Myskväll i Stallet

Heejsaan! Kom nyss hem och sitter atm med en kopp te och nötter framför pll. Var på Spökrunda i stallet tidigare ikväll. Åt pizza & cupcakes efter och snackade med alla trevliga människor där efteråt! Sen kom mamma och hämta mig vid 20.30 typ, hann se ett episode av pll hemma och sen träffade jag några kompisar, snacka & chilla, fick skjuts hem på moppen nyss så nu är jag tillbaka framför pll igen med en kopp te!
 
Herregud, snart är höstlovet slut! Men har ju prao en vecka efter som är chill som tur är!
/Mathilda
 
 

Hur uttalar man "thiisa"?

Haha dethär är lite kul.. Hur uttalar man egentligen mitt bloggnamn - thiisa.blogg.se? Dude, jag har faktiskt ingen aning.. Hur säger jag själv då..? Grejen är den att jag vet inte! Haha det är ju stört! Jag tror att jag brukar säga bloggnamnet på tre olika sätt. Om nån t.ex frågar mig "Mathilda vad heter din blogg?" Då brukar jag alltså svara "Den heter thiisa.blogg.se (med th-ljud som engelskans "this", "that", "then"), thiisa.blogg.se (med t-ljud som när man säger "tilda" på svenska), thiisa.blogg.se (med slangljud så jag uttalar det "thiiyyyzzzaaaa"). Alltså som om jag stammar.. jag säger namnet på tre olika sätt efter varandra, fattar ni hur jag menar?
 
Hur uttalar ni mitt bloggnamn? För jag vet inte vad jag ska säga när folk frågar, haha! 

thisa, Thiiiisa, thissssaa, theyzaa, TH-isa... haha hur säger ni?
Förvirrande alltså... haha
 
/Mathilda

Rainy Thursday

Sitter och tittar ut på katten med en kopp te till vänster om mig. Åker snart till stallet för spökrunda typ, tror jag! Det regnar så mycket och det är ju inte så soft då att gå runt i en skog helt frusen och dugnsur.. så vi får se! Men det var iaf planen.. Har suttit mycket hemma änsålänge detta lov, men imorgon ska jag till stallet och umgås med mamma och syster lite, så det blir lite roligare iaf! Höörs!
 
/Mathilda

Brunch

Åt detta som brunch idag! Chocolatepancakes med hallon på! Hyffsat nyttiga men ändå goda. Dock liksom lite torra och tråkiga så man måste ha hallon till, men annars har jag fiberhavregryn och grahamsmjöl som ett nyttigare alternativ i!
 
/Mathilda
 

Träningen för Maria Bredberg - Film

 Lite snabba delar från träningen i måndags. Rider lite ryckigt tycker jag så ska tänka på det, men tror det är för att jag vill att hon ska komma fram och då blir man liksom hackig i sitsen - men det ska ändras!
 
 
/Mathilda

Trodde aldrig pll skulle va så läskigt!

Godkväll  hörni! Eller ja, klockan står just nu på 03.01 så.. Jag har iaf legat helt spänd med tårar i ögonen framför pll i timmar nu! Gud, det är så läskigt! Har läst lite bloggar nu så ska se om jag vågar gå och borsta tänderna nu, hehe... vill typ spoila allt för er om hur långt jag kommit och mitt hat till "vissa" personer i serien just nu, meen jag ska inte skriva nåt...
 
Var ute på prommis med Malin förrut i 2h. Gick runt och snacka & skratta massa, so fun! Skulle dragit vidare till tugg i Täby men vi pallade inte...
Nu blev jag jättehungrig kände jag lite spontat.. Men ska försöka sova nu! Godnaattt!
Åh, är äntligen klar med broderiet som jag hållt på med i SÅ många timmar nu!
 
/Mathilda

Komplett outfit

 
2013
 
2013 by thildaljungberg featuring skinny jeans
 
/Mathilda

Läskigaste på länge!!!

Usch, måste berätta om det läskigaste som hände inatt!! Gud, hjärtattack på den alltså!
 
Jag satt och kollade på Pll, klockan var ungefär 03 på natten, min bror satt vid datorn på sitt rum och mamma jobbade där nere - Jaa vi är uppe länge i vår familj, men pappa & Emma sov iaf! Just i det momentet var det SÅ läskigt på pll! Tjejerna var ute i en skog, asmörkt och det var såååå läskig stämningsmusik i bakrunden. DÅ hör man bara värsta "dunret" inne på toan, lät som att allt rasa, marken flytta sig skåpen krashade och det var jordbävning. Kan ni förstå hur jag hoppa till? Då var det spegeln (som sitter fast på skåpluckan över handfatet) som hade rasat rakt ner i golvet och splittras i tusen bitar. Ingen var inne på toan och klockan var 03 på natten!
Jag har sagt det för och jag säger det igen, det spökar i vårt hus på nätterna!! Allt händer alltid på nätterna, dörrklockan sätts på av sig själv och ringer sååå creepy ringsingnaler, känns som en clown cyklar runt på en enhjuling nere i hallen med blodiga huggtänder, haha, nej men det är så läskigt!! Dörrar kan stängas och öppnas av sig själva på nätterna, och nu, spegeln som rasar utan att nån ens är i det rummet! Usch, usch, usch....
/Mathilda
 

Målar lite

Har inget bättre för mig så tog fram mina kolkritor som jag fick i julklapp och började måla lite... Haha "fint" det blev..
Ska laga lite lunch nu, sen kanske ut och springa om jag orkar, sen träffar jag malleballe ikväll! Så planerna ser ut just nu, hörs

/Mathilda


Svarta bootcut / Nike / Fur

 
Outfit
 
Outfit by thildaljungberg featuring black jeans
 
/Mathilda

Höstlov juu

Heej på er! Sorry for bad update, but im so stucked in pll so all I do is to watch it! Vill verkligen veta vem A är, och det är sååå spännande! Det är verkligen farligt för mig att se serier... men när denna är klar så kan jag börja uppdatera bra igen! Dock tror jag ni som ser/sett PLL vet hur spännande det är och (kanske) förhoppningsvis förstår mig!
 
Idag vaknade jag 14.00! Gud det var inte alls bra! Ställde 4 alarm på 10.00 så jag kunde vara i stallet i god tid, men nooo.. Jajjaa, gick upp, åt lunch och cyklade sedan till stallet. Var ett tag sen, men var sugen på en liten cykeltur och röra hela kroppen istället för att sitta på en stel buss så det fick bli cykeln idag! Red ut i mjukisar en tur i skogen, bara jogga lite i trav för att få bort ev träningsvärk, och sedan hoppa över några vattenpölar på vägen hem! Myyyyssfaktor! Sen skulle några tjejor komma till mig ikväll men det blev inte av, så istället sitter jag framför pll, har ändå ingen lust att dra ut faktiskt.. Berättar mer om resten av veckan senare! Hörs
 
/Mathilda
 

Bland det mysigaste som finns..

Rida runt i mjukisar och hunters, osminkad med en tjock dunjacka så man håller sig varm❤ 

/Mathilda


Hemma från Träningen!

Så, nu har jag landat i sängen efter 6 timmar i stallet. Mina ben värker men gud så kul det var att äntligen få träna!
 
Träningspasset var somsagt markarbete, vi jobbade lite bommar men mest upphöjda på sockerbitar. På långsidan var det tre upphöjda bommar med (normalt) 5 galoppsprång mellan varje. Där jobbade vi med att länga och korta galoppen mellan 3-4-5-6-7 galoppsprång så mycket man kunde. Övningen gick väldigt bra! Det var jättekul samt att det är en väldigt bra lydnadsövning! Sedan (eller en av de första sakerna vi gjorde) skulle vi galoppera över två bockar på en volt som stod tätt så man behövde svänga snabbt. Ja, sen var det lite andra övningar också.. men Eva filmade lite på min mobil och sen filmade hon lite med sin också, hon sa att hon skulle skicka de filmerna som hon filmade med sin mobil men annars lägger jag snart upp det som hon filmade med min mobil!
 
NU till en OTROLIGT ROLIG sak!! Den 17 november ska jag och Trasan träna för Jan Jönsson på Wäsby! Han kom trea i OS 1974 (tror jag det var) så ni icke hästmänniskor förstår säkert även ni att han är sjukt duktig! Det är en Hoppträning, men det är ju tre veckor kvar tills dess så vi ska försöka träna galoppass 1 gång i veckan så vi stärker hennes kondition m.m, sen blir det markarbete 1-2/veckan så vi sen kan börja med lite hinder innan den 17 november då det alltså blir hoppträning för Jan Jönsson! 
Åh det är så kul! Sån skillnad på när hästen är skadad/frisk! Tävlingssäsongen 2014 så jäklar alltså!!
Somsagt! Film kommer, Lovar!
 
/Mathilda
 

Packat och fixat!

Halloj! Nu är nästan allt packat i stallet, bara sadel, benskydd och lite småsaker kvar. Imorgon rullar trailern runt 8.45 och det kommer bli Sååå kul! Taggad som bara den! Red ut idag 40min. Mest skritt men lite trav+galopp på slutet. Hon kändes pigg idag iaf (nästan lite trippig-vilket dock inte är bra) så hoppas hon är lagom pigg imorgon. Hoppas faktiskt det blir lite kallt så hon blir piggare också, haha allt som går att göra för att hon blir piggare hoppas jag alltså på. Pigg Trasan=Rolig Trasan, och det älskar jag! 
 
Ni hästmänniskor som läser min blogg kanske tänker "men herregud det är en markarbete-träning" MEN när man har vart glad att äntligen få skritta, äntligen få börja trava några steg efter alla dessa promenader i regn och slask så är man så himla glad för att Äntligen få åka och träna "bara" ett markarbete-pass för tränare. Detta kommer bli väldigt kul!
/Mathilda
 
 

Brownie

Hej på er! Väntar just nu in de sista minutrarna tills solsidan börjar med att kolla på lite PLL. Satt till klockan 03 inatt med spända ögon till denna serie. - sjukt bra alltså! Känns dock som att nån står bakom mig eller filmar mig i fönstret och massa, haha..
 
Guuud, kommer ni ihåg när jag hade brunt hår vid denhär tiden för ett år sedan? Usch, trivdes inte alls i början, dock blev det bättre och bättre, men känner ändå att jag är blond och ska stanna som det ett tag till. Maybe att jag ändrar nån gång senare, förmodligen blir det så, men just nu ska jag va blond!
Vad tycker ni passar mig bäst? Blond/brunett?
 
/Mathilda

Ridningen nu

Imorgon ska jag rida Trasan igen. Var ett tag sen sist! onsdags? haha, men det känns som evigheter.. iaf, tänkte rida ut ett lite kortare pass i skogen. Inga krav utan mest skritt och lite trav i ett tempo som passar henne liksom. Ska rida kanske 30min, vill att hon ska vara lite piggare tills på måndag när vi åker och tränar för tränare. Det kommer bli sjukt kul! Eva hämtar mig 8.00 på måndag morgon (hej underbara lov), så måste alltså gå upp senast 7.30.. sen åker vi till stallet, fixar det sista, lastar och åker mot Wäsby. Ska träna för Maria Bredberg ett markarbete pass med fokus på lösgörande klockan 10.00 så vi ska försöka vara i god tid så vi kan kolla lite på gruppen innan också! Är sjukt taggad och även fast det inte går toppen, (eftersom jag mest ridit ut i 9månader nu och inte har "träningsformen" i mig än, + att jag inte vet hur trasan beter sig på bortaplan) så kommer det bli sjukt kul iaf! ÄNTLIGEN kan man väll säga! Så många dagar & timmar jag har spenderat med att inte rida, eller bara promenera ut henne, skritta henne, endast trava - så är vi ÄNTLIGEN igång och kan börja träna! Åh så kul att hon är frisk!!
Ett år sen, sista träningen innan skadan..
Nu, dax att bygga muskler och få bort dendär runda magen, ÄNTLIGEN
 
/Mathilda
 
 
 

Njuter av vila

upd; Skulle publicerats för 3h sen men glömde klicka på publicera, hehe..
Hejsaan Bloggisen! Har legat och kollat på pll stora delar av dagen så vid 16 fick jag lite panik på mig själv och gick ut på en prommis 1h i skogen. Gick väll kanske 4km av det och sprang sista biten hem vilket är 1km ungefär, så det var skönt! Har tänkt försöka komma ut och springa/promenera mer nu på höstlovet. Har tappat så mycket kondis nu.. 
Ikväll vet jag inte vad jag gör.. Antingen sitter jag hemma på mitt rum, eftersom min bror har typ "födelsedagsmiddag" så han har 15 pers över som pratar och skrattar jättemycket, eller så hittar jag på nåt annat. Får se hur det blir! Nu är jag iaf nyduchad (1h sen) och ska sätta på en nytt episode av PLL. Är helt klar med season 1 nu! Haha, jag har verkligen inget liv när jag kommer in i en serie! Men det är sååå bra!
Och den som kommentera typ vem A var, DOOON'TT!!! Det är taskigt juuu, men jag fattade inte den kommentaren så this time, var det lungt - men annars så säg inte vem det är för då blir ju hela serien förstörd! Puuusss
 
 

Åhh, är så stucked!

 Heej hörni! Har verkligen fastnat helt för pll nu!! Seriöst, går inte att sluta kolla på det, haha. Är så nyfiken på vem A är men vill inte att nån ska spoila so, dont tell me! Har sett 16 avsnitt och jag började kolla i förrigår, heheheh.. 
 
Men idag har jag faktiskt även jobbat med den där (jäkla) postern som skulle in idag. Jag och Jessica vann en tävling i skolan typ så det är jättemycket jobb och sånt nu.. pallar inte förklara men, detta har dragit ner lite på mitt humör ikväll kan man säga..! 
 
Juste, idag hade vi ju Halloween i skolan! Tror inte folk fatta vad jag var, men jag var såndär tjejboxare som boxar som en "show" alltså det är inga riktiga slag utan de ska mest se sexiga ut typ.. dock ville inte jag det, men ändå! :P
Haha, vad tycker ni guys?... orkade inte satsa i år..
 
/Mathilda
 

Framöver!

Först och främst är det ju HÖSTLOV nu en vecka framöver! Huuur soft, najs, sweet är inte det? Behövdes verkligen..
 
En vecka efter är det Prao - vilket innebär ingen skola och det är ju soft det!
 
På måndag, alltså 28/10 ska jag åka och markarbetsträna med Trasan på Wäsby! Kommer bli sjukt kul, äntligen drar vi igång!
 
Från den 29 november - 1 december ska jag på skul med Flera från konfagänget! Då är det ett helgläger som "återträff"

Den 1 december (alltså samma dag som jag kommer hem från skul) ska jag på Stockholm Horse show med Mami! Äntligen, älskar att vara där!! Dock kommer jag ju inte hinna gå i annexet under dagen, men det är bättre än inget!
 
Den 1 mars bokade vi Idag biljetter för mig och Malin till Avicii!! Han ska ha två konserter (kanske kommer en till) och vi ska gå på den andra! Kommer bli grymt!
 
/Mathilda
 
 

Sleepover

Hellooo Bloggisen! Har inte hunnit uppdatera idag som ni märkt! Var hemma från skolan vid halv 5 och sen dess har jag städat rummet, ätit middag, provat halloweenkläder (blev nåt spontant, ni får se imorgon!) kollat PLL och lite sånt chill.. Vid 8 cyklade jag hem till malin, hämtade upp henne, åkte förbi en catfight som vi stanna och filma lite heheh, sen åkte vi hem och har kollat på bilder och pll sen dess! Hon sover här inatt för imorgon har vi halloween i skolan så då är det mys att fixa sig tsm på morgonen typ.. Börjar 8.10 men vi hinner nog i tid, hehe.. Sen får vi se vad jag gör resten av dagen! Måste fixa på ett skolprojekt som ska in så fort som möjligt imorgon också.. Oh die.
My siiisters
 
/Mathilda
 

Pretty Little Liars

Åh, förlåt hörrni för uppdateringen! Först skrivardag hela dagen fram tills 14.20. Sen åkte jag till stallet och red ut 1h på Trasan, därefter bestämde jag mig för att börja kolla på Pretty Little Liars (alltså säsong 1) och resten av kvällen har jag suttit helt fastklistrad där! Det är ju såå bra! Ska plugga lite till SOprovet imorgon och starta ett nytt avsnitt nu.. Vi hörs mer imorgon! Gooodnaaatt♥
/Mathilda
 

Tips för er killar - UGG

 
UGG
Åhh, nu har jag tjatat i typ en månad på killarna i min klass och försökt övertala de - Uggs på killar är så himla snyggt! Bruna låga är ju underbara, men svarta funkar också! Uggs på killar har liksom två olika grupper. Folk som älskar det / Folk som hatar det. Jag tillhör mer de förstnämnda.. Det är så snyggt! Ska göra ett kollage sen och visa er!
 
När man säger att UGG är bögigt på killar så fattar jag deras tanke, men det stämmer verkligen inte! Har man koll på modet lite mer så vet man att detta börjar bli en trend! --> och det är verkligen inte gay! 
 
Snarare så himla positivt. Det säger så mycket om killen, t.ex:
1. Han otroligt goda stil
2. Att han vågar sticka ut och trotsa sina kompisar som kallar honom gay och tittar snett
3. Tjejer kommer se honom från ett annat perspektiv (positivt såklart). Det betyder att det är en kille som 4. kan sin grej och sin stil och är tuff och vågar skapa trender!
5. Ni killar kommer INTE frysa om fötterna!
Så killar!! Skaffa UGG nu!! I början kanske ni tänker -njaa.. men kolla på flera kollage, tänker hur ni kan matcha de och BEVISA för de andra fega grabbarna i klassen som glider runt i sina converse året runt att det är SNYGGT! Förr eller senare inser de det och vill köra på din stil. - Vips så har du skapat en trend! Och när man skapar trender blir man sjukt stolt, promise!
 
/Mathilda
 
 

Laddar inför Skrivardag!

Godmorgon bloggisen! Står och kokar te samtidigt som jag pendlar mellan smink-fix och frukostätande.. stress som vanligt.. Idag börjar vi 8.20 och har Skrivardag hela dagen! Vi i 9an ska skriva noveller, har ingen aning om ämnet än, och sen lär vi sluta nån gång mellan 13.30-14.30. Chill dag med godis och massa skrivande! -Tycker faktiskt det är jättekul och mysigt med skrivardag! 
 
När jag har lämnat in min novell ska jag bege mig mot stallet. Om jag blir klar tills 13.30 ska jag skynda så jag hinner rida lite i ridhuset för det är nämligen bokat vid 15-15.30 eller nåt sånt.. Förmodligen hinner jag inte så, beroende på regnet, blir det en runda ute!
Hoppas alla NI får en grym dag!
Har ni förövrigt sett att jag har ändrat desigen lite? Lite mer höstigt med grått + att jag har lagt till bilder i vänsterspalten! Är dock inte klar på långa vägar och texten är i olika storlekar och format, men det fixar vi snart.. Vad tycker ni och grundtanken än sålänge?
 
/Mathilda
 

Coffee Tuesday

Tjo, Neesshh - HEJ! Allt bra med er? Själv grubblar jag fortfarande lite över nyheten igår. Dagen har funkat ändå. Skola från 9.15-15.20 med en liten paus vid lunch då jag åkte hem och hämta bildläxan. Sitter atm med kaffe i handen (vuxenpoäng på den vaa? ;) ) och fryser lite i min säng. Ska, när det har slutat regna, gå bort mot ICA och handla något ätbart till imorgon när vi har skrivardag samt hämta min cykel som fint står parkerat där borta! Glömde nämligen nycklarna i låset när jag skulle ta bussen tillbaka till skolan vid lunch-tid, så pappa fick hämta mina nycklar, så när jag sedan hade slutat skolan och gått av bussen hade jag inga nycklar att låsa upp cykeln med - så därför måste jag hämta min cykel snart! Vilket Tisdags-problem, haha! Men det verkar som att det kommer regna ett tag till så ska sätta mig med mitt broderi (låter så gammal, men det är somsagt skolarbete) och lyssna på poddar och kolla på serier med mitt kaffe i handen ett tag till! 
 
/Mathilda

Nonononononon

 
2013
 
Ja, ni ser ju själva en klar skillnad mellan outfitsen! 
 
Pukterar upp det:
* Kör på LÅGA ugg, INTE höga!!
* Bort med Longchamp väskor - riktigt överskattade..
*Bort med alla färger! Det är höst nu - grått/svart ska det va!
* Senapsgult - Nej tack!
*Färgglada byxor...nonono.. Kör på vanliga bootcutjeans i jeansfärg istället! Lite mörka jeans eftersom det är höst!
* Päls och lite sjalar är mys! Invistera i många sjalar att skifta mellan! Det skapar så många olika oufits!
 
Vad tycker ni? Håller ni med mig eller hur tänker ni kring klädvalet på morgonen?
Kommentera!
 
/Mathilda
 
 

Recept - Smores Dip

Q; Hur gör man Smores dippen? Recept?
A: Smores Dip måste vara det enklaste man kan laga! Kom ihåg det utantill efter bara ha läst igenom det en endaste gång!
Recept:
2st 200g marabou chokladkakor
1 påse minimarsmellows
ca 1/2 dl mjölk
Mariekex
 
Gör såhär: Börja med att smälta chokladen i t.ex vattenbad. Sedan lägger du i ungefär lite mindre än halva påsen marsmellows. Rör om och vänta tills allt har smält. Häll sedan i mjölken. Därefter häller du i smeten i en lagom stor form. Sedan heller du över resten av marsmellowsarna (vi tog inte hela påsen dock) & ställer in formen i ugnen på 200 grader i ungefär 5min. Ha dock koll på den i ungen då marsmellowsarna bara ska få liite färg. Sen är det bara att doppa mariekex-äta-och njuta... 
 
Detta är sååå gott! Ni måste testa! Jag, Malin och veronica gjorde allt detta till oss tre och vi åt hälften typ, så det är väldigt mättande!
 
/Mathilda
 
 
 

Påväg till skolan...igen

Åkte hem under lunchen för jag hade glömt min bildläxa hemma..såå typiskt.. Men det var ändå äcklig mat i skolan så åt lite mackor och te hemma när jag ändå var där! Nu har vi idrott som började för 15min sen, sen har vi då Bild och sen slutar vi! 

/Mathilda


Tips på Pälsjackor!

 
Fur
 
Fur by thildaljungberg featuring a faux fur lined jacket
 
Stor trend i höst är ju pälsjackan! Populärast är den långärmade svarta. Själv tycker jag att det är otroligt svårt att hitta pälsjackor! Ska man ha en äkta kostar de ju i 97% av fallen över 5000:- typ.. Men här är iaf några "fejk-päls" Som ändå ser helt okej ut allihopa!
 
/Mathilda

Hörni!

Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga Godnatt! Klockan är mycket och jag måste sova nu.. De flesta av er läser säkert dethär först imorgon, men iaf.. Ligger just nu och har blandade tankar. Fick nyss höra en väldigt tråkig sak av en kompis.. och så tänker jag att jag kommer hamna efter i bilden eftersom jag inte ritat något på min bild ikväll.. annars då? Har vart en chill kväll! Har lagt upp massa på inställt imorgon så håll koll! Nattiii <3
Åh, so In Love i min mysiga tröja!
 
/Mathilda
 
 
 
 

Gottismat!

Mamma lagade laxsallad med mango, avokado, jordgubbar, passionsfrukt osv till mig och sen blev det stor frukttallrik med choklad och lite kladdkaka senare på kvällen! Mums så gott!
 
/Mathilda

Måndag, ny vecka

Heey! Nyss hemkommen från stallet! Eller ja, en halvtimma sen kanske.. iaf. Red ut på Trasan bara, ridhuset var bokat så det blev lite klättring + galoppintervaller! Gick bra tycker jag ändå! 
Idag i skolan hade vi Vals-prov. Haha det gick så himla dåligt! Men jajaj fick B ändå (förvånande faktiskt) så jag är nöjd.. 
På onsdag är det skrivardag vilket innebär mjukiskläder och massa godis, hehe, nej men lite iaf!
Sen på Fredag har vi Halloween i skolan. Inte helt 100 på vad jag ska va, men har en liten idé så vi får se ;)
Gosikläder idag! Hade dock ljusa jeans och converse till i skolan..

/Mathilda

Drömresemål

Åh, Mitt absoluta drömresemål - etta på listan, som har legat stadigt etta i 1 år nu är Dubai.. Är så förälskad i denna stad (stat/del eller vad det heter, det är ju inget eget land iaf..) så jag spricker! Vi var ju sjukt nära på att boka resa dit 1 vecka i somras, men sen insåg vi att det var 50grader varmt där under sommaren så då väntade vi istället. Dock hoppas jag innerligt på att vi åker dit nästa vinter, alltså 2014, för då ska vi åka 2-3 veckor utomlands så jag hoppas verkligen vi stannar till i Dubai några dagar iaf!
 
Plus att - det man kanske inte tror - så är det väldigt billigt att både flyga och bo på hotell i Dubai! Eftersom landet har sån himla bra ekonomi så är det grym standard på allting! I somras nä vi satt och kollade på hotell så var nästan alla hotellrum i "svitformat" fast ändå kostade det som ett halvtaskigt-familjerum i Turkiet. Förstår ni? Det är så sjukt najs! Vill bara åka dit nunununu! 
 
De har väldens största shoppingMall med massa najs märken plus flera andra ställen jag vill shoppa på, titta på osv.. det är bara så himla coolt ställe och jag hoppas verkligen att vi åker dit!
 
/Mathilda
 

Solsidan

Heejsaan Bloggiseen! Har vart lite halvt med uppdateringen idag.. Just Nu sitter jag iaf med mobilen och försöker ladda över lite filmer - dels från bakningen, men även lite från ridningen idag. Ska se om det går att ladda över filmen från mammas mobil när jag red förra söndan också, dock var det lite krångligt sist jag försökte! Men nu måste jag skynda som attan för nu börjar Solsidan, aahhhh!!
Hann inte skriva allt jag ville ha skrivit, haha, får göra det senare! Måste springa ner så jag inte missar mer av Solsidan nu! Puss
 
/Mathilda
 

Såååå bra!!!

Promenerar av Trasan efter ett BRA pass! Red med sporrar, som jag aldrig gjort, och det gick så jäkla mycket bättre! Äntligen blev det lite fart i damen ;) 
Blev inga bommar då mamma inte kunde följa med, utan istället först skritt/trav ute och sen trav/galopp i ridhuset.. Film kommer!!

/Mathilda


Tumblr

De flesta bilder från Jennifersandsjo, annars blandat..
 
/Mathilda
 

Inspiration

 
Black
 
Black by thildaljungberg featuring super skinny jeans
 
/Mathilda

Lång helg!

Känns som om denna helg är jättelång nu när jag sov hos Veronica igår, vakna tidigt idag, har vart hemma hela dagen och inte gjort nånting och ändå har jag hela söndan kvar.. låter som att jag gjort plutt-lite, men det är ju just det jag har också! Och det är när man inte gör så mycket som det känns som att tiden tickar jättelångsamt! Iaf, väldigt skönt!
 
Imorgon då! Ska upp runt 9. Äta frukost och ta det lungt. Åker sedan till Stallet med mamma och jobbar lite bommar med Trasan. Var redan en vecka sen sist så nu är det dags igen för lite bommar. Bra att träna lite bommar nu också för snart åker vi och tränar för tränare, hoho kommer bli väldigt kul!! Men mer om det senare
 
Nu - film med Mami och Daddy och bara ha gos Lördag-kväll!
/Mathilda
 

Svar på Fråga - PRAO

Q; Kan du tipsa om något ställe man kan prao på? Kan du inte göra fler collage också?
A; Förlåt för så himla sent svar, antagligen har du redan hittat nåt (får vi hoppas) men har du inte det, eller om det finns några som ska praoa i vår/nästa år - så kommer lite Tips här!
 
Cafe Är nog väldigt vanligt tror jag.. men det finns så himla många caféer så alla kan ju inte vara upptagna liksom. Jag praoar ju t.ex nu på Bageri Kardemumma som är ett café. 
 
Hemsidor Om man hittar något och har tur så tror jag det kan vara jättekul att jobba via en hemsida! Att få vara med på huvudkontoret och se kolloktionerna, vara med på leveranser och liksom se hur allt funkar bakom skärmen liksom! Mejlade dock 6 olika hemsidor innan jag fick min prao, varav jag fick 1 svar och det var att hon skulle vidarbefodra mitt mejl till chefer och sånt och sen har jag inte hört något mer så ja, det är nog ganska svårt!
 
Resturanger Jag praoade ju på Östergårds (en resturang) förra året och det var faktiskt roligare än väntat! Fick laga väldigt mycket mat och man hade alltid något att göra (vilket jag tycker är kul för då går tiden fortare och dan blir kortare istället för att man bara ska stå och vänta på att klockan tickar hela dagen). Fick testa på att laga mat, servera, vika servetter och sånt, diska men framförallt så lärde man sig väldigtväldigt mycket!
 
Gym Det skiftar olika från gym till gym. De flesta är det tyvärr åldersgräns på, t.ex Sats, men hittar man något annat bra där man bor så kan det säkert vara lärorikt att praoa med kunnigt folk om träning! Dock vet jag inte om det finns så mycket att göra på gym, men man kan ju alltid kolla!
 
Mataffärer Väldigt Classic och populärt så det gäller att vara i god tid ute här! Men oftast så tar mataffärer emot flera Prao-elever så de flesta får plats! Mataffärer är ju väldigt bra för framtida sommarjobb osv..
 
Klädaffärer Kan vara kul om man hittar något bra! Men jag tror att man inte får fokusera på för stora kedjor, t.ex H&M, Zara osv utan mindre butiker!


Mina tips för själva letandet:

1. Var ute i GOD tid!!
2. Tänk inte för stort och bara på drömpraon. Klart du kan söka det också men du måste se det realistiskt, stora kedjor tar nästan aldrig emot 15-åriga prao-elever, tyvärr.
3. Tänk på framtiden - sommarjobb, helgjobb, kvällar osv.
4. GÅ DIT! Mejla inte (I know, i did - men jag fick ju inge svar, ellerhur?). De i affären/butiken/cafér vill se hur du ser ut! De vill få en inblick om vem du är så därför vill de träffa dig irl. Plus att det är mycket lättare att säga nej via telefon!
5. Försök att tänka på vad dina vänner kommer ta & sen inte ta det.. De populära ställena är oftast fulla eller ej tillgängliga.
6. Var öppen och positiv till alla förslag. Något du kanske trodde var sämt kanske visade sig var perfekt för dig?
7. Fråga dina föräldrar, hör med deras kompisar som kanske har kontakter osv.
 
Lycka till med letandet och hoppas ni hittar nåt bra!
 
/Mathilda
 

Höstens Måste!

Stickade polotröjor  Kan vara det snyggaste i ens garderob i Höst! Verkligen totalälskar det! Så varmt och praktiskt men ändå snyggt! Har själv två stycken nu, en svart & den på bilden som jag köpte för nån vecka sen. Är supderdupernöjd över det köpet! Tröjan var riktigt billig och ändå så snygg! Tips verkligen! Grovt snyggt också under en ball skinnjacka - så som jag har på bilderna!++
 
Svart/Vit/Grått i samma Alltså lite som min stickade tröja. Att trådarna går i Svart & Vitt blandat är så himla snyggt! Gillar när allt är enkelfärgat men det är även väldigt snyggt när trådarna skär sig såhär fint i stickningen!+
 
En skinnjacka till detta  picken över i:et, Grädden på moset, Gaffeln till maten, laddaren till Iphonen, Brödet till tacosen, sockret i teet, mandeln i gröten, pengarna i plånboken, pennan till provet, Chokladen till chokladtårtan, värmen på sommaren - ja, jag tror ni fattar vad jag menar (visst var jag påhittig med synonymerna,haha)! Skinnjackan gör ALLT mycket bättre! Används nästan varje dag och man inte har en riktigt bred garderob & skinnjackan är även något JAG tycker man kan lägga några extra ören på för det är så användbart!+
 
SvartSvartSvart  Vad mer kan man säga? KLART den snyggaste och med "fashion" färgen i höst! Svart på svart - lager på lager -> blir så snyggt!
 
Låga Uggs & Primes  LågtLågtLågt - ska det va! Och då menar jag ankel-lågt! Snyggt som bara den! Dock är höga Primeboots (alltså de högst) ett undantag för de tycker jag faktiskt är riktigt snygga, Fiorentini är också väldigt snygga, men skulle själv inte lägga 4200:- på ett par skor tyvärr, men annars är det lågt som gäller!
 
/Mathilda
 
 

Heaven

Åhhhh, detta var så sjuuukt gott! Ni måste prova! HUR enkelt som helst att laga också! Väldigt mättande & onyttigt men gud så gott!
 
/Mathilda
 

Lördags-gos

Idag ska jag bara ta det lungt! Gud så skönt! Har fullt upp varje dag så idag ska jag verkligen bara ligga i sängen hela dagen och kolla på serier, brodera lite på sy-läxan, rita lite på bild-läxan, lyssna på poddar, blogga lite, dricka te- ja, bara göra lugna saker så hjärnan får vila lite! Mamma & Pappa har följt med min syrra på fotbollscup så de är borta hela dagen och min bror är inte hemma så då får jag laga lite lunch själv idag.. Tror dock jag bara går ner och kokar lite nudlar, hehe, enkelt och gott!
 
/Mathilda
 
 

Yesterday

Igår sov jag somsagt hos Ronnie med Malin! Vi lagade en så sjuuuuukt god sak som jag visar er om vilken minut som helst! Ska bara ladda över bilder men gud så gott det var, ni måste se!
Vi hade en väldigt mysig kväll. Vaknade vid halv 9 idag av mig själv, sen gick vi upp vid 9 för de andra skulle iväg. Vi åt lite frukost och vid 10 drog vi till t-banan och när de andra åkte vidare tog jag tåget hem. Har resten av morgonen städat mitt rum och bara myst framför serier och bloggar!
 
/Mathilda
 

Sleepover

Stela poser, haha

Nu åker jag och Malin till Veronica där vi ska ha sleepover! Kommer bli myyyys med mina tjejor.. Goskläder, film, bak & massa girltalk!

Tidigare idag var jag hos Trasan, red ut på ängen där jag trimma lite.. KALLT som SATAN!! Usch.. Men ändå lite mys!
Hörs mer ikväll!

/Mathilda

Baktorsdag


Hola vänner! Sitter på bussen hem med Malin från Emy där jag har tillbringat eftermiddag & kvällen med Eric, Malin, Ronnie och Emy. Vi lagade lax till middag & bakade även en stört god kaka!! Amaaazziing!!
När jag kommer hem ska jag slänga mig på sängen och antingen kolla ett avsnitt av nån serie, Annars ska jag bra sova.. Sovit 15h de senaste tre dygnen sammanlagt och det är faktiskt väldigt lite, så skulle va skönt med som sleep.. Imorgon ät det Fredag! Gud vd skönt! Har sån himla lugn helg också så är fett lycklig, haha. Ska bara gosa och t det lugnt!

/Mathilda


Liten Cake

Eftersom mamma fyllde år i måndags så bakade jag och min syster en kaka till henne! Blev vanlig kladdkaka och sen lite chocolate frosting på samt några blåbär. Min sis ville inte ha något av de två sistnämnda så därför blev det en liten tom bit på the cake, haha men jajaja... Mörk bild, men gott var det iaf! Toppade med lite grädde på detta också ;)
 
/Mathilda
 
 

Outfit Tisdags

| Jeans Crocker | top ginatricot | kofta mammas | jacka Rock'n Blue | Skor Converse | Väska Björnborg |
Outfit från i Tisdags som jag inte hunnit lägga upp. Jättebekväm och snygg outfit! (okej jeansen sitter astajt så de är ej bekväma..) Lånade koftan av mamma med päls längst kanten där fram och lång stickad där bak - URsnygg!! Körde Svart på svart och det blev snyggsnyggsnyggt! Vad tycker ni? Halvbra bilder men ändå..

/Mathilda

Veckorna framöver

Åh Heej hörni! Efter skolan hade slutat vid 14.00 åkte jag direkt till stallet och red Trasan, sen när jag kom hem igen vid 17.30 så kollade jag lite på Grey´s och sen somnade jag ganska på direkten, så har därför inte hunnit uppdatera nåt! 
Imorgon har vi iaf kort sovmorgon till 9.15, dock har vi en lång dag så slutar vid 16.00. Därefter åker jag hem till Emy med Malz, & Ronnie och bakaaar! Soft sådär. Får se hur länge jag stannar där, men sen åker jag bara hem och tar det lungt resten av kvällen! Har väldigt chill med läxor denhär veckan så det är otroligt skönt!
 
Nästa vecka har vi skrivardag hela onsdagen, vilket jag tycker är väldigt chill, och sen på fredagen har vi Halloween  då alla på skolan klär ut sig och sånt.. Dock har vi 1-2 prov och förmodligen fler läxor som ska vara inlämnade innan lovet. Sen är det Höstlov 1 vecka och veckan efter det har vi Prao i en vecka! 
 
/Mathilda
 

My lovely Sister


 
 
 
/Mathilda

UGGs Grey Mini

 
Dethär var en av mammas presenter hon fick igår - UGGs Classic mini Grey. Kind of my Idea eftersom jag älskar de! Så japp, dessa kommer jag låna av min mamma i höst/vinter! Sjukt snygga och passar in så rätt till nästan allt! 
 
/Mathilda
 

Håll koll!

Kommer ett inlägg jag tycker är lite kul imorgon, så håll koll! Nu ska jag äntligen sova! upp om 5h....yey.. sov bara 5h inatt också och det håller inte - så jag måste sova mera! Därför måste jag stänga ner datorn nu trots att jag har 5 inlägg jag vill skriva.. men får helt enkelt göra det imorgon även fast det blir roligare om jag hinner med det nu.. Hälsan kommer först liksom! See you tomorrow guys
 Såhär har jag gått runt ikväll, men godnatt nu hörni! puss
 
/Mathilda

Grattis Bästa Mami!!

 
Min lilla älsklingscake, love you Mum!! ♥♥♥
 
/Mathilda

Kollar fotboll!

Mitt internet är så himlahimla dåligt så kan inte blogga! Får se om detta inlägg ens publiceras... 4-3 nu! Kom igen Sverige!

/Mathilda


Sneak peak


/Mathilda


School

Börjar om 3 så måste skynda på nu!
/Mathilda



Natti

Godnatt bloggisen!
Har suttit och ritat hela kvällen på bildläxan nu, så nu är den klar och då blir det sängen! Imorgon fyller mamma år! (haha hade tänkt att det var idag hela veckan, därför förvirringen, men Det är alltså imorgon) så jag går upp lite tidigare, trots sovmorgonen, och grattar henne! Godnatt

/Mathilda


Sånt höstmys!

Åh så mys uteritt det blev! Red till såsta där jag galoppera på en äng fram & tillbaka några gånger! 

Nu blir det hem för att lyssna på poddar, dricka te, äta mackor och göra bildläxa! 

/Mathilda


New in - Rock'n Blue Jacka (Nelly.com paketet)

Denna underbaringen var den sista saken jag fick i födelsedagspresent av mina föräldrar! De beställde den från Nelly.com så därför kunde jag inte lägga upp bild på direkten eftersom den kom till mig för några dar sen! 
 
Den är så sjukt mjuk och skön samt sick snygg! Verkligen en sån skinnjacka som aldrig går ur modet heller, I Love It! Ville verkligen lägga lite extra pengar på en jacka som har bra kvalite och funkar länge, därför fick jag Rock'n Blue jackan! Såg den för ett år sen också och då skulle vi klicka hem den, men sen blev det aldrig av bara.. Kul den liksom är väldigt "inne" nu och jag skulle egentligen köpt den för ett år sen! Gillar den känslan, man känner sig typ stolt, haha..
 
/Mathilda
 

Till hästisen


Ska rida ut ett lungt pass i låg och lång form på skruttan. Efter markarbetet igår där hon fick kämpa mycket, så blir det bara ut för frisk luft och sträcka på musklerna lite idag! Myys!

/Mathilda


Cozy stickat #7

 
Autumn #8
 
Autumn #8 by thildaljungberg featuring a black cape
 
/Mathilda

Födelsedagspresenter från Några i släkten - VS

Haha, nån som minns att jag skrev att jag "nu har 11 Bodysplash från VS och inte behöver några fler på ett tag" - Guess What? Just got one more! MEN trots det så är det fortfarande en jag inte har sen innan! Hur bra? Detta är tillochmed en från det nya sortimentet och den luktar gott! Mer än modymisten så fick jag bodylotion & Bodywash + en jättefin sminkväska! Fick detta av min faster och Micke, tack snälla ni!
 
 Sen fick jag detta av min kära farmor! Haha, hon tyckte jag lukta så illa att jag fick en deodorant! Nooo, just kiddin'.. Men jaa, 500:- och lite godis! Gooott och väldigt najs! Thank you my dear!
 
/Mathilda
 
 

Someones birthday tomorrow.. ;-))


/Mathilda


New in

Enkel basic tröja som passar typ allt!
 
/Mathilda
 

Autumn kollage #7

 
Autum
 
/Mathilda

Dagens ridpass - Markarbete

Lite screenshots från filmen - därför halvtaskig kvalité!
 
Trasan var väldigt fin idag! Började med en bom snett igenom i båda varven bara för att få henne att komma igång. Sen tog jag tre travbommar längst ena sidan fram & tillbaka några gånger tills det kändes bra. Tog sedan tre bommar på volten och jobbade där ett tag. Slog ihop dessa tre övningar och bara jobbade i trav över bommar. I början var hon lite seg (som hon brukar vara i början av passen). Rider henne inte med sporrar heller, tror jag gjort det en gång, så det blir lite jobbigt i början, hehe, men efter några varv med halter - igångsättningar, skritt-trav-galopp, volt - fyrkant osv så var hon mer framme för tygeln och lyssnade mycket bättre för skänkeln.
När jag rider fram är det inte så att jag tänker på hur hon går med huvudet och att halsen ska vara "böjd". Vill att hon ska lyssna på mig och det är prio 1. Sen om hon går ner med huvudet och går i fin ställd form på det är väll bara kul, men går hon inte fram när jag vill eller stannar när jag vill så kvittar det ju..
 
Sedan gick jag iaf över till galoppbommarna längst långsidan. Började bara med bommarna på marken lite lätt. Fick igång Trasan i väldigt bra galopp, snuttan tyckte detta var kuuul! Så vi galoppera runt flara varv, i båda varven, och tog dessa galoppbommar. Höjde upp den i mitten och körde samma bom-upphöjt-bom. I början höll jag i henne mycket och försökte liksom reglera och trixa innan, men det blev inte alls bra så sedan nästan längde jag tyglen lite, höll i manen och bara lät henne fixa den själv! Hjälpte henne att hålla upp huvudet och tempot och sånt, men det gick mycket bättre då!! 
Slutade med att jag satte ihop detta till en liten bana vilket gick grymt och sedan höjde jag alla galoppbommar (alltså till lägsta höjden på sockerbitar, vilket motsvarar 10cm) och körde på det! 
 
Kändes som ett väldigt bra pass! Både jag och Trasan var helt genomblöta av svett efteråt vilket är positivt! 
Känns jättekul för snart ska vi börja hoppa och börja åka på träningar! Taggad som Satan alltså!!
 
/Mathilda

Markarbetsträning

Gick jättebra! Bilder, utvärdering och kort film kommer senare!

/Mathilda


New in

Snyggt och passar både till fest och vardag!+
Alla S var slut vilket sög, men det fanns flera M kvar och den var lite stor, men jag kände att jag skulle köpa den ändå - so I did...
 
/Mathilda
 

New in - stickat

Otroligt snygg stickad tröja! Kan matchas till svarta jeans, skinnjacka och boots. - Snyggt, Classy, simpelt och så Fashion. Eller så kan man byta ut jeansen mot ett par strumpbyxor och göra outfiten mer Cosy! Väldigt snygg och skön!
 
/Mathilda
 

Lokalsinnet hos mig ligger inte i stan

Först blev det Stan med Ronnie! Måste bara skriva att när vi skulle gå av tåget mötte vi i dörrarna ICA-Ulf, vi vet i ICA-reklamerna.. Han var så himla kort! Like seriosly! Ett huvud kortare än mig, haha...ajaaa!
 
Började trippen i (nu ska vi se här) Östermalmstorg, alltså Stureplan (om det är samma sak..? haha), Ronnie du får rätta mig om jag har fel, haha. En sak ni kanske inte visste om mig är att jag är helt jävla lost i Stockholms Innerstad alltså! Hittar ingenstans... Det ända jag kan är att man kan ta Fruängen t-banan till T-centralen och där vet jag hur man går till plattan och sen Gallerian.. mer än så vet jag typ inte, haha. Iaf, efter Östermalmstorg fortsatte vi på nån gata till Hötorget (Right Ronnie?) där vi åt lunch på Subway. Sen traskade vi vidare till Sergels torg, alltså Plattan, där de hade nån skidtävling som vi kollade på, och sen åkte vi hem!
Fick vänta evigheter i Mörby på min buss då den jag skulle ta gick sönder och medan han höll på att laga den missade jag nästa.. så satt i Mörby och vänta på nästnästa buss i 45 min! Usch..
 
Var iaf hemma vid 19 och då hade Malin & Micke kommit hit redan. Vi åt god middag & Efterrätt, prata och skratta mycket! Kvällen avslutades sedan med film och presentöppning. Hope you guys had a great day and evening!
/Mathilda
 
 

Juicy Couture

 
Fick detta från Eva när hon kom över i Fredags! Alltså hur snäll är inte hon? Herregud blev SÅ glad! Fick detta eftersom jag fyllde år för två veckor sedan, men åhh, hon är så snäll!! Det är alltså ett armband och ett halsband från Juicy Couture!
 
/Mathilda

Sneaky på det jag köpte

Har fotat allt så bättre bilder kommer sen!
 
/Mathilda
 

Massa shopping!

Skev bild, heheh
Sitter på tåget hem nu! Har faktiskt fått med mig lite hem som jag är nöjd över! Ska försöka visa redan ikväll, men eftersom vi har gäster så får vi se! Men ska försöka hinna med det! Thanks Ronnie för idag, det var jättemys!

Hoppas ni får en bra lördagskväll!

/Mathilda


El city With Ronnie


Godmorgon dear readers! Njaa 13.00, men vakna för 1h sen så det är morgon för mig! 
Sitter och väntar på bussen som ska ta mig till stan där jag ska strosa omkring med Veronica (Ronnie :P) i några timmar! Kommer bli mys! Sen ikväll kommer min faster och hennes kille, Micke, över för middag. Känns som en bra och lugn lördag med fint väder! Hoppas ni får det bra! Kraaam

/Mathilda


Världens bästa Eva!!


/Mathilda


Denna himmel alltså!


Sjuukt! Och bilden är inte ens redigerad! Såå fint!

Nu är det fredag, äntligen! Jag har precis gått på bussen hem från stallet. Red ut en jättemysig ritt med en annan tjej i stallet.. Galopperade över vattenpölar och såklart skulle Trasan ta värsta hoppen över varje, haha, men det var kul!
När jag kommer hem kommer Eva ganska på direkten, sen blir det middag och hemmamys med familjen+farmor som anlände för nån timme sen!
Hoppas alla får en grym fredag!

/Mathilda


Fredag

Tjenaaa! Idag ser dagen ut som sådan att om jag inte mår för dåligt så går jag till skolan och är där mellan 8.10-14.45. Sen blir det stallet på direkten då jag ska försöka rida ett riktigt pass nu! Kanske ta fram några bommar och komma igång lite med henne så vi kan börja hoppa snart! Kommer vara hemma vid 19.00 senast och då kommer Eva hit (Trasans ägare). Sen tror jag att jag bara är hemma på kvällen.. men kanske träffar nån kompis eller så.. vi får se! Hoppas alla ni får en sjukt bra fredag! Kramisaar!
Haha, opassande bild till inlägget, men min katt är så himla stor! Haha-tjock & allmänt stor.. but lurvig & Cjute♥
 
/Mathilda
 

This week was bad..

Heej på er! Just nu sitter jag nere i soffan och har kollat på tv ett tag nu. Åt bara baguetter till middag med lite gott te till - mys. Slutade skolan sent idag, 16.00, då tog jag bussen till praon där jag fick papper påskrivna, sedan cykla jag hem. Har (som jag nämnt tidigare) så himla ont i huvudet! Har haft det i 3-4 dagar nu och det är verkligen inte kul ALLS! Så när jag kom hem somnade jag på direkten.
 
Sov till 18.30 då mamma väckte mig och sa att jag behövde åka till stallet. Så pappa skjutsade mig dit, jag hade fortfarande så ont i huvudet och var trött så jag mocka, fixa mat, vatten, borsta henne och sånt och skippade ridningen idag.. En timme senare kom mamma och hämta mig och sen har vi bara tagit det lungt hela kvällen.. men tror jag ska gå upp och sova nu så jag får lite sömn. Sover alltid 6-7 timmar per natt (inatt sov jag 5h) och det kan verkligen vara en stor orsak till huvudvärk, så I need Sleep! Hörs imorgon gosisar
 
/Mathilda

Black cute

 
Autumn
 
/Mathilda

Fruitas

Kan man få nog av frukt? Dethär är mina egna bilder jag tagit och jag blir sååå suktad även fast det inte är nått "foodinspiration" konto... Åh, så gott! Frukt är verkligen bland det absolut bästa jag vet! Sure, det har kalorier och är inte alltid supernyttigt, men det är desto nyttigare än en påse godis och oftast även godare!+
 
/Mathilda
 

Lagom uppkopplad?

Full rulle med plugg och allt här.. Försöker bli klar med SOn innan 00.00 då det är deadline samtidigt som jag kollar presenter till Mami som fyller år på Måndag, & bloggar lite.
 
/Mathilda
 

Today's Outfit

| Jeans Replay | Jacka Rock'n Blue | sjal oasis | t-shirt Desigual | skor Converse |
 
/Mathilda

Ben&Jerry Half Baked Cookies

 Gud så dåliga bilder det blev! Hittade verkligen inte ljuset..
 
 Hittade detta recept på foodporn precis när det kom ut, vilket var ca 2-3 veckor sen, och tänkte "BAM, de ska jag göra och tipsa mina kompisar om" Men vips, så var de lika snabba med att hitta receptet som jag, haha.. men var ändå tvungen att prova! Jag tycker det var väldigt goda! Men det går inte äta så mycket för då får man ont i magen, hehehe... Håller på att ladda upp en video med receptet! Håll koll!
 
/Mathilda

So bored

 
Nu är jag hemma! Har jätteont i huvudet.. ska lägga mig tidigt ikväll så det blir bättre imorgon.. Annars blir det So och Spanska plugg idag då! Åhh så tråk! Vi har så mycket denna veckan så har verkligen ingen tid alls för nåt annat.. 
 
Just nu skulle jag vilja gå ut och springa i spåret, äta glass, baka en kaka, brodera klar min sy-läxa och lyssna på poddar samtidigt, rida! åh tänka tt hoppträna eller åka och tävla... men så sitter jag här med 5 skolböcker och ska plugga in glosor + skriva BIG inlämning... nejnejnej
 
/Mathilda

On the road home


Sitter på bussen hem nu! Ska fixa påskriften till praon på direkten och sen har jag extrem lust att baka! Får se hur det blir med det, men annars blir det SO-plugg.. Känns som att jag inte gör nåt annat än pluggar nu för tiden

/Mathilda


Headache

Nu har jag suttit inne två dagar irad och bara pluggat framför datorn.. Har sån huvudvärk alltså! Måste komma ut men måste verkligen bli klar med allt i skolan.. ska åka till stallet först på tordag & då har jag haft en paus från ridningen i 4 dar, så det ska bli mys att hoppa upp på hästryggen igen då. UT och FRISK LUFT! Sitta och strirra på en fyrkantig dator i timmar och dygn klarar inte jag, blää, don't get hur gamers orkar?
Tror ingen kan ha missat alla sjukt fina träd som finns ute nu, åhh vill bara ut på fotorunda..
 
/Mathilda

Today

| Jeans Crocker | t-shirt Ginatricot | bälte shs | jacka Rock'n Blue | skor Converse |
Ska verkligen försöka på att bli bättre på dethär med outfitbilder! Ska få andra att ta bilderna i bättre ljus utomhus och så istället för att stå framför spegeln som känns så himla tråkigt! Ska även försöka ta med kameran så ofta jag kan då allt med bilden blir bättre då..
 
Såhär såg jag iaf ut idag. Jeansen sitter SÅÅ tight över höften! Får alltid röda märken och det gör ganska ont, därför använder jag inte dessa jeans så ofta.. (måste skaka av mig lite fett) vilket suger då jag tycker dte är snyggt med svarta jeans och ett lättmatchat plagg! Alltså känslan att ta av sig dessa jeans och sätta på mjukisar efter en lång dag i skolan är typ magisk! Men somsagt så sitter dessa jeans snyggt och just tight, så vill man va fin får man lida pin ;)
 
/Mathilda
 

Favorit i Repris..

eller? Sitta och plugga resten av dagen.. so fun!! Näää känns faktiskt inge kul idag. Har ont i huvudet och behöver plugga in 84 ord till engelskaprovet imorgon samt läsa berättelsen vi har prov på x10 gånger.. och inte nog med det så har jag en stor SO-inlämning till imorgon där man ska skriva 2 A4 och jag har inte börjat mer än några anteckningar från en film.. Kill me...pleeease!!! Kanske dags att sätta igång med plugget då.. Ska försöka hinna uppdetara lite senare också!
Mys bild från förra vintern.. gud så gott!
 
/Mathilda
 

Nattiii!

Nu ska jag sova! Har gjort mycket på engelskan ikväll så det är bra! Måste plugga på mer på orden och läsa den oändligt långa texten några gånger till innan provet på onsdag. Tyvärr kommer min dag imorgon se väldigt lik ut som idag! Bara massa plugg! Stor SO-inlämning + engelskaprovet till onsdag så japp.. alla dagar är inte alltid roliga, men när man är klar med det tråkiga kan man njuta och ha kul då!
 
Men godnatt hörrni, vi hörs mer imorgon! Sov gott!
 
/Mathilda
 

Instagram 2år


Haha kollade igenom mina instagrambilder som jag inte alls har rensat.. Har ganska få, men den första bilden jag la ut på instagram var den översta bilden! Ser ni nån skillnad? ...hoppas jag verkligen ni gör! Haha, kul att kolla igenom ändå.. 15likes och taggen #girlland, haha alltså va? 😜
Förövrigt heter jag @maathildaljungberg om ni har lusta att följa!

/Mathilda


New week + intervallplugg

Hejsan gosisar! Ny vecka nu, måndag... känns sådär va? Börjar dock längta lite till lovet om 3 veckor! Har inget speciellt planerat så liksom, men lär nog få det längre fram, + att det kommer bli så sjukt skönt med lite ledigt! Sen veckan efter Höstlovet, v45, har vi Prao! Och det ser jag också fram emot då jag tror det kommer bli kul!
 
Nu ska jag sätta mig med Engelska och SO-plugg, en kopp te, lite musik i bakrunden, mjukiskläder och bara försöka plugga så mycket jag hinner till klockan 18.00 då jag har min "paus" när jag får läsa bloggar i max 1h innan det är dax att plugga igen fram till 20.00! Kör på lite intervaller ;) Märker jag att det är jättejobbigt att plugga tar jag en paus om nån timma eller nåt. Det är faktiskt bra att plugga i "intervaller" Då blir det mer seriöst att, okej nu skriver jag dethär i 15min till så får jag ta en glass sen.. att man liksom belönar sig själv! Tips till er som inte testat förr!
Otroligt suddiga och dåliga bilder på min lilla stjärna, men saknar henne såååååå mycket!! Denna träningen var typ för 2år sen! Fatta vad sjukt!! Tiden går så sjukt fort! Måste åka och hälsa på mitt lilla hjärta snart...♥
 
/Mathilda
 

Sneaky på dagens





Summerfeelings

 
När det väl var sommar njöt man inte tillräckligt känns det som nu i efterhand.. hm, samma "ångest" varje år dock... want to go back :(((
 
/Mathilda

Påtala om hur fort tiden går på helger..

Ohmy, insåg nyss att klockan var 00.35! Jeeesus, tiden bara rusar iväg och här sitter jag i min säng och dricker te, lyssnar på poddar och broderar på vårt syslöjds-arbete. Kanske dags att lägga ner det nu och sova lite? 
 
Har glömt att visa vad som fanns i paketet från Nelly.com. Förhoppningsvis kommer det upp imorgon! Måste hinna ta bilder och sånt först...
 
Annars ser mig dag imorgon ut som sådan att först skolan 8.35-13.55 sen sticker jag nog till cafét jag ska praoa på och skriver på lite papper och sånt som skolan vill ha. Därefter drar jag hem med allt plugg och pluggar sönder! Nej, det ska man inte göra - då blir man bara trött och ledsen och slänger boken i väggen....typ. Ska ta en kopp te och mysa ner mig bland gosefiltar, ha några tända ljus vid sidan om och en skål frukt. Lät bättre! Ny vecka, nya tag, hoppas bara min irretation över allt jag skrev i förra inlägget lägger sig så blir nog att bra! (positiva tankar, juste ja!)
 
/Mathilda

Var det lättare när man var yngre?

Heeej! Nu har jag tänkt på en sak. -När man var liten, eller "yngre", var liksom helgerna jäääättteeelååång ledighet där dagarna tog lång tid och man bara kunde njuta. Leka i parker med grannflickan, gå ut med en annan grannes hund, springa till affären och köpa lördagsgodis - ja ni vet.. Nu är liksom vardagarna "ledighet" jämfört med helgerna! Det är helt stört, man hinner ingenting men ändå väldigt mycket, bara det att man har planerat in att man ska göra så mycket att man hinner 1/5 saker man velat, och sen står man där på söndagskvällen och fattar inte hur det REDAN kan vara måndag dagen därpå?! Bara jag som känner så? Tror faktiskt ni vet vad jag snackar om.. Är det inte stallet så är det fotbollsmatch, eller så ska man vara domare, sen ska man till stan för man verkligen vill köpa en sak, sen fyller nån år, sen har man lovat att träffa nån kompis, och inte att tala om allt plugg som står och väntar, sen vill man hinna med att blogga/läsa bloggar/kolla instagram + att man gärna vill ta en så låång sovmorgon man bara kan - eftersom det är helg - och det är då man ska vila, right? 
 
Blää, hinner ingenting. Idag har jag iaf vart i stallet. Nu lät det som jag knappt gjort nånting idag för en gång skull, haha, men har vart lite ledsen på allt och alla typ.. vänner, hästen, glömt plugget i skolan, jäkla pms-humör också som inte vill ge sig osv osv.. så det blev en lite lugn dag idag! Var ett tag sen!
liten Mathy... plutten♥
 
/Mathilda
 
 
 

Last day of week

Godmorgon bloggisen! Idag är det söndag och jag känner att denna helg tog 2 sekunder...seriöst. Hela veckan har gått sjukt fort! För en vecka sen fyllde jag år liksom.. 
 
Igår hade jag fullt upp hela dagen, därför dålig uppdatering.. men dagen började med att jag gick upp 8.00, åkte till IP så jag var där 9.00 när jag skulle döma min första match. Dagen fortsatte så, med att döma matcher, fram till 15.30. Då kollade jag på min syrras match, de är så duktiga, de vann alla sina matcher! sen cykla jag hem, bytte om och efter det skjutsade pappa mig till stallet. Red ut i spöregn till såsta med josefine. Men det var ändå lite mysigt! Vid halv 7 kom pappa och hämta mig. Satte mig på direkten i dushen, gjorde hårinpackning och allt sånt. Spenderade kvällen hemma för jag var så sjuuukt trött verkligen! Hade ont i benen och bara orkade inte ta mig nånstans..
 
Idag ska jag bara till Trasan och plugga. Tänkte plugga först och sen åka till Trasan lite senare. Kanske rider över några bommar i Ridhuset, hm, får se!
Profil
 
/Mathilda
 

Kokoskaka med Hallon

 
Åt dethär till Mellis en dag för 1-2 veckor sedan, men då funkade inte min dator så kunde inte lägga upp bilderna (nån som kanske kommer ihåg det).. jaa, iaf, jag tycker det var ganska gott!
 
Kommer förmodligen ett dessert-tips i helgen.. men ska se hur mycket jag hinner med! Men hinner jag så kommer det upp, tror ni kommer älska det!
 
/Mathilda

Planer för Helgen

Fredag och helg!! Hur soft?
Idag ser min fredag ut som sådan att först blir det stallet. Ska se om det går att rida nånting med sträckningen.. annars får jag hoppa av och longera henne eller nått. Sen Spenderas kvällen med boysen. Vet dock inte vilka än..måste snacka lite mer med de, oklaaart!
 
Sen blir det lördag! Ska upp halv 9, cykla till IP och döma 7-8 matcher! Ändå rätt soft för tjänar money på det! drar hem vid 14-15 tror jag och sen drar jag vidare till stallet där Trasan får ridas. Får se hur jag lägger upp det passet, beror lite på hur mitt lår känns. Lördag kväll spenderas med andra gänget killar. Vet inte vilka jag ska vara med vilken dag det är därför det är oklart, haha, men berättar mer när jag vet!
 
Sen söndag ska jag bara till stallet, kanske lägger fram några bommar i ridhuset om mitt lår känns bra & om Trasan känns på bra humör! Resten av söndagen ska bara spenderas till Plugg inför Engelska-prov. 
Så, såå ser min helg ut hittills! Ganska full rulle, men det är kul! - om sträckningen inte gör ont såklart för då blir det jobbigt.. Men Hoppas ni får en bra helg hörrni!
 
/Mathilda

Parajumpers - Diss

 
Jacket
 
Måste verkligen Dissa dessa jackor! Har hört jättemycket positivt om de och de verkar väldigt inne - men jag gillar de inte ALLS! Vad tycker ni?
 
/Mathilda

Vad är en bra blogg?

Ja, vad är en bra blogg? eller vad är en bra blogg för DIG? I detta fallet när jag frågar om bra blogg syftar jag på själva uppdateringen och tiden som läggs ner på varje inlägg.
 
Läser ni hellre en blogg som uppdaterar ganska sällan, kanske 1 inlägg varannan dag men som har SJUKT bra inlägg. Välskrivna inlägg med väldigt fina och inspirerande bilder? 
 
eller
 
Gillar ni mer en blogg som uppdateras ca 7-10 gånger per dag, men har ganska mycket mobilinlägg, halvtaskiga bilder - men som funkar och mer "detta gör jag just nu" inlägg. Dock kanske en sådan blogg har ett mer läsvärt inlägg 1 gång i veckan ungefär..?
 
Så vad gillar ni mest av dessa två exempel? Förmodligen lite mittemellan kanske några tänker.. men nu vill jag att ni väljer! Vill höra från er vad ni tycker att jag borde göra också! Kommentera gärna då jag tycker detta är viktigt!
 
/Mathilda
 

Wake up like this...

Ahhh, vill bara ha värme och sol nu! Tycker åren borde va sommar 1 månad höst, 1 vecka vinter, 2 månader vår och sen resterande 8 månader + 3 veckor borde vara sommar!! Hur härligt hade inte det vart? Vill bara sätta på mig en bikini och springa ut och sola... ahh!
 
/Mathilda
 

Vad finns i paketet?

Nu har paketet kommit! Nån som har en litenliten gissning kanske? Kommentera!! Länkar om ni gissar rätt, så bomba på med gissningar! 
 
/Mathilda
 

Våfflor

Onyttigt men gooottt! Grädden smälte på våfflorna, därför ser det knas ut, men det var gott ändå!
 Nu blir det bara chill eftermiddag framför serier med en kopp te.
 
Pappa är just nu iväg och hämtar min sista present som de beställt till mig.. Nån som har en aning om vad det kan vara? Ni får en länk om ni gissar rätt! Självklart visar jag bilder på "saken" ikväll!
 
/Mathilda

Dagens

| jeans Replay | randig långärmad Filippa K | sjal Oasis | skor svarta Converse |
 
/Mathilda
 
 

Snygga hästen!

Hon är ju en riktig modellhäst! Öronen spikrakt frammåt på varje bild, gulle!! Hon är så fiiiin alltså!
Ljuset är lite halvdant, men irl var det så fin rosa/orange solnedgång i bakrunden som vi ville få med men det var ju så mörkt och Trasan är en mörk häst så det syntes inte.. tyvärr! 
 
Haha, tror inte mamma var med på att hon kom med på varje bild heller, tror hon tänkte att jag bara fota Trasans profil.. hehe!
 
/Mathilda
 
 

Things I want to do list

• Skulle vilja slinga och klippa håret! Vill klippa av typ 1dm för att få det fräscht och friskt och sen vill jag lägga blonda slingor då mitt hår ser lite halvgrått ut med utväxten..
 
• Vill ha ett par nya skor! Har sparat mycket pengar så kanske värt att lägga lite extra på ett par vinterskor som jag verkligen vill ha?
 
• Vill renovera om i mitt rum nu igen. Eller iaf flytta om på grejer. Jag har ju snetak på en vägg, en fastmonterad hylla på den andra och de resterande två är tomma.. men ändå så är mitt rum ganska litet.. Vill halvera min byrå och ställning så jag kan flytta de där jag har snetaket också!! ahh, ska dra ett snack med pappa om hur vi gör..
My room.........när det är städat..
 
• Vill ha ett jobb att jobba på helger och vissa kvällar. Want some extra money you know...! 
 
• Påtala om punkten ovan. Vill ha mer tid! Känner mig så begränsad och att jag verkligen aldrig hinner med det jag vill! Nu är klickan liksom 01.15 när jag skriver dethär.. jag vill fortsätta skriva inlägget, vill göra fler inlägg.. men skolan förjar om 8h så känner att jag verkligen inte hinner med!
 
 Vill börja träna på gym och så som jag nämnt i några inlägg nu. Vill bara få bort sträckningen så jag kan börja gymma! Och sen hoppas jag på att jag verkligen kan få bra tid till träning också, alltså så att jag hinner (åter igen som punkten ovan)
 
•  Vill köpa mig typ ett årsförbrukning av Kesella så jag kan äta det till frukost/mellis varje dag! Kesella vanilj&Hallon♥
 
• Vill verkligen köpa en klänning jag spanat in lite. Den är sjukt snygg men funkar nog bäst på sommarn.. Fast ändå... damn, den klänningen SKA bli min!
 
/Mathilda
 

Granathäpple

..Fick bli gårdagens mellis! Så fräsht och gott.. mums!
 
/Mathilda

Mamma red Trasan idag!

Idag var mamma snäll och red Trasan åt mig! Eva hittade ingen annan som kunde rida henne och jag har fortfarande min sträckning i låret som gör ont så då fick mamma hoppa upp i sadeln efter 20 år liksom! Men tycker det gick bra! Kom inte hemmifrån förns väldigt sent så det blev snabbt mörkt, men vi hann skritta nåt varv runt hagen och då hann jag ta några foton innan det blev fööör kolsvart ute. Sen red mamma på ridbanan i skritt och trav. När hon skulle trava hoppa trasan till och skena iväg för allt hela tiden (!!) så då tog jag henne i longeringslinan och longera henne när mamma red. Inte för att mamma inte kan rida utanför att jag inte vill att lilla mamsen flyger av det första hon gör på hästen ;) 
 
Kan lägga upp lite fler bilder som jag tog igår imorgon om ni vill! Dock har jag mest tagit porträtt på trasan men mamma finns med på några bilder - dock ej "rid"-bilder utan hon står stilla med hästen liksom.. Men kan ändå lägga upp några fler imorgon!
 
/Mathilda
 

Spanish

Har suttit med spanskan sen jag kom hem från skolan vid 15-tiden. Har skrivit in 72 meningar på glosor.nu och bara det tog ju liksom hela kvällen så får panik över att jag inte kommer hinna plugga klart! Spanska är verkligen inte min starka sida.. usch!
 
En annan rolig sak är att jag har hittat prao! Tror det kommer bli bra! Det är ett café som ligger 2min från mig så det blir väldigt lätt och enkelt och myys sen när det närmar sig "vinter-tider"! 
 
/Mathilda
 

Hjälp med Design?

Skulle verkligen behöva en ny design känner jag! Nån av er som vill göra en fin åt mig? Eller vad tycker ni annars att jag borde göra för design om jag gör den själv? Kom gärna med tips och förslag! Har dock lite brist på bilder, så det måste fixas nya av!
 
/Mathilda
 
 

Lite om mitt Lår, samt tips om Prao?

Jag vill faktiskt träna! ÄR så sjukt sugen på att träna faktiskt, alltså verkligen! Men vill inte skada mitt lår eller göra det värre. Har vart lite otydlig med mitt lår och kom på mig själv att jag bara skrivit att låret "låste sig" på matchen eller något liknande.. Jag har alltså fått en sträckning i låret! Trodde det hade gått över lite i måndags kväll då det inte gjorde så ont längre, men igår morse när jag skulle cykla till skolan kände jag bara hur det tog emot och hur hela låret spännde sig och krampade.. och då tar det liksom 2 min att cykla hemifrån mig till Bussen. Resten av dagen gjorde det också ont så har bestämt mig för att vila så mycket jag kan från träning och ridning nu så det läker helt så jag inte sätter igång träningen för tidigt och får andra ledande skador som tar annu längre tid att läka..
 
Så idag ska mamma rida Trasan, om inte Eva kan hitta nån annan i stallet som kan ta henne. Följer då med och mockar, fixar och hjälper mamma lite så får hon sköta riddelen som jag känner annars inte skulle påvärka mitt lår positivt. Men jag vill verkligen träna! Känner att jag bara ligger hemma och pluggar hela dagarna nu, men vill faktiskt komma ut och röra på mig! Det är då man mår bäst. Men vi ska se hur det blir med stallet ikväll, annars ska jag sätta mig och leta prao, ringa runt och grejja. Har ni tips får ni mer än gärna kommentera eller mejla ([email protected])! Blir jättetacksam för alla förslag, verkligen!
 
/Mathilda

Gifts from Anna & Clara - VS

upd; råka publicera på fel dag så vissa har kanske redan läst detta inlägg, skrolla bara förbi isåfall och läs nästa!
Fick dessa superfina grejer av Clara & Anna! Tacktacktack tjejor!!♥
 
(Förresten, tror jag har 10-11st bodysplash nu, haha så det behöver jag inte mer av på ett tag, ger bara fler och fler till syrran då, men denna som jag fick av Anna luktade iaf asgott - tips!)

/Mathilda
 

October Outfit

 
October
 
Allt i denna outfit är SÅ himla snygg!! Älskar långa koftor som hänger över rumpan under kortare skinnjackor - praktiskt, värmande och snyggt+. Gillar även Boy-mössan och andra liknande svarta Bernie, det känns väldigt höst och fashion. Sen är ju väskan 2die4 och skorna, jackan, bältet jaaa ALLTING är bara så rätt i denna outfit!!
 
/Mathilda

Födelsedagspresenter

Träningskläder, gym 1000:- (som jag skrev i förra inlägget), trisslotter haha, klocka m halsband till, kingsland tröja att rida i, fleecetröja att rida i, vanlig tröja med fina detaljer på ryggen/armar, 500:-, Iphone skal, och sen en till sak som kommer hem till mig närsom helst - visar då!
 
Är jättenöjd över mina presenter!! Thanks Mami and Daddy♥♥♥
Senare kommer ett inlägg med det jag fick av Anna och Clara också!
 
/Mathilda

Long Cardigan+

| Jeans Replay | Grå långarmad Esprit | kofta MQ | Jacka Biker | skor Ugg |
/Mathilda
 

Oktober nu kör vi?

Måste bara påpeka att jag direkt efter skolan började med att äta godis...
Men det stryker vi ett sträck över nu! Heheh
 
Hur är det egentligen med träning och tjejer (även killer)? Så fort hösten börjar komma ska man snabbt skaffa gymkort och sen börja träna som satan inför "beach 2014". 
 
Jag tycker det är fel. Hösten är en väldigt tuff tid och man kommer inte orka gymma, skolan med allt plugg, vänner, andra intressen osv osv.. Det är mycket på hösten
 
Kan säga att i Födelsedagspresent fick jag 1000:- "presentkort" på ett gym där mamma och pappa sa att jag får bestämma själv hur jag vill spendera de 1000 kronerna. Vill jag lägga de på 10gångers-klipp kort som kostar 1000:-.. Eller vill jag lägga det på ett halvår och betala lite av resterande summa själv.. Ja, jag har alltså fått bestämma det själv! Jag ska såklart dit och provträna en gång först bara för att se och känna hur det känns på det gymmet innan jag köper något, eller om "gymma" ens är min grej.
 
Men sen har jag tänkt vidare att om jag gillar gymmet och vill fortsätta, hur ska jag då lägga mina pengar? Att komma igång och träna betyder heller inte att man ska rivstarta med 5 gym-pass i veckan, för då kommer det bara gå utför. Och sen har jag hästarna där jag tillbringar mycket tid! Är i stallet ca 4-6 dagar i veckan och då tar det 3h varje gång. Dessa dagar kommer jag förmodligen inte hinna med nå' gym, då jag även har skolan att tänka på. Och sen ska man orka också.. Sova mycket är även det viktigt och för att hinna med allt så dras kanske en bit av sömnen bort istället då kan jag tänka mig? Jag vet inte.. Men i nuläget om jag skulle börja gymma nu - då skulle jag hinna och orka med 1-2 pass i veckan, med tanke på hur mycket tid min ridning tar. Så om vi säger att jag tränar 1/ i veckan (alltså inte för att jag är lat nu utan för vad jag HINNER med) så blir det ändå 10veckor som jag kan använda mig av klippkortet.. Men vi säger 7 veckor för (förhoppningsvis) kanske jag hinner träna 2 dagar vissa veckor. Jahapp. 7 veckor från och med nu.. Då är vi inne på v48. Det är typ nästan vid Jullovet? Eller, rätta mig om jag har fel.. men ja, Då har jag ju kommit igång mer med träningen och kanske lärt mig spara undan tid för gym så DÅ kanske det är mer värt att skaffa halvår/ett års-kort på gymmet?
 
Osammanhängande text lite.. men budskapet är inte hur JAG ska lägga mina pengar på bästa sätt, nejnej. Budskapet är att när ni nu tänker på att skaffa gymkort osv, glöm då inte bort att man är otränad i början och man vill INTE träna ut sig det första man gör. För då förlorar man så mycket intresse och det förstör hela grejen.. Tänk på att ni kanske har andra intressen precis som jag? 
 
Hur ska ni lägga upp era scheman för att hinna allt i höst? Jag irrar runt för jag vet inte hur jag ska göra. Kanske vill jag lägga de 1000:- på ett par skor istället för det kanske jag har mer användning av?
 
Kommentera gärna nu hur ni som gymmar/ska börja gymma har tänkt och lagt upp ert schema för hösten! 
 
/Mathilda
 

Euforiska moment efter kall höstdag..

Vad är då inte bättre än Chai? Åh det är så gott! Drack nyss ett stort glas.. mums! Så enkelt också, varmt vatten, pulver och sen ånga lite mjölk så det blir skum++
 
/Mathilda

Outfit from Saturday

| kjol - | blus Zara i Mallorca | skärp Stockholm Horse Show |
Glömt lägga upp min outfit från i Lördags när vi hade middag hos Malin. Men såhär såg jag iaf ut då!
 
/Mathilda

Tiden går så fort!

 
/Mathilda
 

Efterlängtat inlägg kommer!

Godmorgon Bloggisen! Hörni jag vet att många av er väntar på att se vad jag fick i födelsedagspresenter (brukar själv gilla att kolla på andras liknande inlägg om det) och det har dröjt lite och så.. Tänkte lägga ut det igårkväll men då kom jag på att jag inte ens hade tagit bilder på det jag fick ens! Men idag ska jag göra det så i eftermiddag kommer det upp! Lovar!
 
/Mathilda

RSS 2.0