Must Havies - Höst 2013

 
Boots
Primeboots eller Ash eller nåt, assnyggt och jag tror det kommer bli en populär typ av sko som kommer matchas riktigt snyggt i höst!
 
Stickade tröjor i mjuka färger
Beige, vitt, grått, brunt, svart, Grönt, Marin - Basic färger som passar bra i stickade tröjor. Inge korall eller nåt skrikigt, utan mjuka, soft färger!
 
 
Öppna ryggar
Såå snyggt med öppna ryggar på tröjor i höst! Det ända svåra blir ju med bh men det är bara att ta nipplecover eller freebra så blir det bra ++
 
Boyfriend Jeans
Tycker det är jättesnyggt med Boyfriend jeans och primeboots. Tycker dock mest om lite mörkare jeans nu och utan slitningar och hål. Tror det ser bäst ut i höst!
 
Sjalar
Sjalar är något man egentligen inte kan få för mycket av, ändå har jag ingen (?).. Du kan ha samma kläder flera gånger men bara byta sjal och det kommer göra det till helt olika outfits!
 
 
Skinnjackor
I år tror jag på svarta/bruna/beigea skinnjackor i "sportmodell". Inga Kenza-jackor längre utan mer chill.
 
Svarta Jeans
Det mest basic klädesplagg man kan ha egentligen. Passar till nästan allt och är supersnyggt ++
 
Päls
Har tvekat lite på denhär, men har läst runt på många bloggar att de har köpt päls osåvidare så jaa, det kanske blir 2013 populäraste plagg? Who Know's?
 

/Mathilda

Kommentarer
Postat av: Ponny Piloter

Hej! Fin blogg! Allt bra?

Nu har vi, Ponny Piloter, börjat blogga på vår alldeles nya blogg ihop! Alva Cedermark från alvac.webblogg.se, och Victoria Hävelid från victoriahavelid.blogg.se. Vi känner inte varandra sen innan, men har nu bestämt att det är dags. Vi presenterar PONNYPILOTER.BLOGG.SE

Vi är två målmedvetna och drivna tjejer som brinner lite extra för hästhoppning och självklart bloggning. Så på vår blogg kommer ni få läsa om oss och våra ponnyer vägen upp i klasserna, mot eliten & de allra största tävlingarna. Ni kommer få ta del av en massa grymma och roliga saker, som blir allt mer spännande, ni kommer att få läsa om tips, åsikter, få se massa videos och bilder…. Ni kommer helt enkelt att få följa oss, PONNY PILOTER. Hoppas du vill kika in, och vem vet…kanske forstätter läsa?

Vi är inga vanliga ponnyryttare, vi är ponnypiloter !!

Kram

(Förlåt om du tycker att denna kommentar är onödig)

2013-08-19 @ 10:12:04
URL: http://ponnypiloter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0