Valborg

 
Heeyy!! Ska städa mitt rum och fixa iordning lite här hemma, sen träffar jag mina kompisar ikväll och har alot of fun.. Ha en braa valborg!!
 
/Mathilda
 

Hon med bra minne

Heeyy! Eva smsa mig vid 19 och undra om det var idag jag skulle till Trasan och det var det ju! Hade heeelt glömt bort det.. Så skyndade mig till stallet, red ut i såå mysigt väder, mötte på två rådjur som stod typ 2m ifrån oss och bara stirra, haha men Trasan skötte det bra ;) Mocka och fixa resten i stallet, sen kom mamma och hämta mig vid halv tio ungefär. Sen dess har jag ätit, letat efter grejer till imorgon. Men nu ska jag skriva lite om intervjun jag gjorde på min prao tills imorgon, sen måste jag egentligen plugga NO, men vi får se hur mycket jag hinner innan jag somnar..
 
/Mathilda

Måndagar...

Blää, så jäkla trött. kom hem efter skolan, kolla oth och somna. Orkar inte göra nåt mer nu för tiden.. tråkigt :/ Nu ska jag iaf plugga massa NO tills på torsdag då vi har prov. Imorgon är det ju partyy så då vill jag helst inte sitta och plugga innan. 
 
/Mathilda

5+/-

Kolhydrater-5-i-topp
1. Havregryn och fiberhavregryn
2 Fullkornsbröd och -pasta
3. Bönor och linser
4. Quinoa
5. Frukt, bär och grönsaker
 
Kolhydrater-5-i-botten
1. Smågodis och choklad med kakaohalt under 70%
2. Pommes frites och chips
3. Vetebröd, donuts, kakor och vitt bröd
4. Sötade frukostflingor
5. Pulvermos och snabbmakaroner
Ur boken Bodylicious
 
 
/Mathilda

Slappdag som fään

Holaa! Nu sitter jag på bussen till stallet, ska va funktionär ett tag till en dressyrtävling.
Kvällen igår var såå rolig! Haha går inte att förklara men jag var hos Anna med Malin, Martin och Danne. Vi drog till mörby vid 21 och handla glass, bär och kladdkaka (och lite mer), sen drog vi till Anna igen, Hahha det var så sjukt kul! Sen tog vi alla täcken som fanns och gick ut och la oss på Annas studsmatta och myste. Såg jättemånga fallande stjärnor!! Haha det var iaf riktigt mysigt! Runt 23 kom Martins mamma och skjutsa mig och Malin till mörby, sen tog vi bussen hem.
Valborg är planerad också så det blir naajs.. ✌ Ha en bra söndag!


Läget?

 
Idag/imorgon elelr nånting kommer en förbättring här på bloggen... håll koll!!
 
/Mathilda

Sola & läsa

 
 
 
 
 
 
 
Heey! Så sjuukt varmt ute idag! Man blir ju för glad alltså! Dömde fotbollsmatch vid 11 och sen dess har jag suttit ute och solat mest, fick lite färg! Läste ett tag, men sen blev jag så trött så jag bestämde mig för att bara sola och inte läsa.. Sen kom massa moln så jag gick till mitt rum och har sen dess kollat på hoppning från gbghs.Nu ska jag börja fixa med en najs sak tror jag. Kvällen tillbringas sedan förmodlien med Malin och Anna.
 
/Mathilda

Freeedaaag med boysen

Tjeeenaaa! Nu är jag hemma efter en lång fredag. Började med min sista dag på praon. Fick ett MVG av mina gulliga kockar ;) kommer sakna dem ju... Sen åkte jag hem, la mig i sängen och dega nån timme till oth. Sen komm Malin och vi snacka om Justins konsert och sånt i en timme typ. Sen drog vi ut och tog lite bilder som snart kommer upp på bloggen. Därefter gick jag hem och kolla på Sune i Grekland med familjen. Åt middag vid halv 9 och sen drog jag ut och träffa Malin, Gustav & Robin. Haha det var jätteroligt! Vi gick till ett dagis där det stod två barnvagnar och hade barnvagnsrace - jag och Malin vann såklart. Haha sen satte sig Malin i vagnen och Robin körde henne, så gick vi in på Ica och aa... det var kuul, nu lkan ju föreställa er själva för jag vet inte hur jag ska förklara.. haha! Sen snacka vi typ och sånt och ganska nyss stack jag hem. 
 
/Mathilda

+/-

- När man hittar en kille som man gillar och inser att man är längre än honom...
 
- när man känner att man har förklarat något riktigt bra för att den ska förstå och den bara är otrevlig tillbaka och typ säger "behövde inte värsta förklaringen" man bah, skit i't då.
 
- när man träffar nån som verkar skön, men det första den gör är att fråga vad man heter på instagram. Kul, personen var inte ute efter att lära känna mig utan att få en till följare på instagram... 
 
- när folk tar ens ideer och gör om de till sina egna - väldigt likt. Det är t.ex en tjej nu som har gjort tre likadana inlägg som mig efter jag har gjort de, samma "hissar" som jag lagt upp hade "tydligen" hon också och var tvungen att blogga om det 5h senare. copycat.
 
Min blogg mina inlägg, okey? hitta på nåt eget själv...
 
+ Hyperglada människor. De utstrålar sån energi så det sitter i resten av dagen! Älskar såna riktigt härliga och sociala människor!
 
+ när ni kommenterar.. då är det mycket roligare att blogga och det kommer bli sååå mycket mer roligare inlägg då! Looovar, kommentera mer hörrni!
 
/Mathilda
 
 

Föör snabb

Heey! Haha efter praon åkte jag hem och gjorde världens godaste, men också en onyttig fruktsallad. Kiwii, ananas, banan med nutella över och lite kokos - åhh så gott. Sen iaf runt 17 somnade jag och vaknade 18.06. Fattade ingenting och började ta på mig kläder, som varje morgon, sen insåg jag att klockan var 18 och kväll, var helt nyvaken och fatta ingenting så jag gick på toa och då började jag vakna till lite, kom på att det är torsdag och att kg ska rida idag, tittar på klockan igen - den sista bussen jag kan ta om jag inte vill bli sen går om 10min, perfekt. Slängde på mig ridkläder, tog en banan och cykla till bussen. Haha jag hann! Fick tillochmed stå och vänta på bussen i 2min. Så nu sitter jag iaf på bussen till stallet! Ha en bra torsdag kära vänner


Ralph Lauren Summer

Rätt så najs! Allt hittar ni här eller klicka på bilden :)
 
/Mathilda

2 snabba

 
Heeey people!! Här kommer två snabba svar..
 


flera såna här videos - länk
Ingen direkt fråga, men suure! Mina gamla är riktigt tråkiga, ska börja lägga mer tid på videosarna. Kul att du gilla den! 
 
vilket program gör du dina collage i? Du gör jätte fina! :D
Thaank yoou! Jag gör dem i Polyvore vilket är ett skitbra program!! Det är gratis och huur lätt som helst! Man bara söker på typ "pink blouse" så kommer 10000 rosa blusar upp. Det är grymt! Min Polyvore hittar du hääär! Där kan ni börja följa mig också eftersom jag inte lägger upp alla kollage jag gör här på bloggen.. :)
 

/Mathilda


Snart Heelg!

Heejsan!
Idag har jag praoat som vanligt. Min chef fyllde år så hon bjöd på tårta, det var naajs!
Sen gick jag hem, kollade lite bloggar, oth och sånt på datorn sen tränade jag ben och armar i ca 1h, tog en dusch och fixa mig, käka middag.. Därefter sjutsa (hur stavas det? körde*) mamma mig till nån Konfagrej där det var nån radiokille som berätta om sitt liv typ.. kortfattat. Sen kom mamma och hämta mig vid 21.30 ungefär.
Guud nästa gång jag kommer träffa mina konfafriendos blir ju typ när lägret är?! ..dvs om vi inte träffas på nåt spontant sätt annars, men ändå! två månader kvar ungefär. När jag kom hem kollade jag på en film med mamma och sen har jag bara chillat.
 
Imorgon ska jag hem efter praon och träna sen blir det hoppträning på kvällen! Sen är det ju fredag och helg! Tiden går fort... Snart blir det back to School igen också och det känns ju inte bra alltså.. 
 
Valborg är det ju snart också! Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, men i "värsta fall" får jag vara hemma och grilla mig my family + Malin (faster) och Micke (fasters pojkvänn). 
 
Vad har ni för planer för valborg?
 
Want that tan again... :/
 
/Mathilda

Dress & Primeboots

 
Ett av det snyggaste du kan bära i sommar! Funtar starkt på att investera i ett par primes.... fast de passar ju inte riktigt mig :( Blää.. aja, får se hur jag gör.. Snyggaste skon jag vet just nu iaf!
 
/Mathilda

My day - Justin Bieber Konsert!!

Filmer från delar av min dag - avslutas med klipp från Justin Bieber's Konsert!


PlattMage-maten!

1 Yoghurt
2 Mandlar
3 Grönt Te
4 Blåbär
5 Sparris
6 Lax
7 Fullkorn
/Mathilda
 

Justin you are awesome

Omg det var huuuur underbart som helst! och jag är inte ens en Beliber..
Det sega var att han var två timmar sen och tjejen bredvid mig störtgrät konstant!! Hon liksom skrek samtidigt som hon grät så jävla högt!
Annars var konserten sååå värd och även fast vi inte såg så superbra så var det ändå en sjuk känsla i hela globen.
 
Blev så sjuuukt sur på hon som blev One less lonely girl. Hur fasiken kan man bara sitta där och typ titta ner i golvet med värsta stoneface? Uppskattar man det inte så kan man väll låta nån annan få bli One less lonely girl istället (menar inte att jag skulle bli det), men hon verkligen satt där och grät inte eller nånting! tror att 9/10 i globen fick samma känsla som jag om henne.. haha hörde flera snacka efter..
 
HUR kan man bara sitta där som ingenting har hänt när Justin Bieber sjunger till dig? Sorry att jag wainar men jag fattar inte hur hon tänker...
Haha alla fotar....
 
Konserten var dock väldigt kort. Först väntan i minst 2h och sen var den bara 1.15h lång... menmen
 
/Mathilda

Spets-shorts

Ääääälsskkkkaaar! vill ha tröjan såå mycket, men tycker det är mycket pengar för en basic tröja.. Primeboots.. så sjukt segt att jag inte passar i det för det är dööösnyggt!
 
/Mathilda

Movies

Några filmer jag vill seee! "At Any price" vill jag mest se för att det är Zac Efron.. ;) haha...
Annars verkar de andra fett braa!! Har ni några tips på bra filmer?

New in

Fick med mig ett par spets-shorts idag från H&M efter jag hade vart hos frissan. 249:- gick de på och de kommer va sjuuukt snygga till i sommar! Ska göra ett kollage sen hur jag har tänkt att jag ska matcha de, sååå snyggt! 
 
/Mathilda

Sommar 2013

 
Åhh, sommarn kommer nog bli bra i år! Konfa, falsterbo, skåne, danmark, Spanien/Italien, rida massa hästar, Feta fester, umgås med dem bästa vännerna - skaffa nya vänner.. Åh, förhoppningsvis komer det bli helt great! Can't wait
 
/Mathilda

Yesyesyesyesyes

JAG ÄR ÄNTLIGEN BLOND! 
 
/Mathilda

Justins Konsert - I'll be there

Köpte en biljett av Johanna nyss till Justins konsert imorgon! Den har fått dåliga recensioner, men vafan, hur ofta är han i Sverige? ;) Drar dit med Julia imorgon, sitter på sektion C så vi får fan ha kikare! Haha.. men jaja, kan va en rolig grej att bara va där ändå :)
 
/Mathilda
 

Victoria's Secret

/Mathilda

Freeeedaaaag!

Heeeyy babes! Fredag idag! Efter praon drog jag direkt till stallet, red fina - Trasan, hon är så sjukt pigg just nu! Sen tog jag bussen hem, kollade ett avsnitt av oth sen stack och jag min syster till ICA för att handla lite grejer. Filmade faktiskt! Men tror inte jag laddar upp den för jag pallar inte betala 12kr för en låt på itunes till en dålig video..höhö. Sen cykla vi hem, jag laga kycklingtoast med ruccola, pesto, tomater och ost. Kollade på en halv film, sen ringde Johanna och vid 22.30 ungefär drog vi ut på en snabb prommis. Duggregna lite, men det var mysigt regn liksom.. kom hem strax efter elva och sen dess har jag spelat gitarr och kollat på tv. Imorgon blir det förhoppningsvis en big change med en sak! Berättar inte vaaad, utan det får ni klura ut ;)
 
/Mathilda

Vinst på baldi 14/4


Äjjj fyfaaan

Hur i hellskotta kunde jag välja dessa bilder i en header? Huuuuuur iiiiiiii heelaaa..hahahahah usch
 
Tänk att jag såg ut såhär för 3 år sen!?! Faaan vad piiiinsamt. Förstår varför 97orna hatade mig.. fast å andra sidan tyckte jag att de va i samma fjortis-tid som mig.. Men usch, vissa bilder är ju anskrämliga.
liillla jag :)
 
/Mathilda
 

Nothing like us

Heeeej! sitter just nu och lyssnar på en 40 min lång video med justins akustiska låter... Nej jag är ingen beliber, men de är myyysigaaa :) Och roliga att sjunga med i.. ni kan hitta den här.
Annars då? Sjuuukt tråkig prao idag! Fick vika tvätt och stryka dukar hela dagen!! Alltså fuckoff vad tråkigt det var. Sen drog jag hem, kolla oth (classic), Sen åkte jag och hoppträna Baldi. Vi hade markarbete och det gick rätt så bra! Kom hem och laga min favvis till middag. 
Ska lägga mig snart - praon sliter på mig, blir så sjukt trött. Men på Måndag är jag ledig igen! 
Jääääkla skeva bilder alltså... -.- Loooove my new jacket! Hatar att tvätta och stryka, dock är det rätt najs att laga mat och servera och sånt!
 
/Mathilda
 

"kvällsträning"

Hejsaan! Slitig dag på praon idag också.. Det är fan jobbigt att va kock! :I Efter Praon var jag så himla trött så åkte hem, la mig i sängen och kollade 1 avsnitt av oth innan jag hann somna. Sov alltså från 16.30-18.00 ungefär innan pappa väckte mig, men sen sov jag en timme till, sen åt jag middag, kollade på tv och lite sånt. Sen kände jag att "jag har ju inte tränat idag" så jag fick lite panikångest och drog på mig skor, shorts och sportbh och tränade ben/axlar/armar på mitt rum vid 22 tiden. Det tog en timme ungefär och benövningarna kändes bra! Har lite värk i baksida lår - precis som jag vill ha, så det känns gött! Tog en dusch och gjorde i ordning lite kvällskäk bara för att få i mig nåt efter jag tränat.. Det blev vaniljyoughurt blandat med turkisk yoghurt, äpple, kanel och casewnötter. 
 
/Mathilda
 

Tips!

Måste tipsa om denna underbara träningsbok! Den innehåller jättebra övningar från världskända tränare. Vill du tex träna din mage finns det en kategori med 6 olika övningar som är riktigt bra för att du ska få en snygg mage. Boken innehåller olika recept på nyttig och hälsosam mat, hur man ska bli motiverad till träning, olika övningar, tips mm.
Jag tycker den är jättebra och när man väl har börjat läsa vill man inte sluta för man blir så inspererad.
Jag har börjat köra deras 21dagar-bikinibootcamp. (dvs 3 veckor). Jag började i måndags och det kändes faktiskt riktigt bra! Hann/orkade inte dock gå en promenad på mordgonen.. Då tränade jag mage/rumpa och idag ska jag träna igen, men då ben/armar. Jag lånade denhär boken på det bibliotek vi har här, och jag antar att den finns på de flesta bibliotek också. Tips! om du har som mig väldigt svårt att få motivation till träning och inte vet vilka övningar du bör träna, samt hur du kombinerar mat/träning på bästa sätt.
Sämst bildkvalité, men en väldigt bra bok och ett starkt tips från mig!
 
/Mathilda

Prao

Tjeeenis! Idag var min första dag på praon. Jobbade från 9-16 och det var rätt jobbigt, men kul! Har gjort fruktdrink, skärt/fileat lax, gjort ströbröd, lagade helt egen müsli, köttfärsbiffar, diska lite och Skar tomat, gurka, fänkål osv osv.. Har iaf gjort rätt mycket! Och det jobbiga är ju att när man är i ett kök måste man stå hela tiden, och det låter som att man är lat när man säger det, men det är faktiskt jobbigt och man bli väldigt trött av att stå så länge. Va sjukt trött när jag kom hem så jag la mig i sängen och kollade på oth. Vi 18.30 skjutsa mamma mig till konfaträffen så var jag där tills nio typ. Kom hem och käka middag och sen har jag bara chillat framför oth och annat tvprogram.
Lång dag imorgon också, så AK lägga mig och sova lite nu. Puss på er!


New in - sååå nöjd!

 
Här är jackan jag beställde för ca två veckor sen som kom igår. Det tog lång tid innan den kom, men det var sååå värt det! Den sitter perfekt, är hur snygg som helst och precis så som jag ville ha den! 
 
Rätt svar var alltså en skinnjacka och den som gissa rätt först var Ella! Och hennes blogg hittar ni här!
http://ellabragees.blogg.se/
 
/Mathilda
 
 

Min beställning har kommit!

Äntligen har den kommit!! Skitsnygg! Nån som kan gissa vad det är? Vi kör såhär, försten som gissar rätt får en länk! 
 
Gissa, gissa, gissa!
 
Tips: Jag har skrivit det på bloggen tidigare.

Ledig idag!

Tjaa bröder! Kollar oth nu, men snart drar jag iväg till stallet och rider Trasan. åt en supergod lunch idag! Kyckling, mango, en egengjord sås som jag slängde ihop spontant med turkisk yoghurt, citron, salt/peppar, vitlök. Sen hade jag tacosås (den röda), pitabröd eller vad det heter och ruccola. Sååå gott!!
Söta Trasan! nästan 1 månad sen jag tärffa henne..
 
/Mathilda

Vinst idag igen!

Heej, läget då? Det var ju ett tag sen.. Idag harjag tävlat & guess what? Jag Vann! igen liksom.. det flyter på bra nu, tre vinster i rad av de tre starter jag startat i år. Försökte ladda upp filmen men videofyme lagga..
 
Resten av dagen har jag bara vart hemma för jag blev så trött. Har fixat praoplats till första vecka nu också! På samma ställe som andra veckan, så jag praoar alltså där i två veckor. Men det är najs för imorgon är kockarna lediga vilket betyder att jag också är ledig!
Så ska först träna lite på dagen, sen vid 3-4 drar jag till Trasan och rider, dock bara skritt, men ändå! Eva kommer vara med så det kommer nog gå bra.
 
 
På tisdag har jag första dan på praon. Börjar 9 första veckan och 9.45 andra veckan.
 
Tisdag kväll är det konfaträff. Mer om veckan kan jag berätta om sen! Ha det bra!
/Mathilda
 

Bästavän

 
/Mathilda

Planer och sånt stuff

Holaa! Idag har jag gått i skolan. Sååååå tråkigt.. Haft en riktig fuldag idag också, vakna 7.10 och vi börja 8.10 så hoppa snabbt in i duschen, bytte om, åt frukost, blåste håret och sen hann jag bara ta concealer, BBcrem och mascara innan jag behövde dra iväg, blev ändå sen men.. fuldag var det iaf idag. Sen åkte jag hem, ringde prao, lagat kyckling med tomater, kiwii och granatäpple samt kollat ett avsnitt av oth. Snart åker jag iväg till stallet och hoppar på nån ponny också, får se vem det blir ;) Imorgon kanske jag är med friendos, annars ska jag döma fotbollsmatcher och sånt. Lördag blir till att döma fotbollsmatcher hela dagen, kanske träffar Dannee och dem också sen. På söndag blir det hopptävling! Nu känner jag att min dator går sönder för den hoppar dit den vill skriva av sig själv och laggar och det är feeettt jobbigt så ska sluta skriva nu! Adios 
/Mathilda
 

I just want ju to know who I am

Fett deeeepp men så mys ig låt!
 
 
 
/Mathilda

Summer ++ denimskirt

Like alot! Allt hittar ni här!
 
/Mathilda

Outfit, just me...

Hej hörrni! Allt är lite förvirrande just nu och jag måste fixa lite saker. Bättre tider kommer (!) och jag hoppas att ni stannar kvar här på bloggen tills den tiden är här, just nu måste jag bara tänka lite. Jag kommer uppdatera när jag vill och känner för det, inte för att känna mig tvingad. För så stor blogg har jag inte att jag "måste" blogga. Jag ska bara se det som en kul grej och jag hoppas ni förstår det. Mitt liv står rätt stilla just nu, men det är väll så, livet är en balansgång. Det blev ett litet deep inlägg, men ville bara säga att bättre tider kommer, nu måste jag bara sätta mig ner och tänka igenom vad jag vill med allt. Ridning, vänner, killar, mig själv. Jag måste hitta dehär sakerna samtidigt som jag måste kämpa igenom skolan. Jag kommer fixa det. Men jag vet inte hur lång tid det tar och jag hoppas ni är här för att stanna! Ge lite kärlek och stöd. Det kommer bli bättre!
 
/Mathilda

Ice Cream

Heey Babes!
Idag har vart en lika usel dag som alla andra dagar. Bortsett från att jag, johanna, julia och Clara drog till Coop för Gratis B&J efter skolan!! Sååå Gott! 
Sen har jag bara kollat på oth för jag är trött och less. Men det går över snart..
Vi hörs!
/Mathilda
 

När snön försvunnit så..

En härlig våroutfit! Allt hittar ni här :)

/Mathilda

Outfit 8/4

/ Jeans Replay / blus Hollister / skor Converse / kofta Vila / sjal ? / Jacka Only / Väska BjörnBorg /
 
Såhär fick jag se ut idag. Längtar efter vår, men det snöar och det är 2 månader kvar till sommarlovet! åhh pallar ej, kan inte bara snöskiten försvinna?!?!
 
/Mathilda

Fuldag

Blää.. inget är bra och praoen kan gå och ta sig. One Tree Hill och te blir min räddning.
Later!
 

/Mathilda
 

Sorry guys

Heej, hörrni! Förlåt för urusel uppdatering! Har legat med Oth hela helgen (förutom 4h stall igår och 6h tävling idag) Men det blir hela helgen ändå.. Men nu är jag klar med säsong 1! Halleluja. Nej, men jag ska bli bättre! Måste bara ta nya bilder och sånt för nu har jag sån himla bildbrist så det ända ni får bilder på är kläder, och jag antar att det börjar bli lite tjatigt?
Sorry guys, det blir bättre... ge lite tips på vad jag ska skriva om! .. om ni vill hjälpa till lite ♥
/Mathilda

Ponny hesten

Heey!
Tävlingen idag gick sådäär. Rev första hindret ganska kraftigt vilket sög, så ingen rosett idag.. Aja, sånt händer! Tror det blev för lång anridning så jag börja tänka på helt andra saker, tappa framåtbjudningen och han var inte beredd på att hoppa så han snubbla igenom hindret typ.. Resen av banan gick bra!
Det var väldigt hårt underlag och halt i ridhuset. Amanda och Fia blev nolla med BB och Kateryna fick 4fel.
Nästa helg är det tävling hemma! 
Nästa lokala blir typ i Juni, eftersom jag missar hufvusta och vi var tvungna att ställa in mälarhöjden, vilket suger! Menmen... Jag har ändå två vinster, en 3plac och nu 4 fel i debuten så dethär året går bra ändå!
Film kommer! dock dålig kvalité och man ser knappt nåt..
 
/Mathilda

9 timmars lan

Förlåt, förlåt, förlåt, förlåååt för den usla updaten nu på senaste tiden! Idag var jag i stallet, när jag kom hem hade mamma gått till skomakarn och lagat mina ridstövlar så då smörjde jag dem. Sen har jag legat framför One Tree Hill sen kl 17!! (dvs 5h!) Fast jag har ätit middag också och lite sånt. Min faster och Micke var här, men jag träffa knappt de eftersom jag låg instängd på mitt rum och kolla oth. Har bara sett säsong 6-7 typ så nu kollar jag om från början! Såå otroligt många avsnitt och timmar det kommer ta, men man blir beroende och jag har kollat på 10 (!!) avsnitt bara ikväll.. Vill fortsätta, men måste sova för ska upp 6 imorgon. Först ska vi hämta upp Kristina på vägen och sen åker vi till stallet. Mamma och Nina får fixa med transporterna så kommer vi fixa klart resten. Sen åker vi från stallet 07.45, det tar 45 min dit och sen börjar tävlingen, första start, 9.00! Önska mig lycka till! ;)
 
/Mathilda

Love inspiration

Förlåt att jag spammar inspo bilder, men det är såååå kul att sitta och göra!
(gör alla kollage själv)
 
/Mathilda

Bagy Style

 
Så himla roligt när man hittar nya stilar! Tyckte ärligt talat första gången jag såg denhär stilen att den inte alls var så snygg, men nu gillar jag den!!
 
/Mathilda
 

Love Piggelin Slush

Julius and Mathildaa Looove Piggelin Slush. lol
Nej men den var rätt okej ;)
 
/Mathilda

Outfit 5/4

/ Jeans A&F / Skärp sihs / skor D for Dasia / Tröja Sandwich_ / väska BjörnBorg / Sjal Missoni /
 
Riktigt usla bilder, men bättre än inget kanske?
 
/Mathilda

Stan med bästa Juliaa

Sorry för dålig upd. Har vart i stan heeela dagen så har helt enkelt inte hunnit!

Bild 1: Tog en lunch på Espresso House. Åt en hickey chicken bagel tror jag den hette och den
var såå gooood! Tog även en choklad frapino men den var bara isig och äcklig :(
Bild 2: Haha nån random "Hollywood-stjärna" i nån affär.
Bild 3: Haha vi pröva såklart massa bh-ar på h&m - basic. Nää men vi hade inget bättre för oss. Den lila med paljetter som ni kanske ser var såå fin!
Bild 4: Piggelin slush! Äckligt gott!!
 
Idag var jag som ni kanske förstår i stan med Julia. Vi åkte in vid 12, käka lunch på EH, drack Piggelin slush, leta praoplats på Östermalm. Sen gick vi mot T-centralen och sen blev vi sugna på mer Piggelin slush så vi tog tunnelbanan till Östermalm igen, men sen hamna vi helt fel.. men tillslut fick vi vår slushiii! Såå good! 
Köpte inget idag, bara kolla på några saker som jag förmodligen kommer köpa sen. 
Bra dag! Kom hem vid 7 och lagade middag till Familjen, sen har jag bara chillat!
 
/Mathilda
 

Girly inspo

Summerlove♥
 
/Mathilda

Följ mig på Polyvore!

Hörrni! Tycker ni som inte har polyvore borde skaffa det, och sedan följa mig! Det är sååååå roligt att sätta ihop outfits. Och det är en väldigt bra sida för att hitta exakt det man vill ha! Det är bara att söka på "white blouse" tex, så får man upp 10000 olika blusar med länkar till sidor där man kan köpa dem!
 
Men jag tycker iaf att ni ska följa mig så får ni reda på allt som jag tycker är snyggt, olika outfits som jag kommer bära och jaa.. tips och sånt.
Alla kollage lägger jag inte ut på bloggen så följer ni mig på polyvore får nu se allt! 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÖLJA MIG
 
eller här för att skapa ett account och sen följa mig
 
/Mathilda

Denim skirt

Älskar den längst till höger. Så enkelt, men så snyggt!
 
/Mathilda

Frukost i solen

 
Heeyy!
 
Satt ute i linne och shorts när jag åt frukost på altanen i morse. Så varmt i solen och det gör mig så himla glad!!
Lakrits kom även och sola med mig så det var ju mysigt att få lite sällskap.
 
Nu är jag iaf hemma från stallet. Red Baldi, hoppa bana och det gick braa! Ska bli himla kul att tävla på Söndag och jag är väldans taggad!
 
/Mathilda

Drar till stallet

Ska uppdatera mer när jag kommer hem! Har massa idéer just nu faktiskt!


Tips - vårjackor

Här kommer några tips på vårjackor! 
Jag tycker att man ska våga satsa lite och köra på något färgglatt i vår/sommar! svart är så tråkigt..
Skulle vilja ha en corall/rosa skinnjacka. Man behöver inte ha nåt dyrt! 
Jag själv köper hellre 5 fake skinnjackor i helt olika färger och modeller så man har lite att byta emellan, istället för en med äkta skinn som är dyr. Det blir mycket tråkigare tycker jag! Mycket roligar också att ha flera olika färger och modeller som man kan byta emellan! Kan visa olika tips till vad man kan matcha olika jackor till sen också om ni vill? :)
 
/Mathilda

Love

Inspo...♥
 
Nu ska jag fixa mig lite och sedan bege mig mot stallet. Tänkte smörja mina saker och sånt om jag hinner idag, annars så gör jag det på lördag, eftersom jag ska tävla på söndag.
Imorgon ska jag till Stan med Julia, så får vi se om jag hinner färga håret också och sen träffa mina friendos på kvällen. Men inget av de sistnämnda är bestämt, men vi får se hur det blir!
 
/Mathilda
 

Sån vansinnig ångest!

 
Åhhh, har sån ångest! Varför, varför VARFÖR färgade jag mitt hår brunt?! Vill vara blond och naturlig, vill ha tillbaka mitt hår! Det jobbiga är att det är så himla lätt att färga från blondt -> brunt. Men att färga från brunt -> blondt är en himla proccess där man måste bleka grunden och sen slinga typ, och så får man slinga flera gånger, för det blir inte så blont som jag hade innan av en gång hos frissan..
Åhh, vill bara ha mitt hår... :(
 
/Mathilda

Lite om mig..

Jag har aldrig ätit marmelad.. tror jag
Jag gör absolut ingenting mer med mitt hår än att duscha och föna det.
I Loooooove Tacos! Går seriöst inte att tröttna på det!!
Jag har bara mascara på mina över-ögonfransar, använder heller ingen ögonfransböjare eller xlash osv.
Jag har ett pyttelitet rum
Gillar inte folk som hela tiden argumenterar emot mig och tror att de vet allt. Fast de inte gör det.
Mina favoritfärger är vitt, rosa, marin, beige, grå, svart & brunt. Hade lite svårt att välja.. höhö
Jag går bara på en sport.. det blir bara färre och färre :/
Jag vill ha blondt hår nuuuuu
Blir hyffsat lätt brun! Yeeeeyyy
Jag känner ingen på min konfa sen innan.. 
Haha Jag och Malin var Nellie Barntsson- fan för några år sen. Vi har faktiskt chattat med henne flera gånger och hon har länkat båda våra bloggar typ 5 gånger! - Men vi är inte fans längre (!!) fast jag läser fortfarande hennes blogg.. Fast det är synd att hon förändrats så mycket tycker jag :/
Jag lura Eric att jag drev ponnysanning.se (en av sveriges största hästbloggar) för två år sen. Han tror fortfarande att det är jag som driver den.. haha
 

/Mathilda
 
 
 

Saknar min Sessa...

Snart är vi igång igen... ♥♥♥
 
/Mathilda

Dream-Outfit!

Undrar ni vart någonting är ifrån så klicka här
Totalälskar allt på denna bild! Det är så Nu och så himla snyggt så jaaa... Vill ha! 
 
/Mathilda
 

Forever 21

Sååå fin är denna söta top! Vill ha den nuuu och den kostar bara en 100 lapp liksom! Hur billigt är inte det för en sån söt top? Den finns på forever 21, men den är "new arrival" och har inte kommit in på den Europeiska hemsidan än så man får vänta lite om man ska beställa den. Jag hoppas definitivt att jag kommer göra det! Ska bara hålla koll så jag hinner klicka hem den innan den tar slut när den finns på Eu hemsidan! 
Vad tycker ni, söt/ful?
 
Btw så har jag beställt hem en skinnjacka nu! Den kommer förmodligen nästa vecka och den är jääättesnygg (hoppas det irl också) så är fett exaited!
 
/Mathilda
 

Allt har sitt slut


Swim 2013

Här kommer ett tips på bikinsar som jag tycker är snygga! Fulkomligt äääääälskar missonis bikinisar, men de kostar ju 2000:- styck, så det känns lite ovärt för en bikini.. Somvanligt, om du undrar vart nånting är ifrån så klicka häär så står priser, sidor man kan köpa ifrån, märke aa allt, i högerkolumnen! 
 
/Mathilda

Dessa dagar

Måndag: Satt ute och Sola i värmen, Drog ut på en härlig springtur
med lite pw inslag! Härligt!
 
 
Tisdag: Träffade Malin Vid halv 5, vi gick på en mysig promenad till Vattnet. Där sprang vi runt över isen och Planerade sommarfester vid klipporna och allt sånt! Åhh vad tagg!
 
 
Sen promenera vi hem, snacka om massa grejer och Planerade kvällen.
 
 
På kvällen skulle Jag och Malin träffa de andra och sen skulle hon sova hos mig, men hon palla inte så jag drog dit själv runt halv tio. Kom till Ösby där Eric, Anna, Clara, Carro, Jean, Stina, Elin och Martin var. De hade inga tändstickor (blonda jagvet) så de satt typ i mörkret med filtar och tomma ölburkar.. Men Stina, Martin och Anna drog typ på dirren, så Eric ringde Oliver så kom han och Linda med tändare, så vi hade en brasa i typ 5 min för pappret tog slut och alla grenar var blöta.. Sen drog Oliver och Linda, sen kom Oliver tillbaka, och jaa.. där var vi i några timmar! Haha låter fet lame, men det var kul!! tog bussen till mörby vid halv tolv. Där väntade Clara, Jean och Carro med mig på min buss ♥ Sen åkte jag hem så jag var hemma runt halv ett!
 
/Mathilda
 

Partyyy

Åhh jag är så trött. Lång dag som slutade med massa kompisar vid Ösby! Askul var det, haha åh, berättar mer imorgon! Kom hem halv 1 och sen dess har jag ätit choklad, nachochips och druckit te! Haha alltid fett hungrig efter. Men nu ska jag sova! Berättar mer imorgon! Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Mathilda

Just nu

  • Lääängtar till Dubai! Vi ska till en Outlet där det är 30%-90% rea och det finns Juicy skitbilligt! och Massa andra märken som jag älskar! Kommer bli gryyymt!
  • Jag fyller år om 180 dagar!
  • Haningebyggden i helgen! Hoppar LD på Baldi, men är fett taggad!
  • 72 dagar kvar till sommarlov!
 
/Mathilda

Lista

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat två personer åt gången: Nooo

Varit kär: Inte på riktigt..

Förlorat någon speciell person: Nää

Varit deprimerad: Nej.

Varit så trött att du somnat sittandes: När man åker bil i flera timmar, ja

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Neeej

Brutit ett ben? en tå har jag brutit!

Gjort nåt du ångrar? Nepp

Hoppat Bungee Jump? Nej, läskigt juu

Ljugit för någon du tycker om? Jaa, alltså bara nåt litet!

Ätit en hel tårta? Nej, usch

Gjort bort dig offentligt? Njaa, nån gång kanske?

 

 

 

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Yes!

Fått ditt hjärta krossat: Nej!

Hur många barn vill du ha i framtiden: 2!

Har du några husdjur?: Lakrits, katt :)

Vill du ändra ditt namn: Jaa.. men vet inte till vad dock.

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Vart överraskad med en överrasknings-fest :)

Vilken tid vaknade du idag: 12:30 typ..

Vad gjorde du igår runt midnatt: Satt med datorn och kolla runt..

Någonting som du längtar till: Dubai (och annat land, thailand kanske) nästa vinter!

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: En häst skulle inte sitta helt fel

Vad lyssnar du på just nu: Ingenting, eller hör tvn lite i bakrunden

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja, min gamlafotbollstränare!

 

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Mathilda Anna Sofia Ljungberg

Stjärntecken: Våg

Kille eller tjej: Tjej

Grundskola: Bergshamraskolan/Brageskolan/Mörbyskolan

Gymnasie: -

Högskola: -

Hårfärg: Ombre, brunett. Börjar dock försvinna mycket!

Långt eller kort hår: långt!

Längd: 1,68 cm kanske?

Piercings: Örhängen, två hål på ena, ett på andra.

Tattoos: Det kommer om några år! ;)

Höger eller vänster: högerhänt.

Operation: Ingen

Bästa vän:Malin!

Sporten du spelar: Ridning, fotboll

 

JUST NU:

Äter du: Ingenting.

Dricker du: Ingenting

Är du på väg att: Gå på prommis snart

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: två stycken!

Vill du gifta dig: Yes!

Karriär i åtanke: Hålla på med hästar hade vart bäst! Men om jag vill tjäna cash och inte har en jätterik man så blir det säkert nån chefstjänst eller ledare i nåt företag.

 

TROR DU PÅ:

Dig själv: För det mesta!

Mirakel: Nää..

Kärlek vid första ögonkastet: Nej, det som sker är isåfall att båda tycker att den andre är snygg. Bara att titta på nån ger ej vilken insida den har, så nej.

Himlen: Nej.

Änglar: Nej.

Taget härifrån

/Mathilda


Dream Outfit

 
Klicka här för att se vart allt kommer ifrån

Vårig och mysig outfit! Blev fett fult med hjärtat där på hörnet, men det var så mycket tom yta..
Älskar dessa färger också! Grejen med Ljusa jeans, vita converse, ljus blus, skinnjacka och sjal tror jag kommer bli sååå snyggt i vår! 
 
/Mathilda

Tips - Smink

  • Mineral makeup appliceras med en puderborste i cirkelrörelser. Den appliceras torr, vissa märken säger att deras går att blanda ut med en fuktkräm för att göras till en flytande foundation.
  • Framstående make-upartister framhåller ofta hur blå ögon bör markeras med brun skugga och vice versa, och gröna ögon framhävs med en lila skugga.
  • Undvik foundation precis under ögat där det lätt kan lägga sig i väcken och ge ett trött intryck
  • Börja alltid med en fuktighetsbevarande kräm innan du använder foundation och puder.
  • Välj foundation i en ton som ligger så nära din hudton som möjligt. Hellre för ljus än för mörk. En foundation ska inte ge färg utan jämna ut och dölja.
  • Puder ska appliceras på ställen som lätt blir blanka. T.ex näsa, panna & haka.
  • Le! Där kinderna bullar sig som mest, ska du lägga på rouge. Tona utåt uppåt och undvik markerade streck.
  • Vill du ha ett piggare intryck och vaknare ögon? Lägg då ljus ögonskugga Precis under ögonbrynet.
  • Mascara. Sätt borsten längst in vid fransrötterna. Sicksacka lite och drag uppåt mot toppen.
  • Vill du att läpparna ska se fylligare ut ska du välja ett läppstift i en ljus nyans. Mörkt gör alltid ett smalare intryck.
 
fakta:
Pågrund av makeup/skönhetsindustrin har öknen brett ut sig i bl.a Sahel p.g.a ensidig odling av jordnötter.
 
Att måla underfransarna till en vanlig dagmakeup är onödigt om du inte har väldigt ljusa fransar. De får automatiskt lite färg från överfransarna när du blinkar.
 
 
/Mathilda
 
 
 

Är Väskor värda det?

 
Bags
Slängde ihop ett snabbt collage på "lagom dyra" och "svindyra" populära väskor. Michael Kors (vet att det står fel på bilden) väskan är ju väldigt populär och det är många som har den. Iallafall i den delan av Sverige där jag bor (!!), vilket inte får glömmas bort. Den ligger på +/- 2000 kronor. Det tycker jag är mycket för en väska! Tänk vad mycket saker man kan köpa för 2000 spänn liksom...
 
Nästa. Juicy Couture. Jättesnygga och finns i mååånga olika färger och modeller. Ligger runt samma pris som MK väskan. ~ 2000. Somsagt, det tycker jag är mycket pengar för en väska.
 
Miu Miu då. Ligger runt 9 tusen spänn. Vem har råd med det mer än typ Kenza? 9 000 kronor är vissa personers månadslön efter skatt. Skulle aaaaaaldrig lägga det på en väska, dvs om jag inte var miljardär eller nåt, men det är knappt så att jag skulle göra det då också..
 
Vi går vidare. Celiné bag. Runt 15 000 kronor får man den för. Det är månadslönen för ungefär halva Sveriges befolkning efter skatt. Skulle du köpa en väska för 15 000? Det skulle iaf inte jag. Visst, väskan är snygg men ohnooo, Never att jag skulle köpa en väska för 15 lax! Då skulle jag helldre resa till Spanien med vänner och Parta loss när jag är 18 ;)
 
Min fråga är:
Hur tänker ni när ni köper väskor? Alla dessa fyra väskor är Dyyyyyra! Men skulle ni lägga 2000 kronor på en MK väska? Eller skulle ni tillochmed lägga 15 000 spänn på en Celiné väska?
 
Skulle vara roligt att läsa hur ni tänker kring detta! :)
 
/Mathilda
 
 

Onödiga bilder

Heey! Time for bed, eller nåt. Klockan är 03.00 men jag är ej så värst trött.
Ska göra några inställda tills imorgon om jag kommer på något roligt att skriva om, så håll koll!
1 April. Snö och 1+ grader.. & Nej, jag kommer inte lura mina bloggläsare med något dåligt skämt om att jag har brutit foten eller nåt bara för att det är första April. Och inga av mina inlägg kommer vara "skämt" på olika vis.. Men hoppas ni blir lurade av nån iaf! ..onödigt inlägg... onödiga bilder..
Godnatt! Puss

/Mathilda

RSS 2.0