Kimono

 
Åh, velat ha en kimono i 1år nu! gick som en galning förra vintern och leta, men hittade ingen! Nu finns det en svart och en rosa på H&M för 199:-, kanske värt att slå till? Tänk vad mysigt till mellanhöga tofflor..
 
/Mathilda

Min blivande säng

:tumblr // inspo källa 
 
Kommer definitivt se ut i denna stil. Ska (kanske på söndag) storstäda mitt rum, julpynta och köpa lite nya och fräscha detaljer! kommer bli så himla fint! Dethär är tre bilder jag kommer gå efter, helt klart!
 
/Mathilda

Mitt hår - ombre

Såå, nu kommer inlägget om mitt hår som några har undrat över. Jag färgade det i söndags till ombre. Har tänkt på brunt i flera år men sen så tänkte jag om i fredags så då blev det ombre helt enkelt! Det blev inte riktigt som jag tänkt och fantiserat så färgerna inte är den samma som bilderna i mitt huvud. Men jag ska testa att ha det såhär i några veckor så får vi se om jag börjar gilla det eller vill ha tillbaka mitt blonda hår sen!
 
Bilderna ser nästan bättre ut än vad Mina ögon ser det som.. Förrut var det större skillnad på det bruna och det blonda och det gillade jag INTE, men nu efter några tvättar så har det sjunkigt in mer och blivit mer "naturligt", att nyanserna sammarbetar bättre nu. Jag kan lägga upp bilder om en månad och visa hur det har blivit då!
Bilderna är oredigerade och håret är helt ofixat, borstade inte ens igenom det innan,
det gjorde jag senast i morse.
 
/Mathilda
 

Kladdkaka

Lite bilder från idag, dock oredigerade.

Hejsaan! Idag slutade jag två och då skulle jag och några till egentligen hem till Robin för att färga hans hår (Haha låter fett gay men han får 500 om han gör det), men de hade typ inga pengar för att köpa hårfärgen så jag drog hem med Malin till My Place. Vi bakade kladdkaka och gjorde te och sen satte vi oss på mitt rum och läste bloggar och sånt basic, eler jag sticka lite dårå.. Sen stack Malin och då satte jag på filmen Ted som jag har kollat klart på nu. Den var ju lite gullig, bättre än vad jag trodde, hade låga förväntningar men..
Så nu ska jag ta fram NO och Spanska böcker och sitta och plugga ett tag! 
 
Slänger upp ett inlägg om mitt hår ikväll! Lägger det på tidsinställt så ni kan vara säkra på att det kommer upp!
Puss på er och ha en fortsatt bra Onsdag!
 
/Mathilda

sol hade inte vart fel..

Gud vad jag saknar sommaren! regnet knattrar just nu på rutan och det är bara superkallt och äckligt väder.. Jag behöver värme nuuu! Lite sol had eju inte skadat? Åh, idag körde en bil jättesnabbt i en vattenpöl när jag gick förbi så allt vattet forsa över mig så jag blev helt blöt.. "buhu" nej men det var faktiskt inte så mysigt..
 
Nu ska jag läsa några sidor ur min svenska-bok och sedan sova! Upp 6.30 imorgon. Eller jag kommer ställa klockan då.. skillnad.. Ska duscha och försöka hinna med att ÄTA FRUKOST (som jag aldrig gör annars). Men börjar i alla fall 8.20 så vi får se hur mycket jag hinner och orkar.
Gud vad dethär kändes som ett onödigt inlägg?! Ska försöka lägga upp mer outfitsideér och ändra designen och sånt så det blir lite mer roligt här på bloggen ändå!
 
/Godnatt Mathilda
 

Outfit 27/11

• jeans bikbok• stövlar hunters• jacka noidea• halsduk MQ• väska BB• spetslinne bikbok• 
 
/Mathilda
 

tiiiiips

Gud, börja läsa denhär tjejens blogg igår kväll och shit vad jag fastna! sjukt! satt och lästa gamla inlägg i flera timmar liksom och har känt mig typ beroende idag.. haha! Hon har grymma outfits och insperationstips, och annars skriver hon om handboll, sin pojkvänn, mode, vänner, outfits dåra och jaa... lite sånt basic!
Nu är jag iaf med i hennes bloggtävling om "veckans blogg". Gör ju inte så ofta det - typ aldrig, men när jag gillade hennes blogg så mycket så kändes det.....bra. 
Så gå in på Irenes blogg http://irres.se och va med du också! 
kram!
 
/Mathilda
 
 

Brun outfit

pepe jeans, hunkydory tröja, Jofama by Kenza jacka, Michael Kors väska, Juicy parfym, Vita hunters
 
Ganska simpel, bekväm höst outfit!
 
/Mathilda

sur - snygg jacka!

Åhh vad ledsen jag är nu! skulle göra ett snyggt inlägg där jag skulle slänga ihop en snygg outfit, men jag har ett nytt photoshop som jag inte fattar så inget funkar och allt bara försvann och ja det var bara jättejobbigt, så jag orkar tyvärr inte lägga mer energi på dethär nu! höll på i 3,5 timme och när jag "börja" "fatta" så försvann allt... + att jag inte är nöjd med mitt hår och längtar tillbaka till det blonda, och att min dator laggar så dethär inlägget har tagit piss lång tid att skriva och nu är jag bara fett sur. hejdå.
 
här kommer iaf en snygg jacka!
 
/Mathilda

El bruno

 
/Mathilda

Scones och te

Kom hem runt fyra och då baka jag scones som jag suttet och ätit nu, med te och vindruvor till! 
Har läst bloggar i 1h nu men ska börja spela in mig själv snart :$ ...vi har en engelskainlämning där man ska göra en egen sport och sen spela in sig själv när man gör en redovisning om den och sen skicka den till min lärare! Så jag måste börja göra den nu för den är imorgon och förmodligen kommer jag behöva ta några omtagningar.. De flesta av er vet ju säkert redan nu min "Big bomb" men jag lägger ut bild på resultatet av det om prick 1h! (inställt) 
 
/Mathilda

Är sjukt nervös


Imorgon kommer en jävla bomb alltså!

Haha tror ni kommer bli sjukt förvånade imorgon! Håll koll!!


guuuud förlåt!

Har inte ens märkt själv hur dåligt jag bloggat denhär veckan men ajdå, dethär var inte bra..
 
Hej kanske jag skulle börjat med? ..Kan inte påstå att jag har haft mycket att göra, utan jag har bara haft massa plugg att lägga energi på och sen vart allmänt trött..
Orkar inte förklara allt jag gjort (den listan skulle ioförsig ej bli så lång) så här är massa minibilder istället!
Igår iaf så stack jag till staden och fridays med mina underbara vänner vid 5tiden. Fick det mysigaste bordet i ett litet hörn liksom.. Åt en god hamburgare och oreo-milkshake som vännerna bjöd på som födelsedags present (i efterskott) sen skulle vi på en fest men den blev inställd så då åkte jag, Malin, Stina och Anna hem till Anna. Pelle kom dit sen och vi dansa och snacka och sånt typ.. Drog hem med malin vid 23 typ för Anna och Stina ville sova. Haha sega.. Hade en grymt mysig kväll iaf! tack hörni! 
 
Idag har jag inte gjort mer än att kolla på tv, sticka, och tjänat lite pengar genom att ha dömt en fotbollsmatch. Det var fett värt med 150 spänn till för att handla grejer till på Stockholm horse show som är nästa helg! gud vad kul det ska bli! har längtat som fan alltså.. 
Nu ska jag väll iväg och handla godis för min familj är i desperat behov av det nu typ.. och jag har ätit mest i den påsen vi har tydligen, så då blir det JAAAG som måste cykla bort till affären i regnet och mörkret! Supeeer(?)!! 
 
/Mathilda
 
 

Mysfaktor

 
det vanliga idag igen. - plugga, bloggning, musik i öronen och dricka te. Känner mig som världens nolifer men jag måste vara duktig i skolan för att kunna få en bredare grupp inriktingar att välja på till gymnasiet och jag har inte riktigt bestämt mig över vad jag vill göra så då är dte lika bra att satsa så man kan välja det man vill göra sen när man har bestämt sig. Nej nu åker hörlurarna på igen så ska jag gå in i min lilla "pluggvärld" här. Förövrigt så behöver jag en ny design. Den jag har nu är så Himla tråkig så man spyr. Ska ta lite foton strax för en ny header och kolla igenom lite i min photoshop tidning för att få insperation till en kommande header. Designen blir väll i värgval lite höstig och lite vintrig. Mer om det senare när jag har bestämt mig. 
 
/Mathilda

inspiererande blogg

 
 
Ska börja ta mer foton med kameran, tror det ger skillnad på bloggen! eller vad tror ni? 
 
/Mathilda
 

failbilder som fan.


 
Hahaha det blir en del failbilder på Nikkie på träningar..
 
/Mathilda

when I look at you

 
 
shit vad denhär har fastnat i mitt huvud! lite depp, men ändå så himla härlig! - gamla minnen väcks, både dåliga och bra och så är den så himla fiiiiiin!
 
/Mathilda

Bilder från igår

Haha Kristina blev fotografen igår, kansk einte så lyckat val.. haha nej men tack så jättemycket kristina ändå för att du ställde upp att ta foton... även.. fast de kanske... inte.. blev såå... bra.. :$

 
/Mathilda

zeldaxlove64

tjenixen! <-- random, men Tjaa!
sitter och lyssnar på rubriken (alltså min rubrik) och pluggar. 4 prov denna vecka!! :o 
ska skriva några roligare inlägg nu som jag ska lägga på inställt, men jag hoppas att ni förstår att jag har mycket plugg och skolan är tyvärr viktigare än bloggen!.. Men jag ska somsagt göra några inställda nu iaf för jag är beeest. eller nåt sånt..
har en lampa framför mig så ljuset suger så denhär bilden blev bäst.. haha tänk då de andra bilderna jag tog... ajaja inte bra! 
 
/Mathilda

Hoppträning för Eva

Heej på er!
Idag red jag för Eva Bengtsson vid 16.00. Gick superbra! Det var hoppning på böjda spår, kombination, studs och lite allt möjligt som var kul. Nikkie tycker ju att det är lite jobbigt med det dock eftersom hon hoppar väldigt stort och långt så hon känner att hon inte får plats på kombinationerna och studsar. Men det är nåt vi övar på och har gjort det ett tag och det har blivit mycket bättre! - att hon ska hoppa upp sig lite mer, hoppa kortare och få ett rundare språng. Och i slutet låg kombinationen på 85-90 så då gäller det ju att hon hoppar ännu mer runt så hon hinner hoppa b-hindret. Hon rev både a och b-hindret när vi hoppa banan sen av just den anledningen, men andra gången gick det bra!

En bra träning som kanske gick sådär i helheten men banan gick superbra då hon inte stanna en ända gång!

Åkte hem 3h senare efter att ha stått på banan till de andra grupperna och plockat undan allt.

Kristina tog några bilder, haha så superbra bilder behöver ni ju inte förvänta er men jag lägger upp de imorgon ändå!


Länk

Fixat header till min kära vän Kristina!
Den blev väll sådär men det är svårt när man inte har så många bilder att välja mellan.. Gjorde den bara lite spontant så Kristina hade inte gett mig nåt förslag eller så på hur hon ville ha den då hon kanske inte gillar den på riktigt..😳 mm aja..
Skriver dethär på mobilen så kan inte göra en länk som man kan klicka på så ni får kopiera för att komma in på hennes blogg

nattstad.se/kristinalevin


School

Första lektion börjar NU


Outfit 15/11


Thursday morning

Halluu.. Idag står det en del på schemat. Slutar skolan runt tre så blir hemma 4 och så ska jag göra läxor, mejla och kolla stall, ta outfit bilder, äta, m.m sen hade jag tänkt åka tidigare till stallet idag (om jag hinner) så jag kan umgås med mina vänner där lite också... Sen blir det träning på nikkie. Är himla taggad alltså. Kommer förmodligen hem runt halv 10 och Då fortsätter jag med allt mejlande, pluggande och tar en dusch innan jag går och lägger mig! Ungefär så ser väll dagen ut då! Ska självklart hinna med bloggningen också! ✌


Outfit 14/11

•kofta-odd Molly• •klänning-indiska• •strumpbyxor-H&M• •skor-D for dasia• •väska-Björn Borg• •parfym-juicy• • halsband-nåt ställe i köpenhamn•


sega ni är.... :o

sega ni är på att kommentera tycker jaaaaag..... :(
 
/Mathilda

panik på mig själv..

Ibland är jag bara så jävla irreterande. Så sjukt dum och jobbig.
 
Eva smsa och fråga om jag kunde ta trasan idag men jag sa nej för att jag hade för mycket plugg.. Men vad har jag gjort sen jag kom hem från skolan då? ALLT som går att göra för att komma bort från pluggandet. Så himla onödigt att sitta och kolla på typ poliser på youtube istället för att rida, hjälpa Eva eller plugga! men jag har inte gjort något av det, och nu sitter jag här och bloggar! usch blir så irreterad på mig själv så nu ska jag gå så jag får nåt gjort.
teiiiiiii is yummiii                                                    Borde bli sponsrad av VS med dessa reklambilder..
 
/Mathilda

smygtitt på dagens outfit

 
/Mathilda

Portkod 1321

Har suttit och kollat på först ridsport men även portkod 1321 nu hela kvällen! så sjukt bra! tips, på svtplay, kommer ut nya avsnitt varje tisdag..
 
/Mathilda

Att provocera..

Varför läser vi bloggar? Varför lägger vi ner så mycket tid och energi på att läsa tjejer och killars bloggar som bor i andra delen av Sverige och som vi ändå förmodligen aldrig kommer träffa? Varför nöjer vi oss inte med att veta vad som händer i vårt egna liv och personer vi är kompisar med och känner? Varför snackar man om hur en 12årig tjej i Göteborg red på sin tävling i helgen? 
 
... jo, för dem provocerar oss till det.
 
Vem har en av Sveriges största bloggar genom att skriva: vad man har för läxor, en spegelbild på dagens outfit, och meningen "jag ska börja träna" fast man aldrig gör det? Vem har den bloggen på den nivån? INGEN. För det är inte kul att läsa om att "Frida" har 3 sidor i NO som hon ska läsa tills på tisdag. Vem vill veta sånt?
 
Jämför man då med etc 12åriga Nellie Berntsson i Göteborg som tävlar varje helg och får allt hon pekar på, med föräldrar som stöttar och till och med flyttar till en gård för att Nellie ska få de bästa träningsmöjligheter man kan få. Att hennes pappa kommer hem med en systemkamera 1vecka innan hennes födelsedag och hon blir knappt glad. Eller när han kommer hem med en Presitge sadel bara "sådär".. 
 
Klart det provocerar så man vill läsa mer..... Vem vill inte också ha det?
 
Jag är så himla dålig på att provocera! Och det syns på min statistik kan jag säga.. haha.. sadface.
Men jag får väll antagligen inte det som krävs för att provocera bland "att man får så mycket dyra saker blabla-provoceringen". Jag är nog ingen krönika författare heller som är helgrym på att provocera. 
 
Men nästa gång ni läser er favoritblogg så tänk på hur den provocerar.. för ALLA stora bloggare provocerar på ett ellar annat sätt HELA tiden. Vare sig Kenza säger "Jag har haft det jobbigt genom att vara för smal" när man själv tränar häcken av sig för att få hennes utseende och kropp. Eller när Nellie Berntsson skriver "vann min klass idag mot det grymt tuffa motståndet!".... när det var 4 ekipage med i hennes klass. Visst provocerar det? håller ni inte med om det?  
 
Jag ligger nog på "fridas" nivå inom bloggningen. Inget intressant att skriva om... Så jag skriver inte dethär som ett "tips från cochen".. utan dethär är mer fakta om hur det ligger till, nyckeln till att bli en stor bloggare, Provocera. Inte skriva samma långa deepshit inlägg om och Om och OM igen där man får till lite meningar som kan provocera här och där. Det kan funka en- två gånger. Men annars gäller det hela tiden, i varannat inlägg ska ett litet ord provocera någon läsare - Det tror jag är nyckeln till stor blogg.
 
/Mathilda
 

Helgen

 
pluggar lite nu innan jag går och lägger mig. Spanska ord till imorgon som vanligt som man kommer på att man har 23 på kvällen dagen innan läxan ska lämnas in. Smart och classic.
 
I lördags dömde jag matcher hela dagen så jag tjäna 700 spänn. hade en paus på 40 min vid tre så jag gick ut i spåret och hade tänkt springa, men hade på mig t-shirt, 2 fleeströjor, dunjacka, långkallsonger, mjukisbyxor m.m så blev så sjukt varm att jag inte palla springa mer än 10min för jag inte kunde andas i alla kläder...
 
Igår gick jag upp tidigt, åkte till stallet där det vankades tävling. Hoppade Lc på mitt lilla mumintroll Nikkie som skötte sig bra på hela rundan förutom det 4jde hindret som hon stannade på. Vet inte riktigt vad som hände. En klurig linje var det med tre hinder på bruten linje med 3 galoppsprång emellan varje och det tycker hon är lite jobbigt så det var väll antagligen det plus lite dåligt tempo och framåtbjudning kanske!
Skulle egentligen följt med Eva när hon skulle tränat för Jörgen Larsson (eller nåt sånt hette han, 3a i OS hade han iaf blivit för länge sen) men jag hann inte. Åkte hem vid 12 så tog det lungt hemma och åt lunch och så.. vid 4 drog jag till IP där jag skulle spela match mot Djursholm. Men 2 minuter innan matchen skulle blåsas igång säger de att de inte får ihop ett lag så åkte de hem! sjyst när vi hade värmt upp i 45 min och var astaggade.. så vi hade lite egen match på 7mannaplanen i en halvtimma istället!
 
Idag vakna jag runt 9. Tog lite sovmorgon och sedan drog jag till vårdcentralen för att ta livmoderhalscancer sprutan. Fick vänta 1 timme på att få komma in och ta dendär sprutan! herregud vilken tid det tog. Aja, åkte därefter till skolan iaf. Slutade 3 och då drog Malin och jag hem till Eric. Vi skulle egentligen kollat på nån film, men vi kom inte överräns om vilken så vi åt glass och choklad och grejer och gjorde oss tjocka istället! åkte hem med malin vid 6. stanna ute och snacka med henne i en timmatyp när vi hade klivit av bussen innan jag åkte hem. Kom hem sen och då åt jag tacos och har kollat på fotbollsgalan lite grann tills nu!  ... men nu måste jag faktiskt plugga det sista innan mina ögon somnar.
 
Puss hej!
 
/Mathilda

Vill ni ha film från tävlingen?


underbar

 
 
 
 
 
 
 
 

Min Fina

Tävlade min pluttis imorse, fick ett stopp på sista hindret på en böjd linje med tre hinder som var lite svår för henne så hon stanna och vi fick 4 fel.. småsegt som vanligt att alltid få 4 fel men vi får hoppas på att ta det
nästa gång istället! har en film som är suddig så man inte ser så mycket, men jag lägger bara upp den om dte är någon som vill se den, så då får ni kommentera det isåfall!
 
kolla på min fina! så himla fin!
 
/Mathilda
 

This or that

Kör lite random this or that eftresom jag inte har något bättre för mig och har aldrig haft det förrut!
 
ponny/häst
häst/hund
mobbad som barn, men rik och snygg som vuxen/ populärast som barn,
men fattig och ful som vuxen
Twitter/instagram
Instagram/ bloggen
skola/läxor
kaffe/te
Läsa bloggar/ha blogg
katt/hund
sorry lakrits!
 
Klänning/kjol
Vara ful och social/vara snygg och tråkig
(snyggast på killar)brunett/blond
Fotboll/ridning
En bästa vän/flera vänner
Kolla på film hemma/bio (haha för lat för att spendera pengar och gå på bio när man kan ladda ner gratis hemma)
Fest/hemmakväll
Iphone4 / iphone4s / iphone5
Pojkvän/vän (med en kille)
sommar/vinter
höst/vår
rolig och dryg/ trevlig med ingen humor
familj/vänner
blond / brunett
 
 
film/ serie
handväska / ryggsäck
A&f / OddMolly
hollister / ginatricot
dag / natt
morgon / kväll
stallet / hos en vän
laga mat / äta mat (beror på humöret)
Vinna en tävling med en dålig runda/ komma sist men vara sjukt nöjd
(är ju en vinnarskalle såå..)
 
 
sushi/thai
orm/spindel
mobil/dator
dator/tv
lycklig/rik (man blir lycklig av pengar..)
Kenzas/ Nellie Berntsson
mycket smink med normalfixat hår/lite smink med helt tuperat och fult(inget av de, lite
smink och normalfixat hår)
läsa modeblogg / läsa hästblogg
dricka/ röka
push-up bh / utan push-up  (ger bra stöd med push-up)
cool/inte cool
 
 
/Mathilda
 
 
 
 
 
 

Italiano

Hejsan gosisar!
Här kommer lite bilder från igår. Vi åt god mat, körde en musiklek
haha i typ 2h, snacka skit och hade det trevligt!
Hade ju för ovanlighetens skull med mig kameran också så kvaliteen är lite bättre, fast ingen bild är ju redigerad men aja. här kommer några bilder från kvällen!!
    
    
 
    
    
    
    

    
 
/Mathilda

Träning

Igår slutade jag skolan tidigt så var hemma 2. Då chilla jag en stund och sen fram åt 3-4 drog jag ut i spåret. Körde 6 km powerwalk och sen sprang jag 4km. Riktigt nöjd att jag rörde mig 1 mil eftersom det var så himla länge sen jag sprang och det kändes så himla bra då jag kunde springa länge utan att börja gå! 
 
Blev så sjukt mörkt snabbt så var hemma vid 5 och då tog jag ett långt, varmt bad. sen fixade jag mig och sen skar jag upp melon som jag linda in i permaskinka, (så jäkla gott) sen kom mamma och gjorde mozarella och tomater sådär fint! sen stack vi till IP där vi hade Fotbollsfest med laget med Italiensk mat som alla tog med, vi tog ju med det vi lagade dårå som jag skrev.. rolig kväll med mina härliga fotbollsvänner! sen skulle jag igentligen på fest men dethär sluta halv 1 och jag var trött osv så jag gick hem ist!
 
/Mathilda

Min dag imorgon

Ska döma en liten cup och tjäna pengar!


inspiration

 
blev lite sommar i det hela..
 
/Mathilda
 

skolan dödar mig

Har pluggat hela dagen idag känns det som. Kom precis (lite sent) till ridningen för att hinna med så mycket plugg som möjligt och nu sitter jag klockan 23 med en klar svenskabok som jag skrivit 2 sidors antekningar till, lyssnat på 1h om valet och anteknat och gjort en sammafattning som jag nyss mejlat till min lärare, gjort två sidor i matten och nu har jag 2 sidor kvar! + att mitt te börjar ta slut. Haha trauma! Allt tar sån tid också! pluggat 5h idag, bortsett från skolan! ska sätta mig med matten nu så jag får sova snart! juste måste duscha också!
 
lång dag imorgon som jag kan berätta om imorgon bitti om jag hinner göra ett inlägg då! 
 
/Mathilda

Info sådär

Heej ni! Sitter i skolan nu och väntar på att tiden ska gå, engeska om 20.. 
Är så himla trött idag! höll på att somna på SOn men "vakna" när jag höll på ramla av stolen. Måste börja sova mer och fokusera på skolan!
 
Igår drog jag till Valla med Lina och red Trasan. Det gick braa liksom! kom hem halv 8 och då åt jag mat. 
Idag ska jag sätta mig med en kopp te och plugga röven av mig direkt när jag kommer hem! E på alla frågor på NOn kändes inte bra, höjde dock flera av de till C & A efter lite klag sådär.. Men jag måste börja pluggapluggaplugga. Har spanska och NO prov om 4 veckor så täkte börja plugga redan nu! haha känns väldigt överdrivet men tänk hur mycket man kommer häga med på lektionerna då och hur mycket mer man kommer förstå! bara av att typ läsa igenom allt 1-2 gånger per dag!
 
Efter min pluggstund åker jag och hoppar i specialen, vi har förmodligen markarbete.. . eller nej det kanske vi inte har btw för det är tävling på söndag! :D jaaa! Får se vad det blir helt enkelt.
 
ska även ta och kolla upp när vi har konfaträffar och planera in de, känns som att första träffen är snart? lite onödig info sådär men ni kanske också hade så tråkigt som jag har att ni faktiskt ville veeeetaaaa...? ♥
 
 
/Mini-Mathilda

Drar till skolan


Inspo

 
/Mathilda

Outfit 5/11

// jeans bikbok // linne h&m // tröja Gina // converse // väska björnborg // jacka hollister //

Efter skolan idag drog jag, Malin OC Eric till Täby där vi skulle pröva jeans. Börja med att de åt på chillbox och sen drog vi till donken. Sist prövade vi jeans men när jag kom ut ur omklädningsrummet hade Eric och Malin försvunnit så jag leta och ringde de och grejer och kände mig lite mobbad när jag stod ensam i Täby liksom.. Så jag drog till bussen och åkte hem..


New bag

Mamma kom hem med en ny väska till mig eftersom min är trasig och nerspyad..

Blev en björnborg som är lite större i modellen så jag får plats med min dator och lite saker till i den! Perfekt för mig som hatar att bära på datorn med bara fodral under armen! Vad tycker ni?


Inspo

Älskar Det lockiga håret på de första bilderna...
 
/Mathilda

Träning

Ska springa iväg på fotbollsträning om en timma! var ett tag sedan nu!
 
Hej förresten! skolan idag var jukt chill, även fast det var en lång dag. Började med engelska där vi knappt gjorde nått för vi bara var halva klassen. sen hade vi syslöjd i 2timmar och det brukar ju alltid gå fort och enkelt. sen hade vi en timme lunch och efter det drog vi på en föreläsning om film på Zita biografen i stan. Så vi slutade vid 15.45 ungefär. Men den tiden extra kommer göra så att vi hoppar över svenskan på fredag och då har vi bara 2 lektioner så det kommer bli huuuur naaajs sooom heeelts. 
 
Har förövrigt en jädra mensvärk som inte är så behaglig. så har svullnat upp lite lite känner jag och är ej på så bra humör vilket inte alltid är så bra när man är med mig!
 
Nu ska jag städa mitt rum lite grann och sedan drar jag iväg på fotbollen!
vacker brud ellääää?
 
/Mathilda

Maaaaat

Mitt liv här består ungefär bara av mat! Min mormor älskar att laga mat och gör det väldigt bra, men det är så sjukt mycket mat hela tiden! Ni förstår säkert nu när jag ska berätta lite om dagen.
Vakna sent, kolla på tv, spela spel och lagade panacotta och spökmqränger! Åt sedan lunch... Efter det åt vi kladdkaka med marängerna! Var sjukt mätt redan där. Sedan åkte vi till kyrkan och tände några ljus vid släkten. Åkte sen hem och åt trerätters! Herregud. Nk ser ju allt på bilderna men det var en sjukt god räksallad till förrätt iaf som jag måste fråga om receptet på. Det ser ut som sallad och räkor men det är en räkröra under som är Jättegod! Varmrätten blev fläskfilé och efterrätten panacotta med hallon och björnbärstopping med gelatinblad och sånt så det blev lite geleaktigt.

Och vips så blev min blogg en matbok!
Nej men mat har vart fokus 1 idag iaf eftersom vi knappt gjort nät annat att ha och tänka på...

Droppar det tror jag..

Jag är ju på landet så alla affärer i stan är stängda på helgerna så därför gör vi inget här typ. Kanske åker till ett badhus imorgon men jag är inte så sugen på det liksom., aja får se vad vi gör! Efter lunch åker vi iaf hem till Stockholm!


Mormor & morfar

Heej ni! Igår morse åkte jag ner till min mormor och morfar med familjen. Kaos resa hit på 5h som egentligen skulle tagit 3,5 h menmen..
Åt middag här och sen drog vi på hockeymatch Oskarshamn - Djurgården. FULLT med människor!
Tråkig match i övrigt då det blev ett mål och det missade såklart jag! Jaaa.., ✌
Hade 5 lyckliga minuter den kvällen sen snabbade jag det rejält och är allmänt Depp nu. Legat och tänkt på det hela natten och ångrar mig vääääldigt mycket!
Idag vet jag inte vad vi hittar på här. Kanske åker in till staden och köper en väska eftersom min syrra spydde ner min och den är allmänt trasig. Annars åker vi till kyrkan. Jaaa igen..✌
Neej nu ska jag deppa lite mer och sen gå ner och se vad vi ska göra idag!


Mina födelsedagspresenter (från 29/9)

 
Bättre sent än aldrig! Har missat lite saker som min vita väst, pengar, underkläder och sånt, men de lär ni ju se i andra outfits ändå! Bilderna är ej redigerade utan tagna slarvigt och hastigt i dåliga ljus.. Undrar ni nåt är det bara att fråga!
 
/Mathilda

Det efterlängtade inlägget!

Idag kommer det efterlängtade inlägget om vad jag fick i present på min födelsedag! missa inte...
 
/Mathilda

Time to sleep

Nu är denna dag också slut. Shit vad tiden går fort, snart är det skola igen.. hmm. suck. Red på trasan i skogen. var helt kolsvart ute. Ska rida henne igen på måndag förmodligen, så får vi se vart jag rider då! 
 
imorgon ska jag rida puh, ska försöka hinna med en springtur om vädret och min kropp tillåter. Har vartr så himla trött på ista tiden att den ända lediga tid jag har haft har jag bara velat sova på. Men jag behöver få upp flåset lite igen nu och bränna några kalorier (nej jag menar inte "jag ska banta 20kg för jag är så javla tjock). 
På kvällen ska jag hoppa i specialen igen! hoppas Nikkie är duktig
så jag kan ge henne morötter med ett glatt leende på läpparna, sånt där leende där man känner att man är lycklig och kär i hästen man precis ridit! haha lät lite konstigt men ja..
 
Nu måste jag iaf sova så jag orkar morgondagen! 
Puss på er!
 
/Mathilda

Victoria´s secret fashion show

Åhh! såg att tisdagen den 4 december är det Victoria´s secret fashion show igen! gud vad jag älskar det! Så sjukt maffig show! 
Och här (länk) är en liten länk till tre skisser på kläder som ska bäras! 
34 dagar kvar!
 

RSS 2.0