Black/Grey/Gold

 
Outfit
 
Outfit by thildaljungberg featuring hippie hats
 
Vill ha ALLT på denna outfit! Nästan varje sak hämtade jag bland mina topp-favoriter på Polyvore!
In och kika på den förresten, HÄR, har +45k views nu vilket är helt sjukt!
 
/Mathilda

Ibland undrar man om de är männskliga..?

JA! Såhär har mina 2 senaste veckor sett/ser/kommer att se ut.. En vecka kvar, sen är det lite mer chill! Antar att ni i 9an förstår min känsla och frustration när man går in på schoolsoft och ser detta. Räcker det inte med att man redan har sjuk press över betygen som sätts innan terminen är slut och knappt kan sova på nätterna för det? Nej då har vi 15 inlämningar och 10 prov som ska pluggas till. Förstår inte heller när de säger "Aa men det var ju 4veckor sen sist vi hade prov" eller "men det är bara ett litet test, se det som en "läxa" ;))))" -Jo, tjena. En läxa som ska läsas på 50 sidor av och sen påverkar hela ens betyg. Plus att det är inte bara ett matteprov var fjärde vecka som vi måste fokusera på och alltid ligga steget före till så man kan allt till provet, nää, det är 16 ämnen där man ska va BÄST i varje ämne.
Och de lärare som säger "börja plugga 1-2 veckor innan provet så ni är ute i god tid" ..Jag förstår absolut att det är bra att va ute i god tid, men hur tusan ska jag hinna det när jag under de 1-2veckorna innan har 10 inlämningar och 5 prov som ska göras? Vart finns tiden? Samtidigt vill jag ha ett liv utanför skolan också! Jag vill vara i stallet, med mina vänner, gymma, festa, shoppa osv - men jag hinner ju aldrig! Skulle börjat gymma för 2veckor sen men har inte haft en enda dag ledig för det! För den lilla lediga tid där jag inte haft plugg, vart i stallet eller shoppat på stan -så har jag vart så himla trött att jag somnat på dirren.
 
Jag tror vi alla vill Prestera bra och gå ut med de Allra, allra bästa betygen! Jag har en otrolig prestationsångest i skolan och jag vill alltid ha de bästabästa betygen! Igår fick jag tillexempel ett B i Svenska och var sjukt missnöjd.
Jag är också sån som vill göra mycket...och då menar jag inte att jag inte kan sitta still utan alltid måste göra något. Kan lätt sitta framför datorn en hel dag och bara dega! Men Jag vill annars alltid vara med på allt, iaf i fysiska saker som ridning, döma fotbollsmatch, gymma om nån frågar typ. Säger sällan nej till sånna saker utan försöker alltid få det att fungera. Mina föräldrar tycker att jag är i stallet väldigt mycket, samtidigt som de vet att jag vill börja gymma och inte förstår hur jag ska få tid till det. De vet att jag sover 5h per natt pga av att jag vill göra så mycket när jag är vaken att jag inte ens "hinner" att sova, och mycket av det är ju pga av skolan och all press som kretsar det med betyg, gymnasieval främst.
Ugh! Nej behövde bara få skriva av mig! Vad tycker ni om detta? Kommentera! Behöver nån att diskutera med känner jag, även fast jag egentligen måste läsa ut min svenskabok tills på tisdag och har 400sidor kvar+ett spanskaprov där jag måste minst få C (och jag hatar spanska så det är tufft)... Oavsett om du går i 7an, 8an, 9an, 1an, 2an, 3an.. Hur har ni det på er skola eller hur känner du nu? Påverkas du av betygen och alla prov som ska göras? gymnasieval osv?
Jag har faktiskt ångest och jag vet att ni stöttat mig bra förrut! Så vill höra lite från ert håll nu!
 
/Mathilda

Tips - IphoneSkal


Älskar mönstret på alla tre! Detaljerar snyggt upp en tråkig outfit+ Finns HÄR för 249:-/styck
 
Tips2: En perfekt julklapp!
 
/Mathilda
 

Todays

| Jeans T.Hilfiger | Topp Ginatricot | kofta - | pälsaccesoar - | jacka Hollister | skor UGG (new)|
 
/Mathilda
 
 

Kärt återseende

Heej! Förmodligen blir detta det sista inlägget innan jag åker iväg till Karlberg. Om två timmar lite drygt, ska vi samlas och jag ha inte ens börjat packa.. Är bara trött och hungrig så orkar inte typ, hehe! Men snaart ska jag göra det! Kameran följer med såklart, ska även försöka göra en film som sammanfattar helgen, men det kanske jag glömmer bort så vi får se! Tror iaf att det blir väldigt kul, och somsagt så har jag gjort inställda inlägg så bloggen blir inte tom bara för att jag är borta ett par dar!
Heejdåå! Hoppas ni får en bra helg♥
 
/Mathilda
 

Mycket på gång

Heej Bloggisen! Ni kanske tänker att jag uppdaterar väldigt dåligt, men jag har faktiskt gjort flera tidsinställda till i helgen när jag åker bort! Så jag har inte glömt bort er! Måste dock verkligen plugga nu (ett längre inlägg om det kommer i helgen) och sen ska jag duscha innan Paradise Hotel som jag missade igår pga plugg (...) innan bedtime! Var hemma från skolan idag, men ska dit imorgon igen. 
 
Fredag imorgon! Gud vad skönt! Troor att jag drar hem direkt efter skolan, kanske fixar en sak, men annars åker jag hem och packar! Har inte ens börjat med packningen än.. vill verkligen hinna träna också, men vi får se vad jag hinner. Vid 18.00 träffar jag konfisarna i Täby så far vi iväg till Karlberg! Ska bli så kul att komma tillbaka dit, lite flashbacks från i sommar med det underbara gänget. Är somsagt hemma söndag igen. Vet inte om jag får lösen till internet där borta så jag kan blogga, men gör jag inte det så har jag iaf gjort några tidsinställda! Och sen är jag inte borta länge heller.. På söndag hämtas jag upp av mamma  i Täby runt 14. Då åker vi hem, käkar nåt & byter om. Sen vill jag iväg så snabbt som möjligt till Globen för Stockholm Horse Show! Grymt kommer det bli!
Påtal om flashbacks från sommaren liksom.. Hur najs vore det inte med en kall fanta vid poolen, stekande sol på ryggen och härlig sommarmusik i bakrunden? Ahh, summer I want you Back! (Känns som att jag är den ända som inte ser fram emot kall snö, vill att denna tid ska gå fort så det blir vår-sommar snart igen!)
 
/Mathilda
 

BLOPPIS?

Hörni! Nu när jag sitter här i mitt pluggande kom jag och tänka på en sak! Jag har ganska mycket kläder som jag verkligen inte använder längre.. Tycker att det är onödigt att de bara hänger så skulle kunna tänka mig att sälja de! Vad säger ni? Typ en bloppis med lite kläder mellan 30-100kr typ.. Kommentera!
Lite exempel på sånt jag skulle sälja isåfall..
 
/Mathilda
 

Tips -Balenciaga inspirerat

Alla kanske inte har 10 000:- i plånboken att köpa den snygga Balenciagaväskan för. Har är ett rejält billigare alternativ som iaf ser snygg ut på bild och ändå är väldigt lik! 599:- Kostar den och finns HÄR!
Tänkvärt; Man kan köpa 20 Balcci Bag till priset av 1 Balenciaga. Värt/ovärt?
 
/Mathilda
 

Grym Helg väntar!

Åker till Karlberg för en "återträff" med konfisarna över helgen! Kommer nog bli sketakul, skönt också att komma "bort" lite nu när vi har så mycket i skolan.. Åker dit Fredag vid 18-tiden och är hemma söndag runt 14.
 
På söndag kväll drar jag och mamma till Stockholm Horse Show! Som jag har längtat.. Lär ju inte hinna gå så mycket på mässan eftersom vi inte är hemma förns 15 och sen ska vidare till globen.. men det är ändå bättre än inget och hinner förmodligen gå lite iaf! Är sjukt taggad och hoppas att jag hittar lite nya ridkläder inför vintern.
 

Kuul helg med massa saker som kommer hända! Även fast det bara är två punkter på listan så är det två roliga saker som jag längtat till!
 
/Mathilda
 
 

3 diffrent/Fashion

 
2014
 
2014 by thildaljungberg featuring shirts & blouses
 
Sånthär ser man mycket just nu! Själv tycker jag det är snyggt ibland.. kläderna ovan skulle jag kunna ha på mig -absolut! Men för min smak får det bara inte bli för överdrivet~killtliknande..
 
Vad tycker ni om denna stilen?
 
/Mathilda

Kokosbollar

Heej! sitter i sängen och har nyss avverkat ett avsnitt av Paradise Hotel. Slutade egentligen skolan vid 14 idag men valde att stanna kvar och göra ett samhällsprov i 2h. "Varför?" kanske ni tänker då.. men jag har faktiskt ingen aning.. Smöra lite för läran kanske ;-) Så idag har jag vart i skolan från 8.10-16.30, sååå länge! När jag kom hem var det så mörkt ute, så valde att baka kokosbollar med Emma, min syster, dricka te och kolla på Tillbaka till Vinteratan som jag igår fick Emma att börja kolla på! Haha, tror alla minns det va? Såå bra! barndomsminnen♥
 
Är så trött så jag vet inte vad.. men måste ta tag i spanskan nu! Har prov imorgon och det är massa saker som ska pluggas och repeteras.. blää.
haha skeev, sämst kvalité-bild
 
/Mathilda
 

Q/A

Hur många läsare har du ungefär? Har fläkt dig ett tag men har svårt att avgöra liksom! Alltså bara ungefär, för skoja skull!!!
Hihihih förstår att ni är nyfikna, men det är en lajten hemlis ;-)
 
Hej , går just nu i gymnasiet o vet exakt din känsla ( när jag gick i 9an) men tänk på att nu ska du bara få poäng för att komma in på din linje , vilket du säkert ändå komma långt över! Självklar ska du kämpa på men ja lovar att på gymnasiet kommer du ångra att du panikade över att gå bra betyg i 9an! Jag var exakt som du, ville få höga betyg , hade runt c i allting o klarade mig lätt in på linjen ( Sam / ekonomi ) så ta det lungt oxå men självklart fortsätt kämpa !! men priotera de viktigaste ! 
Kram kom igen !! :)
Åhh, taack! Du är bäst! Kram på dig going!
 
Ta inte och panika, det brukar alltid gå bra! Ta det lugnt, drick te, och läs igenom resten av dom 40 sidorna och få in det i huvudet, sen går du och lägger du dig, simple as that <3 Stay Strong
Ni är så snälla och ger peppande kommentarer, love you guys!
 
asså phiababe eller vad hon heter? Hur känner ni varandra? Verkar bara lite raandoom
Yees! Vet inte vad du menar med att det verkar random? Phia är en askön tjej att hänga med och vi är väll ganska så lika, soft och inte så "dramaqueens", har samma åsikter om mycket osv.. Så jag förstår inte riktigt vad du menar? Vi träffades första gången på en fest typ. De andra tjejerna var rätt skrikiga och hoppiga typ & jag och Phia kände väll båda att det inte riktigt var "vår grej" att joina dem, och började istället prata med varandra. Så det var nog första gången. Sen har vi lärt känna varandra mer genom andra kompisar!
 
Vart är jeansen ifrån??
De är faktiskt från ginatricot! Men tyvärr är de slut typ överrallt, vill verkligen ha ett par svarta bootcut också, så hittar du eller någon annan av er läsare ett par svarta bootcutjeans nån stanns så hör av er till mig på bloggen/kik eller nåt!
 
/Mathilda

Today

| Jeans Hilfiger | tröja ginatricot | skor UGG | mössa T.Hilfiger | armband H&M |
Soft, chill outfit bara! Enkel men ändå snygg och skön! Älskar att ha mössa och känna sig lite cozy!
 
/Mathilda
 

NEW IN:

Var i TäbyC med mamma och Emma i lördags efter stallet. Skulle köpa presenter till massa folk så fick med mig en mascara och armband hem också från H&M.
 
/Mathilda
 

Min älskade Ben!

Du fick mig att må bättre!
Så nu är jag pigg och glad och ska äta lite lunch (om jag orkar) och sen pallra mig iväg till stallet! Trasan ska få promenera 2 varv runt stallet som igår för att få röra på sig och se hur hon går. Igår när jag promenera henne tyckte jag inte hon markerade nån hälta direkt, så jag hoppas det bara var en lätt sträckning som snabbt går över. Får hålla alla tummar och mysa och ta hand om henne på bästa sätt tills jag vet mer!
 
/Mathilda
 

Lördagens Partaj

Holaa vänner! Igår var en trevlig och rolig kväll! Kvällen började hos Phia med middag. Där var 8-10 trevliga tjejor, vi minglade lite, åt, pratade mycket och sånt! Grattiiiss Phiaa & tack för den trevliga middagen!♥ Vid 23 drog de flesta av oss vidare till en 20-årsfest ganska nära. Partajade lite där, skratta och jag hade faktiskt kul! Tog bussen hem nån gång vid 02 och var hemma en halvtimma senare tror jag! Taack tjejor för en trevlig kväll och allt annat (..) haha!
 
/Mathilda

Trasan är Halt.


/Mathilda


Outfit

| Jeans Replay | tröja - | Skor Johnny Bulls |
skeva bilder..
/Mathilda
 
 
 
 

Friday

Heej bloggisen! Ligger i sängen och kollar Paradise Hotel nu! Kommer nog starkt börja följa de, så kul ju!
Var i stan tidigare idag med Veronica, fick med mig ett par UGG hem (bild kommer sen), vi hann inte gå runt mer än så för Ronnie skulle på ridning, så vi åkte hem 16. Väl hemma bakade jag chokladbollar och nu sitter jag somsagt framför Paradise Hotel!
/Mathilda

NEW IN:

Vilka tror ni det blev? Den som gissar rätt först vinner länk!
 
Upd; Det är Uggs för er som inte ser..
 
/Mathilda
 

Scones & Te

Hejsaan! Ligger i sängen med te och nybakta scones och ser tonårsbossen!
Såhär började jag mitt inlägg för 2h sen. Nu ligger jag med tårar längst kinderna och panikar typ! Förlåt för att jag skriver sånnahär negativa inlägg här men jag vet inte om ni förstår tröttheten i denna kropp som jag vandrar runt med just nu.. Idag hade vi musikprov, vi hade 30 spanskaglosor att plugga på, till imorgon har vi NO-prov som är så sjukt stort! 3kapitel vilket motsvarar ~100 sidor och jag har 40 kvar att läsa och plugga in. På måndag har vi matte-prov och jag har kommit till typ hälften av kapitlet i boken. Sen har vi en engelskainlämning, typ ett tal på 5min och en lång text om en känd person också. Och på torsdag nästa vecka har vi spanska-prov, sen på fredag ska vi ha läst ut en 500siders lång bok och jag är på sid20. Feeeel theee loooove people! För att få er att förstå lite mer också så har jag cp-ont i huvudet för jag blir stressad och glömmer att äta+sova då, och mens-värk. Nä, detta är inte kul över huvudtaget. Har sovit 2h nu också så får ännu mindre tid att plugga klart till NOn, åhh, jag orkar inte!
Har så mycket mascara under ögonen just nu att jag kommer börja gråta för att jag är så ful känner jag.. haha åh, orkar inte med skolan! Fan. Har sån prestationsångest nu i 9an också, sista proven innan betygen för denna termin.. åhhh jag vill inte mer!
 
Samtidigt som jag ska avrunda dethär inlägget hör jag min 7åriga lillasyster sitta utanför min dörr och säga "jag måste göra färdigt dethär pusslet tills IMORGON, alltså IMORGON!!" 
 
ahh, hade gärna gort ditt pussel iställt för denhär skiten sis♥
 
/Mathilda

Resten av veckan!

/Mathilda
 

Catching Fire

Heeej bloggisen! Ska snart hoppa i säng men tänkte bara berätta lite om dagen först!
Började med skola från 8.10-14.10. Mådde jätteilla och var yr på morgonen för jag har ätit dåligt hela veckan och sovit max 5h/natt så kroppen blev lite seg i morse, tror jag får ta mig tid att äta frukost iaf imorgon! .. eller ja, vi får se.. Sen har vi haft brandalarm och lite sånt soft. Direkt när vi slutade sprang vi till tunnelbanan (jag, Emy, Ronnie, Mals & Eric) för klockan 14.40 började Catching Fire på sergel! (alltså andra filmen av hungergames triologin) ...haha Veronica ser du vad jag kan? ;))) :PP För att ni ska förstå vad jag menar med det så hade jag ingen aning om vad filmen hette innan, sa bara hungergames 2, visste inte vad personerna i filmen hette, visste inte att det skulle komma en till film efter denna osv.. jaa alltså noll koll! Och Ronnie+Emy är typ helt lyriska i denna triologi (XD) så thats why! Filmen var iaf rätt bra, råka somna till 5-10min nån gång sådär men annars var den bra! Så den borde ni se! Filmen var slut vid 17 ich och då åkte vi alla hem. Har sen dess enbart pluggat NO med pappa till provet på fredag, och sen även spanskaglosor+musikprov tills imorgon! 
 
Har vart typ glad för alla idag! Vet inte varför men har bara kännt glädjerus i hela kroppen och mått så bra för andras framgångar och "kärleksrelationer" typ! 
/Mathilda
 

Julklappstips -till pappa?

 
Christmas
 
Christmas by thildaljungberg featuring HUGO
 
Lite smått och gott till pappsen! Tycker det är svårare till pappa än mamma!
Men strumpor, halsdukar, handdukar, parfym, skärp brukar oftast gå hem eftersom det är sånt som behövs och används ofta!
 
/Mathilda

5 Facts

* Jag har typ flera "mål" som jag måste klara varje dag! T.ex cykla förbi stolpen innan bilen gör det.. sånna sjuka grejer heeela tiden!
 
* Äter nästan aldrig lunch på helgerna längre eftersom att jag oftast vaknar 12, äter frukost och åker till stallet & då är jag hemma vid 4-5 så då skippar jag oftast lunchen helt, tar en macka/frukt och går på middagen efter det sen.
 
* Jag har såååååå svårt för att bli kär i nån! Kan va intresserad, men så fort jag märker att jag kanske börjar få mer känslor så pang, bom -tvärstopp. Det är som om jag har förbjudit mig själv att bli kär! Att jag egentligen vill men hjärnan säger att jag inte får eller att jag egentligen inte vill.
 
* Jag är ganska kontrollfreak av mig. Haha, ska vi ett gäng kompisar t.ex gå på bio så måste jag veta vart, när, hur vi åker dit, när vi ses, vilka, när filmen börjar, hur lång filmen är, vad vi ska göra efter.. ALLT måste vara planerat i min lilla hjärna.
 
* Jag känner mig som en mittemellan-tjej! Jag är inte rid-tjej, för då skulle jag tävlat mycket och haft egen häst. Jag är inte mode-tjej, för då skulle jag ha mycket större garderob och veta det "nyaste" först av alla. Jag är inte "honmedallavänner-tjejen". Jag är inte hon med pojkvän-tjej. Jag är inte densnygga-tjejen. Jag är inte tränings-tjejen. Jag är liksom mitt emellan i allt! Och jag hatar det! Vill sticka ut i NÅN punkt och bli ihåg kommen för EN grej liksom! Det stör så mycket! -Känner mig ibland lite "vemfan är jag" liksom... vad skulle ni säga att jag är?
 
 
/Mathilda

++

 
Skirts
 
Skirts by thildaljungberg featuring a mini skirt
 
Har verkligen börjat gilla dessa typiska skoluniforms-kjolar! Tycker de är väldigt snygga med en stickad tröja till över, strumbyxor och höga stövlar (primeboots/johnny bulls).
 
/Mathilda

Tisdag

Heej Bloggisen! Idag är jag såå trött och hängig! Fick sluta 1h tidigare idag som tur var.. har sen dess legat hemma - sovit lite, lyssnat på poddar, pluggat NO med daddy och lite sånt! Kommer nog ett lite längre inlägg som jag ska påbörja nu som kommer ikväll/imorgon/nångång i veckan/ett halvår.. vi får se!
 
/Mathilda

Prom Dress

Jag går ju i 9an nu och (förmodligen) kommer vi ha bal nästa termin! Bland alla tjejer lär det ju såklart bli stor panik och alla lär springa runt som rådjur och fråga varandra "vilken klänning ska du ha?".. Själv skulle jag nog vilja ha en kort klänning! För man ska va lite busig liksom, vi slutar ju ändå bara 9an.. när vi slutar 3an på gymnasiet bär jag nog lång..
 
Min drömklänning skulle vara den på bilden från Sherri Hill som har sååå många otroligt fina klänningar! alltså har hittat så många som jag tycker är fina! men fastnade starkt för denna söta klänningen som (tro det eller ej) heter 9809 -vilket är det datum jag är född! eller aa, månad och år.. Vi är som gjorde för varandra kände jag bara då <3
 
Dock tycker jag priset är ganska högt! Klänningen ovan kostar 4000:- och det är ju inte så att man använder klänningen varje dag så det känns så värt det.. eller vad tycker ni?
 
Vad skulle ni ha för balklänning i 9an? kort/lång? sparkly/enkel? prisklass? kommentera!
 
/Mathilda

Julklappstips -till mamma?

 
Christmas
 
Christmas by thildaljungberg featuring metal lanterns
 
Jag och min mamma har typ samma stil och gillar samma saker! Vi delar lite kläder med varandra, har samma skostorlek, älskar te båda två osv..så jag tycker det är gaanska enkelt endå att försöka komma på någon julklapp till våra älskade mammor! Men här är några tips, vissa dyrare/andra billigare, beroende på vad man får för månadspeng eller hur ni lägger upp er "budjet i familjen" eller vad man ska säga, haha!
Andra tips kan va väskor, porslin, handdukar, morgonrock, underkläder, tröja/blus/klänning, fotoram med en fin bild på er i - t.ex!
 
/Mathilda

Questions; / Answers;

Vilka är dina bästa kompisar? 
De vet vilka dem äär! (vill inte skriva namn ifal jag glömmer nån hehehoho)
 
Vad är snyggast kläder på en kille?
Åhh, kan göra kollage om det! Påminn mig om jag glömmer sen!
UGG
 
Men detta är soft ↑
 
Spelar det roll hur dina kompisar klär sig? 
Nej verkligen inte! Dock har väll jag och mina kompisar samma "stil" och jag tror att de flesta som har samma klädstil också oftast har liknande personligheter och intressen som gör att de passar bra ihop.

Är det viktigt för dig hur du är klädd eller kan du gå i mjukisar? 
Jag har gått till skolan i mjukisar flera gånger! Tycker att om man har en slappdag där man är trött och hängig så ska man självklart kunna dra på sig ett par mjukisbyxor istället för ett tajta par jeans! Sen kan man ju matcha mjukisarna till nån snygg topp eller smycken så man inte ser helt nyvaken ut. Dock skulle jag aldrig gå flera dagar i rad i mjukisar, men absolut ibland!
Mathy goes Cozyy
 
Vad vill du bli när du blir stor? 
Åh, hm, så otroligt svår fråga! Skulle iaf vilja jobba minst 1 år utomlands, typ Dubai -har alltid vart en dröm. Vill jobba som nån slags chefsroll, tror jag skulle passa bra som det! Gillar att vara den som styr och inte blir styrd. Egen företagare skulle vara kul! Men har inga ideer just nu och då gäller det att ha bra ekonomi innan man startar företaget - så det kanske blir senare i livet. Men vill nog vara ute, träffa kunder, resa och sånt i jobbet. Har ingen lust att sitta på ett kontor resten av mina dagar i livet..

Vilket gymnasium? 
Gymnasiemässan är på fredag och har inte superkoll än, men förmodligen Dagy, Thorens Business School, vrg eller nåt i stan, inte säker alls!

Vilken linje? 
Vill gå Ekonomi! Nästan 100% på den fronten. Inrikting har jag ingen aning om, men tror inte juridik iaf!
Denna staden SKA jag till! Drömmen att få jobb och bo där några år när jag är runt 20!
 
BU MINDRE HÄSTAR
Gos Erc, vad vill du att jag skriver om istället då? :)
 
/Mathilda

Perfect Hair!

Åhh, alltså hennes hår är verkligen P E R F E K T i mina ögon! Hollywoodlockar, långt och bara såå fint! Känns ofixat men ändå så fixat och det gör håret så himla fint!
 
Dock har hon ju hårförlängning men whatevveeer...
/Mathilda

Träningen! Film kommer sen

Träningen gick väldigt bra!! Problemet är jag -min sits och min tveksamhet! Måste absolut bli bättre på det! Ni kommer se vad jag menar i filmen som kommer sen..

Måste plugga lite nu tyvärr, men ska kolla lite kardashian family först!

/Mathilda


Hoppträning!

Nu har vi lastat och börjat rulla mot Stora Wäsby! Känner att Trasan är lite taggad så vi får hoppas att hon är pigg och glad samt hoppar super på träningen också!
/Mathilda

Förberedning och massa fix!

Heej Vänner! Idag har jag vart i stallet länge och väl, ridit samt fixat allt till imorgon. Började med att vakna vid 12, stack till stallet 13.30 med cykeln. Trimmade på en äng, jobbade mest övergångar och Trasan var Jätteduktig! Sen fixade jag allt det vanliga -mockning, mat osv.. Sen har jag packat och fixat tills imorgon då vi åker och Tränar för Janne Jönsson! Smörjt sadlar, träns osv, lagt fram alla skydd och allt som ska med! Parkerade cykeln hemma igen vid 18-tiden, Var alltså i stallet från 14-18 ungefär, 4h! Eva hämtar mig 10.30 imorgon så åker vi till stallet och fixar det sista. Får se om mamma hakar på. Hon är ju inte så hästintresserad så vi får se! Ska iaf bli superkul! 
 
Restev av kvällen har jag duschat och suttit framför film. Skulle (hatar egentligen ordet "skulle" men) dragit på fest men allt var oklart och sen blev klockan mycket så det blev inget med det! 
 
Imorgon när jag har kommit hem från träningen tänkte jag:
*Städa mitt rum (främst plocka bort alla kläder från golvet)
*Duscha och smörja in mig -söndagsfix
*Plugga till NO-prov med Pappa
*Påbörja ett CV
*Skriva en Engelska inlämning
*Kolla Solsidan, blogga
 
...Sen lär jag sova! Får se vilka punkter jag hinner pricka av.. men detta är målet för imorgon!
Härlig bild från i somras, åhhh!
 
/Mathilda
 
 

Hoppträningen- FILM

 
 
Haha, min sis är speaker! Undrar ni vad jag gör så lär hon förklara det i filmen, t.ex när jag stannar, vart jag hoppar, vem som filmar, att Trasan är en HON osv ;) Haha skrattar också åt det hon säger i slutet, sötis!
 
Filmen blev tyvärr väldigt suddig, framförallt i början! Ska se om jag kan filma med (om mamma följer med) en annan kamera imorgon istället för mobilen..
 
/Mathilda

En outfit från veckan

| Stickad Ginatricot | kjol H&M | skor Johnny Bulls | skinnjacka Rock'n Blue | Väska BjörnBorg |
 
/Mathilda
 

Klänningen har kommit!

Beställde en klänning från Sheinside för ca 2veckor sen och nu har den kommit! Skitsnygg var den!
Visar mer och bättre bilder sen! 
 
Kan nån (smart person) gissa rätt så får den en FET länk!
 
/Mathilda
 

Viktig fråga! Vilka Uggs?

Heeej! Nu behöver jag er hjälp! Tänkte köpa mig ett bar uggs eftersom jag tröttnat på mina chestnut, jag tänkte köpa låga, mamma har redan gråa låga så de kan jag ju låna av henne också. Så då är frågan om jag vill ha Bruna eller Svarta? Kan inte bestämma mig! Behöver verkligen er hjälp här! Kommentera vad ni tycker!
 
Uggs
Bruna/Svarta låga ugg?
 
/Mathilda

Thank Yooou Gosisar!

Heej igen! I´m Back!! Vi kom tvåa i tävlingen totalt! Lite snubbel på mållinjen, men känner mig inte så megaledsen för en 2aplac i hela Sverige heller, haha. Tack för att ni röstade! Nu har jag iaf lite inlägg på G efter dessa två dagars paus!  Kommer soon, så håll koll!
/Mathilda
 

Fullaste Allvar! RÖSTA

ALLA BLOGGLÄSARE! Nu får ni alla gå in på  http://www.nobelmuseum.se/sv/forskarhjalpen/morbyskolan och rösta på min och Jessicas poster! Vi ligger 5a tätt,tätt bakom och behöver ALLA röster vi verkligen kan få! Varenda en räknas! Så nu ber jag ALLA att gå in och rösta!

Uppdaterar mer när jag märker att likes rullar in. Jag vet hur många ni är och jag vet att ni kan ge vår poster fler likes! (Helt seriös nu!)
 
Vill ni inte att det syns på er facebook så skapa ett fejkkonto? Eller har ni redan röstat så skapa fler fejkkonton och rösta! Ingen uppdatering här förns vi får mer röster!
 
/Mathilda
 


Hopptränat klart!

Gick väldigt bra! Film kommer i veckan!

/Mathilda


Tisdag

Heej Bloggisen! Har bäddat ner mig i sängen med latte och VaniljKesella med hallon på. Hur gott som helst! Dock måste jag snart dra mig upp.. Ska åka till stallet och först mocka och fixa allt sånt, sen vid 20.00 bygger vi fram lite hinder och hoppar med Trasan! Gruppen för Helena-träningen var full så då hoppar vi lite själva efter. 
 
/Mathilda
 

ATM

Vad har du på dig just nu?
Mjukisbyxor och t-shirt

 

Vad längtar du efter?
Hoppträningen för Janne Jönsson på Söndag och Stockholm Horse Show i slutet av månaden!

 

Vem längtar du efter?
Alla sköningar från konfan som man inte träffat på länge!

 

Vad har du ätit ikväll? 
Tacos! :D

Vad är det bästa som har hänt idag?
Hm.. Att jag fick reda på att det blir hoppträning imorgon!

 

Vad är det sämsta som har hänt idag?
Åh, att skolan börja igen.. mindre kul..

 

Vad kommer bli det bästa med morgondagen?
Hoppträning! Kanske blir för Helena, annars bygger vi upp egna hinder och hoppar på kvällen, jag &mamma!

 
/Mathilda
 
 

 


Q/A

Gillar du någon? 
Njää, nee alltså neej, haha nää men det gör jag inte!

Vem/vilka är den snyggaste killen i din klass? 
Hm, alltså vi har väll ingen som "sticker ut" rejält, utan det är mer flera som ser bra ut så kan inte välja en!

Vem/vilka är den snyggaste killen i din skola? 
Eric Winell alla dagar! <333

Är det värt att konfimera sig? 
Ja, Absolut! Skitkul och man lär känna massa nya vänner och får vara med om en grym upplevelse och ett stort minne! Så ja, verkligen!
 
Hur hittade du trasan och hur var der när du började rida henne?
Min mamma var jobbarkompis med Eva som äger Trasan! Oj, det var jobbigt! Var van vid små snabba C-ponnysar och sen skulle jag hoppa upp på en seg och ung Storhäst. Minns den första gången jag red henne. Det gick sååå långsamt! Kände mig så liten när man skulle galoppera på henne för hon tog liksom inte skänkeln. Satt där och tänkte "Galopperar vi ens eller travar vi fortfarande" För det gick så långsamt! Nu har jag ju vant mig mer, vet mer hur jag ska rida henne, har blivit mer bestämd osv!
 
Shit vad fint du ritar
Åhh vad snäll du är, Tack! (Hatar när folk säger såhär men det var faktiskt bara en snabb skiss för jag hade inget annat att göra och det var första gången jag målade med kol.. så är inte supernöjd själv, men tack ändå! Blir jätteglad av sånnahär kommentarer!)

Åh så snygga!! Vart beställde du dom ifrån? Har letat överallt typ x)
Tack så mycket! Beställde de härifrån och de finns fortfarande kvar så det är bara att köpa på! Det var fraktfritt och skorna kom efter 3 dar så det var super! Jaa de var slut överallt ett tag men nu har de kommit in i en veva till eftersom de var så populära! :)

Kommer fler svar sen! Fortsätt fråga frågor hörni!
 
/Mathilda

Todays

Hade en väldigt liknande outfit idag som jag hade igår, men den är så enkel men ändå snygg &mysig..!
| Jeans Hilfiger | Topp Ginatricot | kofta - | jacka Hollister | väska Björn Borg | skor Johnny Bulls |
 
/Mathilda
 
 

Söndagsångest

Heeej! Nu känner man verkligen såndär söndagsångest igen! Har inte vart i skolan på 2 veckor eftersom vi haft lov och prao & Har börjat känna min rätt bekväm vid det så känns väll halvbra att gå upp tidigt för skola imorgon då.. Menmen! 
 
Roliga saker ridmässigt denna vecka då: Tisdag blir det förmodligen hoppning på Trasan på kvällen. Bara känna av lite språng på högra höjder (Alltså upp till 1m, inte högre), hoppas den träningen går bra! Sen söndag åker vi och tränar för Janne Jönsson på Stora Wäsby! Han kom 3a i OS så det ska bli spännande att se hur hans träning går till!
 
Annars rullar väll veckan på som vanligt I guess. Ska svara på era frågor i ett/två Q/A inlägg också! Fortsätt fråga frågor ändå, hinner nog svara på de i denna vevan av q/a, så fråga på! Ska försöka hinna gymma nåt också i veckan. Prov på torsdag i Matte, inlämning till fredag.. Men, Snart är det faktiskt jullov, tiden går fort! Kommer bli riktigt skönt!
 ...påtala om att tiden går fort.. haha uhm..
 
/Mathilda

Weekend

Lördag:
Dagen började med Smarrig frukost vid 12-tiden.
 
Sedan åkte vi vidare till TäbyC. Köpte lite fars dag presenter till papi och lite annat smått..
 
På kvällen var jag tvungen att passa min sis för mamma&pappa skulle iväg så då kom Malin över så laga vi kyckling till middag, spela mariokart, kollade på tv, såg pll, åt massa frukt+nutella+jordnötsmör+latte, bada jacuzzi och sen sov hon kvar här.
 
Söndag:
Hade tänkt dra till stallet tidigt och hoppa lite, men så blev det inte. Tog det istället chill imorse, har försökt få fler röster till får poster på http://www.nobelmuseum.se/sv/forskarhjalpen/morbyskolan --> IN OCH RÖSTA OM NI INTE HAR GJORT DET! Bara att klicka på gilla och det tar 2sekunder och skulle betyda asssmycket så snäälla gå in och gilla!
 
Åkte till stallet 14.30, red ut i mörkret en mysrunda. Pappa hämta mig 17.20, åkte hem och åt middag, har sen dess sett solsidan och tatt det lungt!
 
/Mathilda

Nåt så enkelt kan bli så snyggt

 
Classic
 
Classic by thildaljungberg featuring Mavi
 
Jag tycker att man ibland kan coola ner sig lite när man står där på morgonen och får panik över att man inte har något att ta på sig. Ja, jag är Väldigt mycket så själv ibland, men jag tror att man för lätt missar att inse hur några så enkla plagg kan skapa något så snyggt tillsammans med små detaljer.
 
Som Outfiten i kollaget. Helt vanliga jeans, en t-shirt, uggs & en kofta (hur enkelt som helst) Sen kan du bara piffa till det med ett snyggt halsband och en pälsväst så vips har du en helt annan outfit som faktiskt ser väldigt genomtänkt ut!
 
Något så litet kan faktiskt vara riktigt enkelt! 
 
/Mathilda

Outfit igår

| Jeans Hilfiger | T-shirt Pull&Bear | Kofta - | Jacka Rock'n Blue | Skor Johnny Bulls |
 
/Mathilda

Latte&Frukt

Nu Blir det mys med Latte & Frukt framför pll med Mallan! Vi har lagat middag och spelat spel tidigare ikväll..
Hörs sen!
 
/Mathilda

Friday

Heejsan! Ska snart sova men ska bara se klart sista avsnittet av Elsas Värld först! Idag har vart en lång dag. Upp 7.30, cyklade till stallet & red ett Grymt bra pass på Trasan! Ställde upp två bockar på medellinjen av en 3-serpentin och jobbade på volt/serpentiner/byta galopp över bocken och det gick verkligen jättebra! Trasan var såå duktig. Fixade allt i stallet och cyklade sen till jobbet som jag började klockan 11. Jobbade till 17, sista dagen.. Lite tråkigt eftersom det faktiskt vart väldigt kul (men ASjobbigt) och vill inte tillbaka till skolan nästa vecka..
Efter jobbet mötte jag upp mamma och handlade lite mat. Lite nyttigare blev det nu när jag följde med ;) Sen hem och har befunnit mig här resten av kvällen! Druckigt latte samt ätit goda & lyxiga mackor till middag (har druckigt 4 latte bara idag och det är såå gott!), Sen har vi i familjen sett en film om nåt jobb på google som var ganska bra!
 
En schysst bild på mitt mål för magen! Jag kommer dock inte alls va så satsig i träningen, så det kommer ta lååång tid, men ändå!
 
/Mathilda

Agnes Carlsson

 Denna låt sitter verkligen och gnager i mitt huvud hela tiden! Såå bra!
 
/Mathilda

Första Träningen på N´joy

Heejsan readers! (Höhö) Idag har jag gjort så mycket att jag känner hur mina ögonlock bara pressas samman när jag skriver detta! Känns iaf som jättemycket eftersom jag haft ett segt lov nyligen där allt vart sååå lugnt.. 
 
Först jobbade jag på Kardemumma från 8-15. Var så trött på morgonen så tog mig en latte och piggnade till lite efter.. Dock har min hjärna vart så himla slö idag, missat flera beställningar och slarvat jättemycket! Inte bra alls... Hoppas på bättre imorgon när det är sista dagen som jag jobbar där! Efter jobbet tog jag bussen till stallet. Red ut barbacka en sväng på 30min, Mysigt, mysigt! Snabbade mig och fixa allt i stallet så hann ta bussen hem 17.20. Hemma åt jag lite Avokado och ägg, sen bytte jag om och fick skjuts av mamma till Gymmet! Blev ett crossover-pass med Fia och Elle vilket var..jobbigt.. men även roligt och otroligt skönt nu i efterhand! Kommer dock ha en himla träningsvärk imorgon...
 
Nu har jag tagit en dusch och är väldigt trött så tror jag ska ta tillfället i akt och sova! -trots att klockan bara är 22!
Imorgon blir det upp tiiiidigt! Stallet innan jobbet!! Känns skönt ändå att rida på morgonen när det är lungt och sen vara fri på kvällen! Godnatt hörni!
 
Åh juste, fortsätt fråga frågor! Vi är SNART uppe i ett Q/A inlägg!
 
/Mathilda
 
 
 

Facts About Me

* Jag fryser Alltid om mitt högra lillfinger! Speciellt när jag, som nu, sitter och skriver på laptopen, använder liksom alla andra fingrar i skrivandet och undertiden står mitt lillfinger rakt ut så den blir jättekall och frusen! Haha..
 
* Trivs rätt bra ensam. Gillar att bara vara på mitt rum själv, inte behöva socialicera sig så vansinigt utan bara kunna "vara"..
 
*Min stil på kläder kan variera så mycket! Gillar många olika stilar så byter lite hit och dit från vecka till vecka. Något jag t.ex dissat förra månaden kan vara min "mest wanted" idag.. det skiftar så mycket!
Ja ni ser ju hur den skiftar från de senaste 5 månaderna.. Ni kan se mer på min polyvore (Här) där jag har 40k views nu! Helt sjukt!
 
*Mitt rum blir så himla lätt stökigt! Har inte så superstort rum så man ser verkligen när det är ostädat också... Kläder ligger typ överallt (eller ja, i en stoor hög) och sen ligger ren tvätt på byrån som jag är för lat för att lägga in i lådorna..
 
*Brukar sova mellan 3-7h per natt. Sällan mer! Iaf på vardagar.. Helger kan jag sova upp till 12h.. men jag har svårt att gå och lägga mig i tid på kvällarna! Det finns alltid så mycket man vill göra liksom..
 
*Jag får lack på alla som totalt.Seriöst.verkligen hypar över "pojkvän hit o pojkvän dit" t.ex: -Vad önskar du dig mest av allt i julklapp? -"En pojkvän".. Jo men det lär ju ligga en liten pojkvän till dig under granen! Tror inte det är så himla underbart varje dag heller.. Tjejer, vi läser för mycket om bloggare som skriver "Åh, myser med älsklingen, Älskling kom med rosor till mig heeeelt spontant!, Är så kär i min älskling, Middag med älsklingen, Bio och bakmys me älskliii".. Seriöst tror jag det inte är så! Tjejer vill framstå som lyckliga på bloggen, vill jag också ibland? Inget konstigt med det egentligen? Så sluta ta det så realistiskt hela tiden! 
 
*Mathy har inte spotify, hehehheohhoohoho.... Sitter med youtube actually, lite jobbigt att söka så fort man vill byta låt, men brukar köra på t.ex "Justin Bieber Full Album" (för att ta ett exepmel (!!) bara) och det funkar bra! Haha, retard jag är...
 
/Mathilda

No sleep for me

Heej på er! Kul att ni ställer frågor! Fortsätt med det, är snart uppe i ett Q/A inlägg, innan jag fått tillräckligt med frågor kommer det inlägget inte publiceras.. så fortsätt fråga!
 
Nu är jag så hiiimla trött! Och tröttare kommer jag bli.. Idag började jag jobbet 7.00. Dagen rullade på i bra tempo då vi hade mycket kunder och mycket att göra. Slutade vid 14.00 och då åkte jag direkt till stallet. Red ut på Sessan en runda längst motorvägen, över en trafikerad väg med mycket bilar, bland hus, skrikande barn, annat läskigt och hon skötte sig ändå bra tycker jag! Studdsig och tittig, men det är ändå okej! Tog bussen hem så var hemma vid 6. Usch, då var man trött. Inte vart hemma på 11h liksom.. har därför legat framför tvn fram tills nu då min kropp inte orkar röra på sig..
 
Imorgon blir det dock ännu stressigare! Ska först jobba mellan 8.00-15.00. Sen blir det Stallet på direkten. Hovslagarn kommer tidigare under dagen så förmodligen skrittar/promenerar jag ut henne en sväng bara. Siktar på att vara klar vid 17.30 isch. Snabbt hem, få i sig nåt ätbart, byta om, vila lite och sen 19.30 börjar ett crossover pass på gymmet som jag ska göra med Fia och Elle. Död efter det eller vad? :o..
 
Kommer förmodligen somna så fort jag kommer hem.. På fredag jobbar jag mellan 11.00-17.00, så funderar på att åka till stallet Innan jobbet! Alltså vid 7-8 tiden.. Hm.. Är det spöregn ute kommer jag nog stanna kvar under täcket, men annars är det så mörkt ute när man kommer till stallet vid 18, så därför känns det mer värt att åka till stallet innan. Får se hur det blir, men satsar på innan iaf!
 
Som ni märker är alltså dessa dagar väldigt energikrävande och långa. Mycketmycket att göra som tar lång tid alltihoppa. Får "VilaUt" i helgen (rida, gymma, plugga, babysitting, kompisar bara.. annars så)
/Mathilda
 
 

 

Fråga till er - Fråga frågor till mig

Heejsan gosisar! Sitter just nu i sängen och funderar över om jag ska sätta på ett avsnitt av nån serie, antingen Elsas Värld eller PLL.. Hmm... Har ni förresten sett avsnittet/en av den nya säsongen på Elsas Värld? Är det bra?
 
Hörrni! Jag har börjat få lite frågor nu så om ni frågar lite till så kan vi samla ihop det till ett Q/A inlägg! Vad sägs om det? Så fråga på nu! Ju fler frågor desto snabbare kommer de upp och desto fler inlägg blir det, så bara fråga på!
 
/Mathilda

Feathers

 
Feathers
 
Feathers by thildaljungberg featuring a slit skirt
 
Helt perfekt och komplett outfit!
 
/Mathilda

Jobbat klart för idag!

Nu är ytterligare en dag på jobbet avklarat! Lugnare idag och inte lika mycket kunder.. Stod mest i kassan idag och det var jättekul! Känner att jag börjar lära mig mer och mer nu och då blir allt lättare och roligare!
 
Imorgon börjar jag 7.00 istället för 8.00! Upp 6.15 alltså, men bor så nära caféet så kommer snooza till 6.30 om jag känner mig rätt.. Vi har en leverans på smörgåstårta så därför börjar jag tidigare.. slutar även 14 då istället! Vi kommer även få Stor leverans på grönsaker&frukt imorgon + att på onsdagar har vi lite extra kunder (har de sagt) så imorgon blir det full rulle! Men kom gärna förbi! Så kan jag visa mina skills i kassan, haha ;) 
 
/Mathilda
 

NEW IN - Johnny Bulls

Fick hem dessa snyggingar igår från Johnny Bulls. -Ett billigare alternativ till Primeboots kan man väll säga! De finns fortfarande kvar att beställa så skynda innan de tar slut! Jag köpte mina i 39 och har normalt 39,5 i skor! Mina passar bra! Lite stora runt vaden men det är ju skinn så de kommer forma sig också!
 
/Mathilda

Likea på Facebook!

Hoho, hola peeps! Kan inte ni hjälpa mig med en sak? Me and my classmate Jessica vann en Fysiktävling i skolan som kallas "Soljakten". Nu är vi i nån slags "Final" i Sverige där vinnaren får gå på Nobelmiddan (alltså den big, riktiga saken!) Och det skulle ju vara ascoolt att gå på den liksom! Så kan inte ni klicka på denna länkhttp://www.nobelmuseum.se/sv/forskarhjalpen/morbyskolan och bläddra ner och klicka på "LIKE"? Skulle vara snälllt! Och det kommer inte upp på er facebookstartsida så ni behöver liksom inte känna att det är pinsamt.. bara schysst att rösta! (och om det nu skulle komma på er startsida så yolo typ.. vem bryr sig? Seriöst..) Så klicka på denhär länken nu och GILLA!
Puss på er bästa läsare och extra stor puss till ni som gör detta för moi och Jessicaa!
 
http://www.nobelmuseum.se/sv/forskarhjalpen/morbyskolan Gilla, gilla Peeps!
 
Tänk vad onecinalifetime upplevelse det skulle va! Och att få bära en ASNAJS klänning (dyr ofc) skulle ju vara sjukt ballt! Så ni vet vad ni ska göra, RÖSTA! tar 2sekunder, MAX
 
NI SOM RÖSTAR OCH KOMMENTERAR "KLAR" EFTERÅT GER JAG EN LÄNK!
 
/Mathilda
 

Första dagen på Kardemumma!

 
Nu är första dagen på jobbet avklarat! Har haft väldigt kul och lärt mig massa, massa saker! Trodde jag skulle få göra mindre saker men de sa att måndagar och tisdagar var "lugna dagar" Så då känns det jättekul! Har fått göra massa saker - Stått i kassan (som var roligast), Lagat mackor, Lagat smoothie, lärt mig göra svart kaffe, cappuccino, macchiato, latte & te på maskinen, lagat soppa, gjort iordning sallader, handlat frukt på ICA, diskat pyttelite, hjälpa kunder, fixat lappar så jag kan memorera vad alla kakor och bullar heter och vad som finns i för allergiker! Har gjort andra småsaker också.. har iaf haft kul och det känns som om jag jobbat där i evigheter fast det bara var första dagen! Har bara ätit en fralla idag vid 10 också (man får mat hela tiden, bröd, kaffe osv är bara att ta när man jobbar där!) för har verkligen inte vart hungrig! Har jättesnälla arbetskamrater också som är väldigt hjälpsamma och trevliga! Kommer bli en kanonvecka! Fick med mig bullar och bröd hem också! Suuuper!
 
Mina ben är dock helt döda nu när man stått upp från 8.00 tills 15.00, men det är det värt! Skulle träna boxningspass på gymmet ikväll men min friend kunde inte vilket var himla segt då det passet verkar så kul, men vi får ta det nästa vecka istället!
 
/Mathilda
 

Applause

Hejsaan! Ligger just nu i sängen och nynnar på Applause, haha, samt kollar det sista avsittet av säsong 3 på pll! Dagen idag blev inte som planerad, Igen! Vaknade nämligen 11.30 så missade helt gymmet imorse.. Så segt att försova sig - hatar det! Iaf, cyklade till stallet vid 14. Red Trasan på galoppbanan, 1min skritt-1min galopp-1min skritt-1min Galopp osv.. Gick faktiskt väldigt bra och hon var lyhörd samt sprang inte iväg/var seg - alltså helt lagom! Cyklade hem i mörkret vid 5 och har sedan dess pratat lite med mami, sett Solsidan och softat lite!
 
Imorgon börjar ju de flesta skolan igen efter detta (snabba) lov! Meeeen.. Inte jag! Har prao en vecka först vilket jag ändå tycker är himla chill! Ska jobba på Bageri Kardemumma som ligger 2min från där jag bor. Börjar 8.00 imorgon bitti så lär vara helt död när mamma väcker mig (vaknar inte av mina alarm längre somsagt..). Denna vecka blir det stallet, hoppas på att kunna dra till gymmet nån dag, sen ska jag ta fram alla skolböcker som jag lämnat åt sidan under höstlovet..-Dax att ta tag i det nu!
/Mathilda
 

Black Bootcut - matcha

 
Outfits
 
Outfits by thildaljungberg featuring Isabel Marant
 
Totalt ÄLSKAR alla dessa tre outfits! De är SÅ SÅ Snygga!
Eller vad tycker Ni?
 
/Mathilda

Sis

Söta Emma och Trasan från i Fredags!♥
 
/Mathilda

Lördag kväll

Halloj Readers.. Tog en sovmorgon imorse till 12. Åkte till stallet en timma senare, red Hagby på Trasisen. Hon var tittig och studdsig men annars funkade det okej! Åkte hem vid 4, har legat framför pll sen dess. Skulle ju gymmat med Fia ikväll men hon hann inte så vi tar det imorgon vid 10 istället. Snart kommer Mallan hit så ska vi fixa oss lite och sen åka och träffa kompisar senare ikväll.. Bara chill typ! Ha en bra Lördag!
/Mathilda
 
 
 

Black Outfit

 
Black
Black by thildaljungberg featuring slim skinny jeans
 
/Mathilda

Italiano

Nyss haft en mysig middag med familjen+familjekompisar. Det blev italien-inspirerat till middag med pasta, pizza och massa plock. Sedan såg vi idol och avslutade kvällen med två rundor i ett frågespel. 
Detta var lite "halloween"-middag.. Kände först inte för att klä ut mig men sen valde jag att klä mig i svart så då målade jag lite blod längst mungiporna och vips-så vart jag en vampyr!
 
Imorgon har jag mycket att göra så ska försöka komma i säng nu. Lite snabbt så ska jag rida-fika-kolla affärer-gymma-middag hemma- ut med kompisar. Lär vara död efter, tror dock inte jag kommer hinna allt, men ska försöka!
 
Hoppas alla hade en trevlig Fredag och 1 November!
 
/Mathilda

Inte så lyckat...

Ridpasset idag blev....pancake...Först fick Emma rida lite i ridhuset, skritt-halt-trav när jag sprang bredvid - Det gick bra och Emma tyckte det var superkul! Eftersom jag hade med mig Kameran och tog foton på Emma så tänkte jag att det vore roligt med lite bilder på mig och Trasan också, så då hoppade jag upp i sadeln, klickade några bilder som alla blev riktigt dåliga på mig (...!) och sen skulle jag trava Trasan lite, känna på henne och kanske ta en kort galopp - det var iaf mina planer.. men, men, men, men.
Trasan blev såklart rädd för nånting så hon hoppade rakt upp utan att jag var med, sedan störtade hon rakt ner i 5 bocksprång efter varandra så jag flög över henne, hamnade i en lerpöl (såklart), Trasan råkade då sparka till mig på höften när hon stod där och bockade så har fått en mild lårkaka.. Sen skenade hon iväg.. Fick hjälp av snälla personer i stallet att fånga hästen (tack!) som hade sprungit in i Kroms hage. Trasan verkar må bra, bara så himla typiskt.. Tur iaf att det inte var min syrra som satt på hästen!
 
/Mathilda
 

Nyss beställt

Internetshoppat lite på morgonen! Tror allt bör vara här inom en vecka så ni får bilder då!
 
/Mathilda
 

1 November

Hejsaan Bloggisen! Har nyss ätit lite lunch och dragit på mig ridkläderna så nu sitter jag och väntar på pappa&emma så vi kan åka till stallet. Emma (min lillasyster) ska få följa med idag och rida lite! Så vi får se hur det går ;) Ska ta med mig kameran så hoppas på att kunna ta nån bild iaf! 
Vid 17.00 kommer några familjekompisar till oss över på middag, tror de stannar hela natten.. Det blir Italienskt till middag och så ska vi spela spel och ta det lungt.. 
Åh, saknar min lilla plutt! Måste hälsa på henne och alla andra söta ponnisar+människor snart!
 
/Mathilda
 

RSS 2.0