Gråter

blää, är så trött så tårar rinner ner för mina kinder.. usch. måste verkligen sova nu! Men tänkte bara slänga in ett inlägg och säga Hej eftersom jag uppdaterat så kasst igår/idag. Idag har jag ridit Trasan på förmiddan och sen kom min faster, farmor, Micke, farfar hit för min faster, Malin, fyller 40 år idag. Så då har vi firat henne från 14tiden och resten av kvällen. Käkat tre-rätters osv.. Bilder kommer imorgon för nu vill jag bara sova, vet inte om jag orkar gå och borsta tänderna äns, hööö... Joo, nu gör jag det, Puss!
Sääämst kvailté, men lägger upp bilder från min systemkamera imorgon, nu måste jag bara sova lite..
 
/Mathilda
 
 

10.000+ visningar på Polyvore!

Åhh, tacktacktacktacktack! Över 10.000 visningar på Polyvore! fan vad grymt!
Snart har jag 10k till ;)
 
/Mathilda
 

Till pojkvän, bror, pappa...

 
Men
Slängde ihop nåt snabbt bara. Lite olika plagg som kan va snyggt till mannen i huset! Skjortor känns som det mest basic en kille kan ha. Det är ett MÅSTE med skjortor! Sen vet inte jag vad det finns för Guy-code bland märken osv, men Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Gant, Replay vet jag funkar iaf ;)
 
Sen måste man ju alltid ha nån parfym också på boysen. Abercrombie är classic-funkar alltid och får tjejerna att smälta. Hugo Boss är också en classic killfavoritparfym har jag hört och sedan de parfymer som är gjorda av märkena jag skrivit tidigare i inlägget funkar också bra! 
 
Nån klocka eller kedje-halsband är alltid fint för att piffa upp killens outfit också!
 
/Mathilda

Kommentera nu

Heej! Tänkte bara säga att på torsdag åker jag till Skåne (bara några dar) men där kommer jag inte kunna uppdatera så bra så jag tänkte göra tidsinställda inlägg till dess nu! Och då tänkte jag att ni nu kunde kommentera dethär inlägget om vad ni vill läsa om, olika tips/idéer, frågor till Q/A inlägg, något ni undrar över, rubriker till inlägg ni vill att jag ska skriva om osv.. Så kommentera nu!


Q/A

10 snyggaste 8:orna i friberga (tjejer), älskar din blogg och läser den dagligen! :*
Elin Isaksson, Lisen Samson, Emilia Poysti, Clara Sivander, Caroline Rosengren, Isabelle Carlson, Roxana Sharifan, Anna Neld, Madeleine Lilliehöök, Silke Kylberg.. ingen ordning, men det är så svårt att välja för det finns så många snygga, hihi :) Åhh va glad jag blir, tack!
 
Tycker nog de svarta är finast! Vart kommer linnet ifrån? :)
Det är från Ginatricot :)
 
Vad fick du för betyg? Hur många meritpoäng?
Kommer inte ihåg.. 235,5 tror jag.. men jag går ju bara i 8an! och i vår skola ger lärarna hellre ett C än B även fast man kanske ligger på B i 8an typ, så hade jag gått i 9an hade jag haft bättre betyg även fast jag kanske bara prestera lika som jag gör nu..
 
4 snyggaste tjejer från varje klass i mörby, 8:or? :)
Ojj svårt.. Vet inte vilka som går i A/B så kanske råkar blanda lite nu, hehe..
A: Clara Wolf, Emma Juserius, Tova Malmström, Matilda Algotsson
B: Alltså förlåt, jag letade efter en skolkatalog men jag hittade ingen, kommer seriöst inte på vilka som går där :o
C: Felicia Zetterström, Linda Brännlund.. haha vilka går där mer? Det är säkert fler snygga, kommer bara inte på!
D: Johanna Samuelsson, Signe Rosenblad, Johanna Gelfgren, Julia Helin
E: Jessica Hägglöf, Jenny Aspemo, Veronica Edebo, Agnes Julin
 
vilken storlek har du på din victoria secret bikini? :)
Small på underdelen och 34B i överdelen. Tycker dock att den sen jätteliten ut och gillar inte att mina bröst nästan ploppar ut. Så skulle jag köpa en VS bikini nu skulle jag köpa 1-2 strl större!
 
/Mathilda
 
 
 
 

Hiss/Diss

 
nice
Hiss:
Abercrombie mjukisbyxor. Fick låna ett par av Tess och de är superskönaa, hihi! Har ju tjatat om ett par vita mjukisar ett tag så det kanske är dax att beställa ett par nu!
Hollister Jeanskjolar: Snyggaste jeanskjolarna juu (..tyvärr) Hollister är ju så hypat och gillar det inte, men deras jeanskjolar och Jeans är oftast riktigt najs!++
 
Diss:
USA bikinisar. Bikinisar med tryck på flaggor eller länder känns jätte "ute"... nää.. kör på nåt mönstrat som zebra eller något färgglatt istället!
Boyfriend Jeans: Segt, eftersom jag hann använda mina typ två gånger innan jag började tröttna på de.. Men jag kanske använder de ibland, de är ju ändå väldigt bekväma och slappa!

Najjs att båda mina "Hissar" blev A&F och Hollister som jag annars tycker är så himla överskattat och p12igt om man kan kalla det så.. Jajjaaa...
 
/Mathilda

Swedish Movie ya know

Ska nog ta och gå å lägga mig nu.. hoho kommer somna om några timmar säkert. Har heeelt vänt om dygnet. Har precis kollat på små citroner gula - en svensk lovestory med mycket mat..haha.. men den var gullig! och lite rolig emellanåt faktiskt!
 
Åhh, är så avis på de som ska till Bråvalla! Vill fan dit på lördag och se Avicii... :(
 
/Mathilda
 
 

NIKE

 
Nike
 
Åhh, De blåglittriga är bara såå snygga!! annars gillar jag de Orangea, Neongula eller mintgröna mest!
Vilken färg är er favorit av Nike free run?

/Mathilda
 

Q/A

Tycker du att det finns några snygga killar i din klass? Och vilka isåfall?
Jaa, eller alltså ingen som jag tänker "Han är så jävla snygg". Men Sten & Tollis ser väll bäst ut!
 
Hur är din drömkille?
Ej perfekt. Det måste finnas brister typ annars får jag panik, seriöst, haha! Men snäll, rolig, snygg, smart, trevlig, social, öppen, lite avundsjuk(på lagom nivå), omtyckt, sportig, muskulös, inteligent, vacker, tröstande. ;)
 
 
Vilket är favortiämnet?
Just nu är det SO, men det skiftar lite, haha. Men SO, Bild, Matte, slöjd, idrott brukar ligga bäst till! Teknik är också kul!
 
Favoritplagget?
Finns film Hääär!!
spola till ca 1minut
 
När vaknar du ungefär på morgonen?
När det är skola så brukar ja gå upp runt 7-8 beroende på när jag börjar. Men nu när det är sommarlov går jag upp ca 12-14.00 hoho..
 
Varför är du snygg? Jättebra blogg, kraaam
Vad du är snäääälll! Taaack!! Kramisar

Mer svar kommer!
FRÅGA MER!
/Mathilda
 

En liten Outfit

 
outfit
Somrigt, classy, stilrent, snyggt.
 
/Mathilda

Så himla kaos

Heej, sorry för att jag har uppdaterat så dåligt, men tänkte berätta lite varför.
Igår var jag i stallet fram tills halv 7 ungefär. Då åt jag lite snabbt, duscha och fixa i ordning mig. Vid 9 tror jag det var mötte jag Tess, Elin och Oliver i mörby. Vi stog där ett tag och försökte planera kvällen lite, men tillslut drog vi iaf till Ösby. Dit kom även Sophia lite senare och sen kom massa annat folk också.. Alltså det var så himla kaos! Sånt typ drama men ändå inte... åh det var så mycket... Sen skulle Jag, Tess och Sophia hem till Tess och det tog typ 1h för oss(+ Oliver) att komma hem sen till Tess och det brukar ta 10 min pågrund av "en grej" så vi var väll hemma hos Tess vid 12. Vi snacka massor om allt och sen gick vi ner och fixade chips, frukt, nutella och massa gott som vi satt och åt på. Vid 3 drog Sophia hem till sig, hon åkte till USA idag så vi kommer inte ses på två veckor :(. Jag sov iaf hos Tessan sen, vi somna typ 5 för att vi skulle välja Iphoneskal och massa, haha. IDag vakna vi runt 13. Åt frukost vid 15 haha, sen fixade vi oss och mötte Oliver och sen drog jag hem för att hjälpa pappa med att hämta plankor och byggrejer till altanen.
Såååå, det är därför jag inte har hunnit blogga så mycket!
At Tessan's place..
 
 Me in mig fjortisclothes helping daddyy..
 
/Mathilda
 

Såå varmt!!

Får värmeslag! Nu har jag iaf mockat till Trasan och Meghann + fyllt på vatten till båda samt fixat mat till Trasan. Hämtade henne nyss från hagen och snart ska jag bara sadla och tränsa och sen rider jag förmodligen bort till Såsta med Anita och Meghann! Blir hemma till 18 och då ska jag fixa mig lite snabbt och sen hitta på nåt med Tess!! Vi hörs!


Black+silver/White+gold

 
Outfit
 
Vad tycker ni? Fick ju lite kommentarer på min förra sånhär och då tyckte de flesta svart/silver.
Men vad tycker ni passar bäst till denhär outfiten? Kommentera!!
 
/Mathilda

Fråga frågor!!

Har ni några frågor eller nåt? Fråga de nu isåfall! Svarar på allt! Har lite frågor sen tidigare så tänkte att ni kan ställa massa frågor nu så jag kan göra Q/A inlägg och svara på de!
 
Tycker det är superkul att svara på era frågor och gillar själv att
läsa andras Q/A inlägg, så fråga massa frågor nu!
upsidedown
 
/Mathilda
 
 

Filmtips?

 Tänkte sätta på en film men vet inte vad jag ska kolla på..
Har ni några filmtips?
 
/Mathilda
 

Swimsuit

 
Swim
 
Haha, kan ha vart det fulaste kollaget jag har gjort..

Tycker det är väldigt snyggt om man har baddräkter som en vanlig top instoppade i ett par shorts till några somriga skor. Hittade inga snygg baddräkter på Polyvore men ni kanske förtår vad jag menar ändå..
 
Vad tycker ni?
 
/Mathilda

Berry Boost

Gillar inte russin så mycket över huvud taget, men de andra bären i Berry Boost är rätt goda
att sitta och mumsa på om man är sugen på nåt ++
 
/Mathilda
 

Mat, mat, mat

Tänkte slänga upp lite mer vad jag äter och sånt.. börjar med i söndags för då tog jag foto på all min mat, igår åt jag lax till lunch och fläskkotlett med färskpotatis till middag, men dethär åt jag alltså i förrigår (söndags):

 Brunch/Lunch
Toast av nåt vitt ekoligisk bröd som jag inte kommer ihåg vad det heter (men gott var det), pesto, ruccola, tomat och lite ost som smälter sen när man har det i toastjärnet. Kanske inte det nyttigaste men jättegott!
 
Mellis
Det blev inte så mycket. Åkte till stallet efter lunch och när jag kom hem var jag inte så hungrig så tog bara en skål med frukt. I den hade jag frysta blåbär, frysta björnbär, frysta vinbär & fryst mango som jag värmde i micron och på det hade jag kanel och kokosflingor. Det var mumsigt!
 
Middag
Åt en jättegod middag! Lagade lax i ugnen med salt, peppar, citronpeppar, olja och purjolök på och till det hade jag tzatsiki och massa sallad och tomater! Jättegott!!
 
Gillar ni sånnahär inlägg? Kommentera isåfall vad ni tycker, det är mycket lättare att göra inlägg som ni gillar om ni berättar att ni gillar  dem.. så jag vet liksom! ;)
 
/Mathilda
 
 
 


Solar

Så jäkla varmt!! Lökar seriöst sönder!!


En helt vanlig måndag

Heey, kollar på Ellen nu. Har noo plans for today så vi får se vad som händer..
Kvällen i går blev väldans seg, drog ut och sen blev allt bara jätteknas så var hemma vid halv tolv.
Skönt att va hemma hyffsat tidigt!
 
Hörs senare! Puss

/Mathilda
 

Ska träffa lite vänner

Hörs senare!


Att ha Lågt blodtryck

Tänkte berätta lite om ett litet "problem" jag har. Jag har nämligen lågt blodtryck. Det började visa säg i julas när vi var dan innan julafton i Täby Centrum. Jag började känna mig varm och väldigt trött.. svag i hela kroppen. Fick känslan när man är väldigt lättirriterad och liksom reagerar starkt av att nån bara rör en liksom. Då svimmade jag, pang bom, hjälplöst rakt ner i stengolvet och fick åka ambulans till Karolinska. Det var första gången jag svimmade i hela mitt liv. Sen dess har jag svimmat ytterligare en gång och kännt känslan som jag hade innan jag svimmade i TäbyC, illamåendet, tröttheten, värmen och törsten fem gånger till. Dessa fem gånger har jag precis hunnit sätta mig ner eller nåt-räddat mig, så jag inte har svimmat. Det är alltså sju gånger på sex månader. 
 
Varför får jag denhär känslan, vad är symptomen? hur kan det komma sig? Jo, sömnbrist: Har jag sovit dåligt som inatt kan detta hända (Det hände idag), vätskebrist: Jag brukar dricka ca 8dl vätska (vatten, läsk, juice, te, saft) per dag och man ska dricka ca 2liter minst. Orkar inte rabbla upp alla symptom men detta är några exempel.
 
Pratade med Alejandra idag om detta och hon sa att jag måste dricka mycket mer vatten! Te rinner snabbt igenom kroppen och torkar ut, samma med Juice. Vatten är det bästa och jag måste dricka mycket mer av det. Sluta med godis och extra, onödigt socker. Lågt blodtryck kan i värsta fall leda till diabetes och om jag fortsätter äta den mängd godis, glass, läsk och övriga onyttiga saker kan det leda till att jag får diabetes. Och det är jag riktigt rädd för. Jag vet ju inte hur det är att ha det men jag kan ana att det inte är så kul att ta sprutor varje dag i resten av sitt liv. Jag försöker undevika läsk så mycket det går, men det håller ju inte alltid..
 
Nu blir det dock nya vanor. Inge mer godis!! Sätter stop nu. Vill inte utsätta min kropp för detta, nej säger jag bara. Om jag är riktigt riktigt sugen blir det naturgodis, nötter eller frukt som jag får ta, men INGET godis!! Läsk - samma sak där, inge mer! Glass, okey, det är sommar.. kan inte lägga av med allt och glass kan sitta riktigt fint en varm sommardag faktiskt. Dock får jag inte äta det för mycket, nån gång ibland räcker gott och väl! Ska läga upp ett schema så jag sover MINST 8 timmar varje natt! Detta är viktigt. Ska börja dricka ett stort glas vatten varje morgon när jag vaknat, ett efter/till frukosten, ett innan lunch, minst ett glas till maten helst 2-3, ett runt 15-tiden, ett innan middag, minst ett glas till maten helst 2-3 och ett stort glas vatten innan läggdags. Dethär är bara grunderna. Måste tänka mycket mer på vad jag äter. Proteiner, vitaminer, kolhydrater, socker och allt sånt. Vad maten jag äter innehåller. Kanske kan börja träna lite extra också.. men det hör egentligen inte hit så jättemycket..

För att få er att förstå. Jag gör alltså inte detta för att få värsta snygga kroppen och bli "fit" eller "smal" eller vad ni nu än tros kan kalla det. Jag gör detta för att om jag INTE gör det kan jag få andra sjukdomar som t.ex diabetes, eller iaf behöva ta mediciner och andra saker som jag helst undeviker. 
 
Har ni förövrigt några vanor de av detta eller har vart med om det? Kommentera gärna!
 
/Mathilda
 

Tips på bra NATTSTAD-bloggar!

Klicka på bilderna för att komma till bloggarna!
 
Alla dessa bloggar är Otroligt lika! Alla handlar om mode, Pojkvän, kompisar, tips, Q/A, "dethär-gör-jag-just-nu" inlägg, outfitbilder, träning osv. Den ända skillnaden är sättet de skriver på som kan skiljas lite, men annars är bloggarna väldigt lika! 
 
/Mathilda
 

Viktigt !!

Kommer ett viktigt inlägg imorgon runt 11-12 som jag tycker ALLA borde läsa! Handlar om mig och hur det kommer se ut i framtiden. Något som ni borde veta om. Det är en liten hemlis så håll koll runt 11-12 alltså!
/Mathilda

 
 
 
 

Black+silver/White+gold

 
Skirt
Vad tycker ni är snyggast?
 
Svart +silver / Vitt + guld?
 
Kommentera!!
 
/Mathilda

Jordgubbar med chokladsås++

Guud så gott! Myyslördag.. Kollar på nån random film nu, men tror vi byter till den nya Wallander istället..
Ha en bra lördag!
 
/Mathilda
 

Q/A

Varför vill du inte ha nån pojkvän, det är ju jättemysigt ju!
Jo, absolut är det mysigt! Men folk glömmer lätt alla negativa saker med att ha en pojkvän som te.x att det inte blir lika kul att gå på fester om din pojkvän inte är där av massa olika anledningar som ni säkert själva förstår, man blir väldigt "fast" i sitt förhållande, Det tar otroligt mycket tid och du måste ofta prioritera tid med din pojkvän framför annat. Visst folk kan se dethär som väldigt positivt, men jag tycker att pojkvän-hysterin är väldigt överskattad!
 
Från vilken hemsida köpte du din skolavslutningsklänning, hur lång tid tog frakten och hur mycket kostade det? den var jättefin!
Heej, tack! Jag köpte den från sheinside.com . Klänningen kostade bara 150kr. Det stod att frakten skulle ta minst 14 arbetsdagar typ och vi var ganska sent ute så pappa betalade 7$ för att frakten skulle gå snabbare (annars var det fri frakt) och då kom klänningarna, beställde 2, efter 9 arbetsdagar!! Så det gick snabbare än vad det stod.
 
Känner du några från din konfa?
Ja, eller alltså nu gör jag ju det. Innan alla konfa-träffar kände jag ingen, men nu känner jag ju Fia, Lisa och Amanda bla från min konfa som jag kommer bo tillsammans med under lägret! :)
 
Vad tycker du om alla inspo-konton på instagram, twitter osv?
Alltså jag tycker ju som de flesta att det är väldigt inspirerande att kolla på alla bilder, men jag tycker inte om dehär thininspo-kontona där alla tjejer har "the perfect body". Många unga tjejer tittar på de bilderna och skapar komplex hos sig själva men man FÅR INTE glömma bort att 98% av dessa tjejer på bilderna är rejält underviktiga!! och jag vill poängtera det nu!! Luras inte av de bilderna för de tjejerna på bilderna har inte den kroppen som är bra och hälsosam, de är underviktiga!

Hoppas ni fick svar på era frågor! Fråga fler frågor också, svarar gärna!
puss
 
/Mathilda
 
 

Myslördag + midsommar

Hejsaan! Just nu ligger jag i soffan och ska snart sätta på en film som pappa har laddat ner. Pappsen står just nu i köket och skär upp lite jordgubbar till mig och Emma som vi snart ska äta!
Idag vaknade jag 14.00 , JA det är sant! Helt sjukt!! Men somnade dock 4.00 inatt då mina grannar hade fest som aldrig tog slut.. Sedan drog jag iaf till stallet efter att ha fått i mig lite lunch där jag red en mysig uteritt i skritt & lite trav på lilla Lily (Tycker att vi borde börja kalla henne för Tiger, Flower, Lily eller nåt annat som mer liknar Flowerhills Tiger Lily - som hon egnetligen heter, istället för Trasan som inte alls är så fint, haha). Var hemma vid 18 och då var Alejandra, Simon och William här, vi åt lite grillat till middag och sen drog de.
 
Igår firade jag midsommar hemma med gäster. Ville dra ut men jag fick inte :( och senare på kvällen råkade jag även faila lite, men jaja, haha.. De var 13 pers här och de var här från 13.30 på dagen tills 3.00 på natten.. så jag och resten av min familj var lagom trötta idag... Men trevligt hade vi iaf!
/Mathilda
 

Midsommarafton 2013

Fiiina bilder på me, sis, mum & dad from today..
 
Heej alla goa och glada! Idag är det midsommarafton och vi har massa gäster här. Just nu badar de andra barnen jacuzzi medans de vuxna står och lagar middag. Hörs mer senare!
Glad midsommar alla ni!
 
/Mathilda
 

Vine/Instagram

Åhh, är ledsen nu :( har precis "kommit igång" med Vine och då kommer Instagram och förstör hela skiten. Fuck instagram. Känns som att de förstör hela grundiden. Vissa säger att det är najs att ha allt på en och samma app, men det är ju lättare att hänga med när man har det uppdelat..typ.. näääeeejj, I don't like this idea.
 
Vad tycker ni? Kommer ni fortsätta med Vine?
 
Jag fortsätter iaf, lätt, med Vine!
6 Ways Instagram Could Beat Vine at Video Sharing
 
/Mathilda
 

Lista

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel ? Yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Nej, isåfall blir man kär i ens utseende..

Hur många har du varit kär i? Hm, alltså det beror på hur man menar. Svårt att säga..

Är du kär just nu? Nope, tyvärr..

 

Tio frågor om dig själv.
Namn? Mathilda 
När fyller du år? 29 September
Några piercingar? Två hål i höger öra och Ett hål i vänster öra.
Vad har du på dig just nu? Shorts, trosor, bh & t-shirt

Vad tycker du mest om hos dig själv? Att jag skulle få riktigt ångest om jag gjort nåt dumt, så skipper den delen oftast.. Och att jag är väldigt tävlingsinriktad! - Det är bra vid många olika situationer i livet!

Vad är du bra på? Jag är väll bra på att rida I Guess, och sen är jag bra på att spela gitarr typ, haha.

Vem älskar du mest på denna jorden? Mig själv och min familj såklart ♥♥ haha neeej, går inte runt och bah "fan vad jag älskar mig själv".. Men familj och vänner!

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Tillsammans med någon är ju alltid mysigt! ;)

3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? Ingen vet allt om mig och skulle heller inte kunna berätta "allt om mig" till nån. Har svårt att lita på personer då de flesta har vänt ryggen och snackat skit så fort jag berättat nåt, tyvärr..
Vem är den roligaste av dina vänner? Haha oj har roligt med alla mina vänner! 

Vem är snyggast av dina vänner? Är bara med snygga peps brush..! Nää, men alla är fina på sitt sätt

 

10 frågor om idag.

Vad har du gjort idag? Ridit två hästar, fixat massa i stallet och hjälpt pappa med att bygga altanen!

Vad ska du göra nu? Bara chilla i sängen, blogga lite, kanske kolla på sån serie eller film..
Har du gjort något dåligt idag? Gör aldrig nånting dåligt :)
Vad har du ätit idag? Too much as usual.. 
Har du duschat idag? Noo, satsar på att göra det imorgon bitti istället!
Är du trött nu? Liiite kanske..

Vad händer idag? Denna dag slutar snart så jää, nadaaa

 

Annat.
Hur mår du just nu? Lite halvbra, siochså.. men det rullar ändå!

Är du hungrig nu? Nej det är jag inte..
Vad är klockan nu just nu? 23:21
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bloggen, facebook, Youtube, Hästnet, Arla.se(haha recept) och google translate.. höhö, men använder bara blogg.se för tillfället!

 

Musik.
Lyssnar du på musik just nu? Nää, gör typ aldrig det faktiskt..

Vilket är ditt favoritband/artist?- Hm nån blandning av Avicii, SHM, Jennifer Lopez, Jason Derulo, Justin Bieber, (Zara Larsson kanske?)..     .
Vad gillar du för musik? Gillar det mesta, men House, slow(nånting..?), Det viktiga är att det måste finnas nån refräng eller nåt där det är nån som sjunger och det blir mer en låt, Gillar inte hela rapplåtar där det bara är massa text.. Kan lägga upp ett inägg mer om det senare!

Kärlek.

Är du kär just nu? Nooo
Har du kysst någon idag? Inte mer än en puss till katten och syrran ;)

När kysste du någon senast? Fredags tror jag det var..

Är du romantisk? Absoluut :) 
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Singel.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? 
Haha nej, inte ens på dagis. haha det är faktiskt lite kul. - i typ 6-års var det flera som ville vara tsm med mig samtidigt och då hade jag hört mamma säga tidigare i mitt liv " Men man kan ju inte vara tsm med två personer samtidigt!!" (fast hon mena ju liksom tre vuxna) Så jag bah "Neej, nu gör vi en kö här för alla som vill vara tsm med mig" Och så blev det så. De som jag dock inte gillade så mycket stod långt bak i kö:n och de var jag bara tsm med jättekort. De som jag däremot gillade stod först i kö:n och de var jag tsm med flera veckor. Så det var ju lite synd om de längst bak i kö:n som fick vänta så länge för ingenting, haha!

Vem sov du senast bredvid? Elin
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Veet inte, 20-25 kanske.
Hur ska din tjejen/killen vara? Just nu vill jag ju inte var i någon förhållande, men omtänksam, snygg, inte för "på"!!, Han ska va lite svår så jag får jaga honom, annars tappar jag lätt intresset. Han ska va stolt över att visa upp mig som sin flickvän för sina kompisar m.m. Han ska vara Social och Väldigt Rolig!!

/Mathilda


Morgonpigg fifan

Vakna halv 8, drog till stallet och red ut på Baldi med de andra hästisarna! Sista lektionen, kanske sista lektionen på Solna i hela mitt liv :( Nikkie, Baldi och alla andra ponnysar.. Det är sorgligt! Efter tio år... Kommer sakna dem!!

Nu har jag iaf hoppat på min buss som tillslut kom. Bussarna håller på att strejka så man vet ju inte riktigt vilka bussar som går och vilka som inte..
Ska till Trasan och rida henne, mysigt mysigt! Sen åker jag hem, äter lunch, gör nåt annat och ikväll ska jag träffa Tessan så får vi se vad vi hittar på!


Last week

Helluuu! Dethär har jag gjort denna veckan:
 
Fredag: Har berättat typ allt tidigare tror jag... Drog ut och sen sov iaf hos Elin med Clara.
Lördag: Vakna hos Elin, drog vid halv tio typ. Red ut på Trasan med Eva i 1,5 timma, jättemysigt! Drog på kvällen hem till Elin för att vi skulle på en fest, men sen blev allt kaos så vi drog till mig och sov här (har berättat mer om det tidigare också).
Söndag: Vaknade hos mig. Drog till stallet vid 11 för KM där jag VANN (som ni kanske minns?). Var hemma 14 och då drog jag till Trasan och red ut henne med Eva och Danne. Tog det lungt på kvällen.
Måndag: Var hemma hela dagen och gjorde typ ingenting. Invigde jacuzzin på kvällen!
Tisdag: Drog till Elin vid halv 9 typ. Vi drog direkt till Ösby där vi skulle träffat massa, men de kom aldrig, haha, så vi mötte Tessan och sen kom några killar och då stack vi hem till Philip där vi kolla på film och typ snacka och sånt. Drog till Elin vid ett och sen sov jag där.
Onsdag (idag): Vaknade hos Elin vid 12. Vi åt frulle och runt 13 stack jag hem. Kollade på tv och sola när det inte var molnigt. Sen passa jag syrran lite från 4 och frammåt. Vid 7 kom Danne och Pelle och då började vi laga kycklingsallad. Vid 8 kom även Elin. Sen åt vi vår mumsiga kycklingsallad, haha.. Sen la vi upp jordgubbar, ananas och vindruvor och smälte choklad... Sedan bada vi Jacuzzi och chilla. Därefter diska vi och fixa i ordning och sen stack de vid halv 12. 
 
Nu sitter jag med te och kollar på Jersey Shore och bloggar litee. I morgon blir det massa stall.. ridlektion kl 9 på morgonen.. Säga hejdå till alla ponnysar :( åka till nästa stall och rida Trasan och sen får vi se hur kvällen ser ut. Ha det så bra! Hoppas ni har haft en bra start på ert sommarlov! Puss
 
/Mathilda
 

Summer Outfit

 
Summer Outfit
 
 
Mysig sommar Outfit. Ska köpa fler jeanskjolar för det är så himla snyggt och tror det kommer bli väldigt populärt i sommar! ++
 
/Mathilda

Nada intresante

Heeyy, har inget intressant att skriva om känns det som. De första dagarna på mitt sommarlov har vart fett tråkiga nu, haha. Idag har jag bara legat och solat hela dagen, men jag har inte fått nån färg - så det suger.
Men nu har jag duschat, ska fixa mig och dra iväg om en timma typ.. Ska troligen till Tessan men vi får se hur det blir, puss
Åhh, gammal härlig bild!
 
/Mathilda
 

Bada lite


Fler bilder från KM

Har fått ytterligare bilder från KM, denna fina ovan har Fanny Karlsson fotat (har dock zoomat in den lite)
 
Måste bara säga att alla var så himla duktiga på KM! 12 dubbelnollor av 16 starter! Alla red jättefint också, riktigt roligt att se! Åhh, kan knappt fatta att jag vann BÅDE klubbmästerskapen och Stilpriset. Är riktigt nöjd över min och Baldis prestation faktiskt!
 
Mycket häst nu så sorry alla icke-hästläsare, men det går i bergochdahlbanor och nu blir det mycket häst när jag är så euforisk. Mer mode och annat gött kommer, håll ut!
 
/Mathilda
 
 

Första lediga dagen

Holaa! Seg dag idag. Har gjort allt nödvändigt som städat rummet, tvättat, lagat mat, bytt lakan & diskat (haha låter som en vuxen), men det behövdes! Nu har jag precis käkat sallad till middag, ska titta på ett avsnitt av OC och sen tänkte jag hoppa ner i poolen och bada lite! Hörs sen!
bästa och finaste Baldi♥
 
/Mathilda

Några snabba svar

Mera såna här!
Okiii, fixar några som jag slänger in på tidsinställt nu, håll koll! 

Vart?!
Förlåt för sent svar! Men i Åhléns City vid plattan (jättestor Åhlens med 4/5 våningar..) finns en våning fullt med olika märkeskläder och där var det stor rea på Hilfiger, Odd Molly, Hunkydory, GANT, Filippa K osv då.. Tror dock det mesta är slut nu, men du kanske hittar nåt fynd där ändå! Är du ute efter Tommy Hilfiger finns en stor Tommy Hilfiger affär vid Östermalmstorg  bredvid Peak Perfpormance, mitt emot Fridays och Espresso House som har upp till 50%!
 
försöker du skryta om att du inte är så flickig, spelar väl ingen roll om man plattar håret eller inte :O inte så chysst mot dina kompisar
Läs inlägget igen! Det är knappast något skryt och jag skriver klart och tydligt längst ner "såhär är jag". Det är inget fel att platta håret, absolut inte. Men det är typiskt tjejigt att man ska lägga ner så mycket extra tid på, ja tex platta håret, på morgonen. Jag har verkligen inte något emot folk som gör det, vissa kanske har komplex för sitt hår när de inte plattar det.. Så absolut får man göra det om man vill! Men JAG gör inte det och det var även det jag ville få ut i inlägget. Du har tydligen ingen aning om hur jag är mot mina kompisar. Skulle aldrig tycka illa om nån för att den plattar håret! och ja skrev heller inte det i inlägget. Läs inte mellan raderna om du ska kommentera sånnahär dumma kommentarer.
 
Men båda var jättefina juuu! BEHÅLL dem kvinna! It's an order!
Well, i did! Är dock lite osäker på de mörka jeansen och har inte tagit av prislappen på de än... hmm..
 
Bild från skolavslutningen i fredags. Har ingen bra bild på klänningen, har nååågra halvbra. Vill ni att jag lägger upp de halvbra ändå? Kommentera!
 
/Mathilda
 

++

Älskar dessa shorts. Har tröttnat rejält på dessa tajta korta shorts som man helst ska se halva rumpan av liksom.. dessa ser mycket mer bekväma ut och inte alls ika pinsamma! Stort plus++
 
bilderna är från Jennifers blogg
 
/Mathilda
 

Njuter av denna bild

♥Klubbmästare 2013 och vinnare av stilpriset♥
 
/Mathilda

Klubbmästare 2013

JAG VANN KLUBBMÄSTERSKAPEN!! och lung, men jag vann även stilpriset!!! Åhh så lycklig! Allt kämpande med Nikkie, alla tårar för dedär 4 felen... Jävlar. Hade blivit otroligt glad om jag bara vam KM men nu vann jag ju även stilpriset också. 
 
Såhär är det: KM vinner man om man rider på minst fel och snabbast i omhoppning. Stilpriset vinner man om man får mest poäng på ett protokoll som bedöms i ryttarens sits, vägval, tempo osv.. och jag red snabbast på minst fel OCH hade bäst poäng på stilbedömningen!
Bilderna är tagna av Elsa Hamberg, taaack!
 
/Mathilda
 

Lite oklar kväll

Tjeena! Gårkvällen var lite oklar kan man väll säga. Jag åkte hem till Elin för att vi skulle på fest, men sen ringde hon och sa att vi inte fick komma (fast vi fick idag reda på att vi fick komma, haha). Åkte dit iaf och då satt vi i hennes soffa och typ tänkte ut vad vi skulle göra istället och så.. Sen bestämde vi oss för att dra till Rösjön eftersom det alltid brukar va lite folk där.. Så vi tog tåget och började gå dit men sen pallade vi inte.. Då hörde vi musik och "följde ljudet" haha för att hitta vart det kom från. Well, resten kan ni se på min Vine, Mathilda Ljungberg. Elin sov iaf hos mig sen och nu ska jag iväg och tävla i KM. Ska bli jättekul och hoppas det går braa!
Haha, sicka lirare! Bilderna är screenade från min Vine (Mathilda Ljungberg)
 
/Mathilda
 

Första dan på sommarlov

Nu är jag hemkommen från utekväll igår. Drog på ett chillkrök med Elin och Clara och sen sov jag hos Elin. 
Vi var tvugna att åka tidigt därifrpn imorse, så var hemma vid 10 och sen dess har jag bara chillat. 
 
Snart kommer Eva och hämtar mig och då ska vi till stallet och rida ut tillsammans.
Får se lite vad som händer ikväll, puss
 
/Mathilda
 

New in

Kjol från Zara. Köpte den idag på barnavdelningen för 179:- Billigt, billigt!
 
/Mathilda
 

Tips

För er som inte vet det så är har jättestor rea börjat nu på de flesta affärer. Idag startade rean på upp till 50% på matilde i PK-huset (som förövrigt är utbyggt) på nästan ALLT i hela affären! Hittade en vit blus från Odd Molly som jag tänkte köpa som kostade 540:- på rean, men blev lite stressad och struntade i det i sista sekund. Men på Matilde har de ju massa märken som Hunkydory, Ralph Lauren, Odd Molly, American Vintages osv som de har rea på. Såg även att Peak Performance affären och Tommy Hilfiger vid Östermalmstorg hade upp till 50% så när det är sånna här reor på märkeskläder tycker jag verkligen att man ska köra All in!
/Mathilda
 
 
 
 
 

SOMMARLOV

Fyfan vad jag ska ha kul dessa månader! Åhh, ingen skola mer. Usch vad sköööönt!!!
 
/Mathilda
 
 
 

New in

Igår kom Malin hem från London. Där köpte hon ett par basic vita låga converse till mig! Skulle egentligen fått det förra sommaren av pappa när han var i USA, men då köpte han rosa låga istället för vita (har säkert nämnt det tidigare) så nu känns det bra att ha vita som jag ville ha från början. Mycket lättare att matcha!
 
Fick betala 500:- för dessa :)
 
/Mathilda
 
 

New in

Ny najs keps från Tommy Hilfiger. Asnajs rosa färg som verkligen sticker ut! Så himla härlig. 400:- gick den på -50%. Tips! Finns i massa olika färger!
 
/Mathilda
 

Outfit

Nya klänningen på till hunters. Hade mina spetsshorts under också ifall klänningen skulle åka upp - vilket den också gjorde några gånger.. smart val alltså med shorts! Även fast det regna och var kallt tyckte jag att det var perfekt med klänning,riktigt skönt faktiskt!
 
Idag åkte vi till tantolunden med klassen för picknick, brännboll och kubb. Dock blev inte vädret som planerat så vi spela lite brännboll, käka lunch och kladdkaka i regnet, spela lite till och sen stack vi hem. 
Haha, det var inte så lät att springa i stövlar på brännbollen...
Nu ikväll har jag ridit. Vi hade poängplockartävling och jag kom trea! riktigt jämnt var det också!
 
/Mathilda
 

Följ på Vine då!

Har dock lagt upp flera filmer.. gammal bild..
 
/Mathilda
 

New in

En söt klänning att ha i sommar från Isolde. 499:- och så var det -40% på det.
 
Haha, köpte den i en riktig tantaffär. Men det roliga är att det oftast är där man hittar kapen! För oftast är tanter större än strl Small elelr X-small, så de storlekarna finns nästan alltid kvar. Och sen handlar inte så många ungdomar i tantaffärer så om man köper där ifrån är ju chansen stor att inte alla dina kompisar köper likadant.
 
/Mathilda
 
 

Lista

Hur skulle du se ut om du aldrig hade ändrat något med ditt utseende?  - Oj, skulle nog inte vara så stor skillnad.. slitigare hår (men längre) om jag aldrig hade klippt mig. Torr hud, lite mer bushy ögonbryn (noppar inte mycket ändå.)

Vad ska man göra för att få dig irriterad? - Tjata jäkligt mycket, stalka mig, skrika åt mig, anklaga mig.

Vad är meningen med livet? - Well, Ha kul & att kunna titta tillbaka på sitt liv när man ligger på dödsbädden och känna att man inte ångrar nånting eller har missat något man velat göra.

Har du några komplex? - Tror att alla har sina komplex, så ja.

Vad är du nöjd med, när det gäller dig själv? - att jag fortsätter kämpa i ridningen trots alla motgångar och ingen vidare stöttning.

Hur viktigt tycker du det är att vara kär i personen man har sex med? - Första, Andra och Tredje gången tycker jag det är Jätteviktigt! 

Skulle du kunna plastikoperera dig? - Om jag verkligen verkligen mår jättedåligt över nån kroppsdel så ja, verkligen inte annars!

Hur länge har du varit olyckligt kär som längst? - Haha "olyckligt kär" är väll lite och ta i, men 2 år.. :(

När kysste du någon senast? Lördags ;)

Vilken låt går på repeat hos dig? Ingen just nu faktiskt, om jag ska välja nån så Jennifer Ft. Pitbull "Live it up"

Vilket är ditt favoritämne i skolan, just nu? - SO 

Vilken ämne gillar du minst? - NO... 

Vilken färg har dina naglar just nu? - Nada

Vem är din kändiscrush? - Höhö, typ enda tjejen som inte har nån. Känns fett wierd att jaga nån man ändå aldrig kommer träffa...

Vilken klass börjar du i? - 9e

Favorittid på dagen? - Kvällen tror jag..

Har du blivit jagad utav polisen? - Hihi nää

Är du singel nu? - Yes, vill vara det också

Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? - Nää, blir ganska "rädd" så fort jag kommer in i ett förhållande och har väldigt svårt för att visa känslor osv. Är ingen direkt "förhållandetjej" trår jag..

Vem av dina vänner vet mest om dig? - Malin hoho

Vilken är din riktiga hårfärg? - Blondt, ganska exakt så som jag har nu

Brukar du komma i tid? - Haha neeeeej, alltid sen fifan

När gjorde du senast något riktigt dumt? - Alltså jag e snäll ;)

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? - Cameron Diaz faktiskt :)

Vad faller du för hos det andra könet? - Badboys, de man måste jaga efter!!

 
/Mathilda
 
 

New in

Klänning från Isolde. 394:- och så var det - 100:- på det så alltså 249:-

Svårt att få med hela klänningen på ett bra sätt + att den inte ser rättvis ut när jag tar foto på hela, så ni får bara se den undre delen.. Annars en söt klänning, väldigt skön. Hade den idag till skolan till svarta hunters och den kändes jättebra.
 
/Mathilda
 
 
 

New in

Jeans från Hilfiger Denim. 1299:- styck dvs 2598:- och så var det -30%
 
Var lite osäker på om jag skulle behålla dem. Tänkte först inte köpa de mörka men mamma insisterade på att jag skulle köpa de. De mörka sitter snyggt på, men det kändes lite dumt att köpa mörka jeans till sommaren.. Dock blir det ju snart höst så jag tror jag behåller de ändå. De ljusa vill jag mer ha atm eftersom det är sommar. De satt dock inte lika bra. Kändes som att de var lite stora trots att jag har XS, men jag behåller nog de också!
 
/Mathilda
 

Såhär är jag - pojkflicka?

Något jag ar tänkt på de senaste dagarna är hur icke "typiskt tjejig" jag är. Många av mina kompisar putar med allt de har på bilder, badar bubbelbad med tända ljus tre gånger i veckan, har en pojkvän, har typ trettio olika body lotions och tjugo olika hårinpackningar, betalar dyyyyrt för sitt smink, använder specialshampo, plattar håret varje dag och bara är allmnänt "instaorriga". 
 
Well, inget av dethär gör jag. Och de få gånger jag faktiskt gör det förvånas jag av mig själv. Jag är den tjejen som helldre står i stallet och mockar skit än att gå till en salong och klistra på sprakle plast naglar. Jag använder inget specialshampo från nåt dyrt märke, jag tar det som står närmast i duschen. Gör aldrig något med mitt hår. Har börjat borsta det lite innan jag går till skolan... Ändå är det lite märkligt, för trots att jag använder basic - Loreal shampoo (eller vad jag nu än har...) och sällan borstar håret får jag kommentarer minst en gång i veckan om hur lent mitt hår är. Har jag bara tur och har fötts med lent hår eller finns det nån sanning i att för mycket hårinpackningar, märkesshampon, plattning av håret, "inte tvätta håret mer än två gånger i veckan", oljor m.m ger motsatt effekt tillslut?
 
Lite samma sak med min hy. Använder somsagt aldrig några krämer/body lotions över huvud taget. Tvättar bort sminket med tvål och vatten och går och lägger mig. Använder dagkräm i ansiktet innan jag sminkar mig - sure, men det är det ända. Ändå får jag ofta kommentarer om hur len och fin hy jag har. Är inte det lite konstigt?
 
Förra veckan gick jag utan smink till skolan varje dag. Bryr mig egentligen inte så mycket, tycker bara det är skönt att kunna gå utan mascara så man kan klia sig i ögonen när man vill. 
 
Jag är heller inte den personen som behöver uppmärksamhet och bekräftelse genom min kropp. Tycker det är konstigt med bombshell och förstår inte de som har det. Jag nästan gömmer mina bröst och hatar för urringade tröjor eller blusar. Har slutat använda flera av mina kläder då ja tycker de visar för mycket bröst. Förstår heller inte grejen med att puta med rumpan. Sure jag har väll inte så jädrans vältränad rumpa, men hade jag fått bestämma själv hade jag velat ha den mycket mindre. Samma sak med höftar. Jag har tydligen "tur" och har fått kvinnliga höfter. Well, jag hatar de. 
 
När det kommer till kläder då. Jooo då tycker jag det är supernajs med klänningar! Gillar dock inte för korta shorts/kjolar. Tycker det är lite pinsamt när man ser halva röven liksom. Annars, gillar boyfriend stilen. Älskar att bara bära slappt och saker man tycker är skönt och trivs i
 
Ibland orkar jag såklart anstränga mig med det extra. Tar ett långt bad, ansiktsmask, hårinpackning och smörjer in med mig en body lotion från the body shop. Men det händer ytterst sällan. Kanske max 10 gånger per år skulle jag tippa på.
 
Yes, sån är jag. SÅ vad får ni för uppfattning om mig? Är jag som ni hade trott? Kommentera!!
 

/Mathilda
 
 
 
 
 

Tommy Hilfiger

Tar foto på allt imorgon istället, bättre ljus mm.
 
Här är dock min asballa rosa keps från Tommy Hilfiger. Färgen sticker på riktigt ut och den är väldigt härlig++
 
/Mathilda
 

Outfit 12/6

Hade mina converse i skolan men bytte till Uggsen när jag kom hem efter skolan för att lämna lite grejer, så denna outfit hade jag i stan. Chill och slapp outfit. Hörs sen! 
 
/Mathilda

Nyss hemkommen

Heeej! Har precis kommit hem från Stan med mami. De har upp till 50% på hela Åhlens vid t-centralen, väldigt mycket kläder som det var rea på måste jag säga! och tror det är rea flera dagar framöver.. Så det är bara att åka dit och fynda loss innan storlekarna tar slut!
 
Fick med mig lite saker hem faktisk, så ska fota det och sen lägger jag såklart upp det på bloggen :)
 
/Mathilda
 

Lite om mig

Vill inte ha en pojkvän. Känns bara överhypat och stressigt. + att jag inte direkt har tid, ork eller hjärta för att ha en pojkvän..
 
Tycker Korall färgat har börjat bli väldigt uttjatat. Synd, eftersom det är väldigt fint. Det var kul i början när man var än av de få som precis hade "upptäckt" att korall var himla snyggt, men nu när alla hypar om det blir det bara tråååk.
 
Är en riktig badkruka. Gillar inte alls att bada och ligger helst på land och solar. Blir man dock överhettad av värme från solen är det ju såklart jätteskönt att simma ut i ett svalt hav, men annars, nää..
 
Gillar inte bacon. Iaf inte i annan mat som typ potatisbullar, fläskpannkaka, Pasta Cabonara (funkar dock i små mängder).
 
Jag kan göra papperspapiljoter och gjorde det typ varje dag i mitt hår när jag var liten. (Man rullar upp håret med papper, knyter fast, torkar, tar ut de & sen har man massa lockar).
 
Bryr mig inte alls om träning och vara "fit i sommar" längre. Äter glassar typ varje dag när jag kommer hem nu för tiden och lägger mig och sover..
 
/Mathilda

Skolavslutningoutfits

 
Outfit
Hmm... Tycker det är väldigt svårt att försöka klura ut vad folk kommer ha på sig på skolavslutningen i år. Vissa, de flesta, har ju redan haft skolavslutning men vi har ju det på fredag...
 
I år tror jag dock att många kommer gå på antingen corall färgade klänningar eller långklänningar i olika färger och mönster.
 
Hmm... well, well, vi får väll se hur det blir på fredag. Många kanske tänker "alla kommer ha långklänning eller korall färgat så det tänker jag inte ha" Eller så tänker de tvärt om. Vi får se, vi får se.
 
Lägger ut bild på min klänning och hela min outfit på fredag morgon. Håll koll !!
 
/Mathilda

People Change

Liten plutt (jag på bilden)
 
Ska ta och kolla ett sista avsnitt av OC nu och sen sova! Ska bli bättre på att uppdatera, lovar, behöver bara lite mer motivation och inspiration och tips på vad jag kan skriva om. Så kommentera mer hörrni! Uppdateringen kommer bli mycket bättre då och motivationen kommer till stor del av hur mycket ni är med och kommenterar!!
 
/Mathilda
 
 
 

JAAA

Vår jacuzzi har äntligen kommit!!! Ska bli sååå jäävla najs sen när vi kan börja använda den. Sena, svala sommarkvällar efter man har grillat med massa kompisar eller spelat kubb (eller nåt höhö)... Perfekt med en jacuzzi! Åhh såå härligt!


Oväääärt

Heey! Väldigt ovärd dag i skolan idag. Började halv 10, gick en tipspromenad i två timmar typ, käka baguetter till lunch och sen sluta vi vid 11.. Kommer bara ha ovärda dagar denhär veckan - precis som förra. Visst det är chill men fattar inte varför vi bara inte kunde få sommarlov för en vecka sen?
Duckfejs fifan

/Mathilda
 

Pink details

 
Outfit
Classy Somrig/vårig outfit++
 
/Mathilda

Skolavslutningsklänning

Mina klänningar som jag beställde för en-två veckor sen har kommit! Här kommer en liten sneak peak på den jag ska ha på skolavslutningen.. Hmm, vad får ni för uppfattning om vad det är för slags klänning?


Häääär hittar nu miiiig! Följ för fan

  • Vine: Börja nyss fifan! Lite efter men alla har ju typ det så jag rullar på samma stil nu! Fööööljj mig eller nåt, vet knappt hur det funkar, men lär mig snart och då kommer jag bli bäst på Vine och då kommer ni önska att ni hade börjat följa mig tidigare, så gör det nuuu! Kommentera vad ni heter också om ni vill att jag ska börja följa er, följer alla Lätt! @ Mathilda Ljungberg
  • Polyvore: Har 8000+ set views nu och det skulle va så jäkla najs att komma över 10.000! Så in och följ och kolla igenom mina kollage och tips! Lägger inte upp alla på bloggen så in och kolla + följ med er! @thildaljungberg
  • Instagram: Såklart, Classic. Följ mig dääär! @maathildaljungberg

/Mathilda

Matcha höga primeboots på sommaren

 
Dress
 
This is very nice! Faktiskt så äälskar jag det!! Somrig klänning till bruna primes, enkel väska och små söta smycken!
 
/Mathilda
 

New in

Top från H&M för ynka 49:-
 
Har glömt att berätta! I fredags sov Malin, Anna och Stina hos mig. På lördagsmorgonen kom även Eric och vi sola hela dagen typ, käka najs sallad som mamma laga och bara tog det lugnt. Vid 16 på lördagen drog jag och Malin lite spontant till TäbyC. Hade no idea om vad jag skulle ha på mig på festen så köpte denna oranga top inne på H&M. Köpte även akut ett halsband som jag tänkte ha till men det var verkligen jättefult och kosta 100 spänn så kände att det var ganska ovärt och ska lämna tillbaka det!
 
/Mathilda

Gårkvällen

Haha bäästa kvällen igår men min bror Elin. Först stack vi till Sophia i Djursholm. Dit kom även Emma och Vivii lite senare. Vi föra lite och fixa oss, haha så najs. Sen vid halv tio- tio stack vi till en fest i Danderyd vilket var azuum! Hahahaha det var verkligen jättekul så jag vet inte vad jag ska skriva. Men sen vid 1 tog alla bussen till Mörby där vi träffa lite najs grabbs vid tonys som vi snacka med och sen tog jag bussen
hem så jag var hemma vid 2.
 
Hoppas ni hade en bra lördagskväll!
/Mathilda

Funlight

Solar och dricker funlight med Eric, Malin och Stina.. Eller de är där inne, jag solar själv.. Men..

oj vad gay den första bilden va, haha, aja orkar ej ändra..


Igår

blää, usch, fyy. <-- så gick tävlingen och nåt mer tänker jag knappt tillägga mer än 8 fel i första klassen (står dock 12 på equipe??) ocg 4 fel i andra pga vägran.. inte bra, inte bra. Laddar om till KM nästa helg istället.
 
Igår när jag hade kommit hem från tävlingen, typ vid 18, käka jag middag kolla på tv och la mig i sängen. sen ringde Malin vid 22.30 och då mötte jag henne, Stina och Ludvig utanför mig. Vi stod och snacka lite och sen hängde jag med de till Ludvig. Haha, var så jävla ofräsch, direkt från stallet typ. Sen kom Eric och aa, det var chill... Kom hem igen vid 2.00 typ. Idag vakna jag 13, haha.. men var äckligt trött från gårdagen då jag var uppe 20h och hade gått upp halv 6.. 
Några pics från igår. Åhhhh vill bara rida om dedär rundorna... :(
 
/Mathilda

Nu kör vi

Tävlar två klasser. LC & LD+ som är lektionsmästerskapen! Taggaaaa


Gold Marenas++

 
gold
 
Såååå snyyyyyggt med marenas i sommar! Silver och guld är ju döösnyggt, men tycker ändå guld är snäppet vassare!
Piffar upp en enkel outfit med ett par marenas såå bra++
 
/Mathilda

Polyvore

Tjaaaa mannar! Tycker alla ska ta och kika in på min Polyvore som jag updaterar flitigt. Har över 7.000 set views och det skulle vara asnajs att få några tusen till! Så kika in här http://thildaljungberg.polyvore.com/ , följ , likea bilder och spriiiiid!
Gracias ◊
/Mathilda

Nattamat

 

Så gott när man är lite småhungrig innan bedtime++


++

As fräsch och snygg till vita shorts ++
 
/Mathilda

Här hittar ni mig

Instagram: maathildaljungberg  (eller mathildapriivat)
Polyvore: thildaljungberg
kik: maathildaljungberg
Något annat har jag inte
/Mathilda

Lazy daaaayy you know

Heeej guys! Vaknade 12.10 idag!!!!! Heeeelt sjuuuukt. Och nej, det var inge skolk för jag ville verkligen på hemkunskapen idag! Jag var så jäkla sugen på kärleksmums så jag blev fett ledsen när jag vakna och insåg att jag hade missat lekionen.. Iaf. Var i skola 13, gick på svenskan, sen blev jag lite yr, fick ont i huvudet, mådde illa osv.. Jag har lågt blodtryck vilket betyder att jag lätt svimmar om jag har ätit/sovigt dåligt, inte druckigt nåt och om jag blir skitvarm, stressad osv osv.. Så jag började känna av symptomerna för det och skippade idrotten. Malin mådde inte heller bra så vi gick till matsalen där vi fick festis och käckebröd och sen kom Malins mamma med kyckling, banan, yoghurt, bares, festis så åt vi det i bilen och sen fick jag skjuts hem! 
Seg dag som fäään... Fick dock A på min svenska skräcknovell!! Det är lite märkligt för nu när jag inte orkar bry mig om skolan och är riktigt trött får jag massa A:n.. (!?)
/Mathilda
 

Bagy style

 
Style
 
Style by thildaljungberg featuring white shoes
 
Funtar på att införskaffa mig ett par One Teaspoon shorts.. De är grymt snygga! Priset ligger på 300-1000 beroende på vart man köper de. Frågan är bara om de skulle passa mig.. 
Ska fundera lite på den
 
/Mathilda

Fint väder

Heey,
Nu ska jag ut på prommis/pw/jogg till vattnet med Mami. Hörs senare!
/Mathilda

Sweaters & sweatpants

 
sweaters
 
sweaters by thildaljungberg featuring abercrombie & fitch
 
Är inget stort fan av Hollister och A&F men deras sweaters och sweatpants är ju supersköna och najsiga! 
Och såklart Juicy! Favoriten.. Älskar min juicydress och har på mig den varje dag!
 
Nästa mjukisdress jag ska köpa blir i vitt eller blått! Två vääldigt fina färger, dock blir nog vitt smutsigt ganska fort, men det är ju gääälet snyggt till brun mage och armar liksom.. Well well, we will see ;)
 
/Mathilda

30 day squat challenge

Började igår! Kändes lite, men det är bara att kämpa på! Got to get that aaaaas!
 
/Mathilda

Q/A - Recept

men omajjgoodd mathilda!! fyfan vad dom ser goda ut, kan du inte snääälla lägga ut receptet?! :D 

Jag har faktiskt gjort det tidigare! Här finns ett inlägg med hela receptet! De är jäätteegooda.. ;)
 
 
Ååhh va god den ser ut, kan du inte lägga upp recept? heheh

Tyvärr är det bara vanligt chaipulver från Espresso House :/ Men sen har jag ju vatten och skummat mjölk i också!
 
/Mathilda

RSS 2.0