At Eric's place

Ätit pizza och chillar nu hos Eric med Malin, Stina och Anna. Sover här ikväll. Regnar som fan så blir Depp och har inte lust att blogga..


Outfit 30/8

// jeans Gina // linne Julias // kofta juicy // converse // bag Lindex //


VS

Sitter på bussen hem nu. Hade idrott som sista lektion och vi sprang 5km så jag lökar sönder just nu.. Nu ska jag iaf hem och äta, byta om och sedan dra mig mot stallet!


men hello

tjaaaaaaa boiiis! nu slutar SOn. jobba på fett bra för jag blev klar.. cool.
nej nu slutar vi så jag ska gå ut ur klassrummet nu jao! bye!
 
/Mathilda

vem vann New Z next top model?

hej! Dethär blir mitt första riktigta inlägg på min nya dator! den är ganska chill, men är ovan vid den så i början är den lite svår.. efter skolan idag drog jag hem och la mig i sängen. åt frukt och mackor och sen råkade jag somna..! så jag missade andra halvan av New Zeelands Next Top Model så om nån av er såg det, VEM VANN? kommentera snälla ni! sedan vaknade jag 17.53 typ. andades nån minut innan jag märkte att min fotbollsträning började 18.00! great! så drog på mig kläderna och cyklade till IP. kom hem för en halvtimme sen. åt mat. nu sitter jag i soffan och kollar på robinson ∞ ska läsa lite läxor snart, ta en dusch och gå och lägga mig! är sjukt trött i skolan känner jag..
imorgon blir det hoppning i hoppspecialen! taaaagg!
 
 
 
vet ni en bra sak också? .. jag har ett webcam program på denhär datorn! 
 
/Mathilda

Outfit 29/8

// jeans Gina // blus MNG suit // skor D for Dasia // kofta gammal // jacka Only // väska Lindex //


So förfan



haha, ni fååår skratta, jag var oseriös lixx.... :$ 
nu sluta SOn och om 10 har vi Mentorstid. sen slutar viii jaooo!
 
/Mathilda

Outfit 28/8

// jeans Gina // spets vero moda // kofta Juciy // converse // bag Lindex // halsband present // armband present //


Nybäddat med 5 kuddar i min stora säng!


Smycke

Har lite svårt att bestämma mig över vilka smycken jag ska ha till min outfit imorgon! Den tuffa eller mjuka/gulliga?


Outfit 27/8

// jeans H&M // blus forever21 // kofta sandwich_ // boots D for Dasia // bag Lindex // hår lockigt i toffs // vanlig sminkning //

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3850824/images/2012/pic_503be4ebe087c349a7001244.jpg" class="image">


Idrott


Skolan

Sitter i bilen till skolan nu. Fick skjuts av Malins mamma ✌. Första lektionen är camebridge (engelska), ser fram emot det! Efter skolan blir det fotbollsträning! Första träningen för mig i år. Har bara vart på matcher än iår. Men om det blir bara första träningen i år eller första och sista återstår att se, kan verkligen inte bestämma mig!!


New in

Hjälm, crw, hööks, - 15%, 569:-


Bubblor

Ligger i badet, värmer mig och bara kopplar av. Vakna vid 12 idag. Åt bröd och bytte om sen stack jag och mamma till hööks. Köpte en hjälm. Behöver egentligen grymt mycket mer än en hjälm men vi hade 10 min på oss i affären för sen hade jag samling till min match. Den vann vi med 5-0 gjorde ett mål och en avgörande assist. Tror jag ska fortsätta spela ändå! Eller jag vet inte! Åh ångest vad ska jag göra?!

Nu ska iaf snart gå upp för om en kvart börjar akward!


Inspo


Fail

Taggad för match. Åker upp till Ip.... Matchen är imorgon.


stipendium

hej! har baxat pappas dator nu. På Tisdag får jag min nya!! TAGG!
imorgon blir det fotbollsmatch och på Söndag ska jag försöka få med mig mamma till stan,barkarby, täby eller NÅT för att handla lite höstkläder som kan behövas. på måndag rider jag eventuellt puh, annars har jag kaaaanske fotbollsträning.. bror på om jag ska ha min sista match imorgon eller nästa helg.. vi får nog se hur det känns imorgon så får jag avgöra sen! Tisdag (ny dator!) blir det hoppning på puh för Yen. vi kommer då antagligen ställa upp hinder på gräsbanan och ta några skutt. onsdag - dont know, puh eller fotboll antagligen. Torsdag, hoppning i hoppspecialen! har saknat alla där, speciellt Nikkie, så det ska bli kul att få rida och träffa dem igen.
 
åh, på måndag ska vi ha våra första elevens val lektioner. Har fått cambridge. för er som inte vet är det Extra engelska som avslutas med en prov och klarar man det provet får man ett stependium som bla är väldigt bra i ens CV, + att du lättare får jobb i andra länder och du får en direkt biljett in på cambridgeskolor såsom i London, USA mm.
 
Med extra engelska menar jag inte att jag har valt det för jag är mycket sämre än alla andra. jag har valt det för att kunna få detta stipendium eftersom jag gärna vill bli utbytesstudent 1 år när jag blir äldre.
denhär kursen tycker jag ska bli jätteintressant och jag hoppas den är så bra och lärorik som alla säger! förmodligen ett tips till er 99, 00, 01 sen när ni ska välja elevens val.
 
/Mathilda

Konfirmation 2013

vart ska ni på konfirmation ni som ska konfirmera er?
funderar på Karlberg eller åre, nån av er som har vart där?
 
KOMMENTERA!
 
/Mathilda

Outfit 24/8

// jeans H&M // t-shirt hollister // hoodie Abercrombie & fitch // bag Lindex // shoes converse //


Påväg mot skolan

Sitter på bussen till skolan nu. Idag har vi kick-off vilket betyder att vi ska till hagaparken! Tjihu! Speciellt roligt när det är så soligt! Tjihu!
Nej, nån direkt outfit blev det knappast idag. Tänkte att det säkert skulle bli kallt så drog på mig jeans, hollister t-shirt och a&f hoodie. Så nu fryser jag inte.


Vblogg

Vette fan hur man lägger upp videos direkt från mobilen så ni får en länk! http://videofy.me/v/604765

Nån som kan kommentera hur man gör? :)


Good/bad

- när tjejer blir för tjatiga om att de vill ha de perfekta förhållandet och den perfekta killen, så när de träffar nån som "skulle kunna funka" tar man den och kallar den älskling första dan man ses?

- det regnar förjävla mycket just nu 😭

- "jag älskar dig" är en mening som sägs för ofta.

- jag börjar ge upp saker. Hästar, jag kommer ändå aldrig få en häst så är det värt att kämpa? Etc.

- har träningsvärk i benen och har haft det en vecka nu. 😭

- sommarlovet är över.



+ jag fyller år om 5 veckor!!😃

+ kanske börjar på volleyboll eller nåt nu när jag kommer sluta på fotbollen.tips?

+ hoppspecialen har börjat!

+ min pappa åker till USA i mitten av september vilket betyder att han kan köpa massa födelsedagspresenter till mig där!!!😏

+ om typ 300 dagar är det sommar igen!


Outfit 23/8

// jeans h&m // virkat linne vero moda // piké myone // converse //


Åhhhhhh

Fuck vad jag saknar Mallorca!!
Ska tjata på mamma om att ta en weekend till London i höst/vår! Vill åka iväg nuuuu!!


Inspo


Kommentera!!

Kommentera mer guzzar!


21...22/8 vafan är det för datum?!

Första skoldan, seeeeg, men det ska bli skönt med rutiner och allt sen.

Outfit idag dåårå, fick lite panik i morse bär det var sånt skitväder, men löste det!

//jeans Gina // blus oddmolly // rosa converse // väska ? //


Vinst!

Hejhej!
Låg i sängen tills 5 idag. Kände att liksom, sista dagen på sommarlovet, varför inte bara chilla, skita i allt och bara ligga i sängen hela dagen? ...så det gjorde jag. Vid 19,00 hade jag fotbollsmatch. Vinst blev det med 5-1! Så nu ligger vi ensamma på första platsen! (förra säsongen slutade vi på delad etta) kom hem 20.15 typ. Duscha snabbt av mig allt svätt, åt snabbt och sen åkte jag till stallet. Det blir ju så fort mörkt nu för tiden så hann rida 35-40 min på gräsbanan. Lite läskigt är det ändå i ett sånt här litet stall när det inte är några människor och få med lampor (inga lampor där man ska hämta hö, får ju mardrömmar!!...)Nu hör jag mamma kommer för att hämta mig från stallet.
Imorgon blir det skooolaaa! Tagg!!


Miss U buddie!!


Today

Idag vaknade jag vid 11. Tänkte träna lite innan jag drog iväg men det orkade jag inte utan gjorde bara några ben/rumpövningar. Inte för att det inte vet jobbigt, benen värker och har gjort det hela dagen, haha, men det gick lite snabbare! Sen duschade jag och fixade mig, sen mötte jag Julia vid torget halv 2. Då tog vi bussen in till stan. Köpte lite presenter till Elin. Vid 3 mötte vi Malin, Elin, Stina, Eric, Anna, Clara och Ludvig vid jensens. Käka lunch där och chilla.. Drog hem vid 6. Vid 7 Kom Yen och hämta mig så åkte vi till stallet. Red en runda på en halvtimma. Första gången i nya stallet så checka läget lite och ställde i ordning allt. Kom Hem 9. Åt mat. Nu kollar jag på prodjekt assesorise eller nåt sånt..? Är galet trött nu! Snart ska jag upp och slänga mig i min stora säng och sova. Kan behöva det så man kommer in i rätt dygnsrytm innan skolan som börjar på onsdag!

Åt lite melon mellan stan och stallet


Grattis bästa Elin på födelsedagen!!!

Älskar dig fett mucho you know!


Outfit 20/8

// jeanskjol bikbok // blus oddmolly (johannas) // armband fick av faster // skor converse // väska fått från Julia // solglasögon Rayban //


Vad jag har Levt på idag.


My day

Har mest legat vid TVn idag och kollat på film, men vid 3 drog jag och mamma iväg till handelsträdgården i ulriksdal och sedan till plantagen för att kolla på träd/växter/blommor till framsidan som nu börjar bli klar! Allt är stenlagt och så har vi byggt upp en låg mur längst vägkanten där vi kommer ställa olika träd/växter! Idag byggde pappa även ett staket som sitter fast i muren! Riktigt snyggt blev det! Kan ta en bild på framsidan senare när alla växter (och lampor som kommer lysa under växterna) är på plats!
Kvart över 5 åkte vi till Coop (trädgårdsaffärerna stängde 4/5) där vi handlade lite frukt och sen åkte vi hem. Efter det har jag dragit mig tillbaka till TVn där jag har ringt/skypat med några friends!

Imorgon blir nog en lång men bra dag! Berättar mer om den då! Puuuss & godnatt!


Outfit 18/8

// jeanskjol bikbok // blus MNG // skor converse // solisar Rayban //


Vet inte vad som händer?

Min laddare till datorn har dött så jag kan inte använda min laptop nå mer.. Eftersom jag får en ny dator i skolan om nån vecka så känns det ju lite onödigt att köpa en laddare för 1000:- spänn nu som jag ändå bara kommer använda i en vecka..?

Så alla träningsvideos kan jag inte lägga upp!! Är verkligen hur ledsen som helst för det, men ni kanske kan kolla upp egna videosar, eller gå ut och springa varannan dag efter skolan, eller gå in på mig gamla blogg och kolla på alla videos där undertiden? Förlåt till Er som gör träningsvideosarna, jag ska försöka gottgöra Er!

Dethär betyder också att det bara blir mobilbloggning i en vecka.. Dvs om jag inte lånar nån kompis dator eller mamma och pappas dator..


woop woop

titta vad jag hitta på statist.se! en ny säsong av top model Sverige!
 
/Mathilda

Dulce

Åt lunch med familjen hos en familjeväns café som heter dulce och ligger i vasastan. Jättegod mat var det! Åt kyckling med grönt ris och en maräng med chokladsås till efterrätt! Efter vi hade ätit gick jag, pappa och min syster upp på ett berg med utsikt över stan. På berget ligger ett gammalt bad som har stängt ner nu, men byggdes 1936 och hette nåt på V.. Vid 14 åkte vi till en byggaffär. Vi gör om trädgården. Så nu sitter jag på ett gäng plankor och tänker ut över vad jag ska göra resten av dagen..


I stan för lunch


tumblr

Beyonce is beautiful and her brows are perfect!
Pink Lips
Love Purple
Got a request to post this picture!  It was from a photo shoot I worked on in 2008. :o)
 
/Mathilda
 
 

nice house

Pool
 
/Mathilda

Julia Julia

hej på er! igår sov julia hos mig, johanna var här en stund men sen drog hon in till stan och mötte malin. men vi hade det iaf trevligt, lockade julias hår.. varför vet jag inte men vi hade inget bättre för oss, åt glass och chillade. 
idag vakna vi vid 8.15. då skulle vi egentligen följt med Malin till doktorn mwn vi var lite lata och stannade i sängen istället, vaknade istället upp vid 11. åt frukost framför tvn. vid 2 drog vi till min tandläkare. INGA HÅL FTW! haha jag brukar alltid komma hem med åtminstånde 1 hål varje gång.. men vi åkte hem och satt på altanen och spela gitarr. Julia drog hem vid 6 och sen har jag suttit vid tvn och ätit middag typ!
imorgon byter Puh stall så då kanske jag hjälper Yen att flytta honom.
 
dagens outfit, / jeans h&m / blus daling eller nåt sånt / converse / rayban / 
 
/Mathilda

Träning - dag 2

 
 
LÄNK om den inte syns.
 
 
 
LÄNK om den inte syns
 
sen kommer jag köra dessa "juckande rörelser" (haha vad skriver jag..?) varje dag!! de är lätta och göra samtidigt som man får en riktigt snygg rumpa, och min rumpa har jag liiite komplex med just nu så jag tänkte köra den 3x20 varje dag nu! 
 
 
/Mathilda

Hejdå stallet och hästarna!


In the bed

Ligger i sängen och kollar på tv och tar lite foton. Snart blir det lunch och Sen stallet.. Ikväll sover min bästavän Julia hos mig! Saknat den tjejjan sååå mycket!!

Igår red jag på kvällen, hoppade några hinder i en hage! Otroligt fint och mysigt med solnedgången lysandes på en. Mamma hämta mig vid 9. Åkte hem och åt, duscha. Mötte upp Gustav och jacob och var med de i nån timma..


Träning - dag 1

 
LÄNK, om den inte syns
LÄNK, om den inte syns
 
LÄNK, om den inte syns

på bilden ovan ska positionen på bild A vara högre, du ska ligga på höften inte på rumpan som hon gör på bilden för då vilar man och det ska man inte... 3x35 

förstår ni hur hon gör på bilden? 

först ska benet upp i luften, sen in (LÄNGRE IN ÄN VAD HON GÖR PÅ BILDEN) under magen, du ska inte nudda magen men lite längre in än 90grader... typ 70graders vinkel mellan magen och överlåret!

 

Idag är det alltså armar och rumpa som ska tränas. kom ihåg att spänna rumpan på bildövningarna!

 

LYCKA TILL!

 

/Mathilda

 

 

TRÄNINGSVIDEOS är pågång!

 
blir helt besatt av insperationsbilder! man känner verkligen suget av att träna! 
 
HÖRNI! imorgon blir det på med träningskläderna! kör en repris från min förra blogg! vissa av er vet säkert vad jag pratar om - TRÄNINGVIDEOS! 
skit i att sommarn snart är slut, man har ändå knappt kunnat gå i bikini för det har vart så kallt. Tänk på de dagar i vinter som er idrottslärare kommer säga "på torsdag ska vi simma i badhuset" vill ni inte stå där då och känna er jävligt fit och inte behöva kunna tänka på hur ni ska försöka dölja era komplex?
 
Helt ärligt så gjorde jag inte alla videosar förra gången, men det blir ändring på det nu! vi kör varannan dag så kroppen får vila, vi kan köra mer senare men nu i början måste vi ju vänja oss! dethär är Riktigt bra träningar, världens bästa träningsvideor så kämpa så hårt ni kan och jag Hoppas verkligen att ni är med mig nu! vet att det var många som var det förra gången.
 
videosarna kommer ut 6.00 varannan morgon, pga Om man har sovmorgon nåndag och känner för att träna innan skolan!
 
/Mathilda

brist

 
Mallorca.
 

min dator dampar = funkar inte, så jag kan inte ladda över bilder från min kamera!? blir nåt stört irreterad!  men snart får jag en ny dator så hoppas det funkar bättre då!
 
idag red jag puh. han var lite lat och orkade inte gå i form eller göra nåt speciellt så han var lite jobbig... Yen skjutsade hem mig från stallet och påvägen hem åkte vi förbi hans nya stall. Puh byter nämligen stall nu igen på Lördag. dethär är ett litet stall på 3 hästar och har ingen ridbana eller något alls utan ligger mitt i ett villaområde, nära vattnet och nära tåget, ganska precis vid Täby galopp. lite synd att man inte kan träna På Riktigt men det finns ridavastånd det 5 ridhus/paddok så det löser sig nog ändå! mysigt var det iaf!
 
/Mathilda
 

Inspo

inspo
inspo
inspo
true
Inspo
 
/Mathilda
 

inspo

inspo
inspo
inspo
inspo
inspo
 
inspo
 
inspo
 
/Mathilda
 
 

blandade bilder från idag

det går inte ladda över bilder från min kamera till datorn så det blev några mobilbilder från idag istället, tyvärr, vet att det är tråkigare och fulare men det ska förbättras snart eftersom jag får en ny dator i skolan och kan slänga min gamla skrothög till laptop...
 
 
aja, idag har jag sprungit/gått/pw 8km med mallanballan. tog en dusch. därefter tog vi en sallad till lunch hemma hos mig. hon gick vid 4. jag börja diska och sedan slngde jag mig på sängen. kollade på top model och Prodjekt runway medan jag åt en god mango. bytte om och fixade mig och vid 8 stack jag till malin. väntade utanför henne i 20 min, därefter mötte vi upp Stiiiina och Eriiiic vid bussen. handla choklad och annat gott och drog till ett dagis. tänkte sätta oss på taket och titta på solnedgången men anledning 1 till att vi inte gjorde det var för att det var nån sur tant som såg oss och ropade på oss från hennes lägenhet på högsta våningen så vi blev lite skrajja och satte oss istället i nån klättersak i parken. anledning 2 var att vi inte äns kom upp på taket....
vid 10 drog jag hem efter att ludvig hade kommit. behövde gå på toa och de andra skulle ändå dra nån timme senare, så jag gick hem och satte mig med en filt och kollade på Wallander.
 
/ blus vila / jeans gina / kofta sandwich_ / converse / väska marknad i turkiet / solbrajjor Rayban /
 

/Mathilda

Lunch

Sprang med Malin en runda på 8km i morse. Nu har jag stått och lagat en kyckling med Malin i en timma nu.. Men den blir aldrig klar! Så la precis in den i Ungnen... Till kycklingen blir det sallad! Och efter det gör vi smoothie! Känner oss lite hurtiga! Sen träffar vi Stina så får vi se vad vi gör ikväll! Puuuss!!


Kollar stjärnfall!

Sett 5-6st!


Provridning

Nu har vi några kunder på nappe som är här för att provrida och så! Går bra än sålänge!


Fulla dagar

Nu har vi precis släppt in hästarna och är påväg till affären! Kan berätta mer om de två dagar som har gått senare när vi är hemma! Har haft det riktigt roligt!

Vill även slänga in ett stort grattis till min pappa som fyller år idag! Han är bääääst!!


Mitt liv.

Idag hade jag tänkt gå upp tidigt, äta godfrukost och sen gå ut och springa. Men gårkvällen slutade mindre bra så jag har bara kännt mig allmänt ledsen och besviken idag så jag har inte orkat..

Idag drar jag iväg över helgen. Ska bli skönt att komma bort från allt. Ut på landet och andas en stund. Åker nämligen till kristinas farmor och farfar i Örebro för ridning, kanotpaddling, skratt och mycket mer! Bara koppla av en stund!


workout inspo

älskar den känslan, vill bara slänga på min träningskläderna och ut och springa!
 
/Mathilda
 

Bergen

bilder och text från dagen då vi åkte runt i bergen i Mallorca!
 
 
 
 
 
 
 
första stoppet blev på toppen av Mallorca. vi åkte ut till den norraste delen av Mallorca som var helt underbart vacker! klarblått vatten!här var en annan fotoplats än den ovan men det var på samma ställe. fick värsta mensverken så låg i bilen medan pappa fick ta min kamera och agera fotograf för en stund där.åkte vidare i bergen. stannade vid en fotoplats där de sålde färskpressad juice! gooott!!stannade vid yttligare en fotoplats där det även fanns en resturang!kom ner till byn där vi tog en glass och kollade på några båtar!åkte vidare till en vingård smakade lite viner, köpte några, tog foton och sen drog vi vidare till en familj vi känner från  Sverige.
hos de badade vi i deras pool och hoppade från klippor ner i det 6m djupa vattnet! duschade och fixa oss sen drog vi ut på en resturang med en till familj. var helt grym utsikt men jag kom på att ta foto när det blev mörkt så man såg ingenting och har därför ingen fin bild därifrån att lägga upp mer än de 2 ovan!
 
/Mathilda

så grym!

igår sov jag hos stina med malin efter att ha ridit puh. vaknade upp idag vid halv 1. drog hem 3 och sen har jag typ inte gjort nåt alls.. vid 7 kom malin till mig, vi åt här och sen drog vi till henne. skulle vara lite hälsosamma och springa men sen blev det lite depp och lite så.. då kom stina och ludde och sen även Elin. så istället för en springtur gick vi ut på en prommis, men det började regna så vi drog hem efter 20 min! de andra gick utan oss så jag och malin gick i skogen och prata om allt, rätt skönt faktiskt! sen blev alla lite trötta och några tårar fälldes här och där så jag och malin gick hem till mig och myste med te och ljus! vid 11 drog hon. jag stannade hemma och nu den senaste timmen har jag vart med på min brors livestreaming typ.. haha roliga grabbar detdär, kände mig lite populär för en stund :$ 
 
haha kolla på denhär videon som han som hade livestreamingenhar gjort.... usch börja gråta och skrek lite.. så läskigt!!
 
 
/Mathilda
 
 

Mallorca 2012

 
faaaan vad jag saknar det! (okej jag är inte världens smalaste men jag pallar inte bry mig på denna blogg). vill sola och bada varje dag, men istället lever jag i regn och blääiga sverige. :( 
 
kolla bara vattnet... helt underbart! vit strand och bara helt underbart...!
 
/Mathilda
 

la playa

 
kollar på lagtävlingen i hoppning nu. om en timma drar jag till stallet och rider puh, sedan spenderas kvällen hos stina och sedan kanske de sover hos mig!
 
/Mathilda

Hugo boss

Såg denna jacka inne på Hugo boss när vi var i Palma (Mallorca). Vi var tvungna att äta och hann inte gå in och kolla. Det är nästan en sån jacka jag vill ha. Brun sportskinnjacka till vår/höst. €430


New in


Dag 1 på Mallis













litt bilder från dag 1 på Mallorca!

pallar inte redigera bilderna....

/Mathilda


RSS 2.0