Middag

Nu är vi hemma i sthlm igen! Så skönt!
Alla var trötta så vi gjorde baguetter och te till middag, myys! Nu sitter jag och Mami och kollar på nån film på trean. Såååååå skönt med lov! Inget planerat för imorgon och det känns underbart!


I Mitt påskägg!

 
Heeeyy!
Nu har jag fått mitt påskägg av min söta mormor. Fick massa godis och en 
långarmad t-shirt eller vad det kallas (?) från MQ. Den var najs och kan nog passa super till ett par ljusa jeans och converse! Thanksii mormor!
 
/Mathilda

Skattjakt a la Ljungberg's

 
 
Heeey! Idag har vi haft lite skattjakt här! Jag och Ellen gjorde ledtrådar till småttisarna och sen fick de gå runt och leta efter äggen.. Nu ska vi snart måla ägg och sen ska vi äta middag. Känns som att man äter heela tiden här! frukost, fika, lunch, fika, middag, fika och sen äter man typ en frukt nån gång då och då! Mat är typ punkt 1 på varje lista för jul, midsommar, påsk.. Imorgon åker vi hemmåt. Ska bli så jäääääääkla skönt med Lov! Mitt har ju inte ens börjat än ;)
 
/Mathilda
 
 

New in

Fick med mig 4 saker hem idag! 3 par trosor och en body loation. Tror den gör så att man blir lite brun, men har aldrig använt den, men har iaf för mig att många tycker den är bra och gör så att man blir bruun. :)
 
Var även inne på Eminett och pröva några GANT tröjor! Det fanns inte i den färgen som jag ville ha i rätt strl så vi ska köpa en till mig när vi kommer hem till stockholm istället! Hyyyyperglad
 
 
/Mathilda

Lördag 30/3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Holaa! Nu sitter jag med min tandborse och borstar tänderna, woop. Snart ska vi åka in till stan och kika runt i några butiker. Tydligen stänger alla vid 14 här och de är stängda imorgon, så vi får skynda oss lite. Sen åker vi hem för lunch, ikväll ska vi äta påskmat och sen ska vi till kyrkan för midnattsmässa! Ha en bra dag!
/Mathilda

Mitt smink!

Heeey! Tänkte skriva lite om vad jag använder för smink och så eftersom det var några som ville det på min frågestund för lääänge sen! Såå här kommer det! Har ni frågor så är det bara att kommentera :)
 
/ Blåa, Nattkräm från Nivea / Vita, Dagkräm från Loréal Paris /
 
Jaa, försy använder jag en nattkräm som jag sätter på på kvällarna innan jag går och lägger mig. Har denna nu som min mamma köpte först, men sen använde hon den aldrig så jag fick den istället! Brukar inte ha nån speciell annars.. Den vita är en dagkräm som jag sätter på innan jag sminkar mig, dvs varje morgon. Och sminkar jag mig inte brukar jag sätta på den ändå för jag blir lätt torr i ansiktet. Självklart tvättar jag ansiktet varje kväll/morgon innan jag gör detta! 
 
/ Concealer Maxfactor / Concealer Make up store / BB cream Loréal /
Sedan börjar jag med min concealer. Använder den längst till vänster. Använde den i mitten förrut men jag får rynkor när jag har den under ögonen och den försvinner efter några timmar, så den gillar jag inte.. Men har den som "reserv" när min Maxfactor tar slut och jag inte har hunnit köpa en ny. Den tar jag iaf under ögonen, på finnar om jag har några, sen lite där min hy är i olika färger - typ röd på kinden, då tar jag lite concealer för att få en jämnare hudfärg. Därefter tar jag BB cream på kinderna, pannan och lite på hakan och näsan.
 
Allt från BareMinerals
 
Därefter tar jag en grund med Bareminerals. Har använt "mineral veil" som grund och "orginal" över i vinter, men ska/har börjat använda "orginal" som grund, dvs i typ hela ansiktet, och den brunaste (som det inte står nånting på) över, dvs under käkbenet och lite i pannan (eftersom det är där ljuset träffar först och där behöver man därför mer brunt). 
 
/ Mascara Maxfactor / Ögonbrynspenna H&M /
 
Sedan borstar jag mina ögonbryn och försööööker lägga på ett tunt lager med pennan. Har ganska mörka ögonbryn från grunden så jag måste ta det lite lungt med pennan så  de inte ser helt övermålade ut och failade m.m. Använer den från H&M i färgen Light brown. Sedan tar jag mascara. Användar mascaran endast på överfransarna!! Kan inte ha under för ser jättekonstig och trött ut då. Har jag bara på överfransarna lyffs min blick mer och jag ser gladare ut typ. Har egentligen en annan lila mascara från maxfactor, men mamma köpte fel och köpte denhär nya istället (de ser identiska ut, lite skillnad i färgen, men det är svårt att se), men det är lugnt, brukar egentligen aldrig ha samma produkter hela tiden utan byter typ alltid när den gamla är slut.. 
Borsten på denhär mascaran är lite annorlunda som ni kanske ser. Men jag gillar den och den är bra! Får inga klumpar utan den fördelar fransarna bra! 

 
Hoppas ni blev nöjda! Dethär är det jag använder. Kanske använder kajal och ögonskugga till fest, men aldrig annars.
 
/Mathilda

Shiit vad Piin

Har lite dålig blogginsperation just nu så därför suger uppdateringen.. Men det blir bättre snart!
Allmänt då. Just nu sitter jag med Kussarna och kollar på Let's dance. Fett tagg på att se Maria Montazami Dansa! Idag har jag annars gått i kyrkan, lagat massa mat (våfflor ex) - ätit mat, spelat piano och lite sånt smått och gott. Mina sysslingar var också här! Har fått en till som jag hade glömt bort, haha.. Men har typ 40 sysslingar så det blir lite svårt att komma ihåg alla tyvärr.. Men den nya var jättesöt! Tror han hette Elias och var 3 år och sprang runt i trappan hela tiden, haha söööt, men tror inte han gilla mig så mycket :(
 
/Mathilda

Påsklov!

Nu har jag äntligen påsklov! Fyfan vad skönt! 
Har precis vart ute och sprungit i 20min. Hann inte mer för måste duscha, packa och sen ska vi åka så det blev en kortis, men det gick bra ändå! Grymt väder också! Looooveee iiitt!
Vattnet..♥♥ ingen effekt heller... Åh!
 
/Mathilda
 

Allt möjligt!

Helluuu bloggisen! 
 
Tack för att ni svara på min lilla fråg a i förrförra inlägget! Vet lite mer nu.. fast om ni inte hade gillat min blogg så hade ni antagligen inte vart inne på den och röstat. Men ska tänka lite på det nu, hur jag ska skriva, uppdatera och vad ni gillar att läsa och så.. Men fortsätt gärna att komma med ideér till inlägg! Blir lättare att få en bra blogg då med bättre uppdatering, som ni ville ha då.
 
Idag slutade jag 14.00. Åkte till Mörby och prata med en butik om praoplats, men chefen var ej där så inga papper blev påskrivna. Drog vidare till resturangen och fick mina andra prao-papper påskrivna för min andra praovecka. Kommer nog bli jättebra och de verka supertrevliga! Första praoveckan är ju fortfarande oklar. Får jag inte jobbet som jag hälsade på idag (det i butiken) så måste jag ha en plan "b/c"
 
Pratade för en timma sen med Mami och vi bestämde att nån dag nästa vecka ska vi sätta oss ner och kolla runt på olika webbshopar och klicka hem massa vårkläder! Taaagg! Jag och mamma pekar ut det vi vill ha och pappa betalar, haha! Funkar bra för oss! Så nu håller jag på att kika runt på det jag vill ha mest så jag är "förberedd" liksom ;)
 
Gjorde ett kollage på vad jag gillar nu till våren dessa saker ↓
Nu ska jag bara plugga SO. Prov imorgon som skulle va ganska enkelt. SOn går ju bra för mig för  tillfället och min lärare verkar gilla mig så måste plugga lite extra så jag höjer mitt B till A, för det är icke orimligt att det blir så om jag sätter provet imorrn. ;) Hade matteprov idag också och det gick braaa! Är nöjd faktiskt! Kanske får 1-2 fel på denhär delen och det är ändå C-A delen så det känns bra!
 
Men nu ska jag sluta skriva om betyg och min skola. Imorgon åker jag till min Mormor och morfar. Kusinerna är där så ska gå massor i kyrkan med min kusse Axel så Konfan blir glad. Kommer hem på tisdag. Gör ett inlägg senare, mer spesifikt på hur mitt påsklov kommer se ut!
Puuuusss!!
 
/Mathilda

Recept på goda kakor!

Det var flera av er som ville ha receptet på Kakorna jag bakade för någon vecka sen, så här kommer det! Har ni några frågor eller något så är det bara att fråga!
 
OBS! Dessa kakor är ej nyttiga så det är inget "nyttighets-recept"!

Du behöver:
 
1 dl strösocker
1 dl sirap
1 tsk vaniljsocker
1 dl kokosflingor
225 g jordnötssmör
10 dl cornflakes
200 g mjölkchoklad
 
- värm upp socker och sirap i en kastrull, bara så det smälter ihop, inte koka.
- Blanda sedan ner vaniljsocker, kokos och jordnötssmör. Sist ner med cornflakesen, krossa och mosa ihop det hela ordentligt.
- Häll ut smeten i en form, ca 15x25 - 20x30 (jag hade 20x30 och det blev bra!). Beror på hur tjock man vill ha kakan. Tryck ner den så smeten kommer ihop sig riktigt.
- Smällt sedan chokladen. Häll över och smeta ut ett jämnt lager över hela kakan.
(Sedan kan man spejsa till det och rippla mörk och/eller vit choklad över om man vill göra det lite roligare att bjuda på. Jag tog vanlig, färdig chokladsås som vi hade hemma.)
- Ställ svalt i ca 1 timma.
- Klart!
 
Enkelt va? :)
 
/Mathilda

Har min blogg blivit bättre?

Svara gärna! Kan vara bra att veta. Svarar ni på någon av de nedersta så kommentera gärna varför ni inte gillar det och berätta vad ni vill läsa om mer istället!
 
Svara babeees!
 

Har min blogg blivit bättre?

  • Jaa, Mycket! fortsätt så
  • Du är på en bra väg, men blogga ännu mer
  • Njaa, för mycket outfits inlägg!
  • Nej, den är lika tråkig!
  • Det har bara blivit värre..

Freeblogpolls

More polls: Iphone headset


Coooozyy

 
Heeeyy!
Idag var jag hemma från school. Magen palla ej.. Så sov till 13 och sen dess har jag tittat på tv och sökt runt på olika prao. Ska åka och kolla hos en imorgon och få en påskrift från en resturang
som jag kommer va på ena veckan! Naajs! 
Annars har jag vart på domarkurs. Obligatorisk grej om man vill tjäna lite enkla, snabba pengar
genom att vara domare - värt!  och så har jag städat mitt rum..
 
Nu har pappa och jag gått igenom lite matte inför imorgon. Har del 2 i vårt matteprovoch jag har boken i skolan, yeeey. Men det är rätt lungt, känner att jag kan den delen rätt okej, och det andra gick
jag ju igenom med Papii nyss!
 Imorgon då. Som jag sa så ska jag åka till olika ställen och kolla runt samt få påskrifter till Prao.
Sen kommer jag plugga SO resten av dagen. Tråkigt men true life!
 
Egentligen borde de som har grymma bloggar ha riktigt risliga betyg i skolan... För de har ju oftast så mycket att göra - eftersom det förmodligen är en intressant blogg, och hur hinner de då med att plugga?
Okey att de skriver "det är så tråkigt att läsa om att 'hej bloggen, idag har jag pluggat' " , men samtidigt skriver de ju då allt annat de gör - som vi tycker är intressant att läsa om, och hur hinner de då samtidigt med att plugga? Känns som att vår skola är rätt tuff då, eller?
För jag hinner inte gå i skolan, plugga, rida 3 hästar, vara i stan, träffa kompisar, fika och gymma på en och samma dag! Får inte ihop det hur de får det att funka! 
 
Men bloggningen kommer bli bättre! om två dar är allt plugg över på typ en månad! Påsklov och två veckors
prao = iiiiiinte mycket plugg. Och det gillas! Satt' det kommer bli bättre och intressantare :)
 
/Mathilda

Jag har svarat!

 
Vet inte riktigt om ni som är Anonyma ser när jag har svarat er? Isåfall, kan ni inte kommentera det nu, för det blir knepigt om jag svarar, men ni aldrig får fram svaren! Man kan göra så att om man inte har blogg, men vill ha svar på nånting viktigt, så kan man skriva sin mejl för då vidarbefodras mitt svar till er mejl! :)
 
/Mathilda

+/-

+ Har hittat två jackor som jag ska köpa! Vill inte visa de nu, hehe, utan ni får se dem när jag har beställt hem dem! Sååå fina och ena är grovt billig! det gillas ;)
 
+ Där här (länk) klänningen från h&m! Såå fin till bruna ben, primeboots, enkelt utsläppt hår och rayban aviator! Sååå fin, tror jag ska köpa den om den sitter bra! .. och inte är slutsåld dvs..
 
+ Primeboots i alla modeller! Låga till Boyfriendlook, mellan och höga till klänningar/kjolar/jeans, jaa allt!! Men don't forget, bruna är snyggast! De corallfärgade som kommit in nu är också fina! Men skulle inte lägga 3000-4000 på dem, men jättefina är dem!
 
+ Lexington. Sjukt snygg inredning! Sköna lakan och finfina kuddar och sånt! Love iittt!
Lexington + +
 
 
 
-  Victoria's secret kollektion för 2013. Hittade inte något snyggt alls. Det som får en att vilja ha bikinisarna är pga de snygga modellerna, men kollar man ordentligt på bikinisarna så är de inte så snygga tycker jag.. :(

/Mathilda


Summer

Åhh, märker ni hur mycket jag längtar nu eller?
 
Just nu sitter jag och googlar runt prao-platser. Känns sådääär med den jag har nu och jag vill verkligen hitta något bättre! Har ni något snabbt tips? Lappen ska vara inlämnad på torsdag och praoen är om två veckor och jag har ingen prao som jag är nöjd med. Och det känns inte bra. 
 
Tror jag ska ringa runt några ställen nu och annars får jag åka in till stan imorgon med min prao-lapp och gå in på caféer, resturanger och affärer där och fråga! För nu börjar det kännas akut, men jag vill
inte vara på ett ställe i två veckor där jag kommer jobba läääänge varje dag, men kanske inte ha så kul? Förstår ni hur jag menar? Så därför måste jag hitta nåt annat NU.
 
/Mathilda
 
 

Åhh neeej!!

Fan också! Josefin vann Top Model!! Hoppades ju på Shams.. Trodde ju att Josefin skulle vinna när jag såg hennes första foto första veckan, men hennes attityd stör mig så därför hoppades jag på Shams! Men jaja, life goes on, haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tycker ni det var rättvist att Josefin vann? :)
 

/Mathilda

Inspirationsbilder

Vill bort från Sverige nuuuu!! Snön dödar mig och skolan med. Tänk er en resa till Barbados med era 5 närmst vänner! Hur underbart? Vill verkligen här ifrån nuuuu! SÅÅ taggad på nästa vinter, 3-4v till Några varma länder, ej bestämt än vart vi ska men det kommer bli huuur underbart som helst!
 
/Mathilda

Basicfärger till vit kjol - funkar!

/Mathilda

Lite Allmänt på en Måndag

Heey people!
Hoppas ni mår bra, det gör inte jag.. Gick hem från skolan efter matteprovet för har så himla ont i magen. Tagit massa alvedon och grejer, men det blir inte bättre ändå.
 
Ska börja fixa klart min engelska som ska vara inlämnad om 8 timmar. Ska göra tre olika inlämingar och läsa 150 sidor i boken på dessa timmar - kommer såååå inte gör det..
 Testade göra Bananpannkakor förra veckan. Tyckte det var sådär gott, helt okej liksom! Men inget jag kommer äta ofta tyvärr :$
 
Snart kommer en ny design! Eller snart och snart.. inom en månad förhoppningsvis! 
Gillar inte alls den jag har nu, men har inga bilder som jag kan ha i headern så tänkte att jag skulle hinna färga mitt hår först och sen dra ut och ta några foton med Malin under påsk eller efter det kanske?
 
Vi får se när det blir! Ska hinna göra två andra designer också till Veronica och Kristina och de har väntat läänge, så måste prioritera de först denhär gången.
 
/Mathilda
 

Pizzaa

Heeej!
 
Denna kväll var vi i vår familj lite mysiga av oss, så vi köpte hem pizzadeg
och gjorde hemmagjord Pizza! 
Blev rätt bra faktiskt. Resten av kvällen har jag pluggat matte till Prov imorgon och kollat
på Johan Falk som jag sett 1006937 gånger nu, grym!
 
Nu blev jag hungrig när jag såg dessa bilder :(
 
/Mathilda
 
 

4 bilder från idag

1. Gangster innan ridning 2. Fotbollsmatch mot Täby, förlora med 3-2 men jag gjorde ett najs mål! 3. Affären nyss 4. Väntar på Mami på parkeringsplatsen


Young, wild, free

 
/Mathilda
 

Godmorgon

Holaa friendos! Ni blir fler och fler som läser min blogg nu, kul! Kanske beror på att min uppdatering är bättre nu, eller?

Nu sitter jag iaf på bussen till stallet. Ska morgonfodra och släppa ut alla hästar, sen ska gangster ridas. Igår red vi ut, jättemysigt! Blir väll förmodligen det idag igen då det är tävling i ridhuset så vi kan inte rida där..

Efter stallet blir det hem och äta lite. Sen drar jag iväg på fotbollsmatch mot Täby. Får se hur det går ;)

Ha en bra dag och gå ut och ta vara på solen nu när den är här!
Puuuss


Summer in Love

Åh, kolla vilken härlig sommaroutfits jag precis knapra ihop! Älskar den!
Kommer definitivt köra på en mer "gullig" stil i sommar, gillar mest det och trivs riktigt bra i det.
Fina klänningar till Primeboots eller hunters i alla olika färger
och modeller! Riktigt fint!
 
Ska köpa Fleeer klänningar och kjolar och bli mer "flickig", för jag tycker faktiskt att det är väldigt fint!
 
/Mathilda

Bara tre hela veckor kvar!!

 
Nu har vi bara tre (!!) hela veckor kvar i skolan innan sommarlov. Helt Gaaalet! Vi har ju påsklov, Prao, kristihimmelsfärd och massa andra röda dagar som gör att det bara är tre hela veckor kvar innan sommarlov!!
 
Är supertaggad! Hela min första månad på sommarlovet är planerat så det ska bli grymt!
 
/Mathilda
 

5 saker jag inte klarar av.

  1. Sova med strumpor på! Det gååår inte.. Så himla härligt att bara ta av sig strumporna när man ligger under täcket. Får typ panikångest om jag har de på mig när jag ska sova
  2. När nån står och snackar massa skit bredvid mig och man vet att det inte är sant, ibland måste jag bara säga till när det går för långt! Samma sak om nån kommenterar taskigt till nån av mina vänner på dens blogg eller så..
  3. Om nån skulle stå och peta på mig med ett finger på samma punkt i 5min skulle jag tillslut lacka sönder. Klarar inte av upprepande saker. Eller om min syrra säger Mathilda, och jag svarar vänta, och så står hon och bara Mathilda, Mathilda, Mathilda, Mathilda, Mathilda tills jag svarar, då blir mitt svar tillslut "JAAAA, VAAADD!?!" haha, klarar inte av "tjat" i olika former.
  4. När folk argumenterar emot mig. Alltså om ni inte har gjort det så borde ni inte testa. Om jag vet att något är rätt så ska jag alltid ha sista ordet och då är det bara att ni ger er.
  5. Folk som provocerar. När nån typ skriver "Jag har 5 hästar som jag tävlar msv med, ehm, har 3 Louis Vuitton väskor, 4 par ugg's, 3par Primeboots, två Balenciaga. åhh juste pappa har byggt ett hus till mig med tre Walk-in closet på 100km2 vardera, mitt sovrum är sååå Mysigt, har en stor masterbed på 300cm, gosigt! Men nu ska jag och Mamma gå till stan och shoppa. Hade tänkt köpa några Celiné Väskor och sen ska vi kolla på 2 nya ponnysar också - Pappa betalar!" och sen kommer dem och säger "Jag är lååååångt ifrån bortskämd, du är bara avundsjuk. Och jag får ingenting serverat på silverfat!!" Man bara, Fuck you bitch, die.
 
/Mathilda

Uppe med tuppen

Heey! Imorse vakna jag tidigt. Drog till stallet och red Gangster, Kristinas otroligt fina ponny. Han är så himla trevlig att rida. När man har typ långa tyglar drar han ner huvet och vill gå i form. Så himla söt!
Mamma kom iaf och hämta mig vid 13. Drog hem och åt, duscha och sånt. Sen drog jag på en konfaträff som var rätt tråkig. Tur att jag hade Fia för annars hade jag dragit typ.. Fick stå och vänta på bussen i en halvtimma, men det gjorde inte så mycket för solen var ju dääär! Sen åkte jag iaf hem och har bara chillat sen dess. Får se vad jag hittar på ikväll. Känns som att det bara blir ännu en hemmakväll för ska upp tidigt och morgonfodra imorgon, men vi får se! Har ringt en Trevlig tjej angående Prao-plats. Det blir säkert bra, men får jobba från 8-5 varje dag.. suck!
 
 
 
/Mathilda

Day/night Black skirt

Heej på er! Kollar på American Pie och Polyvore-ar! Åhh det är sååå himla kul!
 
Vad tycker ni om dessa två outfits. Den vänstra är hur jag skulle matcha den svarta kjolen på dagen och den högra är hur jag skulle matcha den på kvällen!
 
/Mathilda

Hissar

 
Miss Me Jeans är så sjukt snygga tycker jag! alla modeller är olika och dem ser verkligen "expensive" ut! Kommer definitevt införskaffa mig ett par när jag har samlat ihop några kronor, är ju så mycket jag vill ha nu och man kan inte köpa allt ju, men jag har sett dessa jeans lite här och där ett tag nu och jag älskar dem! De finns vanliga jeans, bootcut, jeanskjolar, shorts och massa olika färger och mönster på pärlorna som sitter på fickorna. Stor hiss! Skitsnyggt!
Privata instagram haha så kul! Gillar inte sånna där där man bara lägger ut fula bilder på sig själv, men det är fett kul att följa dem som lägger upp fyllebilder med massa roliga kommentarer på helgerna! Ibland får man några härliga skratt. Men det känns ju lite stalker att bara läsa om alla andras fyllebilder och skratta åt de, så jag kommer skaffa en privat instagram snart så mina vänner får skratta lite åt mig också.. 
 
Polyvore.com Skitbra sida som jag börjat använda flitigt nu! Följ mig för att se olika outfits jag gillar! Lägger inte upp alla här, så följer ni mig har ni full koll på mina kläd-favoriter! Vill ni följa mig så klicka Hääär! Desto mer likes och followers jag får på Polyvore desto roligare kommer det ju bli! Så följ,följ,följ!
 
 
 
 
 
Corall färgade ugg's Är superfint till allt! bruna ben och shorts/vit klänning/vit kjol, jeans osv osv! Tycker det är suuuuupersnyggt och är just nu min favoritfärg på ugg's! 
 
/Mathilda
 
 
 

Favoriter ur garderoben med min syrra!

 
 
Värt att checka in!
 
Skulle lagt till musik men råka ladda upp och sen tog jag ner filmen utan att spara så den försvann ju..
Men här kan ni kolla iaf! Visar några plagg jag gillar och några korta snutter från jag och min syrra tillsammans!
 
/Mathilda

Helgens planer!

 
/Mathilda

Rätt basic och enkel outfit

Undrar ni vart något kommer ifrån så klicka här!

Mysig våroufit som är väldigt enkel men snygg!! Gillar ni den? Btw tycker ni jag gör för mycket outfitkollage just nu eller är det typ lagom? Tycker det är så himla kul så gör skitmånga så
fort jag får tid, men jag vill ju inte spamma bloggen med outfits för det blir ju ite kul, så vad tycker ni?
 
/Mathilda

Följ mig på Instagram!

 
Hörrni! Glöm inte att ni kan följa mig på instagram! maathildaljungberg heter jag där och det är bara att börja följa! Kommer förmodligen skaffa en privat sen, men denhär får alla följa! :)
 
/Mathilda ( maathildaljungberg ) <-- länk

Summer - Corall

Snyggt att sticka ut med något plagg tycker jag! Jacka, tröja, jeans, skor.. vad som helst! 
 
/Mathilda

Jag x9

Osminkad men glad! Hade lite tråkigt med webbkameran...
 
Hej gosisar! Idag är jag hemma från skolan, är inte sjuk, nu är jag ärlig, utan jag är hemma och pluggar för jag kommer inte hinna med allt annars. Jag skolkar inte, utan min mamma är med på det och allt.. har bara så himla mycket plugg!
 
Vid 6 kommer jag åka till stallet. Ska hoppträna lite, förmodligen på Cherry, då dte blir kul!
 
Har fått flera ideer över inlägg jag ska göra, så förhoppningsvis kommer de snarast! T.ex några favoriter ur garderoben och sånt, det brukar ju vara kul! Har ni några andra tips på inlägg ni vill läsa så får ni jättegärna kommentera det!
 
Dethär inlägget kanske ser jättekonstigt ut på mobilen, men jaa... då får ni väll gå in på datorn istället dåå
 
/Mathilda

Några snabba om mig

Jag hatarhatarhatar ormar!
Jag har spelat ishockey, basket & innebandy, dansat balett & showdance
Jag har sytt tre stygn i huvudet och limmat min panna en gång när jag ramla i en stentrappa när
jag va typ 5 år..
Jag är 14de generationen av Gustav Vasa! - Den ni!
Dricker ca 3 koppar te varje dag, ibland mer, ibland mindre, men snittat 3 gånger. 
Även fast jag vill ha min drömkropp och vara skitnöjd med min kropp osv så är jag så himla lat och orkar inte träna. Då brukar jag äta godis istället. Yolo
Jag är sån som antligen satsar 110% på nånting eller skiter i det. Min hjärna tänker
att om jag tex inte gymmar, då behöver jag inte äta nyttigt för då kommer det ändå inte bli nån skillnad..
Jag har gröna ögon.. tror jag :$
Folk tror att jag är fett bitch och har dåliga uppfattningar om mig, men så är jag inte :)
Jag är Jätteblyg och tyst i början när jag träffar nya människor, det börjar bli bättre! Men det tar fortfarande lite tid innan jag vågar snacka med folk. Har oftast väldigt svårt att komma på vad man ska prata om... Jag kan ju inte bara gå fram till nån och ba "Heej, läget då? Jo med mig
är det bra... hehe uhm" ?? Det blir ju jättekonstigt.. eller?
 
/Mathilda

Girly stuff

1. Victoria Secret undies 2. Abercrombie clothes 3. Pink details 4. Juicy Couture Parfym
5. Makup 6. Simple Blouses 6. Victoria's Secret Bodysplash
 
/Mathilda

I Miss you summer 2012..

Fan, var rätt brun då (först bilden)..Miss summer really much..
 
/Mathilda

Hur allt ligger till

Hejsaaan tjejor, (och killar?) hoppas ni mår bra! för det gör jag!
Efter skolan idag åkte jag direkt hem. Hade ingen nyckel så satt ute och vänta på mamma i 30min, sen kom jag in, gick på toa (!!) haha, Gjorde fyra mackor och kolla på OTH. Myste lite med te, gjorde inlägg och bara vila lite.. Vid 18 drog jag till Trasan. Mockade och fixa allt sånt som vanligt. Fick skjuts hem av mamma,  har ätit god kyckling till middag och bara struntat i alla läxor idag - det får vi ta imorgon. 
 
På tala om det liksom.. kollar just nu på helt sjukt på tvn där de snackar om stress. Just nu har jag haft en sjuk stress över mig. Har vart så hiiiimla mycket i skolan och det finns så himla många måsten, men samtidigt så mycket jag vill göra så jag pallar inte mer. Var himla nära på att bryta ut i gråt idag för jag orkar inte! Så därför sket jag i att plugga idag. Jag klarar inte av pressen av så många inlämningar, dead lines, telefonsamtal man måste ringa, hästar som ska ridas, konfaträffar, tävlingar, bloggen (!!) , prov och att man alltid ska va så himla glad och trevlig.. Orkar inte. Tror jag ska skriva ett riktigt inlägg om dethär senare, känner at jag behöver skriva av mig lite om det. 
 
Som ni ser har jag gjort rätt många olika klädkollage idag, var inte riktigt meningen att 3 st skulle komma på raken, haha, men nu blev det så!  Har gjort fler tidsinställda inlägg för imorgon också så då blir dte BRA uppdatering kan jag lova! 

I'm just a normal fourteen year old girl, and sometimes I nead a break..
 

/Mathilda

Hunkydory Fave's

Älskar dessa tre! Jättefina och skulle gärna vilja ha de allihop!
 
/Mathilda

White dress day/night

Undrar ni vart något är ifrån kan ni klicka här!

Blev faktiskt rätt nöjd med de här outfitsen! Skulle gärna ha dem båda och funderar starkt på att köpa skinnjackan i "day outfit-en". Vad tycker ni?
 
/Mathilda
 
 

Summerfeelings

Summer feelings... så snyggt!
 


Undrar ni vart något kommer ifrån så klicka här så står det i högerspalten!
 
En favorit! Älskar sånnahär enkla, basic outfit!
/Mathilda

Fuck utelåst

Sitter på marken och väntar på mamma. Har inte med mig nån nyckel och måste fan gå på toa!!! Paniiik! Sen svarar inte min bror så kommer få sitta här i minst 20min till. Det är jääättekallt också och jag är hungrig och vill inte missa oth som börjar om 20min... Fml


Outfit

// blus Gina // kofta Odd Molly // kjol h&m tror jag // stövlar hunters // väska bb // strumpbyxor h&m //


Panos Emporio


 
Gillar dessa Panos Emporios bikinisar mycket! Var påväg att köpa den vita när vi åkte till Mallorca, men det blev aldrig av. Dem är rätt så dyra dock för att vara bikinisar. 800 spänn ungefär ligger de på och jag tycker det är rätt mycket för bara en bikini.. Men fina är dem!!
 
/Mathilda
 

Godmorgon

Godmorgon fina ni. Idag börjar jag 9.30 och vaknade 7 så det var rätt Chill morgon. Snöar ju jättemycket men jag tog faktiskt på mig en kjol idag. Låter inte så smart med all snö, men det var inte så kallt. Outfitbilder kommer när jag kommer hem! Efter skolan har jag fotbollsträning, så det blir rätt brottom hem för den börjar 5 och bi slutar 4.. Sen ska jag bara plugga massor!

Är lite Småglad idag så kommer nog uppdatera bloggen bättre idag!


ha lite swag

Tjaaa Bloggiseen! Allt bra med er? Själv är det rätt hyffsat. Har lite bloggtorka, men jag kämpar på ändå. Måste bara säga att jag har himla mycket plugg denhär veckan! Måste läsa 50 sidor minst i min engelskabok nu varje dag och sen ska jag göra 4 olika inlämningar om den, jag har ett stort NO-läxförhör imorgon, spanskaläxa (2st), måste skriva en träningsbok till idrotten, hålla ett tal på svenskan som ska vara klart tills på torsdag som jag inte ens har börjat med. Och samtidigt ska jag hinna med fotbollsträning och Trasan. Lite jobbigt nu..
 
Annars är Måndagar en av de bästa dagarna i min skola. Visst man är trött efter en helg, men vi börjar ändå 10.00, sen har vi hkk, lunch, matte, svenska, idrott och sen slutar vi 15.05. Rätt chill ändå. Guuuuud vad ointressant!
 
Känner verkligen att jag drar mig från att läsa min engelskabok. Är hungrig, men vet inte vad jag vill äta. Är trött, men vet att jag inte får sova eftersom jag måste läsa boken, och den vill jag inte läsa..
 
Samtidigt vill jag blogga, men jag vet inte vad ni vill läsa för inlägg.. Så om ni har lite swag, kommentera nu vad ni vill läsa om! Jag veeet att man är lat och inte orkar, men min blogg blir inte intressantare då. Behöver lite motivation och det får man genom kommentarer och bättre statistik!
 
Nu ska jag läsa min bok (kommer inte göra det) . Hejsvejs
 
/Mathilda
 

Bilder från helgen!

 
Bild 1: Baka mina goooda kakor som var väl omtyckta i stallet.. Jättegoda!
Bild 2: Brunch hos Julia igår. Jättegoda maträtter, frukter, bakelser osv. Sååå goott!
Bild 3: Fick ett fnatt i fredags kväll vid 20.00 och skulle absolut ut och springa. Så självklart halka jag på isen och skrapa upp mitt ben så det blev jättevarmt och sved :( annars en härlig springtur!
Bild 4: En posar-bild på mig när jag satt på bussen hem från julia..
 
 
Bild 5: Från idag när jag vann tävlingen på Baldi! #Blågulrosett
Bild 6: Min syrra skicka "brev" till mig under min dörr, hihi.
Bild 7: Söta Trasan som börjar bli lite trött på sin boxvila nu, sötan vill ut och springa!
Bild 8: Ungefär här jag sitter nu. En långtråkig, svår engelskabok från 1958 som ska va utläst tills på torsdag..

Gillade ni att jag gjorde såhär? alltså, la upp bilder från helgen och
berätta lite om dem, Kommentera isåfall! :)
 
/Mathilda

Tävling - Vinst


Foton: Ella Bragée & Elsa Hamberg
 
Jag VANN igen!! Blågul rosett idag igen! Vilken start på tävlingsåret. En 3djeplac och två vinster. Typ mer än vad jag fick på hela förra året (skrattsmile emoji). Kändes iaf som en rätt bra runda. Tänkte ta en snävare sväng i omhoppningen men jag bestämde mig för att inte göra det när jag var där. Men tiden räckte bra ändå. tvåan var 2sekunder långsammare och trean var 5 sekunder långsammare än mig satt tiden var rätt bra ändå! Har tyvärr ingen film för mamma kunde inte komma och hann inte be nån annan, men nu får massa bilder istället!
 
Efter tävlingen åkte jag till Trasan, mocka och fixa, bytte vatten, packa hö och gjorde betfor.. Ja, allt sånt basic. Kom hem för en timma sen och är jättehungrig, har fortfarande inte ätit lunch liksom. Resten av dagen ska spenderas med min Engelskabok..
 
/Mathilda

Väntar på prisutdelningen

Dubbelnolla! Får se vem som vinner nu ;)


Hektisk dag

Hellojsan bloggisen! Idag har jag haft mycket att göra, - igår med, så har inte hunnit blogga. Idag vakna jag vid 8 ungefär.. är nåt fel för jag kan typ inte sova längre :o  Vid 12 drog jag iaf till Julia för brunch. Var väldigt mysigt och massa goda saker åt vi! Drog hem lite tidigare än alla andra så tog bussen vid två. Kom hem, bytte om och allt sånt, sen drog jag vidare och provred en ponny, Gullan. Det är min kompis ponny från ett ridläger för lääänge sen. Men det var iaf kul! Fick jobba lite ;) Men fick bra tips av Miccan så  jag börja fatta mer och mer hur jag skulle rida. Hoppade lite också, men det var nåt konstigt med henne så hon börja stanna så Micaela hoppa upp och prova, men då stanna hon också så det var lite tråkigt, men hon brukade ju tydligen inte va så.. Kom iaf hem vid sex. Duschade och sånt, åt middag, kolla på tv och nu ska jag kolla på en film!  Så ska stänga ner datan nu ett tag
 
Imorgon blir det tävling faktiskt! LC på Baldi! Hoppas det går braaaa
20130312-083159.jpg
Två bilder på Gullan från Micaelas blogg!
 
/Mathilda

Summer 2013

 
Längtar så galet mycket till sommarn!! Fan vad najs det ska bli!
 
/Mathilda
 
 
 

5 Outfits

Undrar du vart nånting kommer ifrån så kolla här där allt står, priser, märke osv!
 
Slängde ihop fem snygga outfits. Vilken är er favorit eller skulle ni ändra och placera om
nån tröja/skor osv? Kommentera!!
 
/Mathilda
 

Damn

 
 
 
/Mathilda
 
 
 
 
 
 
 

Det är min namnsdag idag!

Har fått 3 grattis idag! Ett av mamma, ett av pappa och ett av mormor&morfar... Och kan ni gissa varför? (nu står det ju dock i rubriken) men det är iaf min namnsdag! Fick reda på det av mormor vid 17 vilket var lite synd för annars hade jag gått runt och grattat mig själv hela dan! Needåå..

Är iaf hemma från stallet. Hade teorilektion där vi snacka om kommande tävlingar osv. Nästa tävling blir på Haningebygden den 7/4 då jag kommer rida Baldi!

Förövrigt så sa mamma precis att jag inte får vara med på hopptävlingen på söndag pga min fittengelskabok som jag vill slita i tusen bitar och mata en hungrig varg med, så jag är lite sur. ;)

Fin fot jag vet..


Peter Pan... sann kärlek

 Oh lord.. Min crush när jag var liten! 
 
First crush. 😍
 
/Mathilda
 
 
 
 
 

Teknikåttan

Hänger lite på teknikåttan med klassen! Dem är fett grymma men vi gick inte vidare till regionsfinal.. Nu lyssnar vi på en kvinna som pratar om rymden och sen ska vi åka hem!


Det godaste som finns!

Hej bloggisen! Nu har jag vart hemma 1h. Har ätit min favoritmellis/frukost! Så sjukligt gott så det finns inte, och ändå väldigt enkelt. Har testat mig fram med olika bär, yoghurtar osv, men NU kära vänner har jag hittat den perfekta smaken alltså, så jävla gott! ..låter som en reklamfilm eller nåt men jag tycker ni borde testaa! Jag har vaniljyoghurt, sirap, varma hallon och massa kokosflingor! Såååååå gott!
 
Snart kommer Malin och då hade vi tänkt gå ut på en prommis. Har blivit lite lat nu när jag bara sitter här hemma, men blir nog pigg när jag kommer ut sen.
 
Efter det blir det till att åka till skolan för en föreläsning om droger i 3h.. 
 
Gjorde btw ett inlägg imorse, men det publiserades aldrig.. skrev bl.a att anledningen till att jag uppdatera så dåligt igår var att jag somna när jag kom hem från skolan typ, sen vakna jag och åt mat vid 6, sen somna jag igen, sen vakna jag vid 10 och borsta tänderna och tvätta av sminket och sånt, sen somna jag igen och sov resten av natten, haha, så jag hann inte uppdatera så värst mycket..
 
Ni måste testa detta alltsååå!!
 
/Mathilda

Black top day/night

Två helt olika sätt man kan matcha en enkel svart top. På båda outfitsen tycker jag att man ska ha linnena instoppade i jeansen/kjolen. Matcha med några färgklickar och sparkle så är den svarta topen inte så tråkig längre!
 
/Mathilda
 

3 Wanties

Kolla runt lite snabbt och hittade en söt topp från H&M, en vit väska från Lindex och en tröja att t.ex träna i från Lindex. Kanske är värt att slå till på t-shirten och den vita toppen? Får tänka lite på saken..
 
/Mathilda
 

Såhimlagott

 
Var himla glad när jag vakna imorse igen! Vad händer med mig? Haha, låter som att jag alltid är sur, men jag känner mig piggare på nåt sätt. Efter skolan drog jag och Malin till Ica. Köpte jordgubbar och yoghurt, malin köpte choklad och sen gick vi hem till mig och gjorde smoothie och allt det ni ser på bilderna! Feeeettt gooott!
 
Nu kollar jag på JSM från i helgen. Så himla sorgligt med hästen som fick avlivas, tungt. Ska plugga Spanska och bild men pallar inte...
 
Aja, hörs mer senare! Puss
 
/Mathilda

Hate hkk

Hejsaan! Orkar inte plugga så tar en paus och läser lite bloggar samt uppdaterar er! Kom på att jag måste rita en bild om rädsla i läxa tills imorgon.. oupsi, det nalkas "ingen sömn inatt". 
Eva träningen gick skiiiitBRA! Sussie som skulle ha ridit Baldi kunde inte komma så jag frågade om jag kunde byta häst från Beauty Boy till Baldi istället och det gick bra! Har inte ridit honom på jeeettteelänge och börjar tyvärr bli lite för lång, men det gick verkligen jättebra idag! Eva sa efetr att jag hade ridit banan " Jag tycker det var jättebra, du passar bra att rida honom!" och det är feeeeett bra för er som inte visste det! Fick ingen negativ kritik alls utan hon sa bara bra saker och sen fick jag beröm av Nina (min ridlärare) efteråt som hade kollat på träningen! Glad tjej!! 
Rullade Banan i slutet på 90cm. Kändes bra! Han är lite stark, men det är bara bra så jag får jobba lite ;) Det var en svår bana med 11 hinder, som är många, två kombinationer och svåra svängar osv.. Jätterolig övning var det också!
 
Men nu ska jag förstöra min glädje lite och fortsätta med fuckeduphkkn som är långtråkig..
 
Mer bilder kommer sen för jag hinner inte redigera nu!
Puss på er!
 
/Mathilda

Snabb

Såååå, nu har jag hunnit med att gå i kyrkan med Eric, ätit lunch och vart hos trasan! Var fett snabb faktiskt 😏 fixa allt på 1h och det är typ rekord, speciellt när jag mocka med halm som tar dubbelt så lång tid!

Detta gjorde jag på 1h:
• mocka
•fyllde på vatten i hinken och vattenkannan
• la in en till halmbal i Trasans box
•hämta en halmbal
• packa 4 höpåsar
• fodra
• fixa 2 hinkar betfor
• borsta/kratsa hovarna på Trasan
• bytte täcke
• tog tempen
• myste och gav sötan morötter

Jag är bra alltså..

Så nu sitter jag på bussen till nästa stall för Eva-träning. Det kommer förmodligen ta några timmar så har med mig hkk plugg så jag kan plugga massor inför provet så mamma blir glad!
Är på bra humör idag och känner mig riktigt glad! Kanske beror på att det är så fint väder.. Puss!


Outfit söndag

Min lilla outfit till kyrkan innan stallkläderna åker på

/ jeans Gina / t-shirt bondelid /


Fulla rullar

Godmorgon bloggisen! Vakna för en timma sen typ. Igår vaknade jag, Malin och Eric vid ett. Käka frukost, snacka, lekte med en ballong och sånt sen vid 15 drog jag till stallet. Fixade allt till Trasan, mocka (hon står på halm nu), fyllde på vatten, fixa hö, gjorde betfor osv.. Hon verkar va okej, men hon har sträng boxvila just nu men hon har börjat promeneras 2-3/dag. Sen fick jag skjuts hem av Christina, min granne som har sina döttrar i samma stall, och sen duscha jag och fixa mig, plugg lite hkk, åt mat och kolla på mello! Hade verkligen inte tippat på Robin, men det var väll helt okej vinnare, låten är ju bra och han sjunger bra sååå..

Idag ska jag till kyrkan. Malin svarar dock inte, men annars får jag väll dra dit själv för jag MÅSTE gå! Sen blir det direkt hem, äta lunch och sen vidare till Trasan. Fixar allt som jag gjorde igår. Drar snabbt vidare till Solna stallet och hopptränar för Eva Bengtsson. Ska få rida på Beauty Boy. Finns väll roligare hästar, men det funkar. Sen hem och pluggapluggaplugga! Stort henkunskapsprov imorgon som jag bara läst igenom typ.. - inte bra!

Men som ni märker är det rätt mycket jag ska göra så jag är lite stressad, men ska försöka uppdatera Er emellanåt!
Ha en bra dag! Puusss


Outfit

Hej bloggisen! Här är min lilla outfit för idag

/ t-shirt Gotland / jeans A&F / skor uggs /


Kiwi & Banan

Rätt så gott..
 
Nu blir det OTH och sen drar jag till stallet för hoppträning! Ikväll sover Malin och Eric här så det blir med uppdatering då! Puss på er och ha en bra helg!
 
/Mathilda

Lite facts

Är du en kreativ person? - jorå!
Vad gillar du att göra? - roliga saker xd
En musikgenre du inte står ut med? - folksånger typ eller störiga piplåtar som går på repeat hela tiden..
En filmgenre du hatar? -  vet inte riktigt, filmer som försöker vara roliga men är skittråkiga
Vad står det i ditt senaste skickade sms? - vi är påväg nu! :) <3
Har du instagram?-  sí , det är bara att följa; maathildaljungberg
Vem kramade du senast? - Fia tror jag..
Vilken artist/band lyssnar du mest på för tillfället? - typ ingen :$
Senaste komplimangen du fick? - Vad fin blus du har!
Din naturliga hårfärg? -  Blond
Vilken hårfärg har du nu? -  Brunt, men inte så länge till ;)
Sminkar du dig varje dag? -  yes, eller inte om jag bara är hemma
Något du älskar: Hästar, mis amigos, min familj, sooola m.m
 
/Mathilda


Datoranpassat

 
Som ni kanske märker ibland när ni är inne på min blogg via mobilen så är bilderna lite
suddiga/dålig kvalité eller att bilderna är olika stora osv osv.. 
Det är för att de flesta inlägg jag skriver är Datoranpassat. dvs inläggen är snyggast när man går in på min
blogg via datorn! Så nu vet ni det! ;)
 
Oldieee fave..
 
/Mathilda

Gårdagens

 
 
/ piké hööks / jeans Replay / skor uggs / jacka only / sjal glitter / väska BjörnBorg / solisar Rayban /
 
lite av min outfit igår.. jättefula men det gick inte att ladda upp de och redigera de så det blev bajs.
 
/Mathilda
 

Weekend list

 
Vad gay det blev med massa hjärtan, lol. Ungefär såhär ser iaf min helg ut! Mer detaljrikt berättar jag om då!
Hörs sen, puss.
 
/Mathilda

Outfit 6/3

/ Jeans Abecrombie&fitch / blus gina / kofta Sandwich_ / skor ugg's / jacka hollister / väska BB /
 
Blev inga bra bilder för jag orkade inte.. hehe, men ni förstår säkert lite ändå hur jag såg ut idag! Ska börja plugga lite nu, är dock lite lat så kanske läser några bloggar först, hehe. Fler inlägg är på G!
 
/Mathilda

Mellis

Mango, saft och äggmackor! Muuums ;)
 
/Mathilda

Atm; bussen

Hejhej! Nu sitter jag på bussen påväg hem från skolan. När jag kommer hem ska jag ta lite mellis och plugga jättemycket! Jättefint väder idag så kanske kan gå ut och ta lite outfitbilder också!

Här är iaf en liten bild över hur jag ser ut idag!


Mumsigt

Lite ananas till maria&mindy.. Gottiii!


Tisdag idag

Hej på er! Imorse vakna jag runt 8. Drog till skolan så jag var där halv 10. Hade ett Engelskaprov direkt som jag hade glömt bort..oups. HAde EvIdrott som sista lektion. Var fokus på ben och springteknik. Gjorde samma benöving typ hela lektionen men i olika former så mina lår la av lite i slutet - träningsvärk. Känner verkligen av hur otränad jag är..blää.
 
Slutade 16.00 och då skyndade jag mig hem. Åt tre pannkakor snabbt, bytte om och drog vidare till fotbollen som började 17.00. Första fotbollsträningen på länge och jag var typ deprimerad hela träningen... Har lite dåligt självförtroende samtidigt som jag har höga krav på mig i fotboll så om jag t.ex passar fel, skjuter ett failat skott, blir bortdribblad så blir jag sur på mig själv resten av träningen och får dåligt självförtroende..
 
Träningen slutade iaf vid halv 7. Då gick jag hem. Tog en dusch, gjorde hårinpackning och smörjde in mig med min vs Vanilla lace (luktar gooottttt) efter! Blir väldigt torr när det är kallt ute, förrut har det mest vart på benen men nu är det främst i ansiktet.. 
 
Nu har pappa lagat Tacos så jag ska gå och äta det nu. Sen blir det Maria & Mindy, blogg och tv typ.. 
 
Ha det braa!
Old pic.
 
/Mathilda

Ungefär så!


Outfit 4/3

Såhär såg jag ut idag! Nya koftan från kaktus i Åre, blus från gina, skor från usa (uggs), jeans vet ej, jacka från hollister & väska från björnborg. Snyggt och bekvämt. Lite väl vårigt kanske, men har inte haft mina vita jeans på jättelänge så ville ha dem! hehe..
 
Btw, Ska färga mitt hår blondt snart! well, well, well....
 
/Mathilda

Hurtig

 
Hejsaan! Idag efter skolan åkte jag direkt hem. Satt och kolla på tv ett tag och käka semla med farmor, men sen fick jag så himla ont i huvudet så jag bytte om och drog ut på en promenad. Gick i 1,5h, pratade med Malin i tel samtidigt. Kom hem och duscha. Städa rummet lite. Kolla på familjen Annorlunda och käka kycklingsallad! Tog lite jordgubbar, kiwi och annanas efter! Så gott! Nu kollar jag på Top Model och ska snart ta och dra mig mot sängen....Kommer sluta med att jag somnar runt tolv-ett :$
 
/Mathilda

Åker från denna lilla stuga nu..

Idag åker vi hemmåt! skola imorgon och jag är så hiiiiimla otaggad. Är väldigt skoltrött just nu så orkar verkligen inte gå dit.. Igår var det snöstorm i skidbacken. Det slutade aldrig snöa och blåsa så varje pist hade en halvmeter nysnö! Det var skitkul men det jobbiga var att man inte kunde se något när all snö satte sig på skidglasögonen. Hörde även att en lavin drog med en kille som stod borta i liften i tege (!). När vi kom upp ur liften innan sista åket var lavinriskskalan på 4 och varningslampan blinka..
 
Fan vad ointressant inlägg! Blir ju sur på mig själv. Men snart är jag hemma och då ska jag försöka skriva lite mer intressanta inlägg. Det är faktiskt svårt att komma på nåt bra att skriva om när jag är här... 
Mitt hem denna veckan.. ♥
 
/Mathilda
 

Tråkig afterski


RSS 2.0