5 saker jag inte klarar av.

  1. Sova med strumpor på! Det gååår inte.. Så himla härligt att bara ta av sig strumporna när man ligger under täcket. Får typ panikångest om jag har de på mig när jag ska sova
  2. När nån står och snackar massa skit bredvid mig och man vet att det inte är sant, ibland måste jag bara säga till när det går för långt! Samma sak om nån kommenterar taskigt till nån av mina vänner på dens blogg eller så..
  3. Om nån skulle stå och peta på mig med ett finger på samma punkt i 5min skulle jag tillslut lacka sönder. Klarar inte av upprepande saker. Eller om min syrra säger Mathilda, och jag svarar vänta, och så står hon och bara Mathilda, Mathilda, Mathilda, Mathilda, Mathilda tills jag svarar, då blir mitt svar tillslut "JAAAA, VAAADD!?!" haha, klarar inte av "tjat" i olika former.
  4. När folk argumenterar emot mig. Alltså om ni inte har gjort det så borde ni inte testa. Om jag vet att något är rätt så ska jag alltid ha sista ordet och då är det bara att ni ger er.
  5. Folk som provocerar. När nån typ skriver "Jag har 5 hästar som jag tävlar msv med, ehm, har 3 Louis Vuitton väskor, 4 par ugg's, 3par Primeboots, två Balenciaga. åhh juste pappa har byggt ett hus till mig med tre Walk-in closet på 100km2 vardera, mitt sovrum är sååå Mysigt, har en stor masterbed på 300cm, gosigt! Men nu ska jag och Mamma gå till stan och shoppa. Hade tänkt köpa några Celiné Väskor och sen ska vi kolla på 2 nya ponnysar också - Pappa betalar!" och sen kommer dem och säger "Jag är lååååångt ifrån bortskämd, du är bara avundsjuk. Och jag får ingenting serverat på silverfat!!" Man bara, Fuck you bitch, die.
 
/Mathilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0