Bloggappen

Jag har skrivit dte så många gånger förrut så ni tröttnar säkert på mig snart MEN, det går inte att ladda upp bilder på mina mobilinlägg. Gör säkert 4-5 mobilinlägg varje dag som aldrig kommer upp för att appen inte funkar och det får mig att vela lite om jag ska byta till nattstad elle rnåt igen? för det är så sjukt jobbigt att det inte går att uppdatera via mobilen när jag sitter väldigt sällan vid datorn! 
 
Så nu kanske ni inte behöver bli sura för att jag aldrig uppdaterar för jag försöker verkligen men det funkar 2/10!
Såhär blir det HELA tiden! Tog bilden från google men dendär blåa rutan kommer Jämt upp på min också!
 
/Mathilda
 

Datorinlägg för en gång skull

Hejsan alla ni! vaknade 11 imorse och 11.30 var jag i stallet. Red pusan i skogen.. hoppade över stockar och sånt. kom hem 14 och då åt jag snabbt mat för jag trodde att jag hade jättebrottom vidare men det hade jag tydligen inte.  Nu har jag en väldigt irreterande hicka och sitter och kollar på film. Om en kvart kommer Eva och hämtar mig så åker vi vidare till valla gård där jag ska rida hennes häst trasan. Får se vad jag gör ikväll. mina vänner ska gå bus eller godis men det känns lite mobbat och random när man är 14 år? aja, får se vad jag hittar på!
 
dethär lovet har/är väldigt lame enligt mig.. det händer typ ingenting och ja.. det har inte vart så kul liksom. 
 
/Mathilda

Pusan

Nu har puh ridits. Hoppade fint över stockar i skogen och prövade på kombinationer.
Hemskt väder, blåser sjukt mycket!
Dethär har jag också fixat nu
•mockat
•lagt in nytt spån
•fixat hö
•bytt vatten
•sopat
•städat nästan hela stallet!


Söndag

Ingen skola imorgon ju.. Känns så jäääävla bra! :D
Är så himla trött nu så kommer somna närsom... Red iaf puh idag och sen red jag för Eva på ridskolan! Det gick bra för nikkie va beeest! Äh, ganska ointressant inlägg men är för trött för att skriva. Åh, helt plötsligt började det lukta solkräm här så jag fick Flashback från sommaren och Mallorca! :( haha random


Q/A

Stina

Har den vinröda :D

Naaajjjs stajjjaaaan! nej men kom på det faktiskt när du sa det.. sökte bara på google och hitta den! ;)

Klara

Hej! Kanske lite konstig fråga men din rosa Victoria secret bikini , ja har nämligen kollat på en sån as länge men kan inte bestämma mig! Är det puch up i den? Vill nämligen ha det hehe! Kan du inte fota den ifrån baksidan :) 

Hur ser underdelen ut bak? Är den stor / liten i storleken? 
Snälla svara!! Blogga mer 
Du är skit snygg förästen! 
Kram 

Hej! Inte nån konstig fråga alls! Den är super! sjukt snygg, bekvämlig, och har fått många positiva kommentarer av den och folk som velat köpa likadana, så jag tycker verkligen att du ska slå till! Ja det är ganska mycket push-up i.. försökte visa det på en av bilderna.. hehe.. Den har blekts lite över sommaren! inte mycket men om man tittar efter så syns det att den är lite ljusare!

Jag har strl 34B på överdelen och S på underdelen och skulle inte kunna ha mindre på någon av delarna. Men det beror ju på från person till person vart man har kurvor osv, om du förstår vad jag menar då! Så jag vet inte om jag skulle säga att den är stor/liten för jag vet ju inte hur du ser ut liksom.. på mig passar den bra! skulle iaf inte kunna ha mindre för då skulle både min rumpa och mina bröst ploppa ur.. :S Men större hade inte vart bra heller! så jag tycker den passar bra på mig och jag är 167lång och väger som alla andra liksom! :)

Jag ska försöka bli bättre på bloggningen, jag vet! Åhh tack vad snäll du är!

 


stockholmsjenna

Den vita är helt underbar!

Oj, coolt dethär kändes då att stockholmsjenne kommentera MIN blogg! :D Men jag fundera faktiskt starkt på den!

Anonym

Älskar koftan

Tack duuu!

Clara

Jätte snygg kofta! <3

 Taaaaack Clara!

Hanna

ja lägg upp vad du fick!!

Har tagit alla bilder nu så det kommer upp närsom!

 

Veronica

Lägg upp bildeeer på det du fick!!! :Dhann ju inte se nått på filmen... :S <3

sammma som förra svaret↑↑↑

 

/Mathilda


Lång dag..

Svintrött efter allt bärande, upp och ner för trappor, in och ut från lastbilen, fram och tillbaka mellan lägenheterna. Åt lunch på en pizzeria som va Chill, sjukt stora pizzor så fick knappt med hela på bild, fick sträcka mig lite, haha.
Så nu är jag himla trött efter 8h i stan!
Slänger upp svaren vid 10 förhoppningsvis!


Frågor

Nu ska jag iväg in till stan för att hjälpa min faster flytta! Ska försöka lägga upp bilder från mobilen under dagen!
Har fått lite frågor som jag tänkte svara på när jag kommer hem!
Puss


Natti

Berättar om dagen imorgon, nu måste jag sova!


planer innan höstlovet!

Tänkte berätta lite om mina planer nu när jag ändå sitter vid datorn. Imorgon Drar jag hem med malin och fixar lite grejer, gör läxor och förbereder "saker". Sen åker vi till stallet och jag hoppar Nikkie sen sover Malin hos mig. På fredag börjar vi 9.40. Då har vi kort dag med tre lektioner + att vi har halloween! Ni får se då vad jag klätt ut mig till!!
Därefter rider jag Puh sen ska jag kanske på nån fekkkeee eller nåt. lördagen spenderas i stan hos min faster.. eller vi ska hjälpa henne och hennes kille att flytta till en större lägenhet som är asnice! gud vad jag ska vara barnvakt till deras barn i framtiden om de får några då! På söndag rider jag puh, kanske tränar för Eva om jag får? sen blir det fest! Sen har jag ett långt höstlov som väntar.. Åker förmodligen till mormor och morfar sista helgen, annars är jag hemma!
vad ska ni göra på höstlovet?
/Mathilda
 
 

Skrivardag

Hejsan! Igår drog jag till stallet efter skolan och red puh. Red med sissi och Andrea till hamnen.
Sen kom mamma och hämta mig och då släppte hon av mig vid affären så jag kunde handla godis till idag, för idag hade vi skrivardag vilket betydde att hela skolan sitter och skriver en berättelse/krönika/debattartikel/novell hela dagen och då får man ha godis och sånt med sig!
Så hade på mig min Juicy dress idag med uggsen så det var myyss.
Blev klar vid lunch så resten av tiden satt jag och kasta godis med Robin typ.. 
Slutade iaf vid halv 2 så då drog jag hem till mig med Malin och Julia. 
Vi har kollat på avsnitt av serier, ätit godis och chillat.
Ska sätta mig nu och plugga in idrottsläxan om muskler och hälsa och även min spanska, matte.
Hörs sen!
 
/Mathilda
 

Best day

Igår slutade vi runt tretiden, då drog jag och Malin in till stan.Först kolla vi i några classic affärer sen drog vi och åt på burgerking. Efter det drog mot butricks som egentligen var anledningen till att vi drog till stan (för att få inspiration inför halloween) och när vi är typ 5m från ingången till butiken ser jag en kille med en sån jacka jag vill ha (den finns i både herr/dam) så jag sa "Åhh där är en kille med dolmite jacka" till Malin innan jag tänkte/sa "Eyy fan, det såg ut som han i RMM!" så vi gick in genom dörren och då ser jag lilleville "kulan" andra killar från RMM! Lyyyyyckkkaaa!
Efter ett tag gick vi ut från affären för vi kunde inte fokusera på att hitta inspiration när RMM var inne där. Och då ser jag annica komma mot oss, "shit det är Annica och Marcelo från bigbrother" Hahah Åhh bra dag!
Kom hem vid 8 och då åt jag pannkakor till middag och fixa lite saker!


Omgggg

Vi såg RMM och Marcelo och Annica från bigbrother idag!!! 😃👌


not atm

Hejsan! Idag började min dag med att jag vakna vid 11-tiden. 
Drog då på mig ridkläderna och begav mig till stallet efter en god pizza-lunch! 
Regna som fan så mitt humör var inte toppen.. men jag red iaf ut en slinga bland alla hus.
 
kom hem 16 och då tog jag mig ett bad, relaxa, satte på myskläder. Åkte sedan med pappa och handla mat. Kom hem vid halv 19 och då fixade jag iordning lite.. Vid 
7 kom Kristina. Vi kolla på Svenska Hollywoodfruar, åt tacos, snacka, godis, Kolla på en film och sånt stuff!
Nu ska vi snart sova för imorgon ska vi upp "tidigt" (9.00) då jag ska vara funkis på vår hemmatävling.
 
/Mathilda

Relax

Badar efter en kall ritt i regnet!


Outfit 19/10

//jeans A&F// t-shirt vero moda // kofta juicy// halsduk ginatricot // skor converse//


Best friend


@tåget

Sitter på tåget till stallet. Hade en förjävlig morgon då jag tappa min mobil så den är helt sprucken och kom 30 min sent för jag försov mig och det regnar och massa skit! Tur att vi har så himla bra schema på fredagar iaf! Efter stallet ska jag förmodligen lämna in mina ridstövlar hos skomakarn och sen kanske ringa nån vänn om jag orkar! 👌


Död


Torsdag med boisen

Hej på er! Idag var jag helt död. Börja tidigt så somna typ i duschen + att det regna så himla mycket så den outfiten jag hade fixat passade inte alls och då blev det bara äckliga skitkläder...
Det positiva var att vi (jag, robin, malin, gustav) gjorde en film hela SOn.. Alltså det var som ett prov att Svara på frågor i en film.. Och den klippte Robin i så jag kommer in hela tiden och hoppar, haha svårt att fatta om man inte var med!

Efter skolan tog jag bussen till mörby med Malin, hon skulle till Stina och precis innan hon skulle gå v bestämde jag mig för att följa med. Men när jag kom dit så fick inte jag komma in så jag gick till bussen igen där jag träffa Joel och Robin. Så de följde sedan med mig hem. Efter nån timma kom Gustav och sedan kom även Abbe. För en timma sen drog de ungefär.

Snart kommer mamma hem och då skjutsar hon mig till stallet så ska jag äntligen få rida igen! Hoppas jag inte flyger av nu och gör mig ännu mer illa bara.. Meeeeen det går nog bra!


stickat

I behov av nya stickade tröjor. Kanske den ovan från ginatricot? En vit och en vinröd hade jag iaf tänkt mig denna höst/vinter! Den vinröda kanske ska va lite störe och pöigare än på bilden men den kommer iaf från Lindex och ligger nu ändast på 99:-!! fynda!
 
/Mathilda

Sjukhuset - vad som hände

Hej kära ni! Mitt internet har krånglat både på mobilen och datorn de senaste dagarna så jag har därför int ekunnat uppdatera!
 
I Lördags skulle jag tävla Puh på vågsjö. Så vi red dit (tog en timma) och började rida fram vid 11-tiden. jag hoppade räcket några gånger men han stannade hela tiden. Alltså inte framför hindret utan överallt på banan och vägra gå fram och var sådär allmänt jobbig bara.. Sen fick jag lite hjälp av Yen och då hoppade han lite bättre. I sista hoppet innan vi skulle gå in på banan kom han lite för nära hindret och rev det, sen hann han ta ett galoppsprång men på nåt sätt råkade han där snubbla så vi gick omkull. (vilket betyder att både häst och ryttare ramlar, för er icke-hästmänniskor). Då skulle han väll på något sätt ställa sig upp men råkade sparka till mig på armen, så jag åkte till akuten och kolla så att den inte var bruten för det var helt svullet, rivmärken och hade snabbt blivit väldigt blått. Men som tur var var det bara en mjukdelsskada. Nu, 4 dagar senare är det bättre. svullnaden har gått ner och jag kan använda armen bättre men det gör fortfarande väldigt ont och det går inte stödja på den.
 
Efter det har jag inte fått rida eller sporta, så jag har mest suttit hemma och kollat på Gossip girl och stickat (No hate, jag satsar på A!). imorgon ska jag få rida igen, äntligen!
 
kommer inlägg snart om allt jag lovat skriva men som inte kommit upp än! snaaart!
 
/Mathilda

Bilder från min barndom

HAHAHAHAHAHHAH på de bilderna över ↑ ... nej jag var inte störd.... jag gillade bara ...inte..blixten!
"ta hur mycket du vill godis" ....fick typ 5 bitar i mina små händer :(
Pippi och Bernie på samma gång!
Jag var så himla sur där kommer jag ihåg, för dansade sist så vi fick aldrig gå igenom dendär stjärnan..
idre
hahah dendär jävla luggen!
sysslingen och jag!
bonbonland
Portugal, har dendär kotten på mitt rum!
Haha seriöst, jag var modell på den tiden... ni kommer märka det på senare bilder med mina poser, det snea huvudet och munnen sådär kaxigt plutandes.
var van vid alla diplom så jag behövde inte ens le. har typ 50 hemma!
stämmer min modellbeskrivning tycker ni?
här?
haha munnen stämmer helt klart här!
happines
glad tjej med två nyväxta framtänder!
denhär bilden beskriver så sjupt min pappa, han skulle alltid filma/ta bild när vi var högst upp i en bergodahlbana!
jajjemensan! jag har flygit fallskärm efter båt!
Jo bikinin passar visst....
 
haha dethär är ett fååååtaaaal bilder jag har! kommentera bara om ni vill ha fler!
 
/Mathilda

Älskar dig syster!

Min favorittjej, min lycka, min bästa och älskade syster! Jag vet att du inte kommer läsa dethär (för du är bara 7år, haha) men jag hade så många roliga bilder på dig att jag var tvungen att lägga upp de! 
dethär är ju bilder med min familj och de tillhör egentligen inte bloggen, men jag lägger upp de ändå nu!
ville inte sitta still.... haha!
HAHAHA, fan vad hon var besatt av dendär drickan verkar det som..(typ juice) haha och jag hänger med bartendern! :D
"äh, men jag tror jag går och lägger mig igen då..!"
Kolla på apan igeeen!!
HAHA hon var så sjuuukt rädd för skalman!
haha ni kanske har sett de senaste bilderna fast med mig istället för Emma! haha det är för när hon ska fota mig MÅSTE jag fota henne först! hon räknar typ gångerna så dte blir rättvist med antal bilder... :D
 
Min lilla bebis blev stor! 
 
 
Älskar dig min fina syster!
 
/Mathilda
 
 

Kan ni hitta mig?

 
Nyårscupen... 06?? hahah KROSSA!!!
 
/Mathilda

Outfit 12/10

 
Pallar ej redigera...
 
//kofta flash//jeans bikbok// skor Ugg // jacka only // väska lindex // sjal glitter //
 
/Mathilda

Just because my lips is smiling it does´nt mean I smile inside

Halluu på er! Mår sådär i både kropp och själ så därför faller bloggen. Mitt liv är inte det enklaste, ska självklart inte klaga! och jag vet att många har det värre.. men ibland blir det jobbigt och man går in i tuffa tider och jag är i en sådan nu. Dvs. Vänder alla kommentarer negativt till mig och tar de väldigt illa och det gör att man tänker igenom det mycket. Fällt några tårar ikväll och mår inte alls bra och finner inget stöd till detså jag har det lite deppigt nu. Men det löser sig nog snart, och då blir det väll bättre bloggning!
 
/Mathilda

Fredagsmys i stallet!

Nu går jag i mörkret hem från stallet. Red en mysig uteritt med puh, me , myself & I! När jag kommer hem väntas god mat och varma filtar! Är så himla kallt nu så jag har min vinterridjacka på mig! Kan slänga in något inlägg senare ikväll också!


Outfits

 
Lite outfits som jag missat lägga upp! pallar inte skriva vart allt kommer ifrån så undrar ni över nåt är det bara att fråga!
 
/Mathilda

##school

Precis haft spanska prov! ....gick skit.


thats why

hej på er! Jag har försökt slänga upp mobilinlägg flera gånger, men dte går verkligen inte och jag blir så himla sur så jag orkar inte lägga energi på det! det gick 1/10 som ni märkte. 
Har väll massor att berätta antar jag eftersom det inte har gått att lägg aupp några inlägg men kan beskriva det snabbt såhär så får ni fråga om ni undrar över nåt som jag missat. Nu sitter jag btw på spanska lektion så har inte många minuter på mig att skriva. 
I fredags hade jag chillkväll hemma med malin. gjorde chokladmilkshake och softa med film, snack och gitarr. hon drog runt 2 på natten. lördagen började med en sovmorgon till 11!  jag åt lunch och vid tvåå drog jag och provred en häst. Det gick bra och jag kaaanske ska rida den idag igen. efter provridningen åkte jag och mamma direkt till Kristinas stall där vi hämta transportskydd. Därefter drog vi vidare till Solna-stallet (dvs ridskolan) där vi snabbt packa i ordning alla saker (extra tyglar- benskydd- stigläder- grimmor- grimskaft- schabrak mm) , putsa och byta saker. vid 5-6 åkte vi hem. åt god mat och kolla på film!
 
På söndagsmorgonen ringde min klocka 5.00. Drog på mig min nya stallvinterjacka som jag ska visa er snart, och satte mig i bbilen med mamma och pappa. Va i stallet 6.00. Helt kolsvart ute, väääldigt mysigt faktiskt. Fixade det sista, transporterna fästes på bilarna och jag och Lollo fixa hästarna. När klockan nästan hade slagit 7.00 åkte vi iväg! (antar att alla ni låg och sov då? ) :D Vi kom dit i tid denna gång så vi hann gå banan i lugn och ro... Jag startade vid 9.30 ungefär. Nikkie var pigg, titta på allt och var väldigt nyfiken. på framridningen var det vattenpölar som hon hoppa till för och en framridningsskylt som (tydligen) var otroligt läskig. Banan var ute och väldigt lerig så när hon hoppade till för vattenpölarna på framridningen kändes det inte så bra! gick in på framhoppningen och vi fick några fina språng.. hon stanna nån gång men det var helt mitt fel. Gick mot banan. en tjej stod framför mig så jag trodde jag var efter henne, men jag var före så när ekipaget innan var klar fick jag startsignal innan jag äns kom in på banan! Nikkie är ju lite tittig så jag kände bara att jag var tvungen att gå fram till ett hinder först, även fast det inte var lång tid kvar innan tiden började. Kom mot ettan som hade en stor vatten- lerig pöl framför och bakom sig. hoppade det fint. 2an bra! 3an tvekade hon tidigt, men jag var bestämd och använde både röst och ben för att trycka över henne. vi klara det. 4an 5an, utan problem. 6an mur, tveka lite men ej mycket, 7an titta lite men det gick ändå, 8an, sista kände i kurvan att "nu jävlar får jag inte missa" red mot hindret, hoppa, kände att hon var i, vände mig om... och bommen låg kvar! lycka! Alltså en Felfri ritt och en rosett!
Lasta och åkte hem. Fixa i ordning allt och sedan åkte vi hem. vi var hemma halv 11 så det var skönt! åt lunch och chilla lite. Stack sen till puh och trimma honom fint på ängen, han var superduktig! somna när jag kom hem sen på soffan, helt slut.
 
Måndags hade jag fotbollsträning, igår mådde jag int ebra i skolan så stack en lektion tidigt, drog hem 1h och vila ut mig och sen drog jag till stallet. red puh för Yen. Det gick bra! 
Idag har jag fotbollsträning men jag vet ej om jag ska gå på det för jag har Spanska-prov imorgon som inte riktigt sitter helt... men vi får se!
 
Bilderna från tävlingen har jag på min andra dator så de lägger jag upp senare.. (ingen film tyvärr)

/Mathilda

Åhh

Gud vad jag blir irriterad på bloggappen! Det funkar ju aldrig!!


Sommaren

 

 
Gud vad jag saknar sommaren och Mallorca! kolla vad brun jag va! och mina ben ser sådär solglansiga ut... det gör de inte nu! (haha) Åhhhhh gud vad jag saknar det!!
 
/Mathilda

++ en massa hästar

hejhej! Igår blev det myskväll med Beesti hemma hos mig. Lagade tacos till mig och min bror och sedan kollade jag och Malin på film, gjorde chokladmilkshake och snacka en del! Sen drog hon hem vid halv 2 nån gång och då gick jag och la mig!
 
Idag hade jag inget för mig på morgonen så jag passade på att sova ut! (kunde dock inte sova) så låg i sängen till 12. Vid 14 åkte jag och mamma och provred en häst! (kan berätta mer om det när jag vet säkert, inte köpa häst utan medryttare) sen åkt vi direkt till kristinas stall och hämtadeett par transportsskydd som jag ska få låna av henne imorgon. Därefter åkte vi vidare till stallet (ridskolestallet) och fixade inför imorgon.. dvs, packa ex. täcken, tyglar, benskydd, transportskydd, extrasaker och massa mer! + putsa tränsetgjorde jag också! imorgon ska jag vara i stallet 6!! ... på morgonen.. Herregud, upp 5? :o Så det blir förmodligen tidig kväll ikväll. 
Efter tävlingen imorgon åker jag och rider puh.
Bild från förra gången jag tävla på hufvusta fast med Beauty Boy.
 
/Mathilda

Min dator och jag har återförenats

Hejhej! nu sitter jag i köket med min gamla laptop som jag använde senast under sommarlovet! batteriet till den gick ju sönder, men nu har pappa köpt ett nytt så jag har alla mina gamla bilder och dokument igen! Kommer säkert komma upp lite flashbacks- bilder nu när jag går igenom allt! Det känns jättekonstigt att använda den och den är grymt stor!
 
Nu har jag skickat iväg min syrra som skulle på disco! kommer ihåg när man var så liten själv och var astaggad på vinsterna i "tryckare", limbo, dansstop och allt det andra.. är 7 år äldre nu! herregud vad tiden går fort!
 
Efter skolan idag red jag puh. Det är så himla blött på fältet. Men det var bättre idag, så jag hoppade först över några stockar i skogen och sedan trimmade jag lite på ängen.
 
Det blir inget Eric ikväll! Hans bror skulle ha nåt tror jag så jag kanske bara kollar på film och äter godis med Malin istället!
 
Hörs senare!
shorts-tider! åhhh miss! :(
 
/Mathilda
 

Outfit igår och idag

(mobilinlägg så ni får själva lista ut vilken bild som hör till vilken text)

Igår: // jeans Gina // blus scoop // kofta odd Molly // skor hunters //

Idag: // jeans A&F // skor ugg // blus Gina // sjal glitter // väska Lindex // jacka Only //


Hallu

Är väldigt trött och har haft mycket att göra de senaste dagarna så därför har bloggen drabbats.
Såhär ser min helg ut

Fredag: rider puh, drar till Eric på kvällen.
Lördag: provrida en häst (Woop woop) drar till andra stallet och fixar inför tävlingen.
Söndag: upp tidigt. Lokal hopptävling på hufvusta med nikkie! Hoppar LD. Hem, äta lunch. Drar till andra stallet och rider puh.

Mitt i allt detta ska jag hinna med massa plugg och skolarbeten + vara med vänner och sånt som jag inte planerat än!

Ganska fullt upp just nu för såhär ser alla mina helger ut nu ungefär! Men jag gillar det.. Men visst är det svårt att hinna med allt och göra det bra!


Outfit 3/10


Bättre outfit bilder

 
Malin tog lite snabba bilder på min outfit efter att jag hade lagt upp den förra, så jag slänger upp dehär bilderna så ni kan se lite tydligare alla detaljer! vart allt kommer ifrån finns somsagt i det andra inlägget så det tänker jag inte skriva här och nu! 
 
Nu väntas 16-delsfinal mot Bele Barkarby! Önska oss lycka till!
 
/Mathilda

Outfit 2/10

// jeans A&F // blus Gina // kofta odd molly // skor converse // väst mountain horse // väska Lindex //


hello there

Sitter på engelska-lektionen nu. Typ 10 pers här... Om 10 min slutar vi och då har vi nåt annat ämne.. (ovanligt). tydligen ska vi även åka till ett museum idag! j-ä-t-t-k-u-l . Ikväll blir det 16-delsfinal mot Barkarby i sanktan! är riktigt taggad! ..juste vi vann vår sista match i söndags mot stockan med 1-0! 
 
Nu ska jag dra mig till engelskaboken!
 
/Mathilda

Godmorgon!

Här sitter jag och borstar tänderna


Outfit 1/10

Usch.. Redan oktober! Snart blir det dunjacka, mössa och vantar också! Fy.

// jeans A&F // tröja A&F // hunters USA // halsband snö of Sweden // jacka Only // sjal glitter // väska Lindex //


Vad jag fick i födelsedagspresent!

Fick några kommentarer om att ni ville se vad jag fick när jag fyllde år i lördags! Det kommer upp imorgon, för jag måste ta lite bilder och så vill jag göra inlägget på datorn så det blir lite bättre och jag orkar inte hämta den nu!


RSS 2.0