Vad tycker ni? Blond/brunett?

BLOND                                       
 
BRUNETT
 

 
Nu börjar det bli rätt ljust och jag börjar få en utväxt, så jag måste bestämma mig snart hur jag ska göra.. 
 
Vad tycker DU? 
brunt? blondt? annat?
 
KOMMENTERA! behöver lite tips och råd just nu!
 
/Mathilda

Favorithyllan

 
/Mathilda

Pluggandet tar över!

Herregud. Fixade ju mitt rum idag, tog 2h, sen bloggade jag lite och sen dess har jag suttit och läst min svenskabok! Den ska vara utläst tills på fredag och nu ar jag 120 sidor kvar!! + att jag ska hoppträna imorgon så jag kommer inte ha mycket tid på mig att läsa... vet inte hur dethär ska gå.. Måste samtidigt plugga spanska nu tills imorgon.. Lär bli en sen pluggkväll ikväll...
 
Åhh, jag vill blogga Jätte jätte mycket just nu för jag är på jättebra blogghumör, men skolan tar över :(
Kommer iaf blogga så mycket jag kan så fort jag får tid!!
 
/Mathilda

Bilder på mitt "nya" rum

 
INNAN
 
EFTER
 
 
 
Vad tycker ni? Jag gillar det starkt! Jättemysigt :)
 
/Mathilda

Mina Parfymer

På min frågestund ville en person att jag skulle skriva om mina Parfymer och vad jag tycker om de osv!
Jag gjorde ju nyligen ett inlägg om alla mina VS bodysplash, så de räknas inte som Parfymer nu, men jag har ju 6 till "doftsaker" , alltså Vs bodysplashen,  som jag använder varje dag, så det blir rätt många..
 
Här kommer de iaf!
 
         
 
Börjar från vänster
 
1. Britney Spears "Hidden fantasy". Fick den av mamma för några år sen tror jag.. Älskade den då och hade den HELA tiden. tycker dock att om man ska välja mellan BS parfymer så gillar jag mer "fantasy" (den rosa).
 
2. Juicy Couture "Viva la Juicy" . Amen den är bara föööör underbar! Pappa köpte den till mig i Usa, den stora flaskan och den lukar bara så hiimla gott!!
 
3. Beyonce "HEAT". Hade den i början av 2012 hela tiden och stora delar av 2011! Lukar jättegott den med!
 
4. Paris Hilton "Heiress". Luktar gott den också. Ganska stark doft enligt mig, men gott luktar den ändå!
 
5. Briney Spears "Cosmic radiance". Kommer ihåg att jag gillade denhär jättemycket! ..länge sen jag använde flera av parfymerna..
 
6. Avril Lavinge "Forbidden Rose". Fick den av min faster för ett par år sen. Lukat också gott, har dock glömt lite hur den luktar, har för mig att den va lite stark, men luktade inte likt Paris Hilton parfymen! Men den funkar bra!
 
7. "summerburst" tror jag den heter. Ingen aning om var den kommer ifrån eller hur den luktar för har aldrig använt den.. Men fick den av mina kusiner förra året! Antar att den luktar somrigt och blommigt pga namnet och blommorna på flaskan! ;)
 
Har även Ralph Lauren 3 & 4 och en Dior, men palla inte hämta dem..
 
Min favorit av dessa är......
.....Juicy Couture! (såklart) Den luktar riktigt gott. Tips till dig som inte har den eller aldrig testat att lukta på den!
 
Hoppas du blev nöjd med svaret! :)
 
/Mathilda
 
 
 

Det blev bäst!

Hej alla ni! Åh, efter skolan idag så totalstäda jag mitt rum och flyttade om lite och det blev skiiitbra! så nöjd!! Tog två timmar ungefär så nu är jag helt slut efter allt dammsugande och städande och flyttande m.m
Men det blev iaf riktigt bra och jag har fotat igenom hela rummet så för den som ville att jag skulle lägga upp bilder på mitt rum i ett inlägg så kommer det inom 1h iaf!
 
Samtidigt som jag laddar över bilderna sitter jag och äter Mango och dricker te samt spanar in några bloggar! Mysigt som bara den.. Fått en riktig mysfaktor här i mitt rum nu! så hemtrevligt ;)
 
Mango är förövrigt min favoritfrukt om ni inte visste det ;)
 
/Mathilda

Skuuulan


Gash vad jag saknar!!

 
Åh, vill verkligen tillbaka NU!
Vi har inte planerat in nån resa än för sommaren 2013, men förmodligen åker vi till Italien.
 
Kolla bara på min brunhet på mittenbilden.. det var i mitten av veckan också och bilden är inte redigerad äns.. Och sista bilden..vattnet är ju heeeelt underbart! 
Saknar rejält mycket alltså!
 
Ska ni åka nånstans i sommar? :)
 
/Mathilda

Makeover

Ska försöka möblera om lite i mitt rum idag! Ska se om jag kan byta plats på lite saker.. Alltid kul med lite "nytt"! Dock har jag ett väldigt litet rum och små möjligheter till vart jag ska ställa sakerna, men ska försöka klura ihop nåt! ;)
 
/Mathilda

Nästa gång blir det en vit!


 
/Mathilda
 

Bjursås

Kom precis hem från bjursås (haha liten update, skrev "bjällsås" först, men det var visst fel :D) ligger i Dalarna, där jag har åkt skidor hela dagen. Inte så jättestort, backarna var helt okej, men det fanns knappt några..
Men nu är jag iaf hemma efter en dag
Med mycket skratt och skoj (och godis) så nu är jag lite slut i kroppen, även fast jag sov i bussen både dit och hem..


Åh vad jag älskar dehär!

Kvällshumor.....
 
/Mathilda
 
 
 

Shit vad jag vill ha denhär outfiten!

Åh vad jag vill ha dethär just nu! Speciellt Fleecen! Utgick från den och knaprade sedan ihop en liten outfit.. Älskar den! Letade efter ett scapa schabrak + huva som är riktigt snyggt till denna outfit! Men hittade ingen bra bild...
Men ungefär såhär ser det ut och jag tror det skulle vara grymt snyggt tsm!
Plus huvan dårå som sitter riktigt fint tsm med det oranga Swarowski pannbandet! mumma ;)
 
/Mathilda
 

Väldans taggad

Hola! Efter skolan var jag hemma nån timme. Sen när mamma kom hem så stack vi till affären och handla lite mat och andra grejer till imorgon. Är riktigt taggad nu! Samling 6.45 (!!!) och sen går bussen 7.00 till Dalarna där vi ska åka skidor! Ska bli så himla kul! Riktigt taggad! Men jag skulle vilja h amina rosa skidbyxer som av en olyckshändelser råkade slängas helt oanvända vid jul :( Dem hade suttit fint nu.. Aja, life goes on ;)
Ska försöka ta lite bilder och sånt från backen! annars hoppas jag på en superdag med förhoppningsvis bra väder, mycket skratt och bra åk!
Lite mysiga pics från min instagram från förra året i Åre med Julia! Saknar som fan!!
 
/Mathilda

Lakkeboy

 
 
/Mathilda

Snackar om lite allt möjligt...

Hejhej! Har knappt gjort nånting alls denhär långa helgen som jag har haft. Igår kväll stannade jag hemma. Mamma gjorde i ordning en stor frukttallrik och sen satt vi och kollade på filmen Flight. Usch, hatar flygolycksfilmer, började gråta när planet krascha. Är så himla otroligt rädd för flygplansolyckor sen ett par år tillbaka..
 
Idag har jag iaf inte gjort nåt roligt alls. Vart inne på datorn en del, övat på låten som pappa ville att jag skulle lära mig på gitarr, börjar kunna den nu! :D Gymkort next!
Läste lite i min svenskabok som ska vara utläst tills på fredag. bara sisådär 300 sidor kvar... men det är lungt, det fixar jag. :l Somnar typ alltid efter 10 sidor.. så det går rätt långsamt frammåt.
 
Skola imorgon. På tisdag har vi frilufsdag och då ska jag åka skidor hela dagen. Great! Torsdag, hoppträning som vanligt, fredag och lördag rider jag Trasan. Och förhoppningsvis har jag ett gymkort snart så jag kan klämma in några pass på gymmet på veckodagarna. Måste bara öva lite mer på gitarren ;) Och sen måste jag ju läsa som in i helvete innan fredag! Blää, usch vad jag inte vill det.
 
/Mathilda

Skutt på Trasan

 
suddig bild? haha red i mjukisbraller med täckbraller över också!
 
Red Trasan väldigt länge igår! först ut i 20-30 min. flytta lite och jobba gas och broms. Gick sedan in i ridhuset och jobba i skritt och trav på en volt. efter 30 min tog jag fram några bommar som jag succesivt la upp till en lite serie som slutade med ungefär det ni ser på filmen. Min kamera fick slut på minne och ville inte filma mer så jag fick inte med de fina hoppen. Den här var hon ju liksom i bommen och allt ser jättelångsamt ut. Men hon blev väldigt trött mot slutet vilket jag kan förstå! Ni hör ju också att jag smackar rätt mycket och det var ju delvis därför.. Annars jobba hon bra hela passet även fast det blev upp emot 1,5 timmes ridning..
 
/Mathilda
 

Neon

Min pappa har nu utmanat mig på att lära mig den här låten på gitarr. Jag har ett gymkort på mig och klarar jag det så får jag ett gymkort.. dvs, klarar jag det imorgon så har jag ett gymkort imorgon! :D bara att börja spela nudå. Dock verkar den rätt svår... :l
 
 
Tror ni jag klarar det?
 
/Mathilda

Next stallet

Gick upp i morse runt 9. Fixa i ordning mig och åkte in med familjen + min syrras kompis till stan och kollade på "röjar Ralf" på bio.. Premiär tror jag för vi fick gratis popcorn, festis och biljetterna hade mamma också fått gratis.. Iaf, den var väll rätt bra för att vara barnfilm! Åkte och käka på donken, massa onyttigt skit tyvärr. Kom hem vid 15 kanske.. Är nu påväg till stallet. Ska rida trasan. Tänkte rida lite ute och lite i ridhuset.. Får se vad det blir! Har lite Goa inlägg pågång när jag kommer hem. Blir bara film och mys hemma förmodligen.
Puss och ha en bra lördag kära ni!

Mina VS bodysplash

Heej! På Min frågestund var det några som ville att jag skulle läga upp bilder och berätta om mina Vs bodysplash och så.. vilken jag tycker mest om osv..
 
 
    
       
Pure seduction: Den luktar gott! "red plum and freesia" står det på den. Har haft den i min väska ett tag så det är en av de jag använt mest! Men det luktar gott, som om man är "nyduschad" typ.. Är jättedålig på att förklara dofter, men det luktar GOTT iaf!
 
Secret craving: I like this one very much. Den luktar liksom somrig! Eftersom den är så najs har den fått bli min nya väskparfym ;)
 
Such a flirt: Luktar gott! Luktar lite blommig..
 
 
         
 
Hello Darling: Luktar typ vanilj blandat med citron och jordgubb! Jättegott! men har inte använt den så mycket då jag gillar de andra mer..
 
Vanilla Lace: Åhh! Har två stycken Vanilla Lace. Den första fick jag innan sommaren 2012. Det var min första vs bodysplash och den hade jag nästan varje dag då, så nu är den lite "uttjatad" för mig. Därför har jag inte använt mina nya så mycket. Men jag är rätt duktig på att spara parfymer och så, satt jag har ungefär 3/4 kvar av min Vanilla Lace som jag fick först och som jag använde nästan varje dag i 3-4 månader ungefär..coolt jag vet. Luktar typ vaniljsocker..
 
Simply breathless: Den luktar verkligen syrlig! typ citron och somrig! Luktar gott (som alla andra bodysplash) men har ej använt den så mycket..
 
 
Har ingen direkt favorit av mina bodysplash.. Gillar alla! Men just nu gillar jag nog Secret Craving och Vanilla Lace mest.. även fast Vanilla Lace börjar bli lite "tjatig" för mig.
Har även en Body Lotion, men vid inte vad det är för smak/doft på den..
 
Hoppas ni blev nöjda med svaret! annars är det bara att fråga igen..
 
/Mathilda

White Wanties

 
Vill verkligen ha en vit mössa och urbanears hörlurarna! (har bitit av sladden på mina Iphonehörlurar :o) Tänk vad snyggt att ha den vita mössan med hörlurarna över! Du behöver inte frysa, kan se snygg ut och samtidigt lyssna på grym musik! 
 
/Mathilda

Frukost och lunchen idag

 
Har kännt mig lite king i köket idag! Vakna vid 12 och blev genast sugen på ägg, så det blev 2 äggmackor, päron, apelsin och juice till frukost! riktigt gott och mättande. Ägg är ju också väldigt nyttigt..
Till lunch blev det kyckling, morötter, babyspenat, gurka, avokade och granatäpple. Är ingen expert på om det innehåller mycket kalorier eller protoiner osv, men det låter iaf inte jätteonyttigt.. Gott var det också! La på en sås efter då det blev en aning torrt.
 
Har ni förövrigt märkt att jag lagt in en ny header? Gjorde en annan först i nån timme, men den kändes inte bra när jag la upp den, så kollade igenom mina Mallorca-bilder från i somras, och då hittade jag en bild som jag la på en text på på 2 min liksom.. Ibland kan det enkla vara snyggast ;) ..och jag vet att jag är blond på bilden! Men jag har inga fina bilder på mig som brunett + att jag ändå snart ska färga tillbaka till blont, så då fick det bli den! Tycker ändå att lite färg gör stor skillnad. Elelr vad tycker ni?
 
/Mathilda

Windows 8

Heej på eer! 
Sitter vid min gamla och stora laptop nu.. pappa har installerat windows 8 (det nya) på den, så jag håller på att lära mig hur det funkar! Har Photoshop på denhär datan, dock inte mitt gamla, element 9, utan nåt annat som jag inte fattar, men min brorsa har det photoshopet så han får lära mig lite så slänger jag upp en ny design här snart! Dvs om jag hittar några bilder som jag kan tänka mig ha i headern..
 
Fick förövrigt en kommentar om det var jag på bilden här, men Nononononono det är INTE jag! Haha sökte på jeans på google och då kom den bilden fram. Tyckte den var lite pinsam så tänkte dela med mig bilden här på bloggen..
Gud var kul det var att skriva på denhär datan för övrigt! haha, asstor skärm och grejer.. Kommer säkert fastna här ett tag!
 
Mer uppdatering kommer inom kort! Är lite taggad på bloggningen nu, har ändå lite bättre uppdatering än vanligt, håller ni inte med?
Nu blir det te och mys med min "nya" (gamla) dator!
 
/Mathilda

Vakna nyss

Tog en lång sovmorgon, skönt!
Nu ska jag gå ner och göra en god frukost och sen måste jag städa mitt rum lite😥


Flög av, men det var ändå en lyckad lektion

Heej ni!
Idag red jag som alla andra Torsdagar. Red på Yason och dte gick jäättteeeebraa! Vi hade med vattenmatta och vågplank och annat tittigt och han gillade speciellt inte det förstnämnda. Så han stanna några gånger och så.. Haha jag ramla av också. Först stannade han typ på vattenmattanhindret, men sen bestämde han sig för att hoppa iaf, så jag hann ju inte med så han landa, jag kom efter, han hoppa åt sidan och jag hängde kvar där i 5sek, sen sakta han ner så jag bestämde mig för att hoppa av så jag landade på fötterna.. Menmen, det var ju inte så farligt! Sen när vi skulle hoppa banan iaf var han helt grym. Han var fortfarande rädd för allt tittigt, men jag red bra och han lyssna så han stanna inte en ända gång! 8 hinder kanske det var med i banan, med vattenmattan (som han var livrädd för), vågplank (superläskigt), sockerbitar och koner och sånt.. Men han hoppa hela banan! Jättenöjd!
 
Kom hem, åt mat, hade en discussion med min madre. Sluta med att jag gick upp ledsen på mitt rum.. och här har jag suttit sen dess. Mina ögonlock faller när som helst samman, men tänkte bara berätta att imorgon är jag ledig! Wohooo, ingen skola! :D  Så himla värt att vara med på öppet hus och käka bullar istället för att sitta på en teknik lektion i 1,5 timme, bild, matte och svenska!
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon. Skulle gymmat, men det går ej, Eva frågade om jag kunde ta Trasan, men jag sa nej eftersom jag skulle gymma och träna hela dagen typ.. Så nu vet jag inte vad jag ska göra istället! Aja, får väll ta och läsa min svenskabok i värsta fall, har sisodär 400 sidor kvar som ska vara utläst tills på fredag, så jag får jobba på under helgen!
Ska även försöka min design här på bloggen, då den jag har nu är jätteful och tråkig..
På lördag ska jag dock rida favoritTrasan igen!
Blir även bio på lördag med la familia. Mamma har tydligen några biljetter till en premiär av en barnfilm! Kul :o
Fina snuffi efter lektionen! Gav honom några morötter så han blev glad..
 
/Mathilda

Q/A

(Svarar lite snabbt på en fråga!)
 
Ååå fin blus, är den ny?
 
Först och främst, Tack! Den är min mammas och hon fick den i början av Oktober, så nej den är inte så jätteny, men jag har bara använt den 1 gång tidigare. Jag och mamma lånar lite av varandra när vi känner för det.. förrut fick jag inte låna hennes odd molly blusar, men nu när hon har börjat låna mina så får jag låna dem!
 
Mitt hår ser ju helt fucked upp ut också... :o
 
/Mathilda

Bikini

/Mathilda

Lite såhär känner jag nu..

 
:(
 
/Mathilda

Outfit Idag


Outfit vår!

Slängde ihop en liten outfit nyss! vad tycks? :)
 
/Mathilda

stelt

 
/Mathilda

Summer Starbucks

skulle inte sitta helt fel...
 

Tips på god frukost!

Nu kommer ett litet tips på en frukost som min faster tipsade mig om och som jag verkligen gillar!
  • vanilj yoghurt
  • kokos
  • honung /jag gillar ej honung så jag tar sirap istället
  • start / musli eller liknande
  • bär/frukt
Jättegott och nyttigt!
 
/Mathilda

Konfaträff m.m

Heej!
Skulle ju hoppat trasan igår för Helena som jag gjorde förra tisdagen, men tyvärr hade jag tydligen konfaträff som jag var tvungen att gå på så det blev inge hoppträning :( men ska få hoppa henne nästnästa tisdag istället!
Konfaträffen var rätt seg. Känner ju ingen så har inte så många att prata med, men dem var väll trevliga, hade lite humor och såå..

Kolla vad jag gjorde igår...😏


Svar på frågestunden del 3

Snyggaste 10 tjejerna i friberga, först snyggast sen andra snyggast o så vidare och till sist 10:an 
Oj, shit vad svårt! Gör inte i ordning för jag vet inte ens själv vem jag tycker är snyggast :o men..
Elin Isaksson, Anna Neld, Stina Laurell, Emmi Berglund, Elin Öberg, Silke Kylberg, Lisen Samson, Clara Sivander,   Karin Boman, Madeleine Nyman (har säkert glömt flera, men klockan är halv 1 och jag är lite seg i huvet nu liksom.. )

Samma sak med killarna i Friberga :) 
Joel Hansen, Fredrik Hild, Erik Fritz, Uhm.. Vilka går i friberga liksom? :o ..jag vet faktist inte, sorry

Och precis samma sak med möprby :) 
Älskar din blogg förresten.. :D
tjejer: Malin Söderquist, Jessica Hägglöf, Jenny Aspemo, Johanna Samuelson, Felicia Zetterström, Corinne Smedberg, Cecilia Äng, Olivia Sangler, Amanda Hammarlund, Andrea Modig
 
Killar: Joel Jonson, Albin Engdahl, Eric Winell, Jacob Ortmark, Sten Söderberg, Gustav Hamrelius, Robin Maloisel ... Vet inga fler :o
Åhhh Tack!
 
Krökar du?
Neej
Hur va ditt 2012? 
Riktigt skitår faktiskt, allt var jobbigt typ.. Ridningen var det ända jag utvecklades i! Men annars var det ett deppigt och segt år..

snyggaste killen i din klass? hehe ♥ 
kram♥♥♥♥
Gustav Hamrelius
 
vilka är dom fem snyggaste killarna av 98:orna i mörby och friberga?
Har svarat på det tidigare! :)
 
Vart bor du? (vilken stad) 
Stockholm!

Favoritämne i skolan? 
Bild! Förrut var det matte, men jag har kommit på att det är jobbigt att behöva tänka på en massa tal och det behöver man ju inte på bilden..

Varför ville du börja blogga? :)
Flera av mina kompisar bloggade och läste bloggar, så då ville jag också ha en blogg!
 
hur många gånger har du druckit? 
Måste fråga mamma!

och har du gått längre än strul??
Yesbox
 
gillar du nån just nu? behöver inte säga namn!!
Tänker på en person väldigt mycket extra hela tiden! men har gjort det ett tag nu..
 
Vilka är dina bästa kill och tjejkompisar. 10 st?
"Men jag har ju inte så många vänner"... Malin Söderquist, Julia Helin, Eric Winell, Stina Laurell, Elin Isaksson, Johanna Gelfgren, Kristina Levin, Veronica Edebo, Anna Neld, My Babysis ♥
Har du gått längre än strul och vad gjorde du?? 
That´s my little secret

Krökar du?? 
Nej

Hur är du på fester??(vild/full?) 
JAG ÄR FUCKING WILD AND CRAZY! ... nej, just kiddin..

Är du lätt/svår att bli ihop med? 
Hm.. jag tror jag är rätt svår att få en att jag ska bli kär i den.. om du fattar vad jag menar då.. Jag har inte vart i ett förhållande på ett tag nu så de flesta tror väll att jag är såndär "smsar hela tiden, men säger inget ord i skolan" - tjej som jag var i typ 5an? 4an? 6an?... fast det är jag inte, och i nuläget skulle jag gå in för det 100% om jag skulle skaffa ett förhållande. Men jag kanske är lätt att bli tsm med, men det gäller att man ska försöka få mig att fortsätta Vilja vara tsm med den personen efter.. lite svårt att förklara, men jag blir lätt rädd för att vara kär när en kille visar samma känslor och då kan jag liksom dra och gömma mig istället... haha var nog inte så br svar på din fråga.. men jag vet faktiskt nog inte själv.
 
Du svara inte på om du gilla nån, och vad menar du men fem ***** på snyggaste killarna, är det för att du gillar den personen?
Det ska du få klura på ett tag ;)
 
Kan du inte berätta om varje vs bodysplash och säga vilken du gillar mest och vilka du har? Och visa dina andra parfymer och göra samma sak med dem?
Visst! Gör det i ett separat inlägg sen! men påminn mig om jag glömmer bort..
 
/Mathilda
 

Sooorrryyyyy

Helluuuu, I´m really sorry for the bad update! Har haft mycket att göra denhär helgen så har helt enkelt inte hunnit med! Sov ju hos Julia i fredags (som jag berätta). Lördagen tillbringades i skolan en stor del.. Vi hade öppet hus, men jag behövde inte göra så mycket så det var rätt chill!
 
Mötte några i mörby på kvällen och sen drog vi vidare till Eric. Jag var glad i början av kvällen, men sen hände en depp sak som gjorde att jag blev trött och sen somna jag..
 
Vaknade vid 9 morgonen därpå. Käka mackor, flingor&mjölk och smoothie till frukost, och jag brukar i vanliga fall inte äta frukost alls, och sen drog jag malin och eric vidare till kyrkan. Där mötte vi Stina och Johanna. Satt och lyssna på en präst och sjöng lite i en timma! ..bara 9 gudstjänster kvar innan konfalägret nu! taggaaaa!!
Aja, sen drog vi tillbaka till Eric och städade lite.
Därefter drog vi till Malin och hade "spadag". Badade i typ två timmar, scrub, krämer, ansiktsmask, ångmaskin och grejer. Gjorde en najs och klyshig drink och skar upp en massa frukt! Bilderna finns på malins kamera och jag tycker det är lite tråkigt att lägga ut dräggiga Iphonebilder liksom...
 
Vid 7 tog jag på mig mina mjukisbyxor, lånade överdragsbrallor av Malleballe och massa kläder och sånt, sen for jag iväg till stallet. Red världens mysigaste sväng på Trasan! Perfekt avslut på en stressig helg/vecka! Satte bara på henne ett träns och reflexer, en hjälm på mig och en stor reflexväst och sen drog vi ut i snön. Var jättemörkt och lite kyligt men så himla mysigt! Stoor halsduk, mina sköna mjukismyxor och massa kläder så att man inte frös! Första gången jag red barbacka på Trasan också! och hon skötte ju sig superbra! Satte på musik som jag sjöng med i, Trasan gick med spetsade öron fram hela vägen och det verkade som att hon tyckte det var supermysigt hon med! Skrittade och travade och tog även någon galopp i slutet! Så himla mysigt var det! Helt tyst och lungt, bara trasan och jag och musiken från mobilen.. Myyyys!!! När jag hade ridit klart, ca 40 min senare, var de som kvällsfodrade precis klara. Jag har ingen nyckel till stallet och de hade brottom iväg, så jag ringde Eva och hon sa att hon kunde hämta mig så kunde vi låsa stallet då. Men hennes mobil lagga och hon fastna vid en film tydligen, så jag satt själv i stallet och vänta 1h. Det gjorde ju inget! ganska avkopplande att inte göra nånting, bara sitta och höra hästarna tugga på sitt hö.. Eftersom Eva inte svarade så kom mamma och hämtade mig vid 22.00. Då fick jag tag på Eva tillslut och hon sa att nyckeln hängde i stallet, så vi låste och åkte hem! var hemma halv elva och då åt jag min middag och sen gick jag direkt och la mig, var helt slut!
 
Idag har vart en vanlig, chill och tråkig dag i skolan.. inte gjort något speciellt.. min soulmate är sjuk så jag känner mig lite ensam :( Vi simmade också på idrotten idag! Vi simmade 500m idag och nästa måndag ska vi simma 1km :o döööööö liksom..... det är ju SKITlångt?!? ..500m gick ju bra iaf, även fast jag fuskade lite genom att gå några gånger där det var grunt.. :$
 
Ska försöka avsluta dethär långa inlägget snart, men tänkte bara skriva att nu ska jag plugga och äta och sen ska jag sova! Puuuss!!
 
/Mathilda

Frutas

Mumsig frukt jag äter just nu.. ;)
 
Hej vänner! Sov hos Jullanbullan igår.. drog till skolan med henne idag och "jobbade" på öppet hus. Very najs, då vi knappt gjorde något alls mer än att äta bullar och kakor, och så får vi ledigt på fredag! goodie!
 
Kom hem för några timmar sen och åt lunch, sen dess har jag bara suttit vid tvn och frusit ihjäl! är ju dödskallt ute! mina händer är som is när jag skriver dethär och jag har ändå vart inne "och värmt mig" sen klockan 14..
 
Kanske drar till mörby snart och träffar några och snackar om gymkort, och sen sover jag hos Eric.. men vi får se hur jag gör.. kylan får mig att inte orka göra det typ :o
 
Aja resten av svaren och mycket mer kommer sen! puss
 
/Mathilda
 

Öppet hus


Frågestund svar del 2

Vad är dina planer med ridningen?
Jag vill komma så långt som möjligt! Tyvärr så har inte jag de förutsättningarna som andra kanske har, så jag kämpar på så gott jag kan för de förutsättningar JAG får. Jag skulle vilja ha en häst att hoppträna och tävla på just nu, för de skulle gå med den ekonomi och tid vi har. :)
 
Kommer du fortsätta på ridskola? 
Som det ser ut nu så kommer jag göra det denhär terminen, sen får vi se vad som händer..
 
Vilket gymnasium vill du gå på? 
Grym blogg!
Jag har verkligen ingen aning! Vet inte ens vilken inriktning jag vill satsa på eller vad jag vill jobba med..
TackTack!
 
Kan du inte visa alla dina vs parfymer och säga vad du tycker om dem osv? :)
Visst! Jag tycker om dem! men jag har rätt många och har flera andra parfymer också, så de flesta är fortfarande 97% fulla liksom.. Men det är en bra "parfym" eller bodyslash dårå, för ett bra pris som luktar väldigt gott!
Har fler..
 
 pluggar du eller jobbar du? och om du pluggar vad pluggar du? och om du jobbar vad jobbar du med? :)
Jag går bara i höstadiet.. så jag pluggar, men inte nån speciell inriktning :)
 
Har du instagram?
Yes! Det är bara att börja följa! (tänk på att det är 2 aa:n) @maathildaljungberg
 
Snyggaste killarna i varje klass 8 på mörby?
svårt.. ska försöka
8A Edwin Segerros, Fredric Johansson
8B har ingen aning om vilka som går där :o
8C ↑↑↑
8D Joel Jonson, Albin Engdahl, Eric Winell
8E Gustav Hamrelius, Sten Söderberg, Alexander Tollis
 
Haha kan ha glömt nån "snygg", men kan inga namn :o
 
Snyggaste schabraket du vet?
Oj, svårt..Älskar mitt Kyro riding gear shabrak! glittrigt och snyggt men ändå stilrent!
Det shabraket↑
 
Vad heter du på instagram? 
maathildaljungberg

Vilka bruka du hänga med förut när du var yngre? 
Kristina, Nicole och Saron

Vinter/sommar? 
Sommar! helt klart..

Facebook/instagram?
Instagram
 
Rakt/lockigt hår?
Hmm.. Rakt tror jag! men det är fint att ha lockigt ibland!
 
Varför bloggar du ? 
hmm.. alla mina kompisar började göra det! :)

Vem är din idol ? :)
Oj, tror inte jag har nån direkt "idol" :o Älskade Angelica Augustsson för några år sedan innan jag insåg att hennes bakrund inte var som jag trodde... :(
 
Favorit färg? 
Brunt, Marinblått och rosa! ;)

Favorit sport? 
Ridsport!

Kan du visa din favorit outfit? 
Kan göra det i ett separat inlägg nån gång! påminn mig om jag glömmer!

Hur lång är du? 
1.67 kanske? :o

Har du bra betyg i skolan? 
Ja, jag har rätt bra för att bara haft betyg första terminen i 8an. Ligger perfekt för att
få grymma betyg i 9an, så det är ju bra! :)

Hur många läsare har du?
Varierar mycket över om jag bloggar bra eller ej! Men ca 100 unika kanske :)
 
Vad skulle du göra om du vann en miljon, här och nu och hur skulle du spendera det om du bara hade en dag på dig? 
Jag skulle köpt en häst och betalt stallhyran och allt i förväg om det hade gått..? haha.. Skulle också köpa lite kläder, väskor, Gym-maskiner och redskap till att bygga ett gym här hemma och en Tv till mitt rum!

Vilka grejer står på din bucketlist? 
Oj, 1 hoppa en grand prix tävling med en häst jag älskar.
2 Bo utomlands i minst ett år.
3. Jag skulle vilja surfa nån gång!
4 göra lite "yolo"-saker, som hoppa fallskärm (om jag vågar) och besöka de mest fantastiska ställena i världen!
Kommer inte på så mycket, men det finns ju MASSOR man skulle vilja göra!

Kan du visa ditt rum i ett inlägg? 
Älskar din blogg förresten!
Visar mitt rum här lite titt som tätt i några inlägg.. Men visst kan jag göra det! Tack Vad snällt!!
 
Favoritland du har varit i? 
Oj gu dvad svårt! Resan till Mallorca förra året var väldigt rolig, speciellt att vi gjorde massa saker! innan det var vi ju i Turkiet i 5 år i rad så jag kommer inte ihåg så mycket från alla andra länder jag vart i.. Men vill åka tillbaka till Thailand snart igen!

Hur skulle du beskriva dig själv? :)
Haha.. rolig. Blyg i början, men pratar om det mesta sen när man känner mig. Ibland är jag snäll (oftast), men ibland är jag på dåligt humör och då är jag gnällig typ.. Inte den morgonpiggaste.. Försöker vara duktig och hälsosam och leker ibland att jag är dendär "perfekta dottern" som städat rummet, vart och ridit, fått A på ett prov, tömt diskmaskinen och taget 1km runda i spåret innan mamma och pappa kommer hem... Haha vet inte om ni fatta hur jag mena, men sån är jag iaf! ;))
 
 
En del 3 kommer!
/Mathilda

Fredag

Hallojsan!✌ sitter hos rektorn nu och väntar på biträdande rektorn typ👋 ...nej jag har inte gjort något dumt, utan vi ska försöka byta elevens val!
Träffar lite kompisar efter skolan, snart börjar bilden och sen slutar vi och då drar jag med vännerna till stan.
Alla andra svar på frågestunden kommer! Så lugn! Jag skrev "del 1" vilket betyder att det kommer en del 2 också och förmodligen även en del 3 då det blev några frågor.. ;)


Skönaste låten just nu att vakna till

 
Vaknar till nrj i mina högtalare varje morgon.. Denhär låten är enligt mig just nu den mysigaste att vakna till, man blir småpigg och glad och vill bara sjunga med! Haha.. vad tycker ni? ;)
 
/Mathilda

Svar på frågestunden del 1

Vad använder du för hårprodukter?
Inga speciella! Har faktiskt ingenting i mitt hår
 
Kan du göra en sminkvideo?
Neej det känns konstigt.. Men kan göra ett inlägg med bilder och beskrivningar på allt jag använder om det låter bra? :)
 
Top fem snyggaste killar du känner?
Hmm...Joel Jonson, Albin Engdahl, Eric Winell, Joel Hansen och ***** ;)
 
facebook eller instagram? 
Instagram! Följ; maathildaljungberg
Är privat, men bryr mig egentligen inte vem som följer, bara det inte är nån peddo.. 

Vad är din högsta önskan? 
Att få en häst att tävla i dem högsta klasserna med och leva livet!

Intressen? 
Ridning och hästar! Sen gillar jag även att spela fotbollsmatcher/cuper, ha skitroliga sommardagar med vänner (bäst), sjunga, spela gitarr, sola så man blir bruun, tävla och träna!

Berätta mer om dig själv. 
Jaaa, vad ska jag berätta.. Jag är 14 år, rider 4-6 gånger i veckan, gillar choklad, vill ha en fit kropp, pallar dock ej träna.. Jag är rätt blyg med nya människor, kan ta månader innan jag kommer på en konversation med nån typ.. haha, jaa... Men hej säger jag till de flesta! ;))
 
förhållande? 
Siiiiingeeel! Så alla snälla pojkar, skriv på kik; MLjungberg.... Nooo skämta, men visst skulle det vara kul med ett förhållande! men just nu är jag singel.

Djur?
En katt har jag! (lakrits) Men vill ha en hund och 2 hästar också.. :/
 
Hej!Först vill jag bara säga att jag älskar din blogg & tycker du bloggar jättebra.Och du e så himla söt! 
Vad är din favvobutik??Alltså kläder,smink osv. 
Hur många syskon har du? 
Kram....
Åhh, tack så himla mycket! Oj, matilde kanske? sisters är också najs, och sen alla ginatricot,
bikbok, h&m och sånt basic är ju också bra! Jag har 2 syskon. En storebror
som är 97aoch en lillasyster som är 05a. Kram!
 
Vad använder du för locktång när du lockar håret? Ochart gör du, vad använder du för produkter osv.. Kan IMTE du göra en tutorial eller nått med bilder och sånt?! Skulle va sjukt Naaajs! Älskar din blogg för övrigt, den e grym! <3
Jag använder an gammal sak... Den är från Babyliss Paris? har haft den väldigt, väldigt länge så den kanske inte finns kvar.. Men skitbra är den! Ni kan läsa mer om den Här
. Använder inga proukter :) Jo det kanske jag kan göra! Påminn mig om jag glömmer det! Åh, tack!

 
Instagram/facebook
Instagram! ; maathildaljungberg
 
Blogg/vlogga 
Blogga..
 
Osmikad/sminkad 
Sminkad när man är ute och osminkad när man är hemma!

Märkeskläder(äkta)/Oäkta 
Alltså jag går oftast på hur kläderna ser ut och inte märket.. Är det en bra kopia så köper jag det om jag gillar det! ser man tydligt att det är kopior där sömmarna är trasiga m.m så är det ju bara ovärt.. Men min marina hoodie som jag köpte i Turkiet för några år sen är ju en "fake" A&F. Men då hade jag ingen aning
om vad A&F var.. jag ville bara ha en blå kofta och tyckte den såg fin ut.. Men det var en riktigt BRA faketröja!
Har använt den flitigt och den håller fortfarande efter 3-4år!
 
Klackskor/platta skor 
Älskar klackskor! Men jag är längre än de jag umgås med så det skulle se megakonstigt ut och jag vet liksom inte när jag ska ha det.. Så det får bli platta! Går ju ändå oftast i mina Ugg´s, converse och hunters..

Familj/bloggläsare
Familj!
 
/Mathilda
 
 

Bästa Trasan

Nyss hemma från hoppträning med Trasan! Slutade med att vi hoppa en bana på 1.10!!
 
/Mathilda

En fråga!

Tänkte svara på Frågorna på frågestunden! Hur vill ni att jag ska svara på frågorna? Videoinlägg eller skriftligt i ett inlägg?
 
Lite details från dagens outfit..
 
/ jeans Replay / blus gina / tröja Mango / skor UGGs / Jacka Hollister / sjal (knöt den och hade den över axlarna) glitter / vantar hestra /
 
/Mathilda

Jag är med och tävlar om en jacka!

mhtavling
Jag är nu med och tävlar om denna snygga jacka från mountain horse HÄR
Det är ju en helt vanlig, vit jacka.. så även fast du inte rider så kan man ju ha den annars! supersnygg!
 
/Mathilda

Vilodag

Haha, tog en vilodag andra dagen på mina två veckor av träning! braaa Mathilda..
Idag har jag iaf börjat dagen med frukost! (pluspoäng) Brukar aldrig äta fruksost annars, men idag så!
Blev lite hallon Kesella och lite kiwi. Orkar inte mer och kommer säkert inte ens orka äta upp dethär.. 
Rätt gott va? .... är dock redan mätt och har hälften kvar..
 
/Mathilda

Superrolig sak händer i veckan!

Hej på er! Idag tränade jag ju somsagt, runt 18 tiden åkte jag till stallet. Red ut Trasan, skritta och trava lite.. hon är lite snorig och hostar lite i traven och det har hon gjort 1 vecka nu, så det är bara lugna pass som gäller!
Åkte hem så jag var hemma vid 20.30 ungefär, åt mat och har faktiskt ätit lite onyttigt! inte mycket, men kände att det är 1. lördag 2. första dan av mitt träningsupplägg 3 Jag åt nyttigt och har rört på mig mycket ändå så jag kan belöna mig själv med lite choklad och typ 10 chipsbitar ;)
 
En rolig sak som hände idag då! Innan jag åkte till stallet var Eva här med sin dotter.. hon frågade om jag ville hoppträna Trasan på Tisdag! Superkul! Jag har ju aldrig hoppat Trasan förrut, så det ska bli spännande! Jag vet inte vad hon heter som jag ska träna för, men jag såg typ 5 min av hennes lektion förra tisdagen och det såg roligt ut, så jag är lite taggad faktiskt! Sen är det ju alltid nyttigt och bra att träna för olika tränare och på olika hästar och dethär kommer nog bli lite skillnad från att hoppa Nikkie för Nina! Men det ska nog bli kul! 
(gud vad många utropstecken jag använder..)
 
Imorgon ska jag träna igen.. får se vad jag gör. Tänkte tipsa om lite grejer också! Sen ska jag åka till stallet med mamma och hämta mina ridstövlar till träningen på tisdag.. känner att jag inte kan rida runt i sånna här skor på en träning. Ska även plugga lite matte och läsa min svenskabok! 
 
 
Just nu sitter jag och kollar runt på lite hästprylar på hastnet.se! Roligt roligt! 
 
/Mathilda

Glöm inte att fråga frågor!

http://thiisa.blogg.se/2012/december/fragestund.html#comment
 
Svarar på frågorna snart! 
Har sällan frågestuder så passa på att fråga frågor och få 1 länk på vägen!
 
Här
 
 
/Mathilda

Träna

eIdag började jag träna lite. Åt en nyttig "brunch" med ägg, äggmacka, tomater, mozarella, sallad och blodapelsin. Sen körde jag några träningsvideos från bl.a VS (som finns på youtube). Tränade ben och rumpa och det kändes bra! Känner mig väldigt seg nu efter jullovet när jag inte tränat något fotboll eller sprungit eller tränat på något annat sätt. Har ju mest vart hemma och ätit mat, lat, så nu är kondisen lite låg, men det ska ändras på! Har tänkt sätta upp lite snygga mål och sen nu i 2 veckor framåt börja träna och äta hälsosamt på riktigt! 
 
Varför bara 2 veckor?
 
Jo, för när jag tidigare haft mål att "jag ska bli fit och träna mycket tills sommarn" så har ja klarat det typ 1h och sen har jag suttit med en Pizza och lite godis. Så därför sätter jag ett kortare mål! 2 veckor intensivt.. Jag har ju ändå inte tränat på ett tag och jag blir lätt lat och tänker "nej jag pallar inte, jag skiter i dethär" Så nu sätter jag 2 veckor för att se om jag klarar mitt mål och om det blir någon skillnad. Sen kan man ju fortsätta och lägga på ännu mer mål och fortsätta att äta och träna som jag kommer göra de kommande 2 veckorna, men vi får se då hur jag känner!!
 
/Mathilda

Imorgon blir det förrändring

Just wait and seeeee.....
 
/Mathilda

Lite bilder och text om dagen

 
Hallu nii! Var i skolan från 8.10 till 11.30.. Riktigt chill dag! Därefter tog jag och Malin bussen hem till mig där vi laga pannkakor till lunch, tog lite outfitbilder, spela gitarr och sånt vanligt. Vid 13.30 ungefär drog vi till Mörby. Där mötte vi Stina, Pelle, Martin, Daniel, Eric & Elin. Det blev lite ändrade planer så vi drog tillbaka till mig. Här körde vi twister, snacka mycket och massa allmänt. vid 17 åkte vi till Mörby. Jag, Eric, Daniel och Malin käka på sushi. Satt kvar och snacka med Malin till 19 när de andra hade gått och sen drog vi hem. 
 
Nu ska jag gå ner och hämta mitt te som jag gjorde för ett tag sen! Efter det kanske det blir att se nån film..
Trevlig helg hörni!
 
/Mathilda

Outfit 11 Januari 2013

         
 
// Tröja STOCKH LM// Jeans Replay // Skor Ugg // Banduebh Bikbok // halsband vetej //
 
/Mathilda

Chai & toast

 
Käkar några goa toastar och dricker varmt chai-te. Muuums!
Om 30 minuter går min buss till skolan. Ska på utvecklingssamtal.. Efter det tar jag bussen till stallet och hoppar lite! Får se vilken häst det blir idag eftersom att nikkie fortfarande ska vila..
 
/Mathilda

Outfit 10/1 2013

 
// Linne h&m // kofta Odd Molly // Jeans crocker // skor Ugg // halsband noidea //
 
 
/Mathilda

Bilder kommer!

Har vart ute i snön och fotat nu! För ovanlighetens skull... Slutade så tidigt idag (12.30) så jag hann med att göra det! Bilderna håller på att laddas upp och sedan kanske jag redigerar nån av de.. Återkommer snart! Puss!
Kolla min snuffi-katt! Tog bilden för 5 min sen så nu borde han nog ha vaknat till sig lite.
 
/Mathilda

De nya bussarna

Alltså åh! Nu har de bytt bussar i sl-trafiken som ni kanske märkt. Jag har åkt 3 bussar Denhär veckan och ALLA de tre bussarna har gått sönder pga att dörren pajjat! Mina 2 första dagar i skolan har jag nu kommit försent på tack vare dethär. Det är fan eller okej.
/Mathilda


Då var det igång

Skolan började idag. Är jätteseg nu för jag är inte van vid att gå upp 7 (kom inte upp tidigare) så nu är jag lite halvt död. Orkar inte göra så mycket så ska kolla lite avsnitt på Gossig girl och sedan kanske någon film!
 
/Mathilda

Inte alls taggad

Ska ta och sova nu! Upp 6.30 imorgon och det känns inte bra!
Hoppade över att rida Trasan idag. Mockade, packa hö, fixa mat, hämta torv, bytte vatten och gjorde lite andra saker! Kommer förmodligen vara helt död imorgon efter skolan, så jag vet inte om jag kommer orka göra något mer än att kolla på film.. :o Vi får se hur det bliiiiir. Puss och Godnatt!
 
Btw, såg att malin hade tagit över min blogg lite här! Not good for you honey!
 
/Mathilda
 

älskliiiing

 
[lääänk] åå vad ni måste läsa min bestiiis blogg, bästaa evaaah. Har vart med henne idag bl.a och tror inte jag uppskattar henne riktigt, love love love you bestii du är bääst!! Glöm inte att stalka hennes blogg nu då wooppp
 
 
 
 
 

Lata kids

Igår fick min syster följa med till stallet! Hon fick rida lite på trasan så det tyckte hon var kul! Sov hos besti inatt igen! Vi skulle egentligen upp typ 6 och dra iväg till en VIP grej på H&M i stan, men vi var för lata så vi somna om och vakna 13 istället! Låg i sängen till 14 och sen käka jag pizza och gjorde i ordning oss och sen drog vi till mig dit Martin och Pelle sen också kom. Nu sitter jag på bussen till stallet.. Mysigt med en stallkväll! Ska komma i säng tidigt hade jag tänk för vi har skola imorgon!
Slänger upp ett inlägg när jag kommer hem! Puss


I want you baby

 
/Mathilda

Girlsnight

Heej! Igår blev det lite ändrade planer. Först var jag i stallet, sen åkte jag hem och fixa mig, hann inte äta nån middag Så var skithungrig.. Drog iaf till Malin och lämna lite grejer, där var även Stina och sen mötte vi Elin och åkte in till stan. Mötte Martin, Pelle och Gustav vid Sergel och sen såg vi "berättelsen om pi" i 3D. Den var rätt bra! Vid 00.00 drog vi till donken och käka (var ju så himla hungrig) och sen drog vi tjejer hem och sov hos Malin! Idag vakna vi vid halv 12. Drog upp och baka scones, varm choklad med grädde och marsmellows & mango! De andra drog ut på en PW sen och jag drog hem! Nej jag är inte lat utan jag ska till stallet och vill ha det gjort så jag kan vara med vänner ikväll istället!✌


Nu blir det film!

Kollar på film med te och en skål godis! saturday it is
 
/Mathilda

VM

sitter och kollar på hockeyVM. Idag ska jag inte göra något kul så jag tänkte berätta om imorgon istället!
Drar till stallet nån gång runt lunch. åker hem och fixar mig och sen drar jag och träffar några vänner och sen på kvällen sover jag hos Pelle! 
På Onsdag börjar äckelskolan.. blää, usch! Massa prov och läxor väntar.. Sommar snart ändå!!
 
Fråga frågor i min Frågestund också! 2 frågor=länk Hääääär
 
/Mathilda

Angel ++

 
La favoríts
 
/Mathilda

Friday

Holaa amigos! vink* 
Idag har jag inte gjort så mycket. Badade från 15 till 17.00 idag (haha, inget liv). Hade hårinpackning, ansiktsmask och massa bubblor! Vid halv 8 kom Elin, Martin, Stina och Malin. Vi Kollade på tv, datorn, körde twister och spela gitarr och lite sånt. De stack runt 12 och sen kollade jag på film - Hamilton2. Nu sitter jag och snackar på skype med Johanna, men ska väll gå och lägga mig snart!
Lägger upp en bild på hur mina naglar såg ut på nyårsafton! 
Alltså haha, dem ser skitfula ut, men de blev rätt fina egentligen! la på en grunt och sedan ljusrosa glitternagellack, sen la jag på liiite mörkare rosa på topparna av naglarna men det syns knappt.. 
 
/Mathilda
 

Brun/Svart/guld/glittrig outfit

Knåpra ihop en liten outfit lite snabbt. Blusen ser brun ut, men den ska vara svart.. så då gjorde jag två alternativ!
 
" Bruna outfiten" - Brun blus från Johnny Was, Vita jeans från Gina, Bruna primeboots, Guldglittrig kofta från Ester Elenora, Brunt skärp Otto schumacher(hästmärke)........ Väskan Finns i brunt men eftersom koftan är svart på ryggen kan man ha den svarta väskan till också!
 
" Svarta Outfiten" - Svart blus från Johnny Was, Vita jeans från gina, Svarta uggs (de svarta glittriga uggsen kan funka!), Kofta från Ester Elenora, väska have2have.
 
Vad tycker ni?
 
/Mathilda
 
 

Yason

Halluu! Klockan är 4.00 på natten och jag borde egentligen sova, men whatever...
Nikkie ska ju somsagt vila från hoppningen lite nu, så idag fick jag istället rida Hagens Yason (Yason). Han är en D-ponny som tävlat LA i dressyr men blir väldigt pigg och osäker i hoppningen. Han var överaskande vääldigt rolig att rida tycker jag! Han kan ibland hitta på lite fnatt och bestämma sig för att en viss färg på bommar tänker han inte hoppa över... som om man skulle hoppa en bana och rida ett rött och sen ett gult hinder och sen komma mot ett grönt hinder. Då kan han få för sig nåt och vägra hoppa över hindret för det är grönt... ;) Det gäller att vara smart! Men idag visade han inte den sidan av sig utan han var väldigt fin, hoppade alla hinder och det kändes som att han tyckte det var kul!
 
Nej men idag var det kul! bra start på 2013! 
Vi hoppade lite studs på låga hinder, eller mer som att de ska få en större galopp.. sen hoppade vi två räcken på bruten linje och även en liten kombination!
 
HAHA, gjorde en liten skiss, blev väll sådär.... 
grönt = kombination, bom -2,5 -> kryss -> 6,5 -> oxer
Rött = bruten linje, räcke räcke 4 galoppsprång emellan
Gult = Studs
Lila = banan , Studs (vänster varv) -> kombination -> travbommar, volt -> bruten linje, räcke, räcke ->studs (höger varv) -> travbommar, volt
 
Hittade lite bilder på Yason på ridskolans hemsida!
 
/Mathilda
 
 

Nyår 2012-2013

           
 
  
          
           
 
 
Hade en superkväll med mycket skratt! Har 1000 bilder som kommer upp lite då och då..
 
Jag hade iaf på mig en top som är rätt gammal så jag vet inte vart den kommer ifrån.. och sen hade ag en midjekjol under från H&M. Har inga bra bilder alls på själva outfiten då jag inte riktigt tänkte på att ta det in that moment. Satt och sminkade mig nör gästerna kom så jag blev lite stressad :$ Ni ser själva på ett ungefär hur jag sminkat mig, och sedan lockade jag håret!
 
/Mathilda

Åherre

Min blogg ligger på bottnen och skrapar sig mot att knappt finnas mer.. Och jag VET jag suger på att blogga!! jag gör det, så jag vet inte varför jag håller på? Nu är det dem sista dagarna kvar på lovet. Jag pendlar mellan sängen - Tvn - datorn och stallet. Jag är lat och trött, orkar inte göra något, pallar inte ta tag i saker och träffa folk... Klart jag fattar då att det inte blir nån bra uppdatering. Ska jag skriva 10 inlägg om att jag kollar på Gossip girl och hur härli min säng är? Nej.. Just nu ligger jag instängd på mitt kolsvarta och stökiga rum och kollar på gossip girl.. Kul va? 
 
Mina planer för en bättre blogg:
 
* I år fyller jag äntligen 15 och det betyder att jag kan skaffa gymkort och börja gymma. Det kommer (förhoppningsvis) leda till att bloggen blir mer hälsosam, jag kommer träna mer och ge tips och råd om det!
 
* När Jag slutar rida Trasan kommer jag hitta en ny häst att rida på, Förhoppningsvis en jag kan träna/tävla på och komma lite längre med.
 
* Jag ska sluta vara "deppig". Ska vara ute mer med kompisar och göra roliga saker! 2013 ska bli ett år att minnas!
 
* Jag ska hitta roliga tips och insperation som jag ska sprida till er på bloggen! allt från träning till makeup, hår, hästar, kläder..
 
Verkar det som en BRA blogg som du skulle kunna tänka dig att följa? Jag ska sluta göra femtioelva inlägg om vad jag gjort idag och istället göra inlägg som informerar nånting, som man kan ta del av, kanske tänka till lite själv eller bara få tips och råd om bra saker? Jag ska försöka hitta dethär och jag hoppas ni kommer se utvecklingen!
 
  
 
Jag hoppas ni kommer gilla det!
 
Eller vad säger ni?
 

/Mathilda
 

Heeeyyyy

What am I doing wrong? Min statistik suger balle och ingen frågar nåt i min frågestund #sadface
 
Har lite spännande inlägg på G, men just nu blir jag lite deppig av att ingen läser min blogg?! :o
Jag vet inte varför jag la upp en bild på min ställning, antagligen tycker jag att den är fin...
 
/Mathilda

Hej 2013!

Jag börjar året med att dra till stallet! Så vi hörs mer ikväll! 
 
Glöm inte att fråga frågor i frågestunden! Du kan somsagt få en länk och du frågar 2 frågor
 
/Mathilda

RSS 2.0