Outfit todaaayy

Blev Dos outfits idag kan man väl säga. Eller jag bytte om direkt när jag kom hem för jag var så varm, men jag gick ju inte ut efter det - mer än till min syrras skola då.. aja..
 
Tänkte egentligen ha andra kläder på mig idag men precis när jag skulle göra min vanliga karatespark imorse när jag tagit på mig jeansen (för att få jeansen att åka upp ni vet) så spräcks dem..
Och guess what.. eller aa, alla såg nog det men igår i skolan spräcktes mina shorts! Så högt upp att mina trosor syntes! Så jäääkla pinsamt. Rakt framifrån mitt i shortsen också... Määän jag gick i det hela dagen ändå. Hade viktiga lektioner så kunde inte dra hem.. Dock var det ju lite piin.. höhö
 
Don't like blusen jag hade idag that much egentligen då jag tycker den är lite väl urringad, men i paniken och stressens moment fick det bli den ändå..
 
/Mathilda

Hissar & dissar

 
Clothes
 
Clothes by thildaljungberg featuring a bandeau dress
 
Hiss++
+ Oranga kläder, tröjor, denimkjolar, shorts osv. Det är en fräsch färg och trots att jag suktat efter oranget i ett år nu har jag ändå inte ett ända orange plagg! Haha, måste ändras på..
+ Långklänningar. Tycker det är väldigt fint i olika färger och mönster. Skulle vilja ha en på skolavslutningen, men hittar ingen som är precis som jag vill ha den tyvärr..
 
Diss
- Fööööör "basics outfit". Alltså ett tajt enkelfärgat linne och ett par enkelfärgade shorts.. inte snyggt! Det man kan göra då är att lägga till skärp, smycken, snygg väska, sjal, utstickande skor osv så det blir nåt liv i outfiten! Viktigt!
- Bodysplash från VS börjar enligt mig bli lite uttjatat.. men jag vet inte, det kanske bara är för att jag har 11st. Men jag tröttnade ganska fort och nu när ALLA har dem känns de lite tråkiga.. Synd eftersom alla mina 11 nästan är helt fulla!
 
/Mathilda

"Mathilda-kakor"

Saaatan vad mycket jag har pluggat på idag. Inlämingen till Tekniken var kl 17.00 och jag började typ göra rapporten kl 14.30.. Blev lite stress-skrivning men jag lämnade iaf in nåt!
Efter det skulle jag egentligen med pappa till tippen för att hjälpa honom bära massa plankor och grejer som han ska ha till trädgården som vi håller på att göra om, men jag hann ju tyvärr inte det eftersom jag var tvungen att plugga... Istället cyklade jag bort och hämta min syrra på skolan och sen dess har jag bakat "Mathilda-kakor" som jag nu valt att kalla dem!
Dessa.. om ni kommer ihåg?
 
Ska nämligen vara funktionär imorgon på Valla och då ska jag stå i fiket, så då har jag gjort två plåtar "Mathilda-kakor" tills dess. Dock tror jag dessa blev lite torra eftersom jag gjorde så många och inte riktigt hann med.. men de blir säkert goda ändå! Så kom och köp!
 
/Mathilda

Dos ordered

Tjeeenaaa! Sorry for the bad update men jag har en biiiggg inlämning i tekniken imorgon och en svenska novell som jag ska skriva klart ikväll. Var och red tidigare ikväll också. Hoppade en bana på 90cm så det kändes ganska bra inför Roo Gård där jag hoppar LC och LD+ (lektionsmästerskapen). Det ska bli riktigt najs och jag är sjukt taggad! Måste se till och vinnaaa!! Ikväll har jag också beställt två nya klänningar. De är lite annorlunda från vad jag brukar ha men de kosta 199:- Styck med fri frakt så jag kände att det var ett kap ändå och beställde hem dem. Får se om de hinner komma till mig innan skolavslutningen för då kanske jag kan ha nån av de då, men men.. vi får se!
Känns fett random att se bilder på mig som brunett... just på bilden ovan ser det ju skitfult ut, men ändå.. brunett kändes inte "jag".. vad tycker ni?
 
Nu ska jag lyssna på "read all about it" (såå fiiin) och skriva klart min skräcknovell..Godnatt♥
 
/Mathilda
 

Pink

 
Outfit
 
Outfit by thildaljungberg featuring cartier
 
En söt och somrig outfit med rosa/guldiga inslag++
 
/Mathilda

Lyx att va sjuk

Palla inte redigera, men titta vad goooottt!! Chai och en god frukttallrik, svårt att klassa..
 
Som rubriken lyder - hemma, sjuk idag. Egentligen är jag liksom inte förskyld eller magsjuk utan jag är bara så himla trött på allt att jag inte orkar ta på mig kläder för att gå till skolan idag. Orkar verkligen inte. Kroppen säger ifrån och all press nu inför de sista veckorna innan sommarlovet är bara så jäkla jobbiga att jag inte orkar. Så idag är jag hemma. Har kollat lite O.C och skrivit på min Teknikrapport som jag har lååångt kvar på, men som ska vara inlämnat tills på fredag, good luck på den..!
 
/Mathilda
 

Outfit 28/5

/ shorts bikbok / t-shirt gina / jacka chiara / väska Björn Borg /
 
Todays... Chill outfit men shortsen var dock ganska osköna.. 
Hoppas på bra väder imorgon!
 
Åh juste, jag fick alla rätt och A på Matteprovet! Det rullar amigos.. ;)
 
/Mathilda

Q/A

Q: Vart kollar du på OTH? Väldigt tacksam för svar! <3
A: Har säkert svarat på denhär, hehe men jag kollade på swefilmer.com!

Q: Hej! Skulle inte du kunna lägga upp veckans och helgens planer ? och kanske en outfit bild denna vecka ? alltid roligt att se ! Q: Blogga som du gör nu bara mera! Gärna mer detaljerat vad du gör om dagarna, vad du tycker om dagens ideal osv Q: Mycket outfits, smink, tips, bikinis, mycket bilder Q: Fortsätt med typ modetips, outfits ifrån Polyvore!  Q: Gör typ en This/or that om typ allt möjligt! Q. Ha mer mode saker! :) Q: Gör en videoblogg om din dag! Vore kul att se:) Q: Gör ett typ collage med "must havies" inför sommarn!

A: TACK för alla tips!! Fortsätt med det, blir superglad! Ska försöka fixa allt så snart som möjligt och ta åt mig era tips så bloggen blir bättre! Fortsätt kommentera tips!

 

Q: hur gjorde du? :)

A: Hmm... jaaduu... Jag flätade, satte på pärlor, sydde lite, satte på ringar och ett spänne så det blev en "kedja", klippte lite.. och vips så vart det ett armband!

 

Q:  Var kommer den sicsaxiga bikinin ifrån? Kram

A: Missoni!! Tyvärr skulle jag säga då de är ganska dyra.. men väldigt snygga! Kram

 

/Mathilda

 


1 år till kompis...

Vet inte om jag pallar... 9 månader har gått, 9 till... jag orkar inte..
Det var kanske bara inte ment to be..
 
♥ Flowerhills Tiger Lily ♥
 
/Mathilda

Adam Brody

Hihi, han är så söööt...♥
 
Ska plugga lite Teknik & Spanska nu samt kolla OC, seriöst, är fast! Det är så sjukt bra!
 
Åhh, två positiva saker idag! Jag fick A på ena delan av HKK provet (C på andra delen) vilket borde leda till ett B då tycker man men jag fick ett C bara... aja, den andra, bättre positiva saken idag var att jag fick A på Coopertestet (springtest) Fett Happy!!!
 
Men nu - plugga (och OC)
 
/Mathilda

Lite om igår

Tjeennaaa! Tänkte berätta lite om vad jag gjorde igår och så, tar det snabbt för jag vill egentligen kolla OC.. Men iaf, vid 6 drog jag hem till Clara förr Grillmys med Elin, Eric, Linn, Emy, Malin, Stina, Carro och Clara. Fattade inte att vi skulle dra ut efter så tog på mog chillkläder... Vid halv åtta typ drog vi till Nacka för fest, men det blev inget så vi drog en Donken & mötte Sophia och Vivvi sen snacka vi med Lukas och vid typ 23 hamna vi i Bromma på nån fest. Jag, Stina och Linn stanna där en timme extra och det var faktiskt kul !! Var hemma halv 2, kolla några avsnitt av OC och somnade vid 4.. höhö...
 
Här kommer några smashyy pics från igår..
/Mathilda

So sexy outfit

Har vart i stallet nu, sitter på cykeln hem. Red ut när det var uppehåll så struntade i regnbyxor och regntäcke, såklart börjar det spöregna då...!! Så nu är jag dygnsur, men ska ta en varm dusch när jag kommer hem.. Fixar inlägg om gårkvällen då också!


Must haves - Summer

 Q: Gör ett typ collage med "must havies" inför sommarn!
A: Absolut!
Must Haves
 
Must Haves by thildaljungberg featuring a ruffle bikini
 
1. Snygga färgglada/vita toppar! - Aldrig fel och det är supersnyggt till vita shorts på sommaren!
 
2. Bikinisar - färgglada i olika mönster! Du spenderar ju mycket tid på stranden på somrarna så då tycker jag att man kan invistera i en snygg bikini eller köpa fler så man har många att skifta emellan.
 
3. Solglasögon är ju nåt du använder varje dag! (keps också kanske?) och eftersom man har solglasögonen i ansiktet är det de första man ser på någon och då vill man ju ha snygga solisar ;)
 
4. Vita spetsshorts, vanliga vita shorts, vit spetskjol. - allt detta är sååå snyggt och viktigt i sommar! Till bruna ben och najsiga skor funkar det till vilken top som helst och det kommer ändå bli supersnyggt!
 
5. Jeanskjolar. Min jeanskjol som jag FICK GRATIS förra året har hålen töjt sig på så mycket att jag behöver en/flera nya jeanskjolar. Det är suupersnyggt med Denimskirts så det tycker jag alla borde ha!
 
6. Ballerinaskor. Såå fiint, passar till allt och det är din bästa vän på somrarna. Att ha ett par sköna ballerinas att skifta conversen med är bäst! Färgglada/basic färger - funkar både och!
 
/Mathilda
 

Vårshow

Dagens outfit - sommaaar2013 / Småtjejer dansar / min syrra efter showen / mee, juuuuust me..
 
Nu är jag hemma efter att ha vart iväg till Täby för att se min syrra ha uppvisning med hennes dans. De var jättesöta och jättebra! Nu ska jag kolla lite OC (det är fan skitbraa!!) och sen ska jag hem till Clara för Grilla och mysa med massa kompisar! Kommer bli bäääst!
 
/Mathilda

The O.C....

Funderar på att börja kolla på O.C. Är det värt det? Har hört bra om den serien men vad säger ni?
 
Är det värt det eller hur tycker ni att serien är?
/Mathilda

Hahaha bildprojekt

Hejsaan! Kom hem från skolan vid ett med Veronica, John och Erik för att göra ett bildprojekt (reklam) här hemma hos mig. Så vi blev ganska precis klara, men det var kuul!! haha jag och Veronica har några bloopers-videor men kvaliteen laggar och jag vet inte hur man lägger upp de här med min kamera..
Om nån timme ska jag pallra mig iväg mot stallet. Ska rida igen i storhästspecialen idag så det blir naaajs! Brukar på hoppa ponny ändå, även om dte är storhästgrupp, men man vet ju aldrig!
haha vi gör en reklam om tandborste så det är därför Veronica borstar tänderna + har en morgonrock..
 
/Mathilda

Busponnyyyn

Heeeyy! Ska snart dra en nap men tänkte bara uppdatera er lite först! Idag efter skolan drog jag direkt till stan för att laga min mobil. Drog till mariatorget och där har jag aldrig vart förrut så medan min mobil lagades köpte jag vitlöksbaguett och choklad på hemköp och började leta efter ett mysigt ställe att sitta på.
Hamnade vid hamnen mitt emot stadshuset. Jättemysigt ställe! Dock förstörde det att vädret sög och att jag var där själv.. men what to do.. Efter 40 min vart den klaaaar, min fina iphoone! Den har vart sprucken i ett år nu så den var värd att bli hel igen♥.
Sedan drog jag hemåt så jag var hemma halv 6. Bytte om, kolla på nya säsongen av awkward och sen tog jag bussen till stallet för hoppträning. Vi hoppade kombination, solfjäder och såndär "sax". I slutet låg "saxen" på 95cm så det var ju iaf bra för att vara ett knashinder!
Nej men jag tyckte Baldi skötte sig bra idag! Vi måste träna mycket på galoppen, för han behöver lite större galopp men då blir min ridning så stressad så ja.. det måste vi öva på!
 
Kolla min kåmpis är hel igen!!
 
/Mathilda

Made by my self

Gjorde nyss detta najsiga armband! Tog sisådär 4h men jag blev nöjd ändå och gillar det!
 
Vad tycker ni?
 
/Mathilda

Nutella får mig att tänka..

hmmm..... sitter med nutella i högsta hugg och tänker..sluta blogga, sluta inte blogga, sluta blogga, sluta inte...osv. 
På nåt sätt vill jag blogga, för jag tycker det är otroligt kul! (ibland). Men om man tittar på vilka som läser min blogg så är det personer från min skola som vill veta vad jag gör, men inte vågar fråga irl. För visst är det så?
Visst, jag är lååångt ifrån en bra bloggare, det finns såå mycket mer som jag behöver förbättra! Seriöst! Men att få kommentarer av er, mina läsare, skulle inte skada - bara göra det roligare för mig så jag vill uppdatera mera! Jag ser att ni är där. Jag ser att det finns en statistik och att den är jäkligt mycket högre än statistiken på antalet kommentarer jag får per dag. Och nej, men statistik är ej hög, utan statistiken på antalet kommentarer är bara himla låg. Därför är dethär lite upp till er. Jag har sommarlov snart vilket betyder att jag kan börja uppdatera mycket bättre!! ...men då måste ni börja kommentera och visa intresset och uppskattningen mer också! Såå, nu är det upp till er. Sluta blogga, sluta inte blogga, sluta blogga, sluta inte blogga.
Nu ska jag gå och hämta mer nutella, tack för mig.
/Mathilda

viktigt

heeyy babes! nu sitter jag med min ipad och skriver detta... har nada idea över vad jag ska blogga om så ni får gärna kommentera lite om vad ni tycker att jag ska skriva!! så kommentera nu, annars kommer jag sluta blogga, just sayin..

Sunny Monday

Heeeyy! Idag kom jag hem vid 15 från skolan. Skar upp lite melon och gjorde chokladpannkakor! (ej nyttiga)
Det var aaaasssgott! Sen somna jag i solstolen och sov  en timma typ, fick knappt nån färg men what to do.. sen blev det kallt så sen dess har jag legat i min säng och bara chillat.. Har anmält
mig till lektionsponnymästerskapen på Roo Gård den 6/6 också! Ska bli azuuum! Och sen fixade jag och mamma så det blir KM på Solna den 16/6. Två viktiga tävlingar så jag hoppas det går bra!
 
Uppdaterar er mer senare!
/Mathilda

Göteborg/Stockholm

 
outfit
Jeans
 
En sak jag har tänkt på är att det verkligen finns en "Göteborg-stil" och en "sthlm-stil". Har ni också tänkt på det? Alltså jag gillar verkligen båda, och är nånstans mitt emellan, men jag har en fråga till er..
 
Vilken stil gillar ni mest? Götborg-stilen/Stockholm-stilen?
 
Kommentera!!
/Mathilda

Lördagskvällen

Helllluuu! igår vid sex drog jag hem till Fia där även Disa och Amanda var. Vi åt korv och tårta, sen kom Julia. Först satt vi och chilla lite för vi tänkte att vi hade gott om tid, sen tog vi det lugnt och började fixa oss.. Sen blev det typ fett tajt med tid men vid halv tio drog vi iväg mot en fest hos Martin. Kände mig ganska stel hela kvällen.. Mään mään.. Sen hände det lite grejer så vi var tvugna att dra vid tolv. Vi gick till Mörby som tog typ 40 min och sen satte jag mig självklart på fel buss... (!!) Så jag fick gå hem från TäbyC vid två på natten liksom... men det vart lugnt!
 
Tog en bild från Julias instagram så jag hoppas det var lugnt!
I övrigt var detta den enda bild jag tog på hela kvällen, haha sorryy.. men ni får ju se en liten skymt av mina curls iaf!
 
/Mathilda

Tävlingen idag

 Tjääna! Imorse drog jag upp tidigt för tävling. Tävlade på Baldi en LC som slutade med en andra placering! 6 hundradelar efter ettan.. suck thaat.. Men man fick ändå bara en liten plakett så min rosettsamling skulle inte se annorlunda ut ändå. Baldi kändes fin, banan var inte så komplicerad utan det var enkla linjer. Red halvsnabbt i omhoppningen.. Skulle tagit en sväng jättesnävt men jag tappa tyglarna innan hindret innan och då kom jag efter i hindret så jag hann inte svänga. Men ritten kändes helt okej! Så sjuuuukt varmt bara!
/Mathilda

Gårkvällen

Det är lördag och jag är förskyld.. fuck. Har ätit massa halstabletter, druckigt te och varmt vatten m.m och nu har jag inte ont i halsen längre! Dock är jag lite hes...
 
Igår bestämde jag mig för att dra ut ändå! Först drog jag till anna med Malin så vi var där runt 9. Där var Elin, Carro, Anna, Clara & Stina. Vi chilla i nån timme och sen drog vi till Mörby där vi träffa några killar. De andra tog bussen till Ösby medan Jag, Pelle, Emilia och André köpte lite grejer och sen gick dit. När vi kom dit var det härligt folk där, trodde det skulle bli fler, men det var ju helt okej ändå! Tog bussen hem med Joel och Fredric vid tolv, följde med dem en bit och sen fick jag skjuts hem av Fredric på moppen.
Så fina tjejor!!
 
/Mathilda

9 svartvita egoooo

new years eve...
 
/Mathilda

Beslutsångest

Halluuu! Har verkligen sån beslutsångest. Har jätteont i halsen och det gör ont varje gång jag sväljer, men jag vill samtidigt gå på festen ikväll och det verkar liksom som att rätt najs folk kommer dit.. åhh har beslusångest fan.. Vet inte om dte är värt att riskera att åka på en riktigt förskylning när jag ändå ska på en stor fest imorgon (förmodligen). Dricker iaf te nu och har bett mamma köpa halstabletter, men om jag ska dra på festen måste jag börja fixa mig snart för isåfall ska vi till Anna först.. Åhh, vet inte vad jag ska göra!
 
Har iaf precis kommit hem från stallet. Känns så skönt att vara klar tidigt! Lata mig jättemycket och tog det lungt men gjorde ändå allt noggrann och blev klar klockan 5! Känns så skönt!
Så oklar... vad ska jag gööööööraaa?
 
/Mathilda

Fredag

Heej på Er! Fredag idag, känns bra! Sitter och väntar på bussen till stallet som kommer om 12 min.. Ska skritta ut på trasan lite, försöka jobba lite med henne om hon är på humör. Sen ikväll drar jag förmodligen ut med några kompisar, är lite seg och vet inte om jag pallar, men vi får se. Ha en bra fredag!


Sjukling...

Heeyy! Ligger i min säng och äter lite lunch. Kyckling, mango och vitlökssås, muums!
 
Är hemma från skolan idag då jag är förskyld och har så vansinnigt ont i magen (!) Har legat i sängen heeela  dagen och läst min svenska bok som ska vara utläst tills imorgon, 50 sidor kvar - tjihuuu.. 
Ska åka och rida om ett par timmar. Har ingen ork egentligen, men det går inte att avboka nu och jag viiilll ju rida, och vill man så går det!
 
Har läst min bloggsammanfattning lite och där står det att 57% av mina bloggläsare inte kommer från Stockholm, varav 31% av de är från Göteborg! Kuuul! Berätta gärna hur ni hittade hit och sprid min blogg vidaree ;)
 
 
/Mathilda

Helgens planer

Q: Hej! Skulle inte du kunna lägga upp veckans och helgens planer?
A: Absolut! Hade faktiskt tänkt göra det!
Fullspäckad helg verkligen! När man var typ 12 var helgerna fett chill.. man hade typ inga planer.. nu är det liksom "vila" på vardagarna för "full rulle" på helgerna.. nån som känner likadant?
 
/Mathilda

Inte långt kvar till Sommar!

Åhh, är så otroligt taggad! Ska bli så jäkla skönt med lov och så otroligt kul man kommer ha det.. can´t wait!
 
/Mathilda

Michael kors bags

 
bags
 
bags by thildaljungberg featuring monogrammed bags
 
Vilken modell tycker ni bäst om?
 

Vilken modell är din favorit?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Freeblogpolls

More polls: Free online poll


Tips - Nötter

♥ Mandelolja är bra att sätta på huden, den både rengör och mjukar upp.♥ Använd chiafrö i muslin, brödet, smoothin och övrig matlagning. ♥ Drick ett glas vatten med chiafrön vid magproblem.♥  Dessa nötter/frön bränner fett: Jordnötter, pekannötter, paranötter, valnötter, pistaschnötter, sötmandel, cashewnötter, pumpafrön, linfrön, sesamfrön. ♥ Nötter bidrar med mättnad och näring och är bland det nyttigaste du kan äta. ♥ En del av nötterna passerar kroppen utan att kalorierna tas upp. ♥ Tänk på att inte skala bort det tunna, bruna innanskalet som finns på bland annat mandel och jordnöt. Det är i skalet en stor del av antioxidanterna finns. ♥
 
/Mathilda

 

Outfit 15/5

Heeyy!
Har ju fått lite kommentarer om att ni vill att jag ska lägga upp outfit bilder oftare, så här kommer dagens outfit. Enkel men väldigt skön!
/ Bagy jeans from Zara / Blouse from Kaffe / Shoes converse / bag from Björn Borg /
 
/Mathilda

Mitt smink och hur jag sminkar mig

Q: Visa smink & hur du sminkar dig?
A: Visst! Alltså hur jag sminkar mig är liksom som alla andra.. haha eller jag använder inte så mycket smink så jag gör inget avancerat direkt.. men jag ska försöka förklara lite!
 
1. Jag börjar med att ta en BBcream på pannan, kinderna och lite på näsan - så det blir jämnt och inte ser konstigt ut.. Jag använder min BB cream från Loréal i färgen medium och den är superbra!
2. Sedan tar jag ett grundpuder från BareMinerals i färgen "orginal" som jag använder i hela ansiktet. Till det använder jag den stora borsten.
3. Jag brukar ta en brunare färg av BareMinerals under kindbenen och vid tinningen samt på pannan eftersom ljuset träffar pannan först och då ser man lätt blek ut där, så jag tar mörkare puder för att inte på glansig panna som inte är så jättesnyggt.
4. Nu tar jag en concealer, min är från maxfactor och kostar ynka 99:-. Den är superbra också och håller länge, tips! Då tar jag concealern under ögonen, under ögonbrynen och lite över ögonbrynen där ögonbrynet "lyfts" samt över eventuella finnar..
5. Därefter tar jag min ögonbrynspenna från H&M. Borstar stråna uppåt-längst med-nedåt och sen målar jag lite svagt. Har så mörka ögonbryn sen innan att det bara ser konstigt ut om jag målar för mycket. Så brukar bara ha ögonbrynspennan för att göra en fin form och göra det jämnt.
6. Sist tar jag min mascara från Maxfactor. Har ganska långa och böjda ögonfransar från grunden så brukar inte använda någon ögonfransböjare.. Målar ett jämnt lager på endast överfransarna! Tycker man ser mycket piggare ut då då hela ögonen lyfts & man ser mer naturlig ut då.
 
/Mathilda

Hemmalagat müsli

Gissa vad jag gjorde igår? Jo, jag lagade hemmagjord müsli! Haha, har aldrig ätit det förrut faktiskt, men det var gott! Dock så tror jag att jag brände den lite.. slängde typ 1/4 som blev..svart. :o
 
Nej men det var faktiskt gott! Och det är ju mycket nyttigare med hemmalagad müsli än med färdigköpt. Man vet ju knappt vad som är i de färdigköpta och när man gör hemmalagad kan man välja de nötter man tycker bäst om.
 
Jag hade i dessa saker i min müsli:
Fiber havregryn
Pinjenötter
mandel
cornflakes
Valnötter
aprikoser 
 
+ blandning av vatten, kanel, olja & sirap/honung
 
/Mathilda

New in

Köpte denhär söta blusen inne på en affär i Danmark. Den kommer från märket Kaffe och kostade 249:- danska kronor vilket motsvarar ungefär 280 svenska kronor. Jättesöt är den och sitter fint på!
 
Tips: I samma affär fanns det Hunters för 600:-! Så om ni ska handla hunters, åk till Danmark!
 
/Mathilda

Something is wrong.. sorry

Halluu people! Hade tänkt göra massa inlägg och har tagit foto på grejer som jag ska skriva inlägg till, men nu vill inte min dator ta minneskortt till kamerean.. dvs det går inte att överföra bilderna för det är nåt glapp där man sätter in minneskortet.. :( 
 
/Mathilda

Blandad dag..

Heej bloggisen! Efter jag hade solat och läst min bok efter skolan drog jag ut på en pw. Det var såååå skönt. Vädret var perfekt så jag pw bort till sjön. Hela vägen dit är en skogsväg så det var så himla mysigt med justin i hörlurarna, känna pulsen slå och musklerna jobba samtidigt som solen lyste igenom träden. Tog 20 min till vattnet och där stanna jag i 5min och vila lite typ. Sen vände jag och drog samma vända tillbaka. Powerwalkade då först typ 800m sen sprang jag lika långt, pw 200 och sen sprang jag resten av vägen hem utan att stanna! Dvs i 10 min vilket är mycket för mig då min kondis suger balle. Sprang i ett högt tempo också så det kädes riktigt bra. När jag var hemma hoppade jag lite hopprep, men sträckte mig i armen eller nåt så det gjorde jätteont så jag strechade lite körde plankan 40sekunder, cykelsparkar med benen vilket övar nedre delan av magen (!), stod 90 graders vinkel mot väggen 1 och en halv minut och lite sånt. Sen drog jag in, duscha snabbt osv. Sen käka jag massa sallad till middag, lite pasta samt 5 köttbullar - perfa!
 
/Mathilda

Svar på fråga!

 
Q: Behåll!!!
 
 Q: Behåll, sjukt snygga! Kan du inte visa vad man kan ha till dem?

A: Jag behöll dem! :) Absolut! 
Nu när det är sommar kanske man använder shorts, klänningar och kjolar mest osv, men om man nån dag vill ha boyfriend jeans tycker jag att det skulle bli för varmt med nån varmare tröja som stickat - detta beror ju såklart på väder och vind, men vi säger att det är varmt. Och då vill man ju helst ha en skön top som inte blir för varm att ha på sig.. Så jag skulle en sommardag matcha boyfrindjeansen till ett enkelt linne, antingen tajt eftersom boyfriens jeans är lite pösiga, men jag tycker också att bara ett vanligt "bluslinne" funkar utmärkt till boyfriend jeans. Man kan ha ett linne som visar lite mage, om du då är smal gör ju det så att du inte ser "tjock" ut med en tröja som inte sitter tajt och pösiga byxor. Jag känner att jag var lite dålig på att förklara dethär, men hoppas du förstår! 
 
Som skor skulle jag bara ha vanliga converse, ballerina eller toms. Primeboots passar ju väldigt bra till boyfriend jeans men jag tror att det skulle bli väldigt varmt med boots och långbyxor på sommaren.. men låga primeboots tycker jag passar bäst till boyfrined jeans på höst/vinter/vår.
Skulle även sätta dit ett skärp från exempelvis liebeskind för att smycka upp den enkla outfiten lite..
 
Här kommer iaf några tips på hur jag skulle matcha boyfriens jeans!
Boyfriend jeans
 
Boyfriend jeans by thildaljungberg featuring current/elliott
 
/Mathilda

Tar igen mig

Tjääna! Har solat och läst min svenskabok sen jag kom hem från skolan nu. Dvs från 14-15 ungefär. Har blivit liiiiite brunare, men det tar sin lilla tid! 
 
Denna dagen har vart så depp att jag vet inte vad. Först var jag 2 sekunder från att svimma... försvann 1 sekund då allt bara slocknade, men vakna liksom till på direkten.. och har bara mått piss hela dagen. Så nu tänkte jag dra ut på en pw, bara gå och gå så jag får andas lite. Jag mår inte bättre av att ligga i sängen och waina utan jag mår myckt bättre när jag går ut och rör på mig, så det ska jag göra nu!  Blev sugen på att styrketräna lite nu också... hmm.. vi får se hur mycket jag hinner!
 
Nu känner jag att jag vill göra massa roliga inlägg, jag VILL blogga, men jag vet inte vad jag ska skriva. Så ni får gärna kommentera vad ni vill läsa om så gör jag de inläggen när jag kommer hem från powerwalken! Låter det bra? Haha, då får ni se till att kommentera då!
 
/Mathilda

Nästan sommaroutfit

Heeej! Nu sitter jag på bussen hem. Har ont i huvudet och var nära på att svimma på hemkunskapen så jag fick ligga i en säng och vila typ så jag drog från skolan tidigare. Så nu ska jag låna om två böcker på biblioteket om det går och sen ska jag vila och plugga resten av kvällen. Ingen bra dag för mig idag.. Jag har vart bort i 5 dagar och det har hänt jättemycket så man blir helt snörrig.. Men nu ska jag vila lite så jag återhämtar mig typ.. Vi hörs!


Men heeej igeen!

Hellluu allesammans! Har fått reda på att ganska många i mitt fotbollslag läser min blogg så hej tjejer, bra lirat i helgen.. haha! 
 
Nu är jag iaf hemma igen efter mitt lilla blogguppehåll! Jag har haft det braa och vi har mött Danmarks elitlag bara så är pretty tired nu alltså.. Har inte så jättemycket bilder faktiskt tyvärr. Tänkte göra en video som jag gjorde när jag skulle till Justins konstert om ni kommer ihåg den? Men jag har inte så många filmer märkte jag nu, så jag vet inte om det blir nån sån tyvärr. Men jag har flera mobilbilder som ni ser nedan ↓ men det är ungefär de ända jag har..
 
Imorgon är det skola.. alltså blää, döö, kill me.. jag ORKAR inte!! 
 
I Danmark har det vart skitväder.. regn, kallt och massa moln, medan jag har hört att ni här i Stockholm har haft sol och att ni har badat osv.. så kommer va likblek imorgon i skolan när alla andra är solbrända och fräscha... fuck. 
Men jag har fått liiiite färg i ansiktet ändå från första dagen!
 
Btw, tips! Tro inte att maten är bra i Danmark - den var vidrig. Mackor till lunch VARJE dag som var äcklig och samma äckliga middag varje dag... bläää alltså! Sista kvällen köpte vi alla pizza för vi inte palla den äckliga maten.. Så, mitt tips är att om ni på något sätt hade tänkt stanna i Danmark för lunch - gör inte det. De äter bara mackor till lunch och de mackorna vi åt var jätteäckliga..

 
/Mathilda

Tomorrow I am in Denmark!

Heeejsan människor! Märkte precis att jag bara har ett enda ynka avsnitt kvar an one tree hill! Vet inte ens om jag vågar kolla på det för sen kommer det ju bara ta slut.. 
 
Idag har jag iaf vart på fotbollsträning. Det var mest lek och sånt idag eftersom det blir mycket fotboll de kommande dagarna. Sen åkte jag hem, packade i två timmar och åt middag. Sen har jag pluggat spanish bara.. Eller alltså jag har pluggat väldigt lite för jag fattar typ ingenting och då är det inte kul att plugga.. Men nu har jag ju ett prov imorgon bitti, så nu ska jag ta n snabb dusch och sedan ska jag plugga som attan. Vill bara få ett E nu på dethär känner jag. Egentligen har jag ju C i spanska och jag vill ju helst behålla det, men jag är så himla lost på det vi håller på med nu att jag blir nöjd om jag får ett E! 
 
Imorgon åker vi vid 11 från Danderyd mot Daaanmaaark! Ska bli rätt kul och jag ska försöka hålla uppdateringen som vanligt även fast jag är borta. Annars så får ni ha en braa Kristi himmelsfärd helg! :)
 
 
/Mathilda

Så mycket just nu..

Godmorgon fina ni! Börjar om 10 så lät bli lite sen men, sitter iaf på bussen nu! Idag är det fotbollsträning efter skolan! Ska faktiskt bli rätt kul! Resten av kvällen ska jag plugga massa spanska och packapackapacka för att sedan lämna min packning inför Danmark på ip. Solen börjar komma fram lite nu så ha en bra dag hörni!


men ååhh!

Gaaaahhh så najs väder det är nu! Satt ute och sola en timme med en skål glass och en skål med ananas! Perfaaa.. Har spanish test om två dar så jag måste pluggapluggapugga till det.. Sen måste jag också läsa ut min svenskabok tills nästa fredag och jag kommer inte hinna läsa mycket i helgen såå... Bloggningen brukar ju dock bli bättre från min sida när jag har plugg för då orkar jag inte plugga och vill blogga istället, så vi får se hur det blir med bloggningen! Ha en superbra dag! imorgon ska det bli grymt väder tydligen!! Får se vad det blir för outfit då..
Hade på mig mina boyfriend jeans idag! Vad tycker ni? De var sköna iaf ;)
 
/Mathilda

Man ska inte kolla på serier..

...man fastnar ALLTID och blir så himla beroende! ela dagen har jag kollat på oth och nu är klockan 3 på natten, skola imorgon och jag vill egentligen kolla på fler avsnitt men jag vet att jag måste sova.. Är på nionde säsongen av oth och jag började för typ 1 månad sen? Deeet är heeeeeelt sjukt!!!!! 1 säsong 20h = 9 säsonger 180h!! Absurt ju! 
 
Aja, kvällen var perfeeekt! Åt grillat hos Anna med alla bästa vännerna så det var azuuum! Sååå mysigt. Berättar mer imorgon för måste somsagt sova nu! 
 
Ny vecka - nya tag. Danmark på onsdag och sen blir det bara fotboll i tankarna! Godnatt vänner!
 
/Mathilda

New in

Kjol från Zara 179:-. Köpte den på barnavdelningen för åldrar 13-14 och jag fyller ju snart 15 men ändå känns den lite för stor.. Ska testa den till några plagg och känna av om jag behåller den, annars är den suuuperfin och perfekt till sommaren!
 
/Mathilda

New in

Ögonbrynspenna i färgen light brown. 29:- H&M
 
/Mathilda

Tips-Spetskjolar

 
Skirt
Skirt by thildaljungberg featuring short mini skirts
 
Spetskjolar är väääldigt snyggt på sommaren till tillemepelvis en basitröja och hunters. Vad jag har förstått det så har det dock vart rätt svårt att få tag på spetskjolar så här kommer några tips.
Försökte ta så billiga som möjligt och i märken vi känner igen, men det finns ju inte bilder på alla de billigaste så några är jättedyra ändå.. Men klicka på kollaget för att komma till sidan där du ser vart de kommer ifrån samt hur mycket de kostar!
 
/Mathilda

Lördag kväll

Nu är jag hemma igen! Har spenderat kvällen med mina sköna brush. Drog till Ösby vid 9 där Anna, Malin, Danne, Pelle, André, Eric, Elin, Gustav, Martin och Stina var. Vi hade en brasa och hade skoj typ.. Sen vid 23 kom några random 94or och några 96 tjejer + läskiga killar från Friberga, 97or så boysen stack så vi var kvar där ett tag.. tog bussen till mörby efter lite krångel... tvekade om vi skulle hem till Danniboy men istället kom MAlins mamma och skjutsa hem oss. Så nu ska jag kolla lite oth för jag verkligen kände för det och sen sova! Godnaaattt Puuss!
 
/Mathilda
 

New in

Två basict-shirts från ginatricot. Den till vänster gick på 49:-!!!
 
/Mathilda

Long Skirt

 
Long skirt
Long skirt by thildaljungberg featuring joie
 
Såå fint med longkjol till en enkel basic top, skor som tex primes funkar och en fläta i håret eller halvlockigt hår utsläppt samt raybans - funkar braaa!
 
/Mathilda

Just nuuu

 
Heejsaan bloggiisen!
Nu sitter jag och ätr äpple, dricker te och kollar på oth! Rätt så lame att göra det mitt på dan, men jag orkar verkligen inte göra nåt..(!!?) Snart ska jag iaf byta om och sedan åka till stallet, rida ut på Trasan i det fina vädret och ta dagen som den kommer.. eller nåt sånt (?).. Ikväll är jag med massa kompisar förmodligen, berättar mer sen! Ha en braaa dag och helg!
Puuuusss!
 
/Mathilda

New in

Ett par boyfriend jeans från Zara - funderar på att lämna tillbaks de, så har de kvar
hemma för att pröva och bestämma mig om jag ska behålla de eller inte, vad tycker ni guys?
 
/Mathilda

Fredag kväll

 
Heeeyy! Nu har jag gjort massa tidsinställda inför helgen. Allt jag köpte idag kommer upp nån gång fre/lörd/sönd så håll koll! Nu ska jag fortsätta kolla oth och sen blir det beeedtiime! Är rätt trött så det 
blir antagligen snart, så godnaatt!
 
/Mathilda

New in

Tre par trosor från Ginatricot 149:- för alla tre
 

/Mathilda

Summerfeelings

Heeey!
Knappt en månad kvar till sommarlov och det känns faktiskt konstigt med tanke på hur pass "kallt" det är nu för att vara Maj. 
 
Om precis en vecka sitter jag antagligen på mitt rum med laget och chillar innan bedtime i Danmark. Vi åker på Onsdag runt 10-11, men slipper ändå inte skolan så det suger. Har prov på morgonen och det är rätt ovärt att missa det liksom.. men vi får se hur jag gör! 
Puss på er
/Mathilda
 
 

Är med och tävlar

Heey! Dethär är ett inlägg där jag förklarar att jag är med och tävlar på Andreas blogg om att vinna lite nyttiga saker från fitnessguru! Så nu jävlar hoppas jag på att vinna så jag kan försöka börja bli lite nyttig och såntdär. Om inte jag vinner, så skulle det vara himla roligt om någon av mina bloggläsare vann, så vill du också vara med och tävla så gå in på andreas blogg http://andreaviktoria.blogg.se/ eller klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen. Kraaam!
 
/Mathilda

Tur att man är glad

Sääämst bildkvalité
 
Heeeej bloggisen! Idag var jag i stan efter skolan med Malin. var där från 14-20 vilket är sjukt länge!!! 6 timmar!! Vi har fikat, kollat i massa affärer och jag fick facktiskt med mig flera saker hem som jag tänkte visa er sen! Har bara haft så himla ont i magen hela dagen och vart typ "spänd" i magen så nu ska jag kolla oth och chilla lite, så bilderna på det jag köpte kommer antingen senare ikväll eller imorgon. Men jag är riktigt nöjd med daens köp iaf!
 
/Mathilda
 

Freeedag

Hejsaan! Nu sitter jag och väntar på Malin, vi ska in till stan så det lär bli najs! Ha en bra fredag!


Things I Love

/Mathilda

Hahaha vad piiiiin

 
Heeeyy!! Spelade precis en vollybollmatch på Friberga med 9orna... jag sög. Seriöst! Så sjukt dålig jag va, och det blir ju då så himla pinsamt när man är dålig framför hälften av 9orna på mörby och friberga.. Jag var med i mixlaget, dvs det var tre killar och sex tjejer - lite ojämnt men vi var rätt många tjejer där liksom. And guess what? Vi förlora..  Men det var ändå kul och jag slapp ju vanliga idrotten..
 
Nu hade jag tänk kolla ett avsnitt av oth lite snabbt och sen sticker jag till stallet! Hinner int emer för kom ju somsagt hem så himla sent från skolan.. 
 
Fredag imorgon!! Himla najs alltså
 
/Mathilda

Torsdag 2 maj

Spanska nu, segt som fan.. Malin är sjuk så jag är ensam-som vanligt✌ om två timmar typ har vi volleybollmatch som jag ska va med i.
Får se hur det går..

Värsta fuldan idag.. Äckligt hår, nån prickgrej vid munnen och allt är tråkigt!


10 tips till nedsatt sötsug

- Ju mindre sötsaker du äter ju mindre sötsug kommer du få.

- Keep good food in your fridge, and you will eat good food

- Ersätt din craving mot ett nyttigare alternativ

- Drick en kopp te/kaffe med socker

- Ät regelbundet för att hålla blodsockret på en jämn nivå. 

- Drick mycket vatten.

- Äppelcider sägs minska sötsug. Häll en matsked i ett glas vatten och drick, ha äppelcidervinäger på salladen eller ät det i tablettform. (Finns billigt på Topformula.se)

- Ät mycket protein (kött/fisk/fågel), grönsaker och skär ner på stärkelserik mat som pasta, bröd, ris och potatis som triggar i gång sockersuget mer.

- Mjölkprodukter kan ha en tendens att också trigga igång sötsuget, drick därför mjölkprodukter med måtta.

- Försök äta så lite mat som möjligt som innehåller socker eller sötningsmedel så minskar ditt begär.

 
/Mathilda

Bästa samt det sämsta

Pluggar till ett prov imorgon.. Tröstar mig med en skål frukt med färska hallon!


Under renovering

Heeyy guy's!! Jag håller på att fixa lite med bloggen nu, den kommer verkligen inte se ut såhär när jag är klar och jag ska inte ha den headern m.m.. Men bara så ni vet liksom! Har ändrat sizen på inläggen så nu kan jag lägga upp mycket större bilder också! Just nu ser ju dock bilderna från tidigare inlägg väldigt små ut, men det ska fixas!
Bästa!
 

/Mathilda

1 Maj

 
Halluu, gårdagen blev verkligen inte som planerat. Vi skulle på fest hos Marcus, (för dig som frågade) men den blev inställd... Sen skulle Malin och Anna sova här men allt bara "kaosa" så det blev inget med det. Istället var jag hemma stora delar av kvällen. Åt grillat med familjen + Faster och fasters pojkvän som åt middag här. Allt var så oklart hela kvällen, men sen snacka jag med Fia och vid 22 drog jag, Malin, Anna & Robin till tippen. Vi kände typ inga där och det var sjukt mörkt så vi hittade inte Fia.. Träffa på Lisa, men de skulle dra på dirren så runt 23 drog vi mot bussen. Gick lite vilse vid en skola, sen såg vi Fia, men hann inte mer än att säga hej samtidigt som vi sprang till bussen.. Därefter åkte vi till Eric, chilla typ.. och sen var jag hemma igen vid 1.
Seg Valborg som fan.. men jajaa.. somna på soffan så har inte fått nån vidare sömn inatt..
 
Sjukt bra väder så jag ska springa ut och sola lite mer nu! Ha en bra dag!
 
/Mathilda

RSS 2.0