New in

Köpte ett par vita skidbyxor för 349:- (!!) på en outlet och en stickad tröja på Kaktus från Vila. Strl large var den faktiskt för det inte fanns några andra strl kvar, men den passa mig som är Small ändå ;) Kommer inte ihåg vad den kosta.. 500-600 kanske? Jättefin till vita jeans, hunters och en söt blus till våren. Funkar en sen sommarkväll också till shorts och bruna ben! Jättemysig! Ska försöka hitta en jacka också till mina skidbyxer. Helst rosa/lila. Har en vit jacka nu till mina röda skidbyxor, men vitt på vitt tycker inte jag funkar, så måste hitta en annan jacka först innan jag kan inviga dem! :)
 
/Mathilda

Torsdags-lyx

Gottar oss här i Åre med lite frukt och choklad! 
 
Vi var nere i byn i dag och kolla i några butiker. Var riktigt stormväder ute idag så har inte ens åkt skidor! Imorgon ska jag ut oavsett vad det är för väder, skittråkigt att sitta inne! Fick med mig några saker hem som jag lägger upp här snarast. Men nu ska jag gå ner till dem andra och spela nåt spel eller nåt och äta upp frukten och el chocolateeé! Puss!
 
/Mathilda
 

Sverige, Åre

Hejsaaan! Yes, idag sitter jag inne i stugan. Utanför är det snöstorm.. De flesta liftar är stängda och det blåser 40m/s på skjutan. Så idag blir en himla tråkig dag. Vi går förmodligen ner till byn sen och kollar i några affärer. Vill kolla på Kaktus, PeakPerformance och en butik bredvid som jag inte kommer ihåg vad den heter.. men den är typ som matilde (för er som vet vad det är för butíc). Åre by har faktiskt najsiga affärer! 
 
Igår åkte vi skidor borta i Duved och Tege. På kvällen sen käka vår familj + Jax, Ceona, Ingrid, Samuel, Olivia och alla vuxna, middag på Broken. Sen gick vi hem och kolla på film/spela kort och sånt..
 
Min statistik har rasat till hälften av det vanliga typ. Därför blir blogghumöret lite dåligt, även fast jag skrev att jag skulle uppdatera bra, när ingen läser.. Men hade fått några kommentarer nu av nya läsare nu iaf. Ska försöka blogga lite extra idag nu när jag ändå bara är hemma! 
 
/Mathilda

Bilder från igår och idag

Grymt väder igår! Idag har det vart otroligt blåsigt så vi tog en sovmorgon och åkte till björnen lite senare! 

De fyra första bilden och den näst sista är ifrån igår och de andra är från idag. Vill ha tillbaka solen! :( 

 
/Mathilda

Eftersom att videon inte funkar så får ni några sämstkvalité bilder istället


New in

Ny Piké från hööks. Funkar även bra utanför stallet! 329:-
 
Köpte den när jag var i stan med Veronica och Kristina förra veckan.
 
/Mathilda

Ut i backen!

Vilken känsla att köra skidor igen! Nu blir det upp till toppen efter en god frukost! Grymt med sportlov! Hoppas ni alla har det lika bra. Kanske solar i Thailand eller åker skidor i Alperna?

Ska bli fint väder idag, men inte så fint de andra dagarna. Så ska 
passa på att åka så mycket som möjligt nu!
 
Är det några av er som är i Åre? Skulle vara kul att åka med några kompisar..
Men jag är ju inte själv, har ju Ceona och Ingrid ;)
 
 
Hörs sen!
 
/Mathilda
 
 
 
 

Hissar & dissar..

 
  • Odd Molly Blusar: Finns det något mer att säga, mer än att dem är helt U N D E R B A R A? älskar alla blusar! Så himla fina! Dem vita och rosa tycker jag är snyggast, speciellt den ljusrosa, men nästan ALLA OddMolly blusar är bara så galet snygga!
  • Bruna Primeboots: Höga och mellanhöga ÄR och kommer LÄNGE vara svåra att tröttna på! Låga Primes tycker jag passar mer till "boyfriend-stilen", och det är inte riktigt min stil, så därför gillar jag mer de mellanhöga och dem höga med guldig kedja bak. Så snyggt, året om. Passar till Jeans på höst/vinter och kjol på varmare vår/sommar. +++
  • Vita Urbanears: Faktiskt något jag velat ha länge nu, men snart känns det som att jag inte vill ha det längre då jag på nåt sätt tycker det är snyggast på vintern över mössan! Haha, Vit mössa med vita urbanears över, skitsnyggt! Men hur ska man matcha det på sommarn då? Hmm.. Fast skulle inte tacka nej till det om jag fick ett par och Om jag skulle få ett par skulle jag valt vita!
 
 
  • För målade ögonbryn: Jag har väldigt mörka ögonbryn, eller ja, mörka för att va en blond tjej från början, och därför kan ju inte jag måla mina ögonbryn ljusare, även fast jag skulle vilja det ibland. Men dissen går till tjejer som överdoserar färg på sina ögonbryn, målar konstiga former och grejer.. naturligt är finast! Måla för att göra en jämnare form, absolut, men att måla kors och tvärs, hit och dit med en jättemörk penna ser bara konstigt ut..
  • "beach 2013" grejen: Jag veeeet att jag själv använt det uttrycket många gånger, men det ångrar jag nu. Uttrycket "beach 2013" finns mer eller mindre överallt, och dem som skriver det skriver oftast "jag vill ha en vältränat, hälsosam och frisk kropp - beach 2013 here I come" MEN då tänker jag såhär. Om man vill ha en "vältränad hälsosam och frisk kropp", borde man inte vilja ha det hela tiden då? inte bara på sommarn? Därför tycker jag att "beach 2013" är lite fel. För för mig låter "beach 2013" som "i sommar ska jag va snygg framför alla killar och tjejerna ska tycka att jag har en snygg kropp" eller nåt liknande.. Och det ÄR egentligen det det handlar om, om vi ska vara ärliga. Men då tycker inte jag att man ska binda ihop "beach 2013" och "vältränad, hälsosam och frisk kropp" för i det sammanhanget blir det inte rätt.. För mig är det såhär: Beach 2013 = Jag ska va snyggast på stranden.... hälsosam och frisk kropp = leva nyttigt, ta morgonpromenader och känna att man mår bra året om, yoga i soluppgången och lite sånt.. Förstår ni hur jag menar?
  • Kingsland nya kollektion: Den har blivit RÅdissad av MÅNGA, och det blir det även av mig...jättefult med alla blommor och fjärilar. Förra kollektionen var riktigt bra, och nu hade de chansen att gå uppåt, men nope, nu släpper de en jätteful kollektion istället? Tråkigt... :(
 
 
Vill ni ha fler Hiss/diss? Kommentera!
 

/Mathilda
 
 

Orkar inte!!

Ååhhh det tog 24timmar att ladda upp videon och nu när den är klar då blir det "encoding error"! Alltså orkar verkligen inte!!!


I Want this one very much..

Så sjukt snygg!!
 
/Mathilda

Nu så

Tjeenaa! Nu är vi på G här i Åre. Skidorna är hämtade, det mesta är uppackat, jag laga middan och nu sitter hela familjen med datorer och tv och bara tar det lungt. Håller fortfarande på att ladda över filmen när jag hoppa Cherry! Så sjukt segt! Är lite mer än en tredjedel kvar så förhoppningsvis är den uppe imorgon!
 
Märker att statistiken sjunker, men jag hoppas verkligen att ni stannar kvar! uppdateringen kommer inte bli sämre när jag är här, snarare tvärt om. Men jag vet att de flesta av er också är bortresa (förmodligen) så då sjunks väll min statistik också.. Men jag kommer iaf uppdatera så mycket jag kan med bilder från backen och andra inlägg som ni ville att jag skulle skriva!
 
Imorgon Ska det bli fint väder så då åker vi förmodligen upp till skutan. Lite segt att det blir av på första dan, men resten av veckan kommer det förmodligen vara stängt där uppe.. tyvärr :(
 
Hörs senare! Somsagt kommer uppdateringen vara bra, så leava inte nu!
Puss
 
/Mathilda

Nu är vi påväg!

Hejhej! Nu sitter vi i bilen påväg till Åre! Vi stannade precis och åt lunch och nu har vi ungefär 4 timmars bilresa kvar innan vi är framme.. :) Har sovit hela vägen än sålänge, men jag ska försöka göra några inlägg nu. Och jag håller på att ladda upp videon när jag red Cherry på videofyme, men det tar sån jävla tid! Började ladda upp den igår och nu har det ungefär 2/3 kvar?! Sååå seg.
#Yobrowhatsup
 
/Mathilda

Boyfriendstyle

//BoyfriendJeans Ralph Lauren//Shoes Primeboots//Tröja Hunkydory//glases Rayban//Bag MarcJacobs//
 
Skrev förra veckan att Boyfriendstilen inte riktigt är min stil. Men dethär tycker jag är snyggt och skulle kunna tänka mig att gå runt såhär! Toffs på huvet, enkel och bekväm outfit - jo det funkar!
 
Vad är er stil? Något ni vill ha tips på? Berätta gärna vad du har för stil! Skulle vara kul att läsa om! :)
 
/Mathilda

Nytt! - Kategorier

Hej på er! Har fixat en sak nu! Har lagt till kategorier vid sidomenyn. Kanske blir roligare om ni vill "specalisera" er på nåntig på min blogg.. Dvs, om ni bara vill läsa om vad som händer inom ridningen för mig, då kan ni bara klicka på "ridning" så får ni läsa allt om det! Bra va? 
Ska försöka göra så alla inlägg hamnar rätt så ofta jag kan! Men ibland kommer jag missa att lägga inläggen i rätt kategori, men jag ska försöka göra mitt bästa! :)
 
 
 
 
 
 
 
/Mathilda

Good News!

Hallåå! hoppas alla mår bra! Det gör jag iaf, lite seg nu när inget händer, men kommer va riktigt taggad imorgon! Packar för fullt här hemma. Eller inte jag dårå eftersom jag är klar. Har en liten great nyhet till er! Kommer antagligen kunna ta med min dator till Åre så det blir bra uppdatering med nya bilder från min kamera hela tiden! Då kan jag slänga upp ett inlägg från datorn på morgonen. Göra tidsinställda på morgonen. Göra nåt mobilinlägg på dagen och göra fler tidsinställda och "live"inlägg på kvällen! Bra va? + att jag kan lägga upp massa tidsinställda när jag sitter i bilen påvägen dit! :) 
 
Sov hos Clara inatt med Malin Btw! Det var naaajs, men jag somna på soffan runt tolv, halv ett för jag va så trött..
Vi kika med några, gjorde good smoothie, va inna på datan och lite sånt.. Vakna vid 8 imorse av att Claras fågel pep och min väckarklocka gick på... men somna om och vakna runt 9 sen. Då låg vi och snacka ett tag och sen gick vi upp och laga frukost. Haha vi satt och spela på glas (riktigt glas). Naturligtvis så slår Malin ner glaset i bordet så det krashar, haha. Det var första gången jag pröva göra den och jag klara det!! Tittade bara på när Clara och Malin körde och sen gjorde jag likadant utan att ha gjort nån cup tutorial! Cool jagvet.
 
Menar sånhär för er som inte fatta vad jag mena med glas ;) 
 
Btw 2; Hade hoppträning i torsdags och då fick jag rida en ny liten söt Ponny vid namn Cherry! Skitkul var det! Hon var Pigg och stark, men hoppade bra. Hon har gått typ msv och så men ska gå ner till LB ungefär för att hon börjar bli lite gammal. Hon är en övervuxen c-ponny, 144cm! Har film så vill ni att jag ska lägga upp den? :)
 
/Mathilda

Svar

Fick en liten fråga, så tänkte bara svara så ni förstår skillnaden! :)
 
Q; Angående bombshell bhar, din bikini från vs är inte det bombshell?
 
A; Nej det är det inte. Min bikini är en push-up dvs att den har lite vaddering innanför överdelen, alltså inbyggt i bhn.. Men Bombshell har typ 5 gånger så mycket vaddering i! 
Jag har Push-up i alla mina bh:ar tror jag.. men det betyder inte att jag står och trycker upp dem eller bara använder push-up för att få större bröst! Jag har det väll mest för att
det är ett bra "stöd" tycker jag och att det känns konstigt att
bara ha slappa bhar utan nån bygel/stöd i. :) 
Men andra kanske tycker att det är skönt! Men jag gör inte det. Och bombshell tyckr jag bara är konstigt att man använder. Håller med denhär tjejen vid den punkten och tycker att hon fick ut samma åsikter som jag har i hennes inlägg som går att läsa Häär
 
Vänster är push-up och höger bombshell..
Bild lånad från google
 
/Mathilda
 
 

Vad vill ni läsa?

Har lite tid nu på mig att fixa massa tidsinställda inlägg till nästa vecka! Datorn kommer med, men kommer ju inte kunna uppdatera så bra ändå då jag mest kommer vara i backen.. Så därför undrar jag nu vad ni vill läsa om när jag är borta?
 
Så kommentera dethär inlägget om vad jag ska skriva! ex, Tips, hiss/diss, minifrågestund, outfits som jag diggar m.m.. 
 
Kommentera nu!!
 
/Mathilda

Sportlov boys and girls

Tjaaa! (länge sen jag starta ett inlägg så), kanske skriver så pågrund av det faktum att det är Sportlov nu för alla stockholmare! jippi. Nu sitter jag i soffan hemma och kollar runt på lite skidkläder. I övermorgon åker vi till Åre och jag själv tycker att jag har så fulaskidkläder så jag vill ha nya! Hittade ett par rosa Peak skidbyxor förra helgen när vi var i TäbyC som va på 40% rea men neej... Mamma tycker att jag mest behöver en ny jacka :( Dem låg liksom där och tittade på mig... Så fina.. :(
Ikväll Sover jag hos Clara med Malin. Måste hem i hyffsad tid imorgon och packa klart allt, sen blir dte chill på kvällen! Några vänner kanske komme röver och kollar på mello och sen drar vi tidigt på Söndag! 
 

Peak Performance ♥
 
/Mathilda
 

Le Vince

Haha vilket face.. aja, den ända bilden som inte var suddig..
 
Fina häst! Vill rida honom igen! han var verkligen jätterolig att rida, tyvärr är han ju upptagen, men jag kan säkert tävla honom eftersom hon som rider honom inte kommer kunna göra det för att hon är för gammal ;)

/Mathilda

Favoriten

Vit Odd Molly blus
 
/Mathilda

Bustiers

Bustiers tycker jag själv är skitsnyggt till ett par höga denimshorts eller höga svarta jeans tex, men det jobbiga är ju att man inte vill att det ska se ut som man går runt i typ bh.. Samtidigt tror jag att det inte skulle passa mig, allt ser ju snyggt ut på Kenza tillexempel, men jag som är 14 år tror jag inte skulle passa i det just nu iaf! Men jag tycker att det är skitsnyggt till ett par höga denimshorts! Verkligen! Tänk er med långa bruna ben, heels och stort lockigt hår, assnyggt!
 
/Mathilda

Hissar & dissar

 
  • Färgglada Träningskläder: Det är sååååå mycket roligare att träna när man har nya fräscha färgglada träningskläder i garderoben! Att springa runt i svart och vitt hela dagarna är lite tråkigt tycker jag.. Tar du istället ett par corallfärgade shorts med en gul top och orangea skor gör det träningslusten mycket roligare!
  • Sportmodell på skinnjackor: Tycker att det börjar bli tråkigt med "Kenza3 modellen" på skinnjackor just nu, ALLA ser ju nästan likadana ut - ett spänne vid midjan! Jag menar absolut inte att dem jackorna är fula, skulle inte bli ledsen om jag fick en Kenza 3, men tycker att de sportiga modellerna på jackorna är såå mycket snyggare! enkla och silrena jackor med några dragkedjor och ett litet spänne vid halsen - riktigt snyggt!
  • Ljusa bilder: Ljusa bilder på en blogg gör bloggen på nåt sätt mer levande och intressant. Mörka bilder med massa skuggor är lite tråkigt tycker jag medan ljusa bilder har mer "klass".
     
     
     
  • Moonboots: Måste vara marknades fulaste skor! Så himla fula enligt mig och jag fattar inte hur folk kan lägga ner tusenlappar på sånna fula skor? 
  • Bombshell-bhar: Jag fattar inte riktigt varför man använder bomshell-bhar? Jag fick en av en kompis i födelsedagspresent förrförraåret och jag har fortfarande aldrig använt den, prislappen sitter kvar. Fattar liksom inte varför man vill gå runt med 50% fake bröst.. eller nästan mer 70%? Nån som använder bombshell och kan ge en enkel förklaring till varför? Okej, du vill ha större bröst framför killarna? Men när det blir sommar sen då och ni ska till stranden och bada, då kommer dina bröst helt plötsligt sjunka med 70%? Eller använder ni bombshell när ni badar också? fattar inte grejen..
  • Abstinens på pojkvänner: Känns som att alla tjejer i min ålder lider av att inte ha pojkvänn? Tydligen tror dem att "alla förhållanden är så underbara", men jag troooor dock inte att det stämmer? Har en tjej en blogg så vill hon lägga ut sina bästa delar av sitt liv på den. Hon vill bevisa för alla att hon är lycklig, tar bilder/videos där hon är gullig med sin pojkvän. Sure, jag tycker också det är gulligt! Men jag tror att många av dessa förhållande inte är lika roliga som en blogg beskriver när det väl kommer till kritan.. Förstår ni hur jag menar? Jag tror att "gulliga förhållande" är lite av en överdrift för många, visst gulliga förhållanden finns! Absolut! Men det är så många tjejer som har abstinens efter en pojkvän och gör allt dem kan för att hitta en. Dem vill också ha gulliga bilder/videosar och göra andra tjejer avundsjuka på sina bloggar. Om ni tänker efter över vilka bloggar ni läser... Hur många av dem drivs av en tjej med pojkvän? i mitt fall är det 80% "förhållande-bloggar".. haha, varför fastnar vi tjejer framför bloggar med tjejer som (vi tror) har "vääääärldsgulliga förhållanden"?
 
 
Vad tycker ni om hiss/diss? borde jag göra det oftare? Lägger en till på tidsinställt nu som kommer nån gång när jag är i Åre! 
 
/Mathilda

Det går bra nu

Hej på er fina människor! Idag var jag hemma från skolan igen, kunde gått, men jag var lat imorse och kände att jag behöver en "frisk" dag hemma eftersom 40% av skolan är sjuk.. Har iaf kollat på alla basic program på 5an som går från 13.15 - 16.05 typ, haha. Tagit ett mysigt bad har jag också gjort. 
 
Imorgon ska jag iaf till skolan! Slutar nån gång runt tre och då åker jag in till stan med Veronica. Där möter vi Kristina och sen ska vi kolla i några butícs. Vid 7 har jag hoppträning så då åker jag direkt till stallet.
 
På fredag ska jag, om jag mår bra och inte får ont i halsen, dansa med Eric och Malin! Sen ska vi slagga hos nån och ha feeeeettt myyyys! På Lördag blir dte packapackapacka, städa mitt rum - alltid skönt att komma hem till ett städat rum, och bara fixa iordning allt. Vaknar upp tidigt på söndag och då bär det av till Åre!! Åh vad jag har längtat! ska bli så jäkla kul! Vi bor i vår stuga med en annan familj som vi alltid brukar åka på skidresor med.
Bild från Bjursås med skolan

/Mathilda

Girly time

 
 
Bubblor och ansiktsmask..  M m mmm
Skönt med lite avslappningtid ibland, bara koppla av!
 
/Mathilda

Denim Shorts

Vill ha dem allihop! Vilka/vilket par tycker ni är snyggast?
 

/Mathilda

Några Mörka bilder från Johannas Birthdaay

Bilder från Middan hos Johanna förra helgen!
 
/Mathilda

Tips - Jeans Replay

 
Tänkte Tipsa om mina snygga jeans från Replay! Har använt dem flitigt sedan jag fick dem och dem är stora favoriter! sitter helt grymt, dem är väldigt bekväma och skitsnygga!
 
/Mathilda

Best of Clara

She's really hot you know... Follow her on Instagram and she would be very happy ; Clarasivander
 
/Mathilda

Tisdagslyx

Hallon & Banan ♥
 

/Mathilda
 
 

Me Workin' hard

 Hejsan! Har vart hemma idag, pappa är snäll och förstår att jag inte mår bra ;) Vaknade Vid 13 och då satte jag på Ellen, Kardashian, OTH och massa sånt och låg i soffan med täcke & kudde och datorn och tog det lugnt.
 
Ni kanske tycker att idag när jag har vart hemma så har jag haft chansen att blogga jättemycket fast ni ser typ ett inlägg på bloggen? Det är för att jag lagt in några tidsinställda till imorgon! ;) Så imorgon får ni ha koll för då kommer flera inlägg med bilder och svar på frågor osv som kan va roligt att läsa!
 
Ska fortsätta lite smått att göra fler inlägg för hela veckan och sen ska jag kolla på Maria And Mindy!
 
 
/Mathilda

Vart har jag mitt smink?

Fick en fråga för länge länge sen om vad jag har för necessär till mitt smink och sånt..
 
 
Som svar på den frågan så använder jag denna lilla söta rosa sak som jag fick med
i paketet när pappa köpte min Juicy Parfym!
 
Jag tycker den är helt lagom. Jag får plats med det jag behöver och den är inte för stor att ha med i väskan till skolan/kompisar eller ja.. när jag ska nånstans över huvud taget!
 
Samtidigt är den väldigt fin och är av ett bra matrial så den håller och inte går sönder!
 
/Mathilda
 
 

Missoni

 
/ Jeans Replay / basic-linne H&M / Sjal Missoni / Skor UGG australia / Väska (ej på bild) Björn Borg /
 
En liten Outfit från igår! Hade en brun kofta från MQ på mig hela dagen också, men glömde bort den när jag tog bilderna.. 
 
Borde jag ta outfit-bilder oftare?
 
/Mathilda

 

Godnatt bloggisen!

Bedtime.. Fan mår Inge bra alltså, men klart jag måste till skolan.. Åh! I värsta fall kommer jag ta med min dator och hörlurar och sitta instängd med min musik och blogg hela dagen.. Går från 9.30-16.00 så det är ju en skitlång dag också.. Nej, ska ta mig en liten nap nu och sen övertala mamma om att va hemma imorgon! Dem jag träffa idag hörde nog ganska tydligt att jag inte är frisk så jag skolkar inte för Er som tror det! Mår bara rätt piss och vill inte ligga sjuk halva Åre-resan liksom..
Gud vad jobbigt jag har det.. Tufft liv.


Min fina vän!

I love you...
 

Tagit det rätt chill idag. Är fortfarande förskyld men mamma tvinga mig gå till skolan.. "kan man tävla så kan man gå till skolan"
 
Kolla på OTH när jag kom hem. Åt, kolla lite bloggar osv.
Men nu ska jag kolla på Familjen Annorlunda och Top Model Sverige och sen ska jag försöka gå och sova! Vill bli frisk innan Åre!!
 
/Mathilda

Vårsnygg outfit!

 
/Mathilda

Vince 17/2 vinst!

 


Bästa Ponnyn!!

 
Foto: Ella Bragée
 
Holaaa! Imorse var jag och tävla på klubben. Fick välja mellan Vince och BB eftersom jag inte skulle rida Nikkie. Har velat rida Vince jättelänge men har ALDRIG gjort det. Inte ens suttit upp och skrittat runt, aldrig. Meeen, fick lite yolokänsla där så jag valde Vince! Han är duktig på att hoppa, men kan få lite mycket nerver på tävlingsbanan och stegra, sparka bakut och va lite galen, men han gjorde inget av det och var jättelungt och verkade trivas rätt bra med mig på ryggen! Men han är rätt svår och jag har ju aldirg ridit honom förrut somsagt så det var inte världens lättaste uppdrag. Gick iaf in på banan. Alla hinder flöt på bra, hann ta bra förhållningar på vissa hinder och ibland var jag tvungen att trycka på honom lite. Kom lite nära på det limegröna så som ni ser på andra bilden flyger jag rätt upp.. Kom till omhopppning. Han var skiiitsvår att svänga så tiden var inte den snabbaste, men jag blev nolla och VANN!! Skitrolig häst att rida på och jag skulle gärna fortsätta rida Vince om jag fick!
 
Har film som jag kan lägga upp här sen om ni vill? :)
 
/Mathilda
 

Tagg på mello

Nu blir det Mello. Har bakat lite semlor! ..bättre sent än aldrig ;)
Pappa står och lagar tacos.. En av mina favoriträtter nästan! :l Tääcuu
Fan, inga bra artister idag? :(
Så jävla mörka bilder?! vet inte vad det är för fel på min webbkamera.. :(
 
/Mathilda

 
 

Turkos&pink

Lite pastellfärger! Vårsnyggt och "friskt"..
 
För att se vart allt kommer ifrån, klicka hääääär.
 
/Mathilda
 

Blond/Brunett

 
Åh, får panik! vad ska jag göra?! Blond/brunett??
Måste till frissan snart, men kan fan inte bestämma mig! 
Vad ska jag göra?!
 
/Mathilda
 

Goosiii

Hola! Har precis sett klart Savages.. Bra film! Har kollat på tv och dator hela dagen idag, mina ögon värker och jag hostar mest hela tiden..Vill bli bra tills söndag bara! 
 
Sen är det bara en vecka kvar i skolan innan jag åker till Åre! Ska blir grymt!
 
Ska sova snart i förhoppning om att sjukligheten lägger ner snart! hatar faktiskt att va hemma från skolan och blir alltid sur på mig själv när alla kompisar säger att man missat något eller om man bara har missat en genomgång till ett prov typ.. Blir alltid svårare att komma ikapp efter och det är ju så himla tråkigt!
 
Visst, skönt med lite sovmorgon ;) vid den fronten håller jag med! Men tycker förövrigt att det är najs att gå i skolan! Skulle inte vilja vara hemma hela tiden och ha sånna här segdagar..
 
Godnatt ni! Btw drömde världens läskigaste dröm last night :'( ... Puss
 
/Mathilda

What do you think guy's?

Ny design! Ska jag behålla den eller byta? vad tycker ni? :)
 
/Mathilda

Yellow

Gult är fint.
 
/Mathilda

Ser inte bra ut..

Hej på er! 
 
Idag är jag hemma från skolan så har lite tid över till att skriva ett inlägg! Hostar och har ont i halsen.. Hoppas jag blir bra till helgen bara!
 
Igår red jag Nikkie. Tror det börjar likna slutet för oss nu tyvärr. Skulle hoppa en bana på slutet som låg på typ 70cm bara för att ta det lungt. Hon stanna och jag flög av på första hindret, jag klara mig bra! Upp igen, hon stanna, red igen, stopp, igen, tvärstopp. Hon ville inte. Red vidare till nästa hinder för att se om det blev nån skillnad, tvärstopp. La ner hindret till typ 40cm, Stopp... Alltså det ska hon kunna GÅ över, så man märker tydligt att hon verkligen inte vill.. Jättesynd.. Tillslut hoppade hon över hindret, stopp på nästa, men sen hoppade hon hela banan på typ 40cm? Så himla synd! Hon vill verkligen inte, hon är inte rädd, hon vill inte..
Så på söndag när det är tävling, får jag hoppa en annan häst istället.. :(
 
När jag kom hem åt jag god mat, kladdkaka & grädde och fick några presenter! En bok över hur man bakar cupcakes på massa olika sätt, cupcakesformar, massa trislotter och choklaaaad!
 
Min fina och jag har ändå haft en bra resa ihop! Jag lärde henne det jag kunde och hon lärde mig det hon kunde och det tillsammans har gjort mig till den ryttaren jag är idag och det intresset jag har för ridningen idag! Min fina vänn! Älskar dig NikkiePikkie!♥
 

/Mathilda
 

...nästa år!

En alla hjärtans dag utan sin bästavän eller nån söt liten pojke att mysa med.. Kan bli bättre..
Åker till stallet och myser med mina bästisar till hästar istället, bättre lycka nästa år!


Alla <3 dag

 
Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag! Jag ska åka till.....stallet :l
Nej men ni får ha en bra dag! Puuuuuuuss
 
/Mathilda
 

Homeworks and konfa

Idag har jag ätit massa onyttigt, vart på konfa där jag lyckades hitta några sköna tjejer (jippi) nej men jag känner ju ingen sen innan så nu var det najs att man känner några tills nästa gång liksom✌ ...vet knappt vad jag babblar om.. Men aaah, sattteeeeö, nu sitter jag och pluggar lite. Två prov imorgon, spanska och SO, och jag ska precis sätta igång med SOn! Tur att man alltid är ute i så god tid ;)
Vilket tråkigt inlägg.. Aja puss och godnatt!


Kollar lite resor

Hej på er! Sitter och kollar lite hus att hyra till olika resor och sånt! Antingen åker vi 10 dar till Italien i sommar eller 3veckor till Thailand nästa vinter! Asnice! Vill dra till Thailand såklart, men jag kommer va pissblek i sommar då :( .... faaaaaast, kommer ju bli desto brunare efter jullovet ;)
 
Ska ni åka nånstans 2013?
Bekvämt boende nära havet och svenska skolan
   
     Lägenheter, Bungalows och Villas på Koh Samui
 
 
/Mathilda

Semeldagen utan några semlor :(

Sparkle✨✨


Tisdag

Heej! Gick till skolan i morse vid halv 10 tiden. Slutade egentligen 4 men hade jätteont i huvudet och mådde illa så drog hem vid ett/halv två istället. Var hemma vi två och då gick jag direkt och la mig i min säng, somnade och vaknade för en halvtimma sen (!!) av att mamma väckte mig.. Fattar ni, jag sov från 14-18,30.. 4,5h juuu! Är fortfarande sömning, men ska gå ner och äta nåt för har bara ätit en knäckemacka idag såär superhungrig och sen ska jag väll sova/plugga/kolla på maria & mindy senare... Typ det.. Imorgon slutar vi 11.30!! Sååååå chiiiillll! Då drar jag och malin hem till mig och käkar lunch och bakar eller nåt sånt.. på kvällen sen har jag konfaträff!
Fina duuu!
 
/Mathilda

2 basic outfit

Lätta och enkla våroutfits! Riktigt snygga! Ska försöka införskaffa mig outfiten till vänster. Älskar den! Ljust och stilrent men ändå chill! 
 
Outfit 1: Jeans Replay, Skjorta Hilfiger, skor Converse
Outfit 2: Jeans Hilfiger, skjorta Hilfiger, väska MK
 
Älskar mina Replay jeans och vill definitivt ha ett par till!
 
/Mathilda

Vad har hänt?

Har vart lite deppig dem senaste dagarna. Mestadels pågrund av två olika andledningar, men jag tänker bara ta upp den ena. 
 
I fredags ringde Eva och talade in på min telefonsvarare att Trasan var skadad och att hon gärna ville att jag skulle ringa upp så hon kunde berätta om vad som hade hänt. Då stack jag till Johanna och vi var skitsena så hann inte ringa henne den kvällen. På Lördagsmorgonen satt jag och mamma i bilen till Coop och då berättade hon att Trasan var i Uppsala och hade opererats. Mamma visste inte exakt vad som hade hänt, men hon sa att det var nåt med benet och att hon skulle stanna i Uppsala i 10 dar. Det var ungefär det jag fick veta då, och det var ju ingen bra nyhet så var lite ledsen resten av dagen..
 
Påväg till Fotbollscupen hade jag andats ut lite, så då ringde jag Eva. Hon sa att Trasan hade skärt sig i hagen, vet inte på vad, men det var inget stort sår, men det hade nåt så långt in så det hade tagit sönder ett skydd (kommer inte ihåg vad det heter) som sitter runt alla leder och senor i benet och håller dem på plats. Så Eva hade åkt in med Trasan i Torsdags till Uppsala där de opererat henne. Operationen gick bra! När hon kom dit sköljde dem såret lite lätt med vatten bara, för att få bort alla bakterier som lätt sätter sig vid det stället i benet. Senare hade dom sköljt henne med 15-20 liter vatten!! 
 
På Fredagen mådde hon lite sämre, men det kan bero på antibiotikan som hon fick. 
Skittråkigt iaf! Så himla segt att det skulle hända mig och nu! Om allt går bra med Trasan så är hon igång igen om 3månader. Åhhh! Blir så ledsen! Eva hade tänkt att vi skulle sätta igång och träna/tävla denhär våren, så händer dethär! Otur eller? 
Det viktigaste är ju iaf att Trasan blir bra, och det blir hon nog, men det är bara så himla synd och tråkigt!
Fina Flowerhills Tiger Lily! Snälla bli bra...
 
/Mathilda

Varför jag och varför nu?

 
/Mathilda

2 pics from friday

 
Helt vrickat leende...
 
Ska plugga en halvtimma till nu och sen ska jag kolla på film! Skola imorgon.. Fan, känns som att man inte har några lediga dagar längre? Snart är Iallafall denhär veckan slut. Ska skriva om vad som har hänt sen!
 
/Mathilda

Träningsoutfit by Me

/Mathilda

Behöver Andas lite bara..

Haft en tung dag. Sånna kommer emellanåt. Tråkiga och oväntade besked kan göra en så himla ledsen. Precis när allt kommer på samma gång, och jag hoppas att ni har förståelse för det!
 
/Mathilda

Nu blir det fotbollscup!


MalinSöder

Inatt sov Malin här så nu är vi jättesega och orkar inte göra nåt. Var uppe 8 i morse. Drog inte till stallet idag. Kanske berättar nån gång om jag orkar, varför jag inte gjorde det. Om 2h Ska jag dra på fotbollscup så ska sova en timme nu så jag inte somnar på planen.
 
/Mathilda
 

Outfiten igår


Packa kassar

Packar kassar och delar ut dem till nyvakna Stockholmare! De e najs👌


Pink

Ikväll blir det feeeeest! Nej det blir det inte riktigt.. men mys hos Johanna med massa vänner och MAT.
 
Ha en bra fredag!
 
/Mathilda

Min älsklingsbebis

Fick rida lilla Nikkiepikkie idag! 
I början låg hennes sadel inte bra så hon bockade och höll på och så fort jag flytta tillbaks den så åkte den fram igen.. tillslut kunde jag spänna den på det sista hålet, tussan har blivit lite smal, så då slutade hon med bockandet. Hoppade serpentiner på låga hinder. Hon blev lite hetsig och så, men jobbade ändå på bra. Det är ju inte konstigt att hon blir pigg när hon har vilat fårn hoppningen ett tag.. Sedan hoppade vi en kryssoxer som i slutet låg på 90cm. Hon hoppade jättefint över det hindret varje språng och tvekade inte det minsta! 
 
Hon kommer inte gå med varje gång och jag kommer inte kunna tävla henne lokalt som förrut tyvärr. :( 
Hon kommer gå med ibland och de andra gångerna kommer jag få rotera lite på de andra hästarna, men mest Yason tror jag. Sen har vi fått en ny ponny som jag förhoppningsvis ska få börja hoppa på sen. Den är 18 år men har gått MSV hoppning med tidigare ryttare, men ska nu börja gå ner till typ LB. Den var ganska het sa dem, men det gör ju ingenting för mig ;) Maxad c-ponny var den vid slutmätningen, men dem tror att det är en liten D-ponny nu.. fast han kommer ju ändå räknas som C-ponny vid tävlingar eftersom det var det han mättes som vid slutmätningen :) Ska bli kul att få testa på den ponnyn senare! Men nu har den vilat i 4månader så den är lite ur kondition och ska börja sättas igång nu. Så därför kommer jag inte börja hoppa den förns om ett tag! :)
 
Men fram tills dess blir det Nikkie/Yason och ibland nån annan ponny..
 
Ska förövrigt den 17/2 tävla! Det blir 70cm på Nikkie. Lågt, i know, men hon har ju vilat nu så det känns lite tufft att dra in henne på en högre bana med massa titthinder sådär på direkten.. :) 
Min älskade lilla ponny!
 
Hon kändes verkligen SÅ liten idag när jag red henne. Är ju van vid D-ponnys och storhästar nu så hon kändes som en liten B-ponny när jag satt upp.. Hon är sååååå fin! Ser ut som ett föl på bilden.. awwsiii, lilla pluttan!
 
/Mathilda

Bombhot utanför vår skola

Yup, idag var det ett bombhot utanför vår skola när vi skulle ha idrott. Först kom en Polis och ställde sig mitt i vägen när vi stod utanför idrottssalen och alla blev lite fundersamma då. Så en kille i min klass gick fram och fråga var det var som hände och då sa polisen att det var ett bombhot så de spärrade av och ingen fick gå förbi. Men trots detta var vi tvugna att gå kvar i skolan ändå! Wtf likosm.. här kan vi dö om 5min men MÅSTE dansa bugg ändå? 
 
Efter idrotten var fler poliser där. Ambulanser och brannbilar.. Det var tydligen en misstänkt bomb i en av bussarna som stod utanför Mörby station vid roslagsbanan som hade blivit larmad..
 
Kopierar ett litet utdrag här och länkar för de som vill veta merom vad som hände! Jessica hörde på radion sen att allt var lungt och trafiken var igång som vanligt igen, så det var ju bra! :)
 
13.55 kom larmet in till polisen. På buss 176 i närheten av Mörby station i Danderyd i norra Stockholm slog en resenär larm om att det fanns en bomb ombord. 
– Det var en person som gick fram till föraren och meddelade att den fanns en bomb på bussen. Man hittade ett misstänkt föremål, så bussen utrymdes och polisen tillkallades, säger Christian Hoffmann på SL:s presstjänst till Metros reporter Anders Göransson. 
 
Länk till Artikeln här 
 
Men nu ska jag dra mig till stallet! vill helst sova.. Är så himla trött!
 
/Mathilda

My weekend

Tänkte bara berätta lite om vad jag ska göra i helgen så långt jag veet. 
 
Fredag: Slutar 13.30. Drar in till stan med Malin och köper presenter och lite sånt. På kvällen blir det tjejmys hos johanna som fyller år nästa vecka, men hon åker till Barcelona då satt hon har ett litet firande imorgon istället som ska bli jättekuuul!
 
Lördag: Upp tidigt som fan för att vara en lördag.. blää.. Ska packa frukostkassar från coop med fotbollslaget typ. så det set är samling 8.20 och sen ska vi åka runt till massa hus och dela ut gratis frukost..efter det åker jag hem och äter lunch. Drar snabbt vidare till stallet och rider Trasan eller så stannar jag hemma och sover istället.. har inte bestämt mig riktigt där.. tror det blir stallet ändå..
 
Vid 17.00 har jag samling till min fotbollscup.Det dumma är att jag har inte tränat på några månader eftersom det har vart vinteruppehåll och efter det har de andra tränat på torsdagar och då kan jag verkligen inte.. så jag vet inte om jag är tvungen att skippa det.. känns ju lite osjysst att va med på cuper och matcher, men inte träningar.. fast å andra sidan så kan jag ju faktiskt inte på torsdagar.. det är inte så att jag inte vill utan jag kan inte, och det vet ju alla om.. :/ Ska ta en snackis med mami och tränarna..
Beroende på hur det går så slutar det väll senast 21.00? kommer va heeelt slut i kroppen. Tuff vecka som ska avslutas med en tuff dag..
 
Söndag: Då får jag iaf vila lite.. Har inte så mycket planerat.. Kanske drar till stallet tidigt och är med när Trasan löshoppas, men då får jag ingen sovmorgon och dem måste jag ta vara på när jag kan.. Annars blir det plugg, fixa Kristinas header och bara ta det lungt tror jag! 
 
Hur ser eran helg ut? Haha lång text det blev btw.. btw number 2: Gud vad lat jag låter när jag läser igenom dethär.. haha.. "kanske inte orkar" "tuff vecka" "Upp tidigt som fan" ..lat.
Bjussar på en lite gammal bild!
 
/Mathilda
 
 

Jag försöker iaf!

Heej! Jag har försööökt att uppdatera via mobilen flera gånger, men dte har faktiskt inte funkat, och jag har haft så himla dåligt med tid så har inte hunnit gå in på datorn, tyvärr! har typ 8 prov dessa två veckor + massa inlämningar och extra läxor som måste prioriteras så därför hamnar bloggen ett snäpp åt sidan då. Har pluggat stenhårt till NOn nu, så jag hoppas den sitter imorgon! Snart är klockan 12 och jag ska nu börja med spanskaglosorna! great! 098vgbfciuuuu /Lakrits (haha min katt gick på min dator, han är lite mys-sugen verkar det som för han låter mig inte skriva klart inlägget ifred och kurrar jättemycket och drar sig..) 
Nej, men pallar faktiskt inte göra spanskan så noggrant.. läser nog bara igenom och sen får jag inprovisera imorgon för jag är svintrött och måste sova!
Ska försöka uppdatera mer imorgon också! kanske tar med datorn till skolan och då kan jag göra några inlägg mellan lektionerna! Men vi får se.. hatar att släpa med mig min tunga dator i onödan liksom..
 
/Mathilda

Hoppträning

Hejsan! Idag skippade jag sista lektionen och drog hem istället. var så jävla hungrig och istället för att sluta 16.00 slutade jag då 14.25. Och om jag hade gått på lektionen hade det blivit jättestressigt till att hinna till träningen...
Så jag drog hem och åt snabbt, sen drog jag vidare till stallet och hann fixa allt innan jag red.
 
Vi var bara två pers så det fick bli ett 45min pass istället för 60min. Vi jobbade lite volter, bommar, studs, enkelt räcke och olika linjer. Trasan hoppar så himla annorlunda jämfört med Nikkie. Och man behöver mycket balans när man hoppar henne, det behöver man delvis på nikkie jättemycket, men det är på ett helt annat sätt, Så på varje hopp flög jag åt hellskotta. Haha, måste lära mig hennes teknik lite mer!
 
Mamma skulle filmat men hon blev sen och missade typ allt så det blir ingen film idag heller :( förvänta er inte att det blir sista gången hon blir sen och missar nån träning.. det kommer hända många gånger XD
   
          
 
Några fula små bilder hann hon ta efteråt iaf! Haha åh vad ful jag är på alla bilder... :(
 
/Mathilda

Maathildaljungberg

Följ mig på instagraaaam!
Heter maathildaljungberg, så det är bara att go Follow!


Rosa Outfit

 
Gillar denhär outfiten så mycket så jag var tvungen att stanna i mitt pluggande och fixa iordning den till er!
Tycker ni om den? Älskar kombon av färgerna!
 
 
Tycker ni förövrigt att det är kul när jag lägger upp outfits eller ska jag sluta med det/göra det annorlunda på nåt sätt?
 
/Mathilda

I Could be the one

 
 
/Mathilda

Måndagsfixx

Helloo Chicas, chicos och alla ni andra orrar. Nej. Skämta. kul javet.
 
Idag har jag vart i skolan som vanligt. Har så jävla mycket plugg nu som jag måste ta tag i. Matteprov (2 delar), Noprov, Svenskaprov, Svenska bokredovisning, läsa 50 sidor i engelskabok som jag ej fattar, 40 spanskaglosor, teknikläxa osv...
 
Ska iaf ta tag i det nu. Bakade scones när jag kom hem som jag, mami och Emma har käkat nu. 
Imorgon är det hoppträning, så jag kommer inte hinna plugga mycket då heller. På onsdag är matteprovet så det måste jag inprincip ha klart idag.. På onsdag är det Fotbollsmathen mellan Sverige och Argentina va? och den vill jag inte missa, så då måste jag planera upp så jag inte behöver plugga då!
Mycket nu alltså, tufft. Haha åh vad jag wainar.
 
/Mathilda

Dagen.

Idag har jag vart med Johanna i Stan heeela dagen! Finns inte så mycket att säga.. Roligt! hitta en tröja som jag visade i ett inlägg tidigare som jag köpte... jaa... fikade på 7-eleven ;D 
Hahaha stelt inlägg, här kommer iaf lite bilder!
Åhh, denhär blusen hade vart så himla mycket snyggare om man inte hade dendär extrabiten där bak och på sidan! Håller ni inte med? På bild två har jag vikt undan tyget och det skulle ju vart så himla mycket snyggare då! Vad tycker ni?
 
/Mathilda

Tips! - Iphone skal, 4 & 5

Tänkte tipsa om denna sida som har riktigt snygga Iphoneskal! inte de billigaste man kan hitta men riktigt snygga! Gå in och kolla för det finns massa fler!
 
HÄÄÄÄÄÄR
 
/Mathilda

New in

Ny top från Shestore i corallfärg. Gillar den! .. passar min hårfärg..hehe


What do you guy's think?
 
/Mathilda

Lime, våroutfit

 
Blus odd molly, Skor converse, jeans True Religion, Jacka Hunky dory (har inte kommit ut än), väska MK, Klocka vet jag inte, solglasögon Rayban.
 
Knaprat ihop ett litet kollage! enkelt och basic. 
 
/Mathilda

Omg! helt siiickk

Vissa saker är ibland helt crazyy... seriöst!
 
 
/Mathilda

What a day..

Jaaa... Lördag, denna dagen som precis avslutats.. vad ska man säga?
 
Började dagen men en tur till stallet. Red i mysvädret och andades frisk luft och mådde bra! älskar att va i stallet då! Mamma hämtade mig så jag var hemma vid fyra. Då åt jag lunch (haha sent?) Kollade därefter på en film med mamsen och pappis. 
 
Tog sedan ett kort baad.. vila lite. Slog på datorn och slängde in några inlägg. Mamma kom hem med pizza, vi kollade på melodifestivalen där rätt bidrag gick vidare för en gång skull.. (Jaaapaan-killen) inte för att låten var suuuper, men den var bäst av alla under kvällen!
 
Gjorde i ordning 20 påsar med godis till Emmas kalas imorgon. Kollade nyss klart på en till film.
 
Hade lite viktigt talk med bebbo.Sånt som behövs ibland. - förklara - reda ut - komma på en lösning - göra en deal - restart - andas och le - babbla på om allt möjligt igen..- så brukar det se ut ungefär..
 

Sumering. Blandad dag. Mycket känslor, leenden, tv-tittande men en behövande dag!
 
Imorgon Kanske jag drar till stan med Johanniis! Ska köpa in lite nya vårgrejor som jag spanat in, och bara kolla runt i massa affärer. Ska bli toppenfint väder så mitt råd är att dra uuuuut! sovmorgon till 12 är det värsta som finns sånna dagar!
 
De bästa dagarna är egentligen när man drar sig upp från sängen tiidigt! Man vill inte gå upp - men vet att man måste. Drar sig ut mot stallet. Lite dimma hänger lågt över ängarna. När man andas ut kommer en "rök" ut. Det är liite småkyligt. Man går in i stallet där det är tomt. Man möts av ett gnäggande från en häst och får ett leende på läpparna. Folk börjar vakna, det kommer fler glada människor till stallet som hälsar glatt. Man rider ut hästen och bara myser. Galopperar på ängarna och tänker på hur lycklig man är! Du käkar frukost i stallet. Några mackor som man äter upp när man sitter på höskullen.
Man blir klar i stallet runt 11. Åker hem. pratar med kompisarna som precis vaknat. Börjar planera dagen. Äter lite lunch, duschar, byter om och fixar sig. Åker in till stan. Himlen är klarblå och solen värmer. Man går runt och kollar i butiker osv. Fikar på ett ute-cafe. Åker och träffar några andra kompisar. Börjar planera kvällen. Käkar middag med vännerna på en resturang i stan. Drar sedan vidare på en fest där man har supekul, träffar nya människor, dansar så benen värker och skrattar massor. Går hem mitt i natten till ens kompis. Kommer dit och sätter på te. Myser och pratar om kvällen som varit, dricker te och skrattar. Går och lägger sig när solen går upp och sen är det igång igen. 
 
Längtar till de dagarna! Sommardagarna som dem är U N D E R B A R A.
Sov gott!
 
/Mathilda
 
 

Spanar in lite snyggt!

 
Gjorde ett kollage med lite snyga bilder från bl.a Chicy.se och Melba.se
 
/Mathilda

VårJackor som jag vill ha!



Hitta inga bra bilder...
 
Bild 1 hittar du HÄÄÄÄÄR
Bild 2 hittar du HÄÄÄÄÄR
Bild 3 hittar du HÄÄÄÄÄR
 
Älskar alla tre! Vill mest ha rock'n blue jackan längst till höger! Riktigt snygg och sportig. Jackan i mitten kostar 299 spänn! Kap? De andra ligger på 2000-3000 men shit så snygga!
 
Vilken gillar ni bäst? eller har ni några andra favoriter?
 

/Mathilda
 

Relaxar innan höjdpunkten

Sitter just nu och badar, kollar lite bloggar och andas. Måste börja duscha nu så jag hinner slänga in ett bättre och vettigare inlägg innan kl 20.00 då melodifestivalen börjar! :D
Haha älskar det för Er som inte visste det..
Men har en halvtimma på mig nu och jag är inte så snabb av mig så jag måste rappa på lite! Underbar dag i stallet btw! Grymt väder och bra humör gjorde en lyckad tur på fina hästen! Red först ut i 15min och sen trava/galoppera jag i ridhuset. Hon var lite seg så svetten rann på mig, men det är ju bara bra! Är svinhalt ute så man kan inte riktigt ta vara på det fina vädret när det väl är här.. På tisdag ska jag hoppträna trasan igen! Ska bli kul!
Men nu måste jag verkligen skynda mig! Puss


Vlogg från hästryggen

Http://thiisa.blogg.se


Wantis from Vero Moda



 
/Mathilda
 
 
 

Länkarna från frågestunden!

Lovade ju er att länka de som frågade 2+ frågor på min frågestund! Så här kommer länkarna!
 
http://kaarolinaransed.blogg.se
http://linnj.blogg.se/
http://paulamoisiola.blo.gg/
http://leath.blogg.se/
http://lindahjaren.webblogg.se/
http://www.nattstad.se/roxanas
http://elinolsson.nu/
http://fannyahlstrom.blogg.se/
http://linnsey.bloggplatsen.se/
 
Ni får kopiera om ni vill gå in på bloggarna för dte gick tydligen inte att tagga och jag pallar ej skriva in URL
på alla.. Men gå in på bloggarna för dte är BRA
bloggar och vissa av de är mina små söta bloggläsare som är så fina :)
 
Kolla vad sööt min kattiiiii är! (hjärtögon)
 
Och TACK för alla snälla ord och kommentarer från bl.a frågestunden!
 
/Mathilda
 
 

Flyga Drake

Heey! i´m really sorry for the bad update... men jag har läst min bok heeeeela dagen idag, förutom när jag var i skolan och i stallet, så jag har verkligen inte hunnit. Läste nyss klart boken och klockan är liksom 02.00 på natten (!!) så jag har haft fullt upp hela tiden. Men bättre ska det bli! 
 
Imorgon, fredag!, blir det först skolan, slutar halv 2 och då drar jag till stallet och rider Trasan. Vi får se vad jag hittar på på kvällen. Lördagen tillbringas delvis i stallet hos Trasan. Sen ska min syrra ha kalas på Lördag eller söndag, kommer inte ihåg när det var, så då ska jag väll vara med och hjälpa till lite. På söndag har jag verkligen lust att åka till stan! Kolla i lite butic's ovs.. var ett himla tag sen och börjar bli lite shoppingsugen nu..
 
Aja, mer update lovas! Sov gott!
 
/Mathilda

RSS 2.0