgens planer

Jaa, Fredagen är ju redan förbi, så vi kör en snabb Lördag/Söndag!
 
Lördag:  Fika/Lunch/Picknick med Malin, Elin, Pelle & Martin. Kanske rider Trasan. Kvällen är oklar för min del, antingen är jag med på kräftskiva (men gillar inte kräftor så mycket, dock är det ju mysiga vänner så) och sen Ösby med Massa folk. Eller så träffar jag kompisar i Täby där en kille fyller år. Men vi får se lite hur det blir.. Beror lite på vädret också.. och det brukar alltid bli struligt precis innan så ja - inget bestämt.
 
Söndag: Klockan 10.00 ska jag vara i stallet för då kommer en leverans med Hö. Blir nog en förmiddag/morgon i stallet helt enkelt. Trasan ska ridas och fixas så det lär ta några timmar där. Sen är jag sugen på att dra till Täby Centrum och se den nya delen de har öppnat där med Mamma! Skulle vara najs. Sen blir det till att plugga jättemycket! Måste göra ca 70tal i matten för att ligga bra till och tills på fredag nästa vecka ska jag ha läst 60 sidor i en svenskabok som jag inte har börjat med än.
 
Så så ligger det till just nu! Har säkert glömt nåt också... Plus att det alltid brukar bli lite extra. 
 
/Mathilda

Skeva Outfitbilder

/ Jeans Replay / Linne H&M / Sjal - / Converse /
Usch, usch, usch vilka äckliga bilder

Aja, här kommer iaf lite outfitbilder från idag. Sämst kvalite och ser asskev ut i ansiktet så var tillochmed tvungen att hugga av halva ansiktet på vänster bilden! Män män, ni kan iaf se på ett ungefär hur jag såg ut idag!
Skön outfit, väldigt enkel men classy.
Hade sjalen över axlarna dock hela dagen för det var mysigar..
 
/Mathilda
 

Blev lite knasigt dethär

För lat för att blogga, för lat för att ladda över bilder, för lat för att hitta på något kul att skriva om, för lat för att ens hålla mig vaken... ja, Hej Jag heter Mathilda och detdär var en snabb beskrivning på mig just nu.
 
Hela eftermiddagen och kvällen igår & förrigår spenderades till att sova. Idag slutade jag 14.45 då jag direkt stack hem, la mig i sängen och kollade på tv med en kopp te. Sen begav jag mig till stallet vid 17 på min lilla svarta cykel i regnet. Hängde i stallet 3,5h isch & sedan begav jag mig på min lilla svarta cykel hem igen. Alltså SÅ tråkig är min vardag just nu! Det är helt bisarrt! Men nu är det helg och snart kommer ett inlägg om lite plans osv. 
Har faktiskt, under dehär dagarna då jag vart så fruktansvärt lat, orkat ta lite outfitbilder! Dock har jag inte orkat lägga upp de, men jag funderade på att göra det nu. Annars har jag lite ideér faktiskt på vad jag ska göra för inlägg nu så förhoppningsvis blir det bättre uppdatering nu i helgen!
 
Lite bilder från dagen
 
/Mathilda
 

So Lektion

Har So i typ 1,5h nu, ganska soft ändå! Håller på med ett grupparbete med Veronica, Carl & Malin så det rullar! Så om en 30 min slutar vi sen är det Svenska-Lunch-Slöjd och så slutar vi! Då ska jag... haha har inga planer idag vafan, ensam på en fredag :( Aja, får väll ringa nån gammal barndomsvän i värsta fall, haha! Nej men vi höööörs! Puss
 
/Mathilda
 
 

Slutar nu!

 
slutar nu från skolan! Ska dra hem och typ plugga/chilla.. Hörs!
 
/Mathilda
 

Little Black Dress

 
Black dress
 
Räddare i nöden? - Little black dress! Från att vara en tråkig svart klänning kan man göra sååå mycket så det blir helt galet snyggt! Ett MÅSTE att ha i garderoben! Sen är det bara att köpa smycken, clutches, skor, make-up i olika färger och typer så kan man skapa såå många olika outfits!
 
/Mathilda

Min musikstil

Min musikstil är Otroligt blandad! Lyssnar typ på allt egentligen. Eller tjaa, inte western och gamla 60-tals låtar, men ni fattar grejen.. Det som går på Radio, det pappa spelar här hemma, slo, soft, chill musiken kompisarna kör på, house låtarna osv osv. Men tycker oftast att låtarna är bäst om de har en bit som är "fin" Alltså där nån sjunger med en bra röst. Gillar inte skrillex eller typ där det är samma ton hela tiden. Låten ska ha en skön refräng eller drop. Annars kommer jag nog inte lyssna på låten igen..
Här kommer lite blandad Mathilda-music 
 
Lyssna på den första gången nyss, men den verka bra! ↓ 
 
 Lite deppig, men ändå najs! Refrängen ger en liksom en "knuff" Haha..↓
 
Började lyssna på den hos Bianca, sen dess satt den fast i huvet 24/7.. Nu börjar den bli lite uttjatad hos mig, men ändå bra! ↓
 
Lysnade på denhär jämnt när den precis hade kommit ut 2011, lyssnar på den då och då nu. Riktigt skön! ↓
 
Gillar refrängen på denhär låten... den är..fin! eller Biten I'm into you.. haha aa ni fattar!↓
 
Osvosv.. Lyssnar somsagt typ på allt! .....när jag väl lyssnar på musik, har inte ens Spotify :$
 
/Mathilda

Mönstrat H&M

Billiga mönstrade plagg från H&M, snyggt i höst!
 
Kom ihåg nu! Härma ej!!! Ni fattar vitsen, klart ni får köpa det om ni vill, absolut, klart inte jag bestämmer det och det är ju lite kul om ni gillar min stil och mina tips.. Men när man för 10nde gången härmar med att köpa ett plagg jag vill ha/har tipsat om - då börjar jag tröttna & bli irreterad! Men se dethär som tips och insperation! Ni måste inte köpa dethär bara för att jag lägger upp just de plaggen, ni kanske kan få lite ideér bara? :)
 
/Mathilda

Wednesday

It's time for bed hörni! Iaf för mig.. Kommer dock somna om 2-3h typ för somna först på jacuzzin i solen och sen gick jag in och sov på soffan när jag hade kommit hem från skolan!
 
Idag har det annars vart en chill dag. Var på ett ärende i morse så kom till skolan 11.30 då vi hade So-Lunch-Svenska-Mentor, Så det var ganska chill! När vi hade slutat vid 14.00 satt jag kvar med Malin & Eric i 30min och sen stack vi till Mörby. Köpte med mig lite naturgodis hem (som var asbilligt) Och sen har jag inte gjort nåt mer idag än att sova och göra lite mattetal!
 
Ska uppdatera bättre imorgon, lägger några på inställt nu!
Världens finaste häst!

/Mathilda
 

Poncho

 
PonchoSnyggt hösten 2013 - Poncho
/Mathilda

Godmorgon

Sitter i min sköna säng och väntar på ett telefonsamt tal. Hoppar över de första lektionerna för ska göra en grej men hinner förmodligen till SOn vid 11.25.. Alltså det tog verkligen emot imorse att gå upp! Har nya rena lakan och 4 fluffiga kuddar.. så najs.. efter skolan får vi se hur det blir. Skulle rida Trasan men kan inte det längre så kanske bara är hemma och vilar. Jaja, vi hörst! Hoppas ni får en bra dag!
 
/Mathilda
 

Hemma idag igen!

Yes, nu blev det så. Hemma idag igen. Mår mycket bättre men kan vara bra att vara hemma en dag extra så jag verkligen blir frisk. Snart ska jag gå ner och göra lite lunch. Vet inte vad jag ska äta men börjar bli lite hungrig sådär.. Sen ska jag sola lite. Därefter blir det duschen och fixa sig lite så man blir lite fräch och piggare. Sen ska jag städa hela mitt rum och kanske flytta om lite om jag kommer på nån bra idé till hur jag ska göra! Och ikväll blir det idol och Hollywoodfruarna! Så, så ser min dag ut! Men självklart kommer mer uppdatering också. Hörs,puss
 
/Mathilda
 

Scary shit

Kunde inte ta en riktig bild på en orm, blev för obehagligt när man skulle söka på ormar på google.. 

Lite saker jag är rädd för. Finns mer som läskiga gubbar med väskor som det (skulle kunna) ligga en bomb i, man vet aldriiig.. Eller typ rädd för att bli gravid. Inte så att jag går runt och tänker på det hela tiden men nu när jag sitter här och tänker efter skulle det vara väldigt läskigt att 15 år gammal bli gravid..Hm, vad finns det mer.. Alltså att nån i min familj skulle bli skadad, dö eller att det skulle hända nåt med någon i familjen bara. Sen är det väll lite läskigt om nån skulle göra inbrott här. Tycker mord, våldtäckter och misshandel också är väldigt läskigt! Jaa listan kan nog göras ganska lång, men man kan inte gå runt och vara rädd för allt, men dethär var lite "fact's om mig" också..
 
/Mathilda

~ Autumn ~

Myyys! Hösten är rätt mysig ändå...ibland... när mn är på rätt humör typ.. Men kommer bli mysigt att ligga i sängen med en kopp te och kolla på film. Att de flesta outfits kommer bestå av Uggs och oversized tröjor.. Det är mysigt! Min favoritårstid är dock våren för då kommer massa summerfeelings och alla är glada, det börjar bli varmt och ljust! + att man har en lång tävlingssäsong framför sig. Vilken är er favoritårstid? Låter som en gammal mormor när jag ställer den frågan, men skulle vara kul att höra era reflektioner!
 
/Mathilda
 

LÄS noggrant nu! (Kollage #6)

 
Outfits
 
Lite blandade outfits! Kom ihåg, dethär är tips och inperation till er.. det betyder inte att ni ska köpa EXAKT samma sak.. har blivit lite trött på det nu. Mina kollage och "tips" på kläder är för att skapa ideér hos er, inte kopiera. Det är stor skillnad och jag fullkomligt HATAR när folk härmas. Så sluta med det. För annars kommer jag sluta göra kollage och ge tips.
Ideér, okej? inte kopiera..
 
/Mathilda

Usch, nej, fy

Hostar hela tiden! Det slutar aldriiig, och jag vill gå till skolan imorgon för jag vill inte halka efter nu i början och man vill liksom få ett bra intryck på lärarna nu den första tiden så jag vill kunna gå till skolan imorgon. Men min hals kliar så jag hostar jättemycket vilket gör att all energi läggs på det, näsan rinner, röster är sprucken som bara den & är bara allmänt trött.. Men ska försöka sova nu trots att jag inte är så trött - men jag behöver vila, så får vi se om jag kommer iväg till skolan imorgon eller inte!
 
Btw, har lite brist på ideér till bloggningen så har ni förslag får ni gärna komma med de! Kram
 Btw x2, funderar på att möblera om lite i mitt rum imorgon.. Hm, nån idé på hur jag kan göra? Har ju ganska litet rum + snetak och grejer, men behöver lite nytt känner jag!

/Mathilda

Filmtips?

Heej, har haft så långtråkigt hela dagen nu när jag bara legat hemma. Vill ut och träffa kompisar! Blir helt rastlös! Men nu har jag kollat Greys så mycket så nu tänkte jag sätta på nån film istället..
Har ni några filmtips? Kommentera gärna!
 
/Mathilda
 

Me and my besti bekännelser

My besto har börjat blogga igen (Här) så i samband med det tänkte jag köra lite bekännelser om oss!
Vi fyller år på samma dag, 98-09-29
Vi har aldrig vart på en fest tillsammans! Några krök liksom men aldrig nån fest faktiskt!
Vi båda har spelat gitarr, fotboll, innebandy, ridit/rider, dansat.
Vi är riktiga te-drickare! Dock kör Malin på grönt och jag på svart nu för tiden..
Vi har typ vart tsm med samma killar, haha.. eller rätt många iaf.. Men det var i 4-6an!
We are both blond..
Vi får upp ett starkt minne när vi hör ordet "kycklingar" haha
Vi har våra "Malin&Mathilda-bråk" som våra andra kompisar kallar det, haha, men jag tror vi har mognat till lite nu så det händer inte lika ofta längre..
We love Chocolate!
Vi har aldrig en stel moment.. Skrattar alltid vare sig det är lite/mycket när jag träffar Mallanballan.
Jo, vi var lite fjortisar där ett tag i 5an? 6an?.. 
Båda vi två är sjuka idag, hehe
When I first met Malin kallades hon godismalin, haha!
My little banane! ♥
 
/Mathilda
 

Lyx VS Budget

 
Lyx VS Budget
 
/Mathilda

Grey's Anatomi

Yes, idag blir det hemma från skolan.. Vill egentligen inte missa nåt men mår inte braaa :( Är förskyld och skit..usch. 
 
Nu sitter jag och lanar episodes av Grey's Anatomi. Lite typiskt mig för har alltid snackat dåligt om den serien när mina kompisar sagt att Grey's är skitbra! Har tänkt att hur kul kan det vara med en serie på ett sjukhus egentligen? men det visade sig vara rätt skoj. Samma sak var det med OTH & OC.. Måste börja lita lite mer på mina friendos, hoho.. 
/Mathilda
 

White Jeans

 
White jeans
 
Lite tips på hur du kan matcha vita jeans nu på hösten. Själv tycker jag att det mesta passar med vita jeans, förutom vita tröjor, oftast, då det skär sig och inte ser så snyggt ut. Men ibland funkar det vitt på vitt. Annars tycker jag vita jeans är enkelt att matcha! Väldigt bra basic plagg! Samma sak med Svarta jeans..
 
/Mathilda
 

Förlåt, förlåt, förlåt

 Heej, sorry för den urusla uppdateringen! Men har hänt så mycket i helgen så har inte haft tid till att sitta vid datorn. Idag har jag dock inte gjort så mycket mer än att vara i stallet, men mår jättedåligt och känner att jag kommer bli sjuk. Fryser, hostar osv så har inte haft någon ork till nånting utan har bara legat i sängen och kollat på tv.
Imorgon är det skola. Får se om jag orkar gå.. har inget planerat för måndag/tisdag eftersom jag inte vet om jag blir frisk. Annars kommer jag ligga hemma och blogga så det blir väll ganska positivt för er ändå!
Trasan fick promeneras idag i 40min och sedan duschade jag henne så nu är hon ren och fin!
 
/Mathilda
 
 
 

Kvällens planer

Nu ska jag börja fixa mig! Har redan skrivit om kvällens planer i förra inlägget men om nån är lat och inte orkar skrolla ner så ska jag till stan med tjejkompisar på fest! Kommer nog bli kuul! Så har precis duschat och ska börja sminka mig + byta om.. Brukar alltid sitta vid datorn för länge så jag missar bussen eller nåt men nu ska jag inte göra det igen! Ska käka middag snart med familjen också. Kött och bakad potatis står på Menyn vilket kommer bli gott! Aja, nu ska jag sluta skriva så jag inte missar bussen igen! Puss
 
/Mathilda

Fredag, Lördag

Hejsaan! Igår Kväll mötte jag upp Lisa vid 20.00 ungefär. Då tog vi moppen till kråkudden där lite folk var. Kom bara fler och fler och tillslut var vi väll 120 pers eller nåt sånt? Kommer typ inte ihåg, men det var kuuuuul!! Träffade många konfakompisar och även nya. Sen drog jag, Lisa, Max & Valter, vid 01 hem till Lisa. Så bada vi i hennes pool, basta och sen sov vi där.. Vaknade 7.30 imorse av att mitt alarm ringde och sen kunde jag inte somna om. Tog moppen med Lajs till Täby Centrum vid 12, då missade jag min buss så fick sitta och vänta i 30 min innan jag kom hem. 
 
Nu ska jag strax åka till stallet. Trasan ska på skritta ut/promeneras idag och sen ska jag duscha henne så hon blir ren och fin. Kommer antagligen hem runt 5-6. Då blir det duschen och fixa sig lite. Möter sedan upp Phia och Lisa och så drar vi till Stan för fest. Det är väll planerna just nu.
Om 15 min börjar andra omgången av finalen i EM - hoppning så sitter och väntar på att den ska börja. Men får kanske lyssna på svtplay så jag kommer iväg till stallet så fort som möjligt. Vi höörs!
 
Har inga bilder från igår tyvär..
 
/Mathilda
 
 

Burn

 "Cause we got a fire,fire,fire..And we gonna let it burn,burn,burn,burn" - går och sjunger den meningen hela tiden! 
 
/Mathilda

Bland det godaste som finns

Idag när jag kom hem från stallet (cyklade hem på 10 min, vanligtvis tar det 20..kände bara för att skryta lite) då var jag jättelökig, trött och hungrig.. Vad bassar då inte bättre med ett kallt, sött och snabbt mellanmål? Jo, Vanilj Kesella och färska hallon! Såååå enkelt, bara slänga på lite hallon liksom, och det var så underbart gott! Mmmmmmm!!
 
/Mathilda

++

 
Sunglasses
 
Runda svarta/bruna glasögon är såå Snyggt! ++
 
/Mathilda

Ovisade bilder från Las Palmas

Haha sista bilden är ju lite rolig, hoho!
 
Saknar som bara den.. Känns som att jag inte njöt tillräckligt när jag var där, huuh.. Aja, ska bli lite mysigt med höst ändå!
 
/Mathilda
 

Fredag, bra väder, roliga planer, chill skola...

Heej! Nu är jag hemma från skolan! Idag gick vi somsagt runt i söder och svarade på frågor.. Kan inte påstå att det var kul eller så värst värt, men det var mycket roligare än att ha lektion!
 
Ska bara byta om sen tar jag cykeln till stallet och rider Trasan. Cyklar sedan hem och duschar och sånt stuff. Därefter tar jag bussen till Lajs så fixar vi oss och sen drar vi ut, sen sover jag hos henne med kanske 10 andra tjejer också i hennes poolhus! Kommer bli jättekul! Vi hörs
 
/Mathilda

Fitspo

En jäkla massa insperation. Önskar att man var lite mer fit kanske... Börja träna? Alltså jag är lite lat, men jag ska försöka! Måste få en bättre kropp för min ridning, och det gör ju inget om man blir lite mer tajt..
 
/Mathilda

De senaste timmarna...GUD

Åh, har kollat på Finalen i Lag EM i hoppning nu! Sverige kom 3a och fick Brons! Grymt!! Var såååå nervös och har bitit sönder mina naglar. Satt nu med mamma och kollade de sista ryttarna.. Shit alltså!
 
Idag har jag & Malin btw legat hemma hos mig sen vi kom hem från skolan och solat. Har vart ganska soft! Käkade kyckling och sallad till lunch vilket var super!
 
Imorgon ska vi till Söder med skolan och gå runt och svara på frågor... Vi slutar vid 12-13 och då ska jag åka till stallet och rida Trasan. Sen blir det hem, duscha.. Efter det åker jag hem till Lisa, så fixar vi oss och sen åker vi vidare till Täby tror jag! Kommer nog bli trevligt!
/Mathilda

Sommarlovet 2013

Här kommer en liten summering av mig snabba sommarlov! Gick på några sekunder känns det som.. Minns fortfarande när vi satt i skolan sista dagen och bara väntade på att höra våra lärar säga "trevligt sommarlov!" Gud, vad tiden springer iväg! Dethär har jag bl.a hunnit med med..
Har vart på flera fester, skrattat och dansat med kompisar! Lärt känna nya människor på så sätt och det har vart super! // Tävlade KM precis i början av somamrlovet och då vann jag ju både KM och stilpriset, lycka! // Red och Fixade hos Trasan en del i början av sommaren // Firade midsommar med massa gäster hemma hos oss, missade Sophias fest vilket sög // Lärde känna bl.a Tess & Phia. Har spenderat några dagar på mysiga cafén denna sommar. // Åkte till mormor & morfar och var där 1 natt // Åkte vidare till skåne där min kusin Konfirmerade sig. Vi gick även på Falsterbo en dag vilket var kul! // Åkte till Mallorca för sol och bad, var sååå najs! Saknar som fan!!
 
Efter 1 vecka på underbara Mallis kom vi hem // Åkte vidare till Konfan två dagar senare. // Spenderade underbara 2 veckor med otroligt härliga personer! Nya vänner som kommer finnas kvar länge! // Konfirmerade mig med de bästa från Södra // Släkten kom hit och vi firade min konfirmation // Blev några dopp i nya Jacuzzin
 
 
Träffade ett gäng från konfan, grilla och bada - sedan drog vi till Bjurhäll och spela poker där jag vann (såklart) // Började rida Trasan en del nu igen när jag kommit hem // Firade Anna som fyllde år // Spenderade en kväll med mina Konfisar hemma hos Oscar, Jättemysigt var det!
 

 
Har haft en bra sommar i år! Kan dock bli ÄNNU bättre och det satsar vi på 2014! Tack alla ni som vart med och gjort min sommar bra! Många minnen kommer finnas kvar från denna sommar.. ♥
 
/Mathilda

Outfit 22/8

/ B-friend jeans Zara / tröja JC / Skärp SIHS / Skor Converse / bag BB / Sjal Glitter / Solglasögon Rayban /
/Mathilda
 

Soft en Torsdag

Chillar lite i solen efter skolan. Är riktigt varmt nu så det är asskönt! Musiken är på...soft! Om några minuter är kycklingen klar i ugnen, kommer bli gott till en fräsch sallad!
 
/Mathilda
 

Autumn #5

 
Autumn #5
En mysig sensommar/tidig höst outfit! Jaa, nu skulle den vara perfekt att ha innan det blir för kallt!
 
/Mathilda

Torsdag

Godmorgon! Idag börjar jag 09.20 vilket är den dagen som jag har "sovmorgon".. Slutar runt 12-13 som vanligt vilket är super! Efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på!
 
Men mer uppdatering kommer under dagen, puss
 
/Mathilda
 

Outfit 21/8

/ byxor Pull&Bear / Tröja Mango / Skor Converse / Väska Björn Borg /
 
/Mathilda

B&J'

Mår forfarande inge bra och har vart deppig hela dagen idag! Sitter och tröstäter lite Ben&Jerry och torkar bort tårarna längst kinderna.. har sån himla huvudvärk också! Usch.. 
 
Snart blir det iaf Tacos till middag, älskaar Tacos!!
 
/Mathilda
 

Pannkaksmys

Hej på er! Idag var jag hos tandläkarn vid 9.00. Inga hål xD... Det gick på 10 min så var i skolan halv 10 och då hade vi matte-spanska-So och sen slutade vi! Då drog jag, Emy och Veronica hem till Veronica där vi lagade pannkakor till lunch men sylt & grädde! Vi chilla typ lite och sen blev det en nap på soffan för mig och Emy innan jag behövde dra tillbaka till skolan igen vid 15.00 för utvecklingssamtal! 
 
/Mathilda
 

Första dagen i skolan - Outfit

/ Jeans Hilfiger / Blus Hunkydory / Skor Converse / Halsband Konfapresent / Klocka guldfynd(?) /
 
/Mathilda
 

Vill bara krypa ner under täcket

Nu slutar jag skolan. Ska hem och vila lite tror jag för är fortfarande deppig... Mår inte bra just nu alltså, usch! Ska tillbaka till skolan vid 15.30 för utvecklingssamtal.. tycker det är så himla tråkigt bara, ingen bra dag idag.. nää, vill bara komma hem, ta en te och sova. Sånna här dagar är onödiga.
Vill tillbaka till Mallorca och sommarlov! Åhh, 9 månader kvar, yey!
 
/Mathilda
 
 
 

Snabba Q/A

kan du fota all mat du äter under en dag och lägga ut
Kan jag göra!
 
Snyggt college! 
Är du kanske intresserad av ett bloglovinbyte? För såfall, får du gärna höra av dig! :D 
KRAM!
Tack! Jaa varför inte! Kram
 
No credit till mig? ;(
Haha okii, alla det var Linus som tipsade mig om The great Gatsby! xd
 
Fanns det några killar som du speciellt ville vara med? Alltså de som var mest sjyssta och sköna o så? Isånnafall vilka?
Alltså alla var typ sköna! Blev förvånad nästan.. Killarna på Karlberg var liksom sjyssta, roliga, snälla och såg bra ut! Ingen var taskig! Jag var typ taskigast, seriöst, haha. Men Ripe, Linus, Nording, Skullman, Lucas, Bjurhäll, Gund, Gabbe, Axwell, Rodén, Neander, Mange, Skoghagen, Bendz osvosv
 
/Mathilda

Fifty

1. Senast låt du lyssna på? Nån av Malins knasiga låtar hon lyssnar på :$
2. Vad är bäst, gamla eller nya låtar? Svårt, gamla är liksom "minnen" men nya är ju bra i nuet liksom..
3. Vem är din favorit artist? Har ingen speciell, gillar det mesta!
4. Är du kär? Nope 
5. Vad heter du? Mathilda
6. Hur gammal är du? 14 år, snaart 15!
7. När fyller du år? 29 September
8. Vad hände på din förra födelsedag? Jag åkte till Lyckås hästsport på dagen och överraskningsfest på kvällen!
9. Vad heter din mamma? Lena xd
10. Dricker du ofta? Näädå
11. Är du en partypingla? När jag känner för det.. :P
12. När blev du senast bjuden på en fest? Torsdags
13. Blir du lätt irriterad på folk? Beror på mitt humör, vem personen är och situationen
14. Hur många vänner har du på Facebook? 792
15. Känner du dem alla? Nej 
16. Har du ett förhållande just nu? Nepp
17. Saknar du någon? Saknar Sophia!
18. Om ja, vem? -
19. Sist du var på semester? Mallorca, 1 månad sen
20. Favorit blomma? Orkidé kanske?
21. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Regnbågens färger xd
22. Blogg du läste senast? Min (bästa)
23. Bästa dagen du vet? När man har riktigt bra humör, känner sig fräsch och allt bara flyter på! Tävlingsdagar går ej att klaga på..
24. Färg du önska du hade på dina ögon? Isblåa!
25. Har du strulat med någon tjej? Haha ja, hashtag yolo
 
26. Vart hitta du den här listan? Nån Olivia,'s blogg
27. Vad tycker du om Kenza? Riktigt snygg, men halvbra på att blogga just nu.. lite tråkig
28. Bästa drinken? Breezer är fan najs, har inte testat så mycket!
29. Har du pussat en tjej någon gång? Ja
30. Vad heter din pojkvän? Jag är singel..
31. Vet dina föräldrar att du har pojkvän? Jag har ingen
32. Längsta förhållande du haft ? 3-4 månader 
33. Vilken skola går du i? Mörbyskolan
34. Trivs du? Det funkar!
34. Har du varit i samma toalett med samma/motsatt kön hemma hos någon i smyg? Haha ja
35. Har du sovit bredvid en kille och sedan vaknat upp nästa morgon? Oklar fråga men nää
36. Bästa tumblr sidan? Don't knooow
37. När grät du senast? Karlberg, 3 veckor sedan
38. Är du olycklig? Nejdå!
39. Röker du? Nej
40. Om ja, sedan när? -
41. När hade du sist psykos tankar? haha vad är det?
42. En söt låt? Den HÄR, hihi
43. Har du vart kär i en tjej någon gång?  Nej
45. Framtidsplaner? Skapa upplevelser och ha jävligt kul!
46. Har du förlorat en vän nångång? Jaa typ
47. Brukar du ha väska? Ja oftast!
48. Har du tagit droger nångång? Nej, nej, nej!!
49. Vem är din bästavän? Malin är väll närmast, men har flera!
50. Kan du lita på folk? Nej, alla bara snackar vidare..
 
 /Mathilda

Tandläkarbesök på schemat

Godmorgon! Idag fick jag lit sovmorgon om man jämför med de andra i min klass. Skulle börjat 8.10 men slipper det då jag ska vara hos tandläkarn klockan 09.00! Kommer bli rätt chill då jag kanske är klar hos tandis runt 10, då går jag till skolan och är där 2h och sen slutar vi! Soft som bara den! Men nu ska jag fixa mig det sista innan min buss går! Ha en bra dag!
 
/Mathilda
 

Inte min kväll

Mår jättedåligt just nu och har gråtit massor ikväll. Har stora ringar under ögonen av alla tårar. Pratade med mamma om allt som jag stängt inne så länge.. Känns som att ingen förstår, men är iaf väldigt ledsen och behöver lite tid att tänka själv nu. 
/Mathilda
 

Fira Bestii

Idag var det första dagen i skolan! Vi gick från 09.00 - 12.00 och sedan satt jag kvar med Veronica och Kristina en timme efter det. Sedan drog jag till Mörby där jag träffa mina tjejor, sedan drog vi vidare in till stan där vi tog en lunch på Jensen's för att fira Elin! Vid 16.00 drog Jag, Malin & Stina till Bianca där vi var tills 19.30 i hennes lägenhet.
Bilder från Elin & Claras blogg!
 
/Mathilda

New in

Var ju inne i stan med Malin igår, mest för att titta runt. Men hittade denna top på Zara som jag tyckte var söt! Den är djup i ryggen där banden korsar sig (syns ej bra på bild), men man måste ha nipple cover eller freebra för det funkar inte med bh till. Tog den i strl S och 49:- gick den på vilket jag tyckte var ett fynd för en så söt och användbar top!
 
Prövade den populära, svarta byxkjolen som finns på Zara också ( ni hittar den här) Men blev lite tveksam om jag skulle köpa den. Tänkte på hur mycket jag kommer använda den osv.. stod och vela i typ 1h, men tillslut hängde jag tillbaka den! Dumt val? 
/Mathilda

Lista #1

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Ingen tror jag
Vad tycker du om kärlek? Otroligt komplicerat
När kramade du någon sist? Kramade min syster för kanske 30min sen
Saknar du någon speciell person? Nja inte direkt xd
Har du svårt för att bli kär? Jag har lätt för att bli intresserad men svårt för att bli kär..
Är du singel? Yes I am!
När fick du senast en komplimang? Idag :)

 

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: När jag svimma.. inge kul alls.
Hånglat med nån riktigt ful: Haha njaa
Hånglat med fler än 50 pers: Nej gud! xd
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Hoho, aa 
Gjort något riktigt dumt? Nää det är väll lite o ta i
Gjort något du verkligen ångrar? Alla har väll ångrat sig nån gång..
Åkt ambulans? 23/12 2012, usch
Åkt polisbil? nää 
Gjort nåt olagligt? cyklar utan hjälm varje dag i veckan
Fått din mamma att gråta? När jag föddes, hihi
Slagit ner någon? Nej det skulle göra ont i handen..
Skämts över dina föräldrar? Haha jaaa :$
Sagt jag älskar dig och menat det? Jaadå! Men säger det bara till de jag verkligen älskar!
Tar du droger? nej har aldrig gjort och kommer aldrig göra, never alltså!
Dricker du? Har väll smakat..
Vilka kläder sover du i? T-shirt och trosor oftast
Vad hatar du verkligen? Hm.. Svartsjuka, orättvisa, Respektlöshet
Varit kär? Nope inte for real
Är du ensam nu? Mamma sitter två meter bort
Vill du gifta dig? Ja jag tror det! Beror lite på med vem, men skulle älska att planera mitt egna bröllop!
Vill du ha barn? Siii, två stycken är lagom!

 

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Jag xd
Såg dig gråta? Lisa
Fick dig att gråta? Karlberg..
Du delade en dricka med? Oj, kommer inte ihåg..
Du gick på bio med? Hm.. länge sen.. Familjen tror jag faktiskt, haha!
Skällde på dig? Mami and Daddy..
Sa någonting till dig och vad var det? Min brorsa frågade om fest grej osv

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nope
Kramat någon? Yes
Pussat någon? Kissemissen xd
Köpt någonting? Ja, en top från Zara
Sjungit? Sjunger för mig själv hela tiden..
Saknat någon? Njää

 

JAG HAR:
Digitalkamera? Nope, familjen har en som används sällan
Systemkamera? ja det har jag!
Telefon på rummet? Nope, eller min Iphone vilar på mitt rum om nätterna..
Egen dator? Sii, två stycken!
Könssjukdom? Gud nej!
Bra kompisar? Verkligen!


 

/Mathilda


17 tips för din hy

1. Ge dig själv en ansiktsmassage. 2. Sov med en extra kudde. 3. Se över dina duschrutiner, svett skapar finnar. 4. Se upp med hårprodukter som kan råkas komma i kontakt med ansiktet, såsom oljor tex vilket skapar finnar och kvisslar. 5. Skippa sötsakerna, det kan ge acne! 6. Ha tålamod. 7. Drick vatten. 8. Använd fingrarna när du sminkar dig. 9. Sov på rygg-slipp rynkor. 
10. Minska på saltet, för mycket salt skapar vätska i kroppen vilket kan göra att du ser puffig och trött ut. 11. Skala av sminket, använd så lite smink du kan och låt huden vila! 12. Stressa ner. Stress kan leda till Akne. 13. Växla temperatur när du duschar, det sätter igång blodcirkulationen. 14. Bär rätt färg på kläderna för piggare look. 15. Rengör mobilen, på mobilen samlas det oerhört mycket bakterier! När du pratar i telefon hamnar dessa bakterier på kinderna vilket kan leda till Akne. 16. Sluta röka, rynkor, grå & ojämn.. 17. Ät nyttigt fett som Avokado & nötter!
 
/Mathilda

FavoritJeans

 
Jeans
 
 
Kommentera! Vilka är era favorit Jeans? Är det några av de i Kollaget eller nåt annat märke? Skulle vara kul att veta. Plus att då kan jag använda mig mer av dina favoritjeans i mina kommande kollage!
 
Så vilka är era FavoritJeans?
 
/Mathilda

Grattis bästa på din dag!

Du är bääääst! Ha en bra dag i skolan, haha..
 
(my birthday gift - Länk till Elin & Claras blogg) Haha
 
/Mathilda
 

Ni är bäst!

Alltså ni är så himla braa!! Statistiken har snart gått upp till det dubbla på 3-4 dagar! TACK!
Fortsätt gärna att sprida min blogg, blir sååå glad då!!
 
Uppdateringen har vart lite seg idag tyvärr, har haft lite bloggtorka.
Men håller just nu på att göra tidsinställda till imorgon och resten av veckan! Så håll koll!
 
Måste snart gå och lägga mig också så jag är pigg till skolan imorgon.. Ska bli så kul att träffa alla igen!
Exakt ett år sen denna bild togs!
 
/Mathilda

Tiden går jäkligt fort!

 Har ni tänkt på alla gamla låtar som gick på replay hela tiden förrut. Såhär länge sen var det! Sjukt!!

 
Ke$ha - Tik Tok, 3år sen!
 
 
Katy Perry - I Kissed A Girl, 5 år sen!
 
 
Lady Gaga - Pokerface, 3 år sen! 
 
 
Black Eyed Peas - I gotta Feeling, 3 år sen!
 
 
Flo Rida - Right Round, 3 år sen!
 
 
Jason Mraz - I'm Yours, 5 år sen!
 
 
Bruno Mars - Billionaire, 3 år sen!
 
 
Taylor Swift - Love Story, 4 år sen!  ( "You belong with" me var också 4år sen!)
 
 
Eminem ft. Rihanna - Love the way you Lie, 3 år sedan!
 

Dethär är bara ett fåtal, rätt kul att kolla igenom faktiskt! 
 
/Mathilda

Bekännelser 6

Jag har kollat på schoolsoft flera gånger varje dag nu innan skolan börjar. Måste veta schema, lärare, mat, prov, läxor... Kontrollbehov var det ja!
 
Jag är väldigt lat av mig och ligger oftast hellre hemma vid datorn eller än film än att dra ut och träffa kompisar.. Det har blivit bättre, men jag var otroligt bekväm av mig förut.
 
Jag hatarhatarhatar ormar!
 
Mitt rum är ofta ganska stökigt. (beror på lite hur ni ser på "stökigt") Har alltid kläder på golvet typ..
 
Ibland får jag dock ryck och börjar städa, och då kan jag inte sluta! När man väl har börjat städa så bara fortsätter man liksom..
 
Jag har blivit höjdrädd verkligen! Tycker det är jätteläskigt att stå på balkonger, åka flygplan och titta ut från fönster på våningar högt upp. Åker dock frittfall och sånt men det är bara för alla andra tvingar upp mig att åka de, haha.
 
/Mathilda

Över 20K på Polyvore! Tack!

Nu ska jag fixa mig lite och sen drar jag och Malin in till stan. Var så himla längesen jag var där, men vill kika in på Zara, H&M och glitter iaf för har kikat på några saker där... 
 
Åh, btw så har jag fått över 20.000 visningar på min Polyvore nu! Helt sjukt, blir jättejätteglad! Börja följa mig här
 
Klicka på bilden för att komma till mina collage med över 20k views!

/Mathilda

Sista dagen

Hejsaan! Kom hem från stallet för en halvtimma sen. Idag fick Trasan nya skor så har inte ridit utan mockade, fixade mat, sopade mm och sen tvättade jag rent hennes benskydd som var superskitiga och smörjde mina stövlar! 
Nu har jag precis ätit upp en skål med Kvarg, yoghurt & hallon - goott! Sitter nu med en kopp te och tänkte planera min sista dag på sommarlovet! Känns så himla trist. Vill inte tillbaka till skolan, men börjar imorgon kl 09.00, usch.
 
/Mathilda
 
 

Must Havies - Höst 2013

 
Boots
Primeboots eller Ash eller nåt, assnyggt och jag tror det kommer bli en populär typ av sko som kommer matchas riktigt snyggt i höst!
 
Stickade tröjor i mjuka färger
Beige, vitt, grått, brunt, svart, Grönt, Marin - Basic färger som passar bra i stickade tröjor. Inge korall eller nåt skrikigt, utan mjuka, soft färger!
 
 
Öppna ryggar
Såå snyggt med öppna ryggar på tröjor i höst! Det ända svåra blir ju med bh men det är bara att ta nipplecover eller freebra så blir det bra ++
 
Boyfriend Jeans
Tycker det är jättesnyggt med Boyfriend jeans och primeboots. Tycker dock mest om lite mörkare jeans nu och utan slitningar och hål. Tror det ser bäst ut i höst!
 
Sjalar
Sjalar är något man egentligen inte kan få för mycket av, ändå har jag ingen (?).. Du kan ha samma kläder flera gånger men bara byta sjal och det kommer göra det till helt olika outfits!
 
 
Skinnjackor
I år tror jag på svarta/bruna/beigea skinnjackor i "sportmodell". Inga Kenza-jackor längre utan mer chill.
 
Svarta Jeans
Det mest basic klädesplagg man kan ha egentligen. Passar till nästan allt och är supersnyggt ++
 
Päls
Har tvekat lite på denhär, men har läst runt på många bloggar att de har köpt päls osåvidare så jaa, det kanske blir 2013 populäraste plagg? Who Know's?
 

/Mathilda

Klart man måste gå på grönan på sommarlovet..

Heej! Har haft en mysig dag som först tillbringades i stallet och sedan på Grönan med Mami, Daddy och Sis! Det var väll kul! Uppskattar det inte alls lika mycket att gå på Grönan som jag gjorde när jag var liten, men det var lite mysigt att vara där med familjen ändå! Kom hem för en timme sen och sen dess har jag bara softat. Är lite tvek på om jag ska dra till Kyrkby och träffa lite grabbs från konfan...hm... sista riktiga kvällen på sommarlovet... eller så är jag lat och stannar hemma... eller så tar jag en prommis med Malin som jag gjorde igår kväll.. hm.. får fundera lite till..
 
/Mathilda
 

Gröna Lund

Heej! Var i stallet imorse klockan 9. Trimma trasan på en äng och det gick sjukt bra! Hon var jättefin men jag fick jobba rätt mycket för att få henne så fin..
Sen hämta mamma mig vid 11.30 då vi åkte hem. Sen dess har jag duschat och fixat mig och nu ska vi gå iväg till bussen till Grönan!


Tips mot slitet hår

Här kommer några tips på hur du kan behandla ditt hår efter sommarsolen
för att inte få det jättetorrt!
•  Börja i Duschen Passa på att ge hårbottnen en välförtjänt massage när du masserar in schampot, så kickar du i gång blodcirkulationen – vilket i sin tur får dina hårrötterna att må prima. Skölj igenom håret med ljummet vatten, EJ varmt! Varmt verkar uttorkande på både din hud och ditt hår.
 
Återfukta med balsam Handdukstorka håret ordentligt. Massera in balsamet över hela håret. Kamma gärna igenom håret med en glestandad kam, så att balsamet fördelar sig jämnt över varenda litet hårstrå. Låt verka i ett par minuter och skölj sedan igenom håret med ljummet vatten.
 
 Stärkande hårmask Använd inpackning 1-2 gånger i veckan. Handdukstorka håret och låt det gärna lufttorka en stund. Inpackningar fungerar nämligen bättre i hår som inte är plaskvåta.
 
• Maximera din inpackning Inpackningar fungerar ännu bättre om de får verka tillsammans med värme. Samla upp allt hår i en torr och varm frottéhandduk. Låt inpackningen verka så länge som förpackningen anger. Att låta en tio-minuters-inpackning sitta i dubbelt så länge ger ej dubbel effekt. Frottéhandduken ger dock din inpackning maximal effekt, eftersom dess värme gör att de vårdande ämnena kickar igång. Skölj sedan ur inpackningen med ljummet vatten.
 
 Proteinboosta Torrt och slitet sommarhår behöver ofta en extra dos protein för att hålla sig i topptrim, speciellt om du är fan av värmestyling. Gör en ordentlig inpackning med proteinspray en gång i veckan.
 
• Styla varsamt Att låta håret självtorka är rena semestern för ditt hår.  Kan du ändå inte låta bli fönen, plattången eller locktången, se till att du först applicerar en värmeskyddande produkt över hela håret.
 
• Skydda mot ytterligare sol Se till att du använder en solhatt eller knyter en sjal över håret om du ska vara ute i solen en hel dag. Då skyddar du det bäst mot ytterligare slitage. 

 
/Mathilda
 

Q/A

Vilka killar va de snyggaste på Konfan;) kör gärna nån top 5 eller liknande !
Hmm haha fick värsta blackouten nu så kommer knappt ihåg npgra namn! Men Oscar Bendz, Gabriel Fransson, Oscar skullman, Axel Rooth, Gustav Isberg typ.. Svårt att bara välja sådär hehe
 
hur har du blivigt länkade på hennes blogg? :)
Oj, olika anledningar. Men typ tävlingar som hon har haft som "skicka in det finaste sms du har fått av någon så får du en länk" (inlägget hittar du här) osv och så chattade ju jag och Malin med henne mycket en tid så då länkade hon min blogg för att vi var "kompisar" (tar i lite nu men aa ni förstår..) och så skrev jag ett inlägg om henne på min blogg och då fick jag en länk! dock var detta för 2-3 år sen somsagt och då var hennes blogg inte alls lika stor så det var inte så att jag fick 100 000 nya läsare direkt.. :) 
 
 
 
Ska det bli kul att komma tillbaka till skolan, har du saknat nån i klassen ?
Haha nää, eller det ska bli kul att träffa alla men har inte direkt saknat alla prov och läxor och att gå upp tidigt osv.. Känns också lite segt för nu är ju vi äldst blan massa 99or, 00or och dagisbarn så det kommer nog kännas fett lame att det inte finns några äldre där..
 
Spelar kläder stor roll på dina kompisar, eller bryr du dig om vad dom har på sej?
Absolut inte! Är verkligen inte sån som bryr mig om vad mina kompisar har på sig eller går uifrån det. Men det är väll klart, om min kompis skulle ha HEMSKA kläder på sig så skulle jag typ försöka få henne att få "bättre smak" liksom.. Men alla har ju sin egen smak och man klär sig ju liksom som sin personlighet typ.. Men väljer inte kompisar efter ens kläder!
 
 
Hej, du har jättefin klädsmak! Skulle du kunna tipsa om några snygga höstjackor med matchande väskor?
Åh taaack! Absolut! (haha fail har redan svarat på denhär frågan i ett separat inlägg för någon dag sen, aja)
 
Jag är ingen person som skulle gå i ett par mörkblå korta uggs, det intresserar mig inte alls . Hellre typ ett par knallgula dr martens liksom xD Jag har ett par uggs! Köpta i Spanien . Måste säga att den vänstra ser mkt äktare ut den högra ser mer fake ut.. 
Älskar din blogg!
Kul att du vågar sticka ut, verkligen!! Tack så jättemycket!!
 
/Mathilda
 

Autumn #4

 Snygga färger som kombinerar varandra väldigt bra! Tror det kommer bli väldigt snyggt och populära färger i höst!
Autumn
/Mathilda

Önskerubrik: Träningsvecka

Jag tränar jättedåligt och är verkligen inte nån slags expert på dethär. Har heller inget schema jag följer eller nåt utan jag tränar när jag känner för det vilket brukar bli typ 1 gång i veckan max, haha! Men ibland får man ju en liten "kick" att "nu ska jag börja träna!" - De brukar hålla för mig i 1-2 veckor max, men såhär brukar jag ungefär träna då!

Måndag: Mage/Rumpa - Har använt mig av boken bodylicious där det finns 6 övningar för mage och 6 övningar för rumpa. så då brukar jag göra de. (Har lämnat tillbaka boken annars hade jag skrivit upp vilka övningar det var, men kommer inte ihåg vad alla heter och hur många reps man ska köra). Sen brukar jag gå ut och hoppa Hopprep i 10 min ungefär för att få upp pulsen lite. Och sedan går jag ut och pw/joggar i 20 min. Efter detta brukar jag vara jättetrött!

Tisdag: Gör typ 20x3 situps, 20x3 utfall, 20x3 benböj och sen kör jag 15x3 av två andra övningar som jag inte vet vad de heter.. sen brukar jag vila resten.
 
Onsdag: Armar/Axlar/rygg - ca 6 övningar på varje område (18st alltså) och sen hoppar jag hopprep i 20 min, strechar.
 
 
Torsdag: Samma som tisdagen, går kanske en promenad också.

Fredag: Ut och springa/pw i 40-50 min. Brukar börja Powerwalka i 30 min kanske för att få upp pulsen och sen springer jag tills jag inte orkar mer, hehe.
 
Lördag: Vila
 
Söndag: Ben/mage - 6 övningar på varje.
Såhär kör jag ungefär när jag inte är lat - vilket händer väldigt sällan,haha! Brukar somsagt bara gå ut och på pw/jogg eller göra några övningar när jag känner för det.. Men ska försöka ändra på det nu till hösten! Har börjat äta lite nyttigare nu den senaste veckan. Inge läsk,godis, kakor osv. Men har ätit litelite godis i samband med mat och då blir det inte så stor skillnad.. Sen rider jag ca 5 gånger i veckan och det ger ju lite träning också. Plus allt runtomkring i stallet som att mocka, bära höpåsar upp och ner och hit och dit (haha), sopa stallgången och bara att ta hand om ett 600kg stort djur kräver ju lite muskler! Och att ta sig till och från stallet genom att gå/cykla osv..
 
/Mathilda 

Blev inte som planerat..

Denna dag blev inte riktigt som planerad. Hade egentligen en jättestressig dag där jag skulle rida, åka till stan för loppis, vara fotbollsdomare 2-3 matcher och sen dra ut på fest på kvällen. Det jag nu i efterhand har checkat av idag är att Rida.. Haha.. Vad hände liksom? Åkte inte till stan för var så himla trött så jag somnade vid 11 igen när jag var hemma från stallet. Sen behövde jag inte vara fotbollsdomare för de hade hittat andra som skulle vara det istället, (segt då det egentligen skulle vara najs att tjäna lite pengar..) men ikväll ska jag nog dra ut! Antingen blir det fest i Täby eller chill med folk i Djursholm. Vi får see! Kanske träffar mallanballan snart också som kom hem från Norrland idag, girltalk! 
 
Fortsätt ställa frågor & önskerubriker här!
 
Åh gud vad detta sommarlov har gått fort! Slutade ju nyss skolan..? Vill åka tillbaka till Mallis och bara ligga och sola hela dagarna igen..åh!
 
/Mathilda
 


Outfit Kollage #3

 Lite mer våriga färger, ljust och rosa. Men ändå en fräsch outfit som funkar bra i höst! Lite mer "stockholms-stil" på denhär outfiten. Har tröttnat lite på det men det är fint att ha ibland!
Outfit
 
/Mathilda

Breakfast

Min frukost som jag åt nyss. Kvarg, Kiwii, Youghurt & Kokos. Goott!

Såå. Nu är jag hemma igen från stallet! Eva hade råkat skriva fel till mig så Trasan ska skos på måndag istället.. Men jaja, det var ganska skönt att vara i stallet 07.50 och sen vara klar 10 ändå. Man blir ju pigg när man väl är uppe, det är bara dendär biten att ta sig från sängen på morgonen som är jobbig. 
Annars är jag jättetrött, haha! Sov 3h inatt om knappt det. La mig halv tre men kunde inte sova så somna 04 eller nåt sånt I guess. Är också jättetrött nu efter att ha cyklat varje dag fram och tillbaka till stallet i 1,5 vecka. Det är jättebra träning och jag ska ju ändå den vägen så varför va lat och ta buss när man kan cykla liksom? Men idag var det jättejobbig motvind så i uppförsbackarna på 3ans växel + att sitta ner är inte så kul - men asbra träning! 
 
Nu ska jag förmodligen hoppa in i duschen, fixa mig och sedan ta T-banan in till stan där Blocket har nån loppis eller nåt sånt (?) och då har min faster fått ett bord så kanske åker in och hjälper henne sälja och sånt! Har ändå inget bättre för mig typ - förutom att sova.. men det känns ovärt!
 
/Mathilda
 
 

Hjälp mig!

Nu har jag bestämt mig, Jag ska köpa ett par boots för mina egna pengar. Får se om mami vill sponsra lite men annars betalar jag allt själv. 
 
Okej, så nu till frågan.
Höga Bruna Johnny Bulls för 1499:- eller låga Primeboots för ca 2850:-?
 
Snälla hjälp mig! Kommentera!
/Mathilda

Kvällens planer och allt

Heej! Ikväll skulle jag gå på Fest hos Filip, men sen blev Phia (som jag skulle dit med) sjuk.. Och sen skulle inte Elin komma och sen blev det bara fler och fler som jag kände som inte skulle gå, och kände inte för att dra dit själv när det är massa äldre personer och så som jag inte känner, hehe.. Så det blev hemmakväll med film, tända ljus och te istället! Men det funkar.. Drar på fest imorgon istället!
 
Btw. Imorgon ska jag upp 07.15 !! Hovslagaren kommer för Trasans hovar har växt och är mycket större än skon plus att skorna är jättenedslipade fram. Så smsade Eva igår och skickade en bild och då fixade hon så Hovslagaren kommer och fixar nya skor åt Trasan imorgon vid 8! Tar cykeln till stallet som vanligt så då tror jag att jag piggnar till lite! Berättar mer om morgondagen senare så detta inlägg inte blir så långt, hehe! Puss
 
 
/Mathilda
 
 
 
 

Wifey

Står i köket och improviserar ihop en middag. Ska försöka göra Kyckling i nån sås (haha?) med pasta..
Det blir säkert goott!
Hann göra klart maten innan jag hann publicera inlägget.. Det var jättegott! Men tror man ska använda Cream Frech istället för såses skär sig lite med gräddfil..
 
/Mathilda
 

Bekännelser 3

Det är många Kollage jag inte publicerar på bloggen om saker jag verkligen vill ha själv för det känns som att folk härmar mig och ska köpa likadant eller helt plötsligt säger att den har planerat att köpa den saken "jääätteläänge" Och jag HATAR när folk härmas och gör så.. Det är synd för jag tror det är roliga inlägg att läsa, men jag hatar när folk härmas. Specielllt när man hittat nåt fynd för samtidigt vill man ju då dela med sig av det man gillar till er! Det suger med att ha blogg...
 
Jag tror det spökar i vårt hus. Har berättat tidigare (om nån smart själ kommer ihåg det) att dörrklockan sätts på av sig själv. Och det är ALLTID på nätterna. Det händer jätteofta också. Nu har andra saker också börjat sättas på av sig själva på nätterna. Har ju suttit uppe mycket nu på sommarlovet så ibland hör man min syrras leksak eller nåt börja spela musik, och sen stängs det aldrig av och man vågar ju inte gå dit och stänga av det liksom.. så då ligger man där under täcket och skakar.. Creepy som fan!
 
Har läst Nellie Berntssons blogg i 3 år nu.. Haha läskigt egentligen.. Har blivit länkad på hennes blogg också 4-5 gånger plus att jag har suttit och chattat med henne på Facebook, hon har kommenterat mina bilder osv! STOLT, hahaha!
 
 
Haha när Nellie var såhär gammal var jag hennes biggest fan typ! (bilden ovan)
 
/Mathilda

Dream Outfit #2

 
Dream Outfit
 
Förlåt för att jag spammar nästan likadana outfits hela tiden, men jag gillar verkligen denhär stilen och alla färger!! Det är såååå snyyygggt!!
undrar ni vart något kommer ifrån så klicka på bilden!
 
/Mathilda

Friday - Party!

Godmorgon! Idag på dagen har jag inga större planer. Ska försöka få någon att följa med mig till stan eller nåt en snabbis, behöver bara en ny fräsch top eller nåt snabbt! Sen ska jag rida Trasan som vanligt, eller om jag gör det innan stan. Sen ikväll blir det Fest! Ska bli najs! Kommer även få träffa Elin som jag inte har sätt på 1 månad nu, ohmy! Miss that girl.. Uppdaterar mer senare! Ha en bra dag!
 
/Mathilda
 

The Great Gatsby

Kollade på denna speciella men väldigt bra film nyss. Rekomenderar den verkligen! Den var inte alls förutsägbar eftersom den var så annorlunda vilket jag gillar. Och man levde sig liksom in i filmen.. Jättebra var den iaf!++
 
/Mathilda
 

Har ni några frågor?

Är sugen på att göra Q/A inlägg, det var ju ett tag sen liksom.. Så har ni några frågor är det bara att kommentera! Fråga vad som helst, om nåt klädesplagg, nåt ni vill ha tips på, vad jag tycker om nåt, något om konfan.. ja jag vet inte! Önskerubriker Kanske? Märk då kommenaren med "önskerubrik" innan du skriver vad rubriker är. Fråga bara på massa frågor! Kramisaar!
 
/Mathilda

Tips

Letar ni efter T.ex höstjackor, vinterjackor, blusar, skor jaa vad som helst så skapa en Polyvore och klicka på "Creat" Då klickar du bara på det du söker (t.ex Leather jacket) i högerspalten eller skriver så kommer det upp massa olika Skinnjackor! Klickar du sedan på en du tycker är snygg så ser du hur mycket den kostar och sedan kan du även klicka dig vidare till en sida där de säljer den jackan! Det är hur bra som helst! Det var så jag hittade min biker-skinnjacka som jag fyndade för 200:-. Letar du också efter någon speciell färg på jackan så går det också bara ställa in, samma sak med Pris. Du kan också söka på märken..
Det är superbra! Tips verkligen++
 
När ni ändå skapar ett konto så kan ni ju börja följa mig på Polyvore! thildaljungberg heter jag där, eller så kan ni klicka Här för att komma till min Profil! Har snart 20.000 views!
 
/Mathilda
 

Humörsvängningar?

Hoho, är på lite dåligt humör nu.. Pappa frågade om jag hade PMS.. Hmm nää! Haha
Ska kanske dra ut ikväll och träffa några om Ripe gör det, annars tänkte jag göra mig en kopp te och ladda ner en film.
Har ni några tips på bra filmer? 
 
Red Trasan idag igen och det gick jättebra! Hon är väldigt svår att få i form och går väldigt högt med huvudet, men efter lite kämpande idag satt det tillslut och hon gick jättefint! Red runt hagarna i 1h. Bra pass för både mig och Trasan!
 
/Mathilda
 

Budget VS Lyx

 
Budget vs lyx
Tänk vad mycket man kan få för de pengarna? Och de sakerna jag har satt i vänsterspalten är ju också märkeskläder liksom.. Tror man lätt glömmer bort hur mycket det man har är värt. Alla ni som har Primeboots, Micheal Kors klocka & Marc Jacobs väska, skulle ni ändrat er om ni kunnat och valt vänsterspalten istället? Det skulle iaf jag gjort! Tycker det är mycket roligare att ha flera olika kläder/skor/smycken osv att välja mellan än få och jättedyra.
 
Vad tycker ni?
 

/Mathilda

Q/A Höstjackor + väskor

Hej, du har jättefin klädsmak! Skulle du kunna tipsa om några snygga höstjackor med matchande väskor?
Absolut! Åh, tack så mycket! Blir jätteglad!
 
Jacket + bag
Det mesta går ju att matcha med det mesta liksom.. 
Tycker man borde satsa på en skinnjacka i "pilot-modell" eller vad det kallas (?) inte MC-modell iaf.. Mc-modell är sån som den beigea/vita i vänstra hörnet, alltså att den har krage typ.. Pilot-modell är som Rock'n Blue jackan i vänstra hörnet där uppe..Den svarta med dragkedjor vid bröstet..)
Väskor.. Jag tycker man ska köra i Basic färger! Jag är väldigt inne på sånna väskor som den vita och bruna. Gillar den modellen!
 
Hoppas du fick lite tips/inspiration iaf! Det är bara fråga igen om det är något mer du vill ha tips på/undrar! 
/Mathilda

Solig dag idag

Hej på er! Nu sitter jag och äter lite kyckling, vitlöksås och vindruvor till lunch. Har legat ute hela dagen och solat vilket var jätteskönt! Ska snart ta cykeln till stallet, sen drar jag ut ikväll! 
Min najsiga frukost! Vindruvor, hallon & blåbär, muums!
 
/Mathilda
 

Höst 2013

 Detta satsar jag på hösten 2013. Dock är det lite "oklart" och många av er kommer säkert inte hålla med, men det finns en "stockholms-stil" och en "göteborgs-stil". Och jag läser väldigt mycket Göteborg-bloggar och gillar verkligen den stilen! Stockholmsstilen är väldigt enkel på hösten. Svart skinnjacka, Odd Molly blus, vita jeans, micheal Kors väska och hunters/höga Primeboots. Så går ALLA runt i Stockholm och jag tror många håller med mig på den punkten om ni tänker efter. Jag tycker dock den stilen känns lite stel ibland. Alltså den är väldigt tjejig och typ "pappa betalar"... hänger på Espresso House.. ja.. Ta inte åt er nån nu!
 
Så nu kanske många av er tänker i vinter att "Mathilda hade såå feeel om vad hon trodde skulle vara inne i höst"  men jag tror att det här kommer vara väldigt inne i Göteborg i år igen och det är även den stilen jag gillar så då lägger jag ut det på min blogg!
2013
Skinnjackor i basic färger. Rock'n Blue skinnjackan tror jag blir väldigt poppis vilket är lite kul eftersom jag var SÅ nära på att klicka hem den förra hösten men så blev det bara inte av.. / Boyfriend jeans, dock inte så slitna utan mer chill. Mörka jeans utan revor och hål / AV-tshirts för att de är så basic. Men tror också att AV-tshirtsen inte kommer säljas lika bra i år som förra året..haha oklar! Tror också att Zebra/leopard -djurmönstrade toppar kommer bli inne / Låga uggs/Primeboots som jag har sagt tidigare.. Såå snyggt! De funkar även till Stockholms-stilen!
 
Vad tror ni? Håller nån med mig?
 
/Mathilda

Outfit Kollage #1

 
Outfit
 
Hann inte klart med detta kollage så som jag ville för mitt internet dog, men här är iaf en snygg och chill outfit! Älskar fortfarande väskan.. såg dock att den var väldigt stor i modellen, annars hade jag köpt den!
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån
 
/Mathilda

Mina bästa konfisaaar

Holaa! Nu har jag kommit hem från Oscar. Vi var där ett gäng från konfan som badade, snackade och spela poker och sånt chill.. Vann på poker igen, haha! Alltså hur bra på en scale?
 
Iaf.. Mysig kväll med gött häng! Nu har jag gjort mig en chai och tänkte börja göra lite tidsinställda inlägg för veckan. Pratade med Sarah och vi kanske drar till Göteborg imorgon - spontant i Know, nästan för spontant för att vara mig! Men egentligen är det lite halvbra läge eftersom jag ska passa Trasan extra mycket nu och har saker inplanerat för varje dag nu tills skolan börjar.. Men vi får väll se hur det blir med det!
 
 
/Mathilda
 

Bekännelser

Jag måste ha koll på allt innan. Är verkligen ingen människa som tar allt som det kommer och är allmänt spontan. Bestämmer jag med en kompis att vi ska till stan måste jag veta vart i stan vi ska, hur vi åker dit, vart vi ska mötas, vilken tid osv innan. Har sjukt kontrollbehov!
 
Jag har gått på Fotboll, Gymnastik, Balett, Hockey, Innebandy, Showdance, Basket, Ridning & Simning genom mina år.
 
Jag lyssnar typ aldrig på musik. Sätter på det ibland när jag är hemma men då är det typ 1 låt som jag kör på replay hela tiden för jag kan inga låtar och är väll för lat för att leta. + att jag inte har spotify..
 
Är såååå ingen förhållande-tjej! Kan tycka det är kul att haffa liksom men så fort han börjar visa känslor tillbaka så backar jag 5 steg! Seriöst det gååår inte!
 
 /Mathilda

Vitt

Kan ibland sitta och stirra mig blind ibland när man inte har en aning om vad man ska skriva.
Händer mig 3/4 så ni får gärna hjälpa till och kommentera vad ni vill att jag ska skriva om! Kan vara vad som helst, det är bara att kommentera!
 
/Mathilda
 

Today

Idag ska jag börja dagen med att åka till Stallet och rida Trasan, ska försöka komma iväg i tid och inte sova tills 13.00 (detta är tidsinställt därför lite förvirrande). Sedan ska jag träffa min goa vän Clara, vet inte vad vi hittar på, beror lite på vädret men om det är varmt ska vi bada! Sen spenderas kvällen hos Oscar med massa mysiga människor från konfan! Ha en bra dag!
 
/Mathilda
 
 

Det går uppåt!

Nu märker man att alla börjar komma hem. -Statistiken ökar. Kuuul! Sprid gärna ocksåå!
En kväll som denna har jag bara vart hemma och kollat på film.  Vi såg The Impossible. En film som är verklighetsbaserad på tsunamin i Thailand.. Tror de flesta har hört talas om eller sett den filmen, men jag tycker iaf att den var bra! Orkade inte dra ut ikväll, skulle först träffa några i Täby.. men jag gör det senare i veckan istället!
Funtar på att dra ner för att göra mig en chai.. hm.. eller så går jag och lägger mig så jag blir pigg tills imorgon och inte sover bort hela dagen..börja komma in i rutiner somsagt.
 
Skulle dock helst av allt vilja blogga, men mitt internet suger för tillfället så det är inget bra läge just nu..
 
/Mathilda

Miss my Konfisar x2

Träffar några av er imorgon ♥
 
/Mathilda
 

Äkta/Fake?

 
Nu måste ni hjälpa mig här! Har jättesvårt att avgöra, vilka tycker ni ser äkta ut och vilka ser fake ut? Båda står det är från UGG Australia men utseendet är ju helt olika.. 
 
Så kommentera! Vilka tror ni är äkta/Fake? Eller tror ni båda är Fake? Äkta?
 
/Mathilda
 

Big Fave

 
Classic
 
Älskar ALLT i detta collage! Big Fave! Väskorna, Primeboots, Stickade tröjor, färgerna, bagy jeans, kjolen..ALLT! Sååå Snyyggt!!
 
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån
 
/Mathilda

Det börjar närma sig..

Halluu! Nu sitter jag här i en fåtölj med en kopp te, har spelat lite gitarr, kollat om Linn Olssons häst gick igenom besiktningen, letar runt på olika sidor om Vinterjackor, hämtar en till kopp te, kollar på Linn Olssons blogg igen om hon har uppdaterat statusen till hästägare.. jaa lite så det rullar just nu.
 
 Har även kollat igenom min Schoolsoft i en kvart nu. Mitt schema känns..inte så bra.. börja 8.10 varje dag är väll ingen hit? Men hoppas de ändrar det tills vi börjar! Har nya lärare i flera ämnen, ny mentor osv! Känns lite ostabilt ändå. Nu blir det 9an, alla betyg ska sitta och man ska känna sig nöjd när man skickar in ansökan till gymnasiet. Då ska vi byta lärare i hälften av våra ämnen! Hm. Ska iaf bli ganska skönt att börja skolan igen. In i rutiner (som jag älskar) sitta där sent på kvällarna och finslipa på uppsatsen innan man skickar in den. Ta en dusch och krypa ner i en nybäddad säng. Uppdatera bloggen och sen läsa igenom glosorna en sista gång innan man släcker lampan. Ja, jag vet. Jag kommer säkert sitta där i min icke nybäddade säng i höst med mitt fettiga hår och tänka, varför ska man gå i skolan? Jag skiter i om jag får E. Jag orkar inte!!.. osv. Men man får bara ta sig igenom de dagar då man inte orkar och sen vakna upp nästa dag och leva då istället. 
Från i Mallorca, tagen från en skev vinkel..
 
Har även smsat lite med Eva idag. Hon har vart på sjukhus och tömt sitt knä på vätska. Hon har jätteont i knät och kan inte röra det! De på sjukhuset sa att hon inte får röra knät förns hon har röntgat det igen och det gör hon om några dagar. Så nu ska jag ta hand om Trasan ett tag tills Eva blir bra igen!
 
Börjar faktiskt längta till hösten nu. Rutiner, tajt schema, vänner, fester, Trasan, Träningar... Och sen lite höstmode på det med skinnjackor, halsdukar, stora stickade tröjor, jeans, Uggs... Det kommer bli mysigt!
 
/Mathilda
 

Höst/Vinterskor

 Lite höst/vinterskor 2013 enligt mig. Tycker man borde köra på lågt i år. Låga primes, låga uggs, låga converse. Tycker även man borde ha något par klackskor att ha ibland, kul att skifta med samt väldigt snyggt. Plus att det kanske är roligt att ha något annat när alla i skolan har Uggs eller primeboots liksom.. Skulle satsa på Brunt/Grönt/Blått i år. Skulle inte köpa ett par corall-uggs tillexempel. Corall känns bara jätteuttjatat nu, nejnejnej, Kör på mer basic färger!
Shoes
 
/Mathilda

Måndag kväll

Halluuu! Idag har jag vart med Phia hemma hos mig hela tagen typ. Vi har bara softat och snackat och såå! Käka middag och sen vid 22 Drog vi och mötte Filip och Olle, så drog vi till Filip där vi kolla på film och chilla typ. Drog hem runt tolv och sen dess har jag ätit mackor, läst bloggar och gosat med katten!
/Mathilda
 

Accessories

 Lite chill style men ändå fint. Älskar låga uggs och tycker det passar bra till!
 
Outfits
 
/Mathilda

++

Låga ugg's. Funderar på att köpa ett par mörkblåa eller mörkgröna - låga såklart.
Hade vart snyggt!!
 
 
Päls. Väldigt snyggt faktiskt på vintern! Kanske slår till på en frå hollies eller nåt..
 
 
Färgglada dunjackor till vit klänning och höga primeboots nu tidig höst++
 
 
Runda solglasögon, speciellt Prada's med den fina krumiluren på sidan++
 
/Mathilda
 
 
 
 

Svar Ang rida på Solna osv

Har ju fått flera frågor nu om vad som händer och varför jag ska sluta på Solna osv.. och då har jag svarat "jag tar det senare i ett inlägg" Så nu när jag fick ytterligare en kommentar om det så tänkte jag svara på det!
Q; Hej jag undrar en sak, varför ska du sluta rida på solna? Och du skrev ju typ vad jag gjort under olika månader osv. och då hade du provridigt en häst? :) ska du köpa häst eller? :))
 
A; Heej! Till en början hade vi en plan med Trasan. Efter vintern när tävlingssäsongen startade skulle jag sluta på Solna och börja satsa på Trasan istället, börja träna och tävla henne. Men sen blev ju hon skadad i en sena som gjorde att allt blev framskjutet till sommaren (trodde vi). Så då valde jag att fortsätta på Solna när Trasan ändå bara skulle få Vila och promeneras hela våren. Då var planen, okej jag slutar på Solna efter sommaren och börjar satsa med Trasan då istället. Men sen fick vi reda på att hon fortfarande inte var helt ren i benet och detta skulle alltså ta mycket längre tid än beräknat. Då började allt bli himla oklart. Då var jag var helt inne på att sluta på Solna nu efter sommaren och gå över till att satsa på Trasan så det rörde till sig ganska mycket där ett tag.
 
Trasan har gått fint nu på sista tiden och vart pigg och så, skadan verkar ha läkt bra, men hon ska tillbaka till veterinären en sista gåmg (förhoppningsvis) i september och det är väll då vi först får reda på hur framtiden kommer se ut.
Innan förra terminen på Solna slutade frågade Nina om jag skulle gå kvar och så och då blev det genast oklart. Nästan alla förutom 1 i min grupp slutade också nu efter sommaren av de som vart med sen jag började. Och det är personer som också tävlar och ligger lite på samma nivå som mig i ridningen. Så det betydde också att när de slutar kommer de in nya yngre ryttare i gruppen som säkert är jätteduktiga, men kanske inte riktigt på samma nivå som jag kände att gruppen låg på innan. Vill inte få det att låta taskigt menat men...
Så där var Alternativ 1. Jag fortsätter på Solna även terminen efter sommarn, men då i en grupp men nya personer och kanske inte riktigt samma nivå. Samtidigt åker vi till veterinären med Trasan i September och om hon går igenom besiktningen så sätter vi igång henne under hösten. Börjar galoppera och träna lättare markarbetepass, börjar hoppa lite smått och tar allt lugnt. Samtidigt som jag då kan fortsätta på Solna och tävla lite där.
Alternativ 2. Jag slutar på Solna. Avslutade med flaggan i topp genom att vinna KM och stilpriset och tackar för mig. Satsar allt på Trasan redan nu och försöker lägga några extra dagar i veckan på att åka till Trasan istället för Solna. Sedan bara koncentrera mig på att bygga upp Trasan och bilda ett team inför nästa tävlingssäsong.
 
Samtidigt vet jag att om jag väljer alternativ 2 och Trasan inte går igenom besiktningen så står jag där utan något alls. Då har Eva pratat om att hon skulle vilja besikta Trasan (göra så att hon får ett föl) Och då tar det ytterligare 1-2 år och det orkar inte jag vänta på..
 
Men jag var tvungen att göra ett val. Och även fast det kanske är dumt och även fast jag riskerar att förlora allt, så valde jag att sluta på Solna. Jag kände mig också lite färdig där efter 8 år. Detta valet kanske inte var det bästa, och jag kommer inte få tävla något alls denna höst istället, men nu är det så. Nu får jag bara hoppas starkt på att Trasan går igenom besiktningen i september så vi kan börja sätta igång henne under hösten och sen i vår börja åka ut och träna & tävla.
 
För att sedan svara på din andra frågaså nej jag ska tyvärr inte köpa en häst. Även fast jag önskar & drömmer om det och hoppas innerligt varje kväll innan jag går och lägger mig att en dag ska jag komma till stallet där min D-ponny valack står och gnäggar.. så är det inte så. Även fast jag hoppas och ber så har vi inte möjligheten till det, tyvärr. De provridningarna var för att bli medryttare alt fodervärd. Men det blev inte så mycket mer med dem heller.
 
 
Hoppas du fick svar på din fråga. Vill du ha ÄNNU mer detaljerat svar, om det äns är möjligt, så är det bara att kommentera igen! Kram
 
/Mathilda
 
 
 
 

Tankar jag haft idag

Gud vad tjock jag har blivit denna sommar. En vecka kvar till skolan börjar, vad ska jag ta mig till? Vi har skitschema, börjar 8.10 varje dag.. Undra hur mamma ser ut efter frissan, hoppas det blev bra! Gud vad jag vill ha en häst! Jag fyller år om en månad, vad ska jag önska mig? Måste till stan i veckan och shoppa nytt till skolan börjar. Ska man köpa en pälsväst? värt? Kommer jag bara rida Trasan i höst? Gud vad najs det är att duscha..känslan efter när man känner sig ren och fräsch! Hur blir det när 00erna börjar på mörby och vi kommer vara äldst? Jag borde satsa mer på bloggen. Pappa fyller år! Det är för himla härligt att cykla! Borde börja åka rullskriskor, det är jättebra träning och säkert rätt kul! Jag borde renovera om mitt rum igen. varför är jag singel? Vad ska jag göra imorgon? Kommer inte jag tävla nåt alls hela denhär terminen?
Dethär är bara ett urval av alla tankar som har snörrat runt i mitt huvud idag. Tror man lätt glömmer bort eller inte tänker på hur mycket man tänker per dag. Speciellt hos oss tonåringar. Massor av tankar som snörrar runt...
 
 
Vad händer..? Varför gör hon så..? Borde jag..? Har han redan..? Är jag också..? Ska alla..? 
 
Tänk igenom typ vad ni har tänkt idag (Oh Mathilda goes deep).. Det är så himla mycket som cirkulerar i ens hjärna hos oss. Inte konstigt att man behöver vila ibland..
Eller är det när man vilar som man tänker mest? Kommer jag nån gång sluta tänka och fundera över allting eller är det bara jag som tänker mycket?
 
Hm..
Lite såhär tänker jag nu. Huvudet snörrar av alla tankar. Vad kommer hända nu?
 
/Mathilda
 
 

Miss my Konfisar

Kan ni hitta mig nånstans? ;)
Saknar detta enormt! Karlberg P3 2013 ♥
 
/Mathilda
 

Nattuggla I guess..

Tjooo! Bra början på inlägget.. Känns som att jag bara uppdaterar på nätterna? haha, det är typ den ända tidpunkten jag är vaken och sitter vid datorn.. Well, ni får väll leva med de just nu, när skolan börjar igen kommer allt bli back to basic. Mer rutiner och mer fasta tider för saker & då kommer jag även planera min tid för bloggning bättre. 
 
Haha, nu hoppa min katt in i mitt rum från mitt fönster! Whaaat? Han har lärt sig klättra upp på taket.. Igår hoppa han in genom fönstret i min brorsas rum också, börjar det bli en ny vana eller? Haha
 
Idag har jag bara vart i stallet hos min lilla prinsessa. Gick en promenad med henne i solnedgången som var såå mysigt! Men nu ska jag lägga mig och sova. Behöver lite sömn och nu vill jag ta vara på de sista dagarna innan skolan börjar så sover helldre på natten än dagen, Godnatt!
 
/Mathilda

Coat

 
Coat
Funtar på att införskaffa mig en kappa i beiget/marin/vitt. Det är såå snyggt!
Hm, ska fundera på den!
 
/Mathilda

Stalltjeej

Freeedaaag! Yeey najs! Okej det spelar egentligen inte så stor roll vad det är för dag på sommarlovet för man är ändå alltid ledig och kan festa även om det är tisdag..menmen. Denna kväll har bara tillbringats framför två långfilmer som gick på trean, how fun? Men var tvungen att vara barnvakt till min syrra och fick inte dra ut.
 
Idag har jag vart i stallet för första gången på 1månad! Sååå kul att se min lilla sessa igen! Dock var det mindre kul att hon har rullat sig i lera och hela hon var helt skitig. Men det var mysigt att stå och borsta henne 1h extra (överdriver ej) och smaka på damm..
Red sedan en sväng och då gick hon väll helt okej, lyssna sådär på hjälperna, men jag var så trött efter all borstning så jag orka inte jobba så hårt, + att hon har tydligen gått mycket nu när jag vart borta. Så idag blev det lite chill-pass!
 
Är helt kär i mina nya ridbyxor som jag köpte på Falsterbo! Kan visa bättre bilder sen men de är såå snygga och sköna!
 /Mathilda

Lite fail kväll men kul ändå

Hejsaan! Tänkte berätta lite snabbt om igår. Tog bussen med Emma till Sarah vid 18-tiden. Väl framme hos Sarah fick vi sitta och vänta på henne i regnet i 40min..yey! Men sen kom hon iaf och då började vi laga mat. Sen kom även Anna, Anna & Rebecca. Sen åt vi och satt och chilla typ. Därefter blev det lite "knas".. och då började det komma folk så jaa... det är svårt att förklara men det blev lite "stelt" hehehe.. Alla drog typ vid tolv-ett. Då kollade vi som var kvar på film och vid 01.30 tog jag, Sarah och Sommar bussen till donken i hägernäs! Träffa lite folk och sen tog vi bussen till centrum vid 03 och därifrån gick Sarah och jag hem i spöregnet och sen slagga vi där.
 
Vakna vid 10 imorse typ av att Sarah drog. Somna om och vakna igen vid 12 då jag började fixa iordning mig lite..Sen skulle jag börja gå mot bussen, men jaa... jag blev lite lost där. Så vandrade runt i Täby i 40 min innan jag hittade till bussen igen. Då missade jag den preciiis så fick sitta och vänta 20min till på nästa. Hur lyckat?
/Mathilda
 

Konfa-presenter

Här kommer mina Konfa-presenter
Fick ett jättefint halsband av mamma och pappa. Det är i vitguld och inte silver och så är det en diamant på berlocken, finfint!
 
Fick en fiiin ring av min faster och hennes pojkvän!
 
Fick ett coolt halsband av kusinerna.
 
Fick en glasstaty eller vad man ska kalla det, som ska föreställa en häst av mormor och morfar!
 
Fick en liten inspirations-bok av mormor&morfar med typ citat i som kan vara bra att ha i livet eller nåt sånt..
 
Maaasssaa pengaaar!! Fick detta av Farmor, Mormor&morfar och Kusinerna!
 
Ett jättefint armband av Faster och hennes pojkvän!
 
En fiin berlock att byta mellan med det andra halsbandet jag fick av mamma&pappa. Denna fina berlock fick jag av Farfar!
Såå, det var alla grejer jag fick! Blev superglad för alla fina saker!! Taaack så jättemycket!
 
/Mathilda
 
 

Yesterdays details

Glömde lägga upp bild på smyckena så gör det nu istället..
Klockan tror jag är från Guldfynd och ringen var en konfapresent
/Mathilda
 

Lite Torsdagsplaner

Hejsaan! Sitter och sminkar mig nu.
Ska möta Emma om en stund och då drar vi till Sarah där vi ska käka lite middag och vara under kvällen, sover även där. Kommer nog bli kuul!
 
Ikväll kommer även inlägget med vad jag fick i konfa-present upp för de som ville veta det!
 
Imorgon vet jag inte vad som händer på dagen, kanske hittar på nåtmed Sarah och dem eller så drar jag bara hem och chillar. På kvällen ska mina päron, farmor, mormor&morfar iväg på en teater för min farmor fyller år, så då mååste jag vara hemma, man bara KUL och jag får inte bjuda över nån heller... Men ja, ska diskutera lite om den saken med de senare. På lördag & söndag har jag typ inget planerat heller. Åker kanske och rider Trasan nåt och så! Har saknat den lilla hästen rätt mycket nu!
Men återkommer med det senare!
/Mathilda
 

Några snabba om konfan

Kan inte du visa vad du fick? :)
Alltså i konfapresent.. Ja, det kommer upp ikväll! :)
 
Åkte du själv på ditt konfa? Svara gärna i ett inlägg :)
Ja jag åkte själv, kände ingen innan. Varför jag åkte själv? Jaa.. Jag ville lära känna nytt folk!
 
Vem umgicks du med?
Alltså typ alla! Eller norra (den andra delen av huset) var ganska off så de var man inte med hela tiden.. men de i Södra umgicks man med alla typ hela tiden, killar/tjejer osv!
Var det värt att gå på konfa?
Absolut! Det var otroligt kul och somsagt så har jag fått många nya vänner som bor nära så man kan hålla kontakten efteråt!
 
Vilka bodde du med?
Jag bodde inte med de jag hade önskat, men det gjorde inte så mycket för jag bodde med assköna personer ändå. Jag bodde med Emma, Sarah & Amanda!
 
Fick ni använda mobilen något?
Vi hade så chill så vi fick använda mobilen hela tiden, förutom på lektioner och andakter..
 
Hörde att det var folk som hade med sig alkohol, fick de nåt straff?
Jaa det var det, jätteonödigt tycker jag.. Neej de fick inget straff, de ringde bara personernas föräldrar.. Men våra lägerledare var så himla chill så de som ville röka fick röka hur mycket de ville på lägret, haha, helt sjukt! De behövde bara gå fram till ledarna och säga att de rökte så fick dem röka hur mycket de ville liksom..
 
/Mathilda

Outfit igår

Förlåt för jättetråkiga bilder, men glömde bort att ta några vettiga bilder på det jag hade på mig hos Anna, så det fick bli såhär nuuu!
 
Tunika/blus, Love Forever
Kjol, Zara
Skor, blåa klackar
Väska, BjörnBorg
Halsband, Konfapresent
Ring, Konfapresent
Klocka, guldfynd (?)
 
 
/Mathilda

Annas birthday

Heej! Igår fyllde min kära vän Anna år så då firade vi henne genom en middag hos Anna.
Det var jättemysigt och jättegod mat! Här kommer lite bilder!
 
 
Jättemysig kväll med mina babes som jag har saknat jäättemyyycket nu under sommarn när man knappt har träffats! När det blev mörkt satt vi med tända ljus och filtar och snackade, myys!
 
/Mathilda

Haha bara för att jag suger så blir det såhär nu

Har ju missat att berätta om vad jag gjorde i måndags, waah! 
 
Jag vaknade iaf vid 10 trött som en bäver - somnade om - vakna igen och mådde illa samt hade ont i nacken. Bestämde att jag skulle till stan med Clara, Anna och Carro men jag blev bara sämre och sämre. Tog en dusch och sen mådde jag bara jättedåligt! Somnade och vaknade igen vid 3 när mamma kom hem av jättehuvudvärk, illamående och ryggont. Tog tempen och hade 38,1! Där kände jag bara faaan.. Skulle ju på fest hos Sophia senare på kvällen som jag inte ville missa så det var inget roligt besked. Låg i sängen resten av dagen, tog ipren, åt lite frukt som jag fick i mig och så småningom började jag må bättre! 
 
Så vid 22.00 skjutsade mamma iväg mig till Sophias fest ändå! Där var det kul, trevligt folk och sånt! Blev dock lite segt i slutet för vakterna var knasiga, men Sophia hade ändå styrt allt bra såå det kunde ju inte hjälpas! 
Kommer sakna Sophia jättemycket nu när hon är i Usa ett heeelt år! :(
 
Mamma kom iaf och hämta mig vid 02.30 - snääll mami! Då kikade jag med några i en timme och sen somna jag!
 
/Mathilda

Ulriksdal's trädgård

Igår Åkte jag, mamma, Emma och mormor till Ulriksdals trädgård vid fyra-tiden. Där grävde vi upp potatisar, morötter, purjolök, rödlök och sånt som vi sedan köpte med oss hem. Haha känner mig som värsta lantmänniskan och jag tror ni tycker dethär inlägget är jättetråkigt määänn....
 
Min syrra hoppa även studsmatta och måste erkänna att hon är jätteduktig! Gör volter, hjulningar, handvolter och grejer som jag är livrädd för att göra.. I'm Proud!
 
/Mathilda

Burger's

Skulle publicerats igår
 
Joorå, detta är sommarmat hörni! På med grillen och sen köra några hamburgare..då är det sommar!
Orkade dock inte hela min..
 
/Mathilda

Vi kör imorgon istället

Nu måste jag sova. Fattar inte varför jag sitter här och tvingar mig själv att vara vaken, haha.. Har iaf inte gjort nånting alls idag. Kusinerna åker hem till sig tidigt imorgon bitti så vi sa hejdå till de idag. Annars har vi haft lite presentöppning för folk som fyllt år och badad jacuzzi.. Det är typ det som har hänt idag. 
Men imorgon ska jag dra till stan med Clara eller nån och handla nåt att ha på mig till kvällen. Sen kommer Clara, Fia, kanske Stina och Anna hem till mig runt 6-7. Då fixar vi oss och sen drar vi iväg på fest hos Sophia! Hon åker till Usa och ska bo där 1 år så dethär blir hennes hejdå-fest.. Kommer bli jättekuul!
 
/Mathilda
 

En kvälls/höst outfit

Outfit
 
En härlig kvällsoutfit man kan ha en sommarkväll eller en vanlig tidig höstdag. Jättesnyggt! Ska definitivt unförskaffa mig en pocho, ursnyggt att ha över klänningar och lätt att bara dra på sig!
 
/Mathilda

7 om mig

♦ Dricker te varje dag, drooog
♦ Är verkligen ingen förhållande tjej!! Klara av att ha ett haff i 3 dar på konfan innan jag fick panik typ. 
♦ Saknar konfan som bara den!
♦ Är jätteduktig på att spara pengar. Hatar att slösa på onödig saker..
♦ Jag äter frukt varje dag och skulle inte klara mig utan det!! 
♦ Jag är en riktig retsticka och skämt-retar med alla hela tiden typ, hoho
♦ Längtar jättemycket tills gymnasiet! Ska bli så skönt med ny skola, nya vänner, nya lärare och allt sånt!
/Mathilda

P3 häng

Hejsaaan! Tänkte berätta lite om gårkvällen!
Först sa mamma att jag var tvungen att vara hemma eftersom hela släkten var där, men sen tyckte hon synd om mig som var tvungen att stanna hemma när alla mina andra konfakompisar fick vara ute så då skjutsade hon bort mig till Ängsan vid 8-tiden. Snäll mami. Där var ett gäng och grillade, trillade in fler och fler.. sen bada vi och hoppade från hopptornet vilket var jättekul. Sen chilla vi lite vid brasan typ och sen tog alla moppen hem till Bjurhäll där vi spela poker i hans garage. Det var typ första gången jag spela poker, meeen ändå så vinner ju jag! Haha är man bra eller? Sen kom mamma och hämta mig och Emma vid kvart i tolv, så lämna vi av henne och sen åkte vi hem och då åt jag middag, haha!
 
Det var iaf en rolig kväll med roligt häng! Idag vet jag inte vad jag ska göra... Men här kommer lite bilder från igår. Axel fota så bilderna blev väll lite halvdana :P
 
/Mathilda

Konfirmerad!

Mathilda är konfirmerad! Yeey!
Nej men igår konfirmerade jag mig med alla sköningar från södra. Det gick väll bra, lite tabbar här och där från oss och ledarna men jajaa.. Jag pratade om nattpärlan och det gick väll också ganska bra! Det var helt stört varmt i kyrkan!! Jag satt i solen också så man kände hur svetten rann.. när vi var klara i kyrkan hade vi en kramring så alla kunde säga hejdå.. :(
 
Sedan drog jag och släkten hem till mig, åt lunch, fika lite och öppnade mina presenter!
Fick jättebra presenter! Är supernöjd! 
 
 
/Mathilda

Karlberg P3

Nuuu är jag hemma igen! Eller jag kom hem igår vid 16 men jag somna 17 och sov ända tills 10.00 imorse (alltså 17h!) och idag har jag vart på genrep i kyrkan hela dagen... Så nu tänkte jag blogga lite samt kolla igenom bilderna från P3!
 
Det har vart så Jäääääkla kul btw! Lätt två av de bästa veckorna i mitt liv! Det var så himla underbart och jag har fått så himla många nya kompisar. Bästa ledarna, bästa konfirmanderna, bästa maten, bästa Karlberg.. det var bara så himla braa!! Här kommer liite bilder!
Lite bilder från en av alla sköna dagar på Karlberg!
 
/Mathilda
 

RSS 2.0