Överraskningsfest!

Igår fyllde jag ju somsagt år! På kvällen, 9, tog jag bussen till mörby där jag mötte Malin. Först trodde vi att vi skulle iväg på nån trevlig feeest, men sen dissade alla oss (trodde vi). Så vi gick hem till Stina. Hon mötte oss vid porten. Vi tog hissen upp. Öppna dörren och jag blev skiträdd! För fram hoppar Elin, Anna, Julia, Eric, Johanna & skriker surprice! Dem hade gjort en amazing överraskningsfest till mig och malin och vi hade verkligen ingen aning! Helt sjukt! Älskar Er och tack så jättemycket för en lyckad födelsedag!


In action!


Trevlig kväll väntar!

Drar hem till Stina! Ha en trevlig lördag och tack för gratulationerna! Puss


Outfit 29/9 birthday!!

// jeans Abercrombie&Fitch // blus mango // kofta odd molly // converse //


Eftersom jag fyller år pallar jag inte waina...

 
 
Grattis till mig! 
 
(dethär skulle komma upp vid 11 idag så nu ska jag snart äta middag och sen sticka ut med kompisar!)
 
/Mathilda

Ska jag sluta blogga då?

Eftersom ingen kommenterar fast man har ett par hundra läsare, undrar jag om ni verkligen läser inläggen? Eller kollar ni bara på bilderna eller vad får Er att stanna på min blogg om ingen ens kan lägga en kommentar om vad ni vill läsa? Ska jag sluta med dethär? Kommenterar ingen blir dethär sista inlägget nu.


vad vill ni läsa om?

HejHej! 
Eftersom jag är sjuk idag har jag lite tid över och tänkte att om ni vill att jag ska skriv anåt speciellt inlägg så är det bara att kommentera det nu! ex: tips, frågestund, vlogg, this/that... jaaa niveeet!
Antar att om ingen kommenterar så vill ingen läsa nåt mer idag så annars gör jag inga fler inlägg!
puuuuussss!
saknar inte skolan ett dugg.. bara... maten...he.
inte för att det är världsgod mat i skolan... men man slipper laga den själv!
/Mathilda

10 sanningar om mig

  • I 1-3an kollade jag på film varje dag efter skolan
  • Igår skrek Eric ut "Du har en finne där, åhh får jag klämma den!" framför killen jag tycker är..."söt". det var akward.
  • Jag HATAR tandläkarn. Gråter alltid nån tår när jag är där för dendär äckliga kameran man har i munnen..
  • Jag kommer väldigt lätt ihåg namn.
  • Jag är blyg med nya människor.
  • Jag har läst bl.a Nellie Berntssons blogg i snart 3 år
  • Jag har haft samma profilbild på facebook sedan November förra året!
  • Jag har aldrig varit på ett bröllop/begravning.
  • Jag vill flytta till Tyskland/USA när jag har gått klart skolan.
  • Såhär ser jag ut just nu ↓
     
     
    /Mathilda
     

Önskelista - kläder

1. uggs
2. Jofama by Kenza 9 svart
3. Odd molly
4. Branting
5. Gossip
6. Twist & Tango
7. by Ti Mo
8. Odd Molly
9. Odd molly
10. Odd Molly
11. Odd Molly
12. Tomas Saabo
 
Här är min kläder-önskelista, det är nästan alla saker... hittade inte bilder på allt. (ej ordning)
 
kommer kanske lite andra önskelistor sen! 
 
/Mathilda

Vinnare i sanktan!

Hejsan alla goingar! Vi vann matchen mot Vaxholm igår med 3-0 vilket betyder att vi har vunnit gruppspelet i sanktan! Vi har en match kvar på söndag men vi är redan klara! Så grymt roligt!

Idag är jag hemma. Ont i kroppen och trött.. Får vila lite och sen plugga NO!


+ Vaxholm

Nu blir det match!


Outfit 25/9

// jeans h&m // blus mango // tröja mango // sjal glitter // väska Lindex //


Outfit 24/9

// jeans bikbok // skjorta mammas, H&M tror jag // converse // basic utekläder //

Antekna : det var jävligt kallt idag.

Nejmen Gud vad kallt det var i morse. 5 grader! Tog på mig både vantar och halsduk och jag frös.. Usch. Vill åka utomlands! Thailand, USA, Maldiverna, Turkiet, Bahamas... NÅNstans iallafall!


Måndag

Hejsan mina grodor! Inatt har jag sovit 3 timmar. Vaknade för en timme sen och sen dess har jag duschat, fixat mig lite och såå... Ska bara packa väskan, sminka mig och äta frukost om jag hinner. Frukost, det brukar jag faktsikt aldrig hinna att äta! Det är en ganska låg prioritering för mig tyvärr.
 
Oh, Ridningen igår gick jättebra! På framridningen var hon såååå fin. Lyssnade på allt, tog hjälperna bra och hoppade alla hinder (hon stannade kanske 3 gånger). När vi sen skulle hoppa banan tror jag att hon blev lite trött och lat och orkade inte göra det som hon gjorde så bra innan. Så hon blev flack, snabb och vinglig och började även stanna en del. 
 
Outfit bilder kommer sen! ska se om jag kan lura med Malin att ta lite foton.. hehe egooo.
Haha.. oj vad bilden såg sämre ut när den blev större! aja, hinner inte ta nån ny nu så ni får nöja er med en sur, duckfejs, tönt.
 
Dator-inlägg btw! tänk att jag hann det idag!
 
/Mathilda

Träningen gick grymt!


Lite basic

hejsan!
spelade nyss en match mot vallentuna. släppte in skitmål hela matchen men det slutade ändå 3-3. 
Nu är jag hemma och har ätit lunch. snart ska jag byta om och sen åka till stallet för Eva-träning. Ska bli riktigt roligt och jag hoppas att Nikkie är lika taggad som jag! Ikväll är det Akward och Williams lista klockan 19.00. synd bara att det krockar.. Vet inte om jag kommer hinna hem till det dock för jag vet inte vilken tid jag ska rida.. segt.
Jahapp, söndag eftermiddag redan. Imorgon blir dte skola igen. Har verkligen ingen lust till det.  Vi har så himla mycket läxor och prov nu. Lång vecka framför mig. På tisdag har vi en viktig match mot vaxholm, På Lördag fyller jag år! och på söndag blir det hopptävling igen. Hoppar LC på Nikkie. 
 
Guuud vad jag saknar Mallorca!! vill verkligen bort från äckliga, kalla Sverige nu!
 
/Mathilda

Video på tävlingen

 
 
första hindret hoppa jag fram på!
 
/Mathilda
 

Resultat vågsjö 22/9

Idag hämtade yen mig vid halv 8. Vi drog till stallet. När vi kom dit fixade yen med transporten medan jag gick till stallet. Då, när jag öppnar dörren, möts jag av puh i stallgången! Grepar, tunnor, tavlor, borstar m.m låg utspritt och sönder på golvet. Helvete tänkte jag och tog en grimma och ställde in honom i boxen! Där hade han levat livet hela natten så jag fick mocka bort all skit och städa upp för honom ett tag.

Sen lasta vi och åkte iväg. Vi var där vid 9.15 ungefär..då promenera jag en vända med honom. Vi fick ställa honom i en box där så jag gick runt ett tag utan att ha något att göra. De byggde banan halv 10 och då sa de att första start var vid 11. Och jag var 3dje start totalt. Så 10.45 började jag känna mig stressad och då började jag sadla. EN TIMME SENARE FICK JAG STARTTID!

Så puh var jättetrött då, + att jag tror han tyckte det var för lågt och inte tog det så seriöst liksom.
allt blev alltså väldigt försenat Och puh hann att bli trött.

Inne på banan fick man hoppa fram på de hinder man ville. Valde 1an 7an & 5an (5an får ni se på videon). Han var väldigt seg och slog i varje hinder nästan och ville inte galoppera, men han var trött och det var första tävlingen för honom så jag ska inte klaga! Han stannade ju inte vilket är det bästa!

Nästa gång blir det högre höjd och inte lika lång framridning!


Puhsan är taggad på första tävling!


Outfit 21/9

// jeans H&M // t-shirt Only // converse // jacka Gina // väska Lindex //

Hade smycken också men de måste jag ha tappat? "äkta snäckpärlor" så nu lär inte farmor bli så glad... Ajdå


Hur tänker killar egentligen?

Seg dag. Bra schema! Men när bilden slutat tog killarna mina nycklar till skåpet så det tog ett tag innan jag fick tillbaka de. Och sen slog en kille mig i centralkorridoren så jag gick runt röd i ansiktet och grät... Lite läskigt faktiskt för hela min hörsel försvann några sekunder på ena örat och allt började eka i det andra. Vid sånna tillfällen tänker man "hur tänker killar när de slår en tjej hårt i ansiktet "på skämt" " (tecken i tecken).. Bilden visar hur jag såg ut.. Aja nu ska jag till stallet.


Outfit igår 20/9

// jeans Gina // blus scoop // solisar Rayban // vanlig väska //


Blogg.se appen suger balle


Mycket prat om hästar

Hej! Jag vet att det blir mycket hästsnack och inte så mycket roligt att läsa om, men det är ungefär det jag gör hela tiden ju. Rider 6/7 gånger i veckan. Så det blir mycket häst tyvärr. Ska försöka tänka på det då jag vet att de flesta av er är mina vänner och ni är ju inte alla så hästintresserade liksom..
Men ska försöka göra varierande inlägg! Och heller inte bara "dethär har jag gjort idag" utan tips och sånt också!
Har lite smarta idéer faktiskt om riktigt roliga tävlingar där man kan vinna grymma saker!
Men då måste statistiken bli lite högre först så jag vet att det blir några som är med och tävlar så det blir roligare!

/mathilda


Senaste dagarna!

Tänkte berätta lite om vad jag har gjort de senaste dagarna!
 
I Måndags drog jag till stan med malin direkt efter skolan. Där mötte vi Eric och Abbe så drog vi till Espresso House för fika och plugg. Hann inte göra mycket. Min dator laddade ur ganska snabbt och det gjorde även Erics så jag Malin och Eric drog till Matilde och kollade på kläder! Sååååå mycket man önskar sig känner man! 1 vecka kvar nu tills jag fyller år!! kollade även i nån annan liten butik på jofama/ Kenza jackor... funderar på 9an eller 10an. Därefter tog vi t-banan till nåt annat ställe i stan (började på K, kommer dock inte ihåg vad det heter..) där vi gick till nån ICA. Vi snacka typ engelska där inne och hela vägen hem så folk måste tyckt vi var liiite random meeeeeen... vi bryr oss inte. (YOLO) haha nej..
I går drog jag i det regniga vädret direkt efter skolan till stallet. Var lite tidig så jag satt och åt ballereina kakor i en kvart innan jag långsamt fixade allt i stallet. Mockade puhs box, mockade bort allt skit i halva kontainern så det blev mer plats, sopade, fixa hö, tog in puh, ställde upp hinder, bytte vatten, bytte bett och annan utrustning m.m. Sen kom Yen vid 18 och då hoppade jag, Elin och Andrea för henne. Tog det lite lungt efetrsom han har hoppat en del nu. så vi slutade på en oxer på 85. Han var fin till slutet men lite seg och tung i början, kanske berodde på bytet av bettet. Tog tåget hem vid 20. Kom hem och slängde mig på soffan, helt slut. försökte plugga till ett SO prov vi hade idag men allt som gick in kom ut på direkten. Somnade på soffan vid halv 23. 
idag vaknade jag, lite sur på min brorsa. Frös som bara den så tänkte att "idag tar jag på mig en hoodie, jeans och hunters för att göra det enkelt" ,men när jag kom till skolan blev jag jättevarm så som tur var hade jag en (dock trasig) blus på mig under som fick bli outfiten. 
Efter skolan gick jag hem och sov 1h. 
 
Nu ska jag gå ner och äta, sen ska jag plugga!
(kunde knappt hålla allt med en hand, har 2a delen av SO-provet imorgon. Franska Revolutionen blir det då. Spanska ord har jag också. + Matte tills fredag och läsa ca 50 sidor i min svenska bok.)
 
/Mathilda
 

Inte mitt fel

Det går inte blogga från mobilen!!!!!! damp har jag nu.
 
Dethär gjorde jag med min dator på NOn så det funkar fortfarande inte.
 
/Mathilda

Haft en bra dag!


Mina älsklingar visar bästa resultaten

Åhh! Kolla texten 👇 så himla underbara! Nikkie var super idag! Vi hade egentligen 2 min på oss att rida fram, men som tur var så va jag först i min klass så de förlängde pausen. Men var ändå stressad hela framhoppningen.. Alla hinder var klockrena! Hon va i 7an men det klara vi ändå. Det kommer gå galant på hufvusta!


Ammmmaaaagaaaadd

Herre jesus Amalia. jag tror inte jag har bloggat idag!? anledning: min app på mobilen är STÖRD! har gjord 5 inlägg egentligen men det står alltid att man inte kan ladda upp bilden...
Min bror har iaf kompisar här på middag för an fyllde år för ett tag sen. Så jag har kollat på Cyberbully på mitt rum med massa godis, choklad, läsk, banan doppad i smält choklad och annat gott! Skulle gå ner och lämna min tallrik efter jag hade ätit och då håller killarna på att spela in en film!! haha garva fan! fick filma en liten snutt också. Tror att de kommer lägga upp den på youtube inom en vecka, de ska bara klippa och sånt först, men då kan jag länka den här! haha den är rolig!
 
Imorgon blir det upp tidigt för tävling! Clear round på 70cm. Tar det lågt i början så man får en bra termin framför sig!
Ska antingen sätt apå en till film nu eller gå och lägga mig, kan inte riktigt bestämma mig! har iaf hur mycket "snacks" som helst kvar...
 
/Mathilda

Snobbloggen

hahahah från typ 2min till 5. fucking love mamma maria! "jag gillar ju inte mandariner" åhh!!
 
Denhär känner jag mest igen mig med! "aa det gör jag!"
 
HAHAHHAHA Favoriten!!!! MAMMA MARIA in my fucking heart! hahahaha från typ 1 min till 3. 30 min.. verkligen ett tips till de med bra humor! Det är bara hen med häxhatten som är bra! 
 
 
Tråkigt.
 
Nej nu går jag, aa det gör jag! Hejdå
 
/Mathilda
 

Herre... Jesus

Hoppade 1m med puh idag!!! Helt sjukt vad bra han var!!! Vårt tidigare rekord var 75cm och han är 4år så det är helt grymt!


Regn regn regn

Sitter på tåget på väg till stallet. Rider puh en snabbis i regnet med pappas regnjacka. Har vikt upp ärmarna nåååågra gånger.. Sen blir det till att döma 2 fotbollsmatcher. (fick en till imorse). Grymt bra sätt att tjäna snabba pengar på! 150/match är inte illa. Så tjänar 600 Denhär helgen! ✌


hel - tävlingsplaner

Fredag och vi har värdens härligaste dag i skolan. veckans höjdpunkt, helt klart. 3 lektioner. börjar 9.40 och slutar 13.30. 
såhär ser mina helgplaner ut.
 
Fredag: Rider puh en snabbis. Döma fotbollsmatch, snabba cash! (stavas det så btw)
Lördag: Brunch hos Johanna med vänner. Hoppar några hinder på puh. Maaaaby fest på kvällen.
Söndag: Clear round på Nikkie. hoppar 70cm för att känna att man får en bra start på terminen, vill inte börja tävlingsåret med uteslutning pga vägringar. Så jag kör på 70cm för att få ett bra samspel och så att hon tycker att det är roligt!  Dömer fotbollsmatch vid 12. Vilar ut mig lite med mer plugg...(!) Dömer en till match vid 5
 
Är grymt taggad inför kommande tävlingar!
 

Söndag 16/9: Clear round på Nikkie LD
Lördag 22/9: Clear round med PUH 40cm (återkommer med mer fakta)
Söndag 30/9: Klubbtävling Nikkie LC
Söndag 7/10: Lokal Hufusta Nikkie LD
 
Dethär är de 4 helgerna framöver, så är supertaggad! Tävling varje helg! det är inte ofta för en ridskole/medryttar - ryttare!
 
 
(senaste gången på Hufvusta. 0a med Beauty Boy i clear rounden.)
 
/Mathilda
 
 

Suck

Hej! Hoppade bästa Nikkie idag! hon är så fin så. fast nån har tagit mitt fina HVpolo schabrak... gråter. Kom hem och har pluggat sen dess. grymt många läxor nu. SO-prov, NO-prov, NO-rapport, Svenska Reportage, Läsa 60 sidor i svenskaboken, Matte, spanska... NO, svenska, läsa, matte till imorgon! bläää... 
 
Så nu ska jag fortsätta med att läsa lite och sen ska jag sova!
 
/Mathilda

To stallet

Hoppträning på G


Outfit 13/9

// Jeans Gina // linne H&M // kofta Lindex? Cubus? Åhléns? // converse // vanliga väskan // VS bodysplash //

Riktig Fuldag idag. Usch.


Min app funkar inte.


Filåt

Det går verkligen inte att lägga upp bilder! Hälften av inläggen kommer upp och det är riktigt tråkigt!

Påväg till stallet nu.


Outfit 12/9

// jeans bikbok // blus Gina // hunters // armband present //

Allt annat är standard


Kaxa inte.

På bussen... Själv... Till skolan.


Outfit 11/9

Nineeleven. Känns inte bra! RIP alla! Såg att de hade hissat den amerikanska flaggan påväg till tåget..

Idag ser jag iallafall ut såhär: bytte om 4 gånger så det slutade med jeans och t-shirt..

//jeans H&M // t-shirt Juicy // halsband Snö Of Sweden // converse // resten det vanliga...


Det är såhär de jobbar på sl


äckligt.

går och lägger mig. är inte alls trött men måste upp och duscha imorgon och fortsätta med läxorna så även fast vi har sovmoron till halv 10 blir det ändå att gå upp ganska tidigt. efter det hoppar jag puh.
 
ajj, min fot har somnat så det kittlas så där äckligt i hela foten just nu!
 
/Mathilda

höst inspo

 
/Mathilda

4 in 1


Outfit 10/9

Imorse var det helt grått ute så jag trodde att det skulle börja regna och tog därför mina hunters. Jag tog även på mig svarta jeans. Och istället blir det 25 grader och strålande sol! - great

// hunters // jeans bikbok // blus mango // sjal .. // väska Lindex // kofta juicy //


Halvnaken

Springer runt lite halvnaken med musik i öronen och packar inför morgondagen. Gjorde en video förrut men den kom aldrig upp 👎


Godissöndag


Cupcakes!

Mina underbara cupcakes som kg gjorde igår!

Tips: ikväll är det akward säsong 2 och andra bra program på MTV!!


Grymma

Spelade en match mot Täby vid 13 idag. Låg under med 3-0 (lite orättvist) med en kvart kvar. Kvitterade till 3-3 som också blev slutresultatet! Helt grymt spelat! Vi ägde ut dem de sista 10!! Efter det hade vi lagmöte i klubbis så vi duscha och fixa oss där, sen åt vi pastasallad och snacka om säsongen och så!


cool


hej! sitter i sängen och lyssnar på lite musik! ska vila kroppen snart genom att sova lite.. men tänke bara kolla lite stuffs på datorn först!
 
igår slutade vi2 och då drog jag hem. vid 3 hämtade jag syrran på skolan och sen laga jag mat och passa henne tills 5 då vi drog iväg på fotbollsmatch (hon hängde med) spelade med F99 för de behövde hjälp så jag, madde och julia fick spela med de - inga avbytare heller... resultatet var sådär men aja, det är inte mitt lag så för MIG spelar det inte sån större roll!! åkte hem och fortsatte passa syrran... tråkigt efetrsom alla mina andra vänner stack på fest medan jag sitter hemma och är barnvakt åt syrran liksom... men jaja thats life!
idag har det inte vart nån större nöd på mig heller. stack till stallet vi 2, kom hem vid 4, sen har jag bara kollat på filmer som Remember me och Dear John. har sett båda förrut men de gick på tv liksom så hade inget bättre för mig denhär lördagskvällen så det fick bli lite slapp då. Rätt skönt eftersom jag brukar ha fuuullt upp varje helg!
juste, jag bakade cupcakes idag också! det var gott.... !
 
men vi hörs senare! puss!
 
 

Instagram@maathildaljungberg

Glöm inte följa mig på instagram!
@maathildaljungberg

Bilder från veckan 👇


The U.S. Gifts

Imorse kom pappa hem från USA!
Vill också diiiit! 30grader varmt är ju inte helt fel nu? Men vi åker förmodligen dit nästa sommar!
Jag fyller år om 20 dagar så jag fick inte mycket idag! ...vet lite saker som jag kommer få då! Asnice!
Fick hunters + strumpor idag och några provparfymer!


Outfit 7/9

Datumen krånglar lite i min hjärna men jag tror att idag (fredag) är den 7 september? Eller?
Såhär har jag iaf sett ut idag!

// jeans Gina // skjorta gammal // converse // bag Lindex // några armband //

...men armbanden tappa jag bort på sista lektionen? 😳


Sun

Bloggar lite på datorn när jag kommer hem. Just nu sitter jag på bussen efter 3 lektioner i skolan! Så himla najs!


Skolfoto outfit 7/9

// jeans Gina // blus johannas oddmolly // converse // väska Lindex //


movie-time

film på SOn!
skolfoto om 2h! :o
/Mathilda
 

Outfit 5/9

Ser helt fucked up ut idag. Inget smink, blött hår i morse och allmänt Blää.

// jeans H&M // blus hunkydory // vita converse // halsband snö of Sweden // jacka Only // väska Lindex //


Chilling in the school


Spanish

Pluggar lite spanska medan jag väntar på tåget! Gick grymt bra idag! Hoppade en bana på 3 hinder 2 gånger och sedan ett enkelträcke på 75!!!! Det låter inte så jättehögt men puh är bara 4år och började hoppas under sommarlovet och har hoppats 4gånger sen dess!
Är iaf supernöjd! Han tveka på vissa hinder ibland men han hoppade ändå, han vägra inte en ända gång heller! Åh, är glad nu!
Meeeen så kom jag till detdär med spanskaläxan, så sitter och memorerar ord i huvet nu samtidigt som jag väntar på tåget!


On the horse


På toan

Drar till stallet och hoppar puh om det inte är för blött. Haft en tråkig dag.
Som jag har sagt förrut så går det inte att blogga via min mobil just nu, så har flera inlägg som inte har kommit upp idag! Men vi Hörs ikväll!


Sitter lite forever alone och väntar på tåget


3 september

härligt väder idag. och jag sitter inne och kollar på tv! det går inte lägga upp bilder när jag gör inlägg med mobilen och då känns det så onödigt att blogga överhuvud taget för det blir så fult med bara text och inga bilder!
om en timma sticker jag till stallet och rider puh. ugår var han helt kaos. gick inte att få in från hagen. Jag och Elin höll på i en timme.. hästarna skena runt och var såhäääär nära på att spark amig två gånger. seriöst, slängde mig i en lerhög och tänkte "nu dör jag". Puh hoppade även över staketet till hagen så han var lös ett tag. och nån gång när vi fick in puh och katie ( draken stod redan i sin box) så höll Draken på att bita Puh när han skulle in, så Elin bytte box på draken så han ställde sig i Puhs box som är längre in. Då när vi ställde puh i drakens box hoppade han över boxväggen (en shettis stod där förrut så det var bara typ 80cm högt) och sprang ut! så eftersom de var så stressade och puh var så galen så red vi inte.
 
tror aldrig jag har berättat om i fredags? jag och malin stack iaf efter skolan till stina där anna var. Efter 1h kom eric dit, då handlade vi mat och sen stack vi till eric. lagade pizza och hade roligt! snakke norske me en kempebra snubbe från lappland på skype.. sen gick vi ut i regnet, följde Anna hem en bit, handlade lite grejs i mörby, gick hem till eric igen. sen hade vi det naaajs hela kvällen. kan inte berätta vad vi gjorde för jag kommer inte ihåg så mycket men jaa.. sov där och stack hem på lördagsmorgonen vid 11tiden.
 
bilder från fredagen


ahhhh men bilderna blev snea men jajaja.... pallar inte ändra!
hörs sen "ha de"
 
/Mathilda


 

R.I.P

Hannah bennet. Även fast jag inte känner dig så är dethär så jävla sjukt. Vi bor 10 min ifrån varann och igår natt blev hon mördad. Vi var med i samma instagram tävling så du borde ha sett mig,(haha, eftersom jag vann men skitsamma det hör inte hit!...) vilket är så stört. Dethär är så orättvist och utan att känna henne fäller jag snart en tår. Att se hennes sista upplagda bild på ibstagram, sista kommentar, som var bara nån timme innan det hände... Usch.
Rip Hannah bennet!


poppis

meeeen najs! -.- (skit i den röda texten, vette fan hur man får bort den?) 
är sällan inne på facebook så ni får inte bli ledsna om jag inte accepterat! kommentera så vet jag vem du är så kan jag acceptera dig! kraaaaaam!
 
/Mathilda

Lunch

Äter potatissallad i bilen påväg till stallet. Igår var det min brors födelsedag.. Vakna hos Eric, tog bussen hem, åkte till stallet, red i spöregn!, åkte hem, bytte om och fixa mig, drog till några familjevänner på fest med familjen. Sov där och åkte hem från de vid 12 idag. När jag kommer hem från stallet ska jag döma fotbollsmatch, och klockan 19 Börjar Akward!! Ny säsong jao!


Smarta vän

Haha, dåligt minne dagen efter...


best friends!



hahah, har så jävla tråkigt med de bästa! snart drar vi igång och har lite kul här.... hehe. nej men vi hörs imorgon! eller maby senare ikväll, hoppas ni kommer ha en fortsatt bra fredag kväll, för det kommer jag ha! juste vi har snacke feet mycke norske idai! sååååå, ha dääää! 

/Mathilda

RSS 2.0