New in - Falsterbo

Köpte en Pike för 50kr!! Dock är den på gräänsen till för liten, strl 170.
Men den kanske funkar bra när man rider! 
 
/Mathilda
 

New in - Palma

Sprang in på Pull&Bear och guuuuud vilken hyyyper affär! Så himla stress så dte fanns inte! Hann knappt tänka vad jag ville ha. När man kom ut ur affären var det lixsom "Andas.." :o
 
Fick iaf med mig en Snygg Svart T-shirt för 12.99 Euro vilket motsvarar ca 110 Kronor. Sedan köpte jag också ett par Jeans Som först hade kostat 30 Euro, Sedan 19.99 Euro och nu kostade dde 12.99Euro! Vilket jag tycker är jättebilligt för ett par jeans! De är nästan lite som "Fake" Hunkydory jeansen.. (Dessa)
Men de satt Okej på! Får se om de formar sig lite bättre sen för nu är de halvstora..
 
/Mathilda
 

New in - Falsterbo

Köpte dessa ridbyxor när jag var på Falsterbo Horse Show med Min kusin! 
Tror de kosta 800:- och sen var det 50% på det, alltså 400:-, men är inte helt säker! De verkar iaf ha en bra funktion och jag lär sitta stilla i sadeln iaf :D
 
/Mathilda
 

New in - Palma

Blus från Zara som jag köpte i Palma. 
25.95 Euro Kostade den vilket motsvarar ca 225 Kronor.
 
Söt färg och väldigt skön! Passar bra till vita jeans/shorts/kjol!
 
/Mathilda
 

Panos Emporio

Beställde hem denna goingen när vi beställde saker till flyget till Palma. Den kostade 450:- istället för 799:-, dock fick jag betala det själv.. :/ Såg den förra året att man kunde beställa den när man åkte till Palma, tjatade på mamma då att jag ville ha den (och då var bikinin inte ens populär, iaf INTE som nu) men jag fick den inte.. vilket var himla segt efter som den blev så himla aktuell.. men jaja, köpte den nu iaf!
Den är dock ganska stor i underdelen på mig.. beställde 36 i både över/under. Men snygg är den!
 
Och den som gissa snabbast var mina fina vän Emma som är jättetrevlig -rolig -snygg, så jag tycker ni verkligen ska besöka hennes och Viivis blogg!!
http://emmaviivi.blogg.se/
 
/Mathilda
 
 

Take me back to the sun, please.

 
Såå. Nu är jag på Konfa och detta är tidsinställt så har ingen aning om vad jag gör.. men förmodligen sitter jag och ber eller åker segelbåt! Hoppas ni har det braa, är hemma igen om en vecka nu!
 
/Mathilda
 

2013 - 6 delar

Mars
 
 // Tävlade Baldi och Vann // Gick i kyrkan massor för Konfan // Åkte till mornor&morfar med kussarna över Påsk 
Uppfann min goda Mellis // Provred Gullan // Åkte till Åre över Sportlovet
 
/Mathilda

From Zara

 
Zara
 
Allt på bilden kommer från Zara!! 
 
Två härliga outfits, en lite ljusare, en lite mörkare, men ändå med färgklickar som livar upp outfitsen!
 
Åhh, är så himla ledsen! Hittade en asfin topp på Zara när jag var där i Palma, men alla hade redan gått ut ur affären och var påväg till en resturang så jag var tvungen att springa efter och hann därför inte ens kolla om den fanns i min strl, men den var såå fin! Såg ungefär ut som den svarta toppen på bilden fram och sen var ryggen öppen, den var vit och var i asskönt material samt att den kosta 17euro vilket motsvarar ca 140-150kronor! Alltså ååååhhh... Och kommer den till Sverige lär den ju ta slut på direkten eller vara jättedyr.. Åhh!!
 
/Mathilda

BLOGGEN FYLLER 1 ÅR!

 
Grattis till mig och TACK TACK TACK till alla er som följt mig hela detta år! Ni är grymma!!
 
/Mathilda
 
 

New in - Palma

Jag är så hiiiimla glad för dethär!!! Hittade Escadas parfym Taj Sunset när jag var på flygplatsen i Palma!! Hade den för något/några år sedan och det var absolut min favoriiit av högsta grad, älskade den, men sen råka jag tappa den i golvet!!! Hade vart hur sparsam som helst med den eftersom jag gillade den så mycket så den var nästan full också.. Haha försökte torka upp några droppar från golvet av parfymen, sen la jag tillbaka det lilla jag hade i flaskan och plastade in det.. dock var det ju så lite så det försvann. Sen försvann Taj Sunset ur sortimentet eller något så kunde inte köpa en ny! Men NUU... Nununuuuuu Hittade jag den igen!
Tydligen finns den bara på Taxfree nu för tiden..
 
Köpte 100ml för 49 Euro (tror jag) och det är ca 425 Kronor.
 
Älskar den!!
 
Köpte även ett dubbelpack BBcream som vi beställde till flyget. tror det kosta typ 160kr eller nåt för hela paketet.. De kommer räcka lääääänge!
 
/Mathilda

Här på Karlberg

Halloj! Ligger i min säng nu och typ andas. Har precis haft massa kramper i magen, hade det igårkväll också och kunde inte andas och massa.. Så jag ska vila lite på rummet nu.

Här på Karlberg är det najs! Vädret kunde ju vart lite bättre men jag har redan lärt känna så många nya och sköna personer fast det bara har gått fem dagar så det är jättebra!


2013 - 6 delar

Februari
 // Red Cherry ett par gånger i hoppspecialen.. fort gick det!! // ågrade enormt att jag färga håret brunt..//Älskade Göteborgstillen med Baggy Jeans, primeboots osv 
//Tävla (red) Vince för första gången och Vann! // Hade middag med tjejorna hos Johanna // Trasan blev skadad..♥ 
 
/Mathilda

Look what I got in Spain!

Kan ni se vad det är? Nån som gissar alla rätt inom en timme och jag ger 1000:-, hur mycket reklam som helst för din blogg/instagram vadsomhelst, du får välja 3 valfria saker ur min garderob (hoho) och ett par valfria Uggs värde 2200:-! KÖÖÖRR
 
Hahaha, njaa... Vet ni inte vad bilderna föreställer så kommer New in-inlägg pupliceras här snart med vad jag har köpt i Palma osv. Blev jättelite dock då vi bara hade några timmar på oss och hela vår familj på 5 pers ville gå in i sina affärer som DE gilla mest.. man kan alltså inte bara tänka på sig själv när man shoppar med familjen och ja, då tar det sin lilla tid. Men lite fick jag ihop iaf! och det får ni se i inlägg som kommer nu i veckan!
 
/Mathilda
 
 
 
 

2013 - 6 delar

Nu har halva 2013 gått! Känns som att tiden går så gaaalet fort! Kommer ihåg Nyårsafton som igår..läskigt.. 
Kommer lägga upp nu månad för månad liten snabbrepris på hur mitt 2013 har sett ut! Och vi börjar i detta inlägg med...
 
Januari
Red Yason i hoppspecialen // Hade fotoshot med jag och mitt stativ ute i snön // Möblera om rummet lite
Färgade Håret Brunt! // Hoppade Trasan, tror detta var sista gången jag hoppa henne innan hennes skada.. // Testa liten annan stil med Väl ifyllda ögonbryn till mitt bruna hår!
 
/Mathilda
 

Q/A

Färgat till sommaren och lite mer basic åå vintern kanske :)
Jaa, det var smart! Och kanske typ ljusrosa/beiget på våren :)
 
 
Åhh va fin outfit!! Varifrån är koftan? Så snygg hehe, kram
Tack! Den kommer härifrån oxch finns i flera olika färger! Kram
 
känner du phia? hur är hon som person och är hon snygg i verklighet? har hört han hon är jätte dryg.. hur bra känner du henne?
Haha, varför får jag massa frågor om Phia helt plötsligt? Jag har träffat Phia två gånger var av en gång bara på en fest och då snacka vi inte så mycket. Jag känner henne inte så jättebra ju eftersom jag bara "umgåts" med henne en enda gång, haha, men då tyckte jag att hon var suupersnäll och trevlig, verkligen INTE dryg!!
 
Amen fyfaaaaan va dålig stil!! >:(
Jaa, verkligen! :/
 
Vilken färg på Primeboots tycker du är snyggast? Höga/låga?
Mörkbruna, orangea & beiga. Gillar mest höga just nu men låga (alltså till ankeln) är också fina! Beror på lite vilken stil du har och vad du ska matcha skorna till för kläder.. Men Gillar typ alla Primeboots!! :P
 
/Mathilda
 

Packa packa packa

Packar för fullt... Drar typ med mig hela garderoben känns det som. 2veckor. 14 dar. 14 par trosor. 14 par strumpor. Några BHar. Massa toppar. Några shorts. Några kjolar. Några bikinis. Några jeans. Seriöst, har inget kvar I byrån nu! Har en klänning och en top på min ställning men resten ligger nedpackat i väskor.

Nää, nu ska jag duscha sisådär halv 3 på natten. Sen ska jag sova ut sista natten i min säng på 2 veckor. 14 dar. Åhh.. Hoppas jag får det bra på konfan iaf! Uppdaterar innan jag åker imorgon!

/Mathilda


Sister in law

Min lilla bebis..
Såå. Har redigerat bilder från Falsterbo oh skickat iväg de till ryttarna nu på mejlen, snälll jagvet. Har också gjort några tidsinställda tills jag är på Konfa, men kommer knappt på några inlägg att skriva (!) så har ni tips så kommentera de nuu, annars blir det inga fler inlägg på två veckor liksom..
 
/Mathilda
 
 
 

We Can´t Stop

 
~Remember only God can judge ya
Forget the haters 'cause somebody loves ya~
 
/Mathilda

Spain

Har flera hundra bilder från Spanien och alla får inte plats i ett enda inlägg, så tänkte därför dela upp det lite.. ni kommer förstår hur när inläggen publiceras! ;) 
 
/Mathilda
 

Hemmaaa!!

Hej på er!! Landade runt 14 idag i Kalmar, känns himla segt ändåå :( Vill tillbaka, men nu är det bara att tagga om till Konfan som jag åker till på Torsdag! Kommer bli så sjukt najs!
När vi hade landat i Kalmar åkte vi till Oknö - mormor&morfar, där vi åt lax och potatoes till lunch/middag och nu sitter vi i bilen påväg hem till Stockholm! Ska bli så himla skönt att sova i sin egna säng igen. 
 
Ska svara lite på frågor och fortsätta göra tidsinställda tills jag är på konfan nu. Har ni frågor så kommenterakommenterakommentera nuuu! Har ni även tips/ideer på vad jag ska blogga om så skriv det också! Kommentera bara allt ni kan komma på, blir superglad för alla tips!
 
Har ni förövrigt tyckt att det vart okej med alla tidsinställda inläg nu eller har det blivit långtråkigt?
Några mobilbilder bara, bättre bilder och massa fler kommer när jag är hemma igen! :)
 
/Mathilda
 

Vad tycker du?

 
Bags
 
Vad tycker ni? Ska man ha färgglada väskor eller basic färger som vit, grå, brun eller svart?
 
Kommentera!!!

/Mathilda

Palma nu!

Hola! sitter i Lobbyn på hotellet nu och försöker conecta till internet. det funkar inte på min Iphone tyvärr så bättre uppdatering får ni vänta med tills imorgon.. hinner dock inte skriva mer nu för vi ska upp och duscha och fixa oss nu och sen drar vi ut i palma och kollar lite affärer, äter middag och sånt..imorgon går flyget vid 11 så är hemma i god tid ocb hinner göra flera inlägg innan jag åker till konfan!
 
nu måste jag avsluta för ska hinna kolla instagram också, haha!
 

Lista

Upd; Detta är skrivet 5/7, alltså är detta inlägget tidsinställt, därför blir vissa svar lite knasiga till dehär "idag-frågorna"..
Hur gammal är du? 15 om 3 månader.
Hur gammal känner du dig? 15 typ haha
Vad har du gjort i dag? Packat till Skåne och Mallorca
Vilken film såg du senast? The bling ring
 
Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Vår! För då är det snart sommar, man har massa summerfeelings, det börjar bli varmt ochy det är långt kvar till vintern.
Är du besatt av någonting? Hästar, choklad, mobil, te!
Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Litet rum med en dator och öppen spis typ hehe najs.
Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? 1.Jag bodde i Bergshamra fram tills jag fyllde 10år. 2.Jag har ridit i 10år. 3.I lajk potatisbullar alot..
När vaknade du i dag? 12,30
 
Vilken är din favorithögtid? Julafton typ.. Massa presenter och mys. 
Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?
Vakna upp hyfast tidigt. Åka till stallet till MIN häst, lasta fixa och åka ut på tävling. Vinna båda klasserna. Komma hem. Äta god Kycklingsallad till lunch. Dra till stan och shoppa lite kläder med en god vän, fika och mysa. Planera kvällen. Dra till några klippor med underbart folk och grilla, bada, skratta massor. Dra vidare på en grym fest, kanske haffa lite ;) Hem och sova över med massa kompisar. Sitta uppe hela natten och snacka om kvällen och massa annat..
 
 
Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Nää. men är rätt trött på Turkiet just nu eftersom vi vart där 5gånger de senaste 6 åren..
Vilka världsdelar har du varit i? Europa, Asien.
Vilka yrken har du provat på? Resturang -servitris, kock
Vad sa du senast? "Vad vill du?" Haha
Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Bild, Teknik, slöjd, matte, svenska, SO

Vad köpte du senast? Kläder som ni sett i New in-inläggen den senaste veckan.
Hur många gånger har du flyttat? 2 gånger, 1 som jag kommer ihåg.
Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Var 5 år och ville börja rida. Bodde i mitt Rosa rum och min bästa vän var Kristina. Spela fotboll i Vasalund där vi träna 4-5dagar i veckan och hade match/cup varje helg.
Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Kommer inte ihååg :/
Vad heter du i andra namn? Anna Sofia
Har du några husdjur? 
Ja, min katt Lakrits

Vill du gifta dig? Jaa, joo det vill jag nog. Fast har inte tänkt på det så mycket och det är inget jag liksom "ser fram emot" eller drömmer om. 
Var växte dina föräldrar upp? Båda mina föräldrar växte upp i Småland i Oskarshamn.
Vilka är dina största svagheter? Lat, avundsjuk, hungrig hela tiden, blir lätt sur och irreterad.
 
/Mathilda

Lindex bikinis

 
Bikini
 
Tycker Lindex har rätt fina Bikinis i år! (finns andra som jag också gillar men som inte finns på polyvore)
 
Av de ovan gillar jag mest den militärgröna, sen paljettbikinin till vänster, sen den aprikosa. Den fjärde är också fin men det finns en liknande i butik som jag gillar mer!
 
/Mathilda

New in (4/7) - Träningskläder

Köpte de inne på H&M. Säkert sämst kvalité men tänkte att de kunde vara bra att ta med till Mallis (och så var de snygga också). Tänk dessa vita shorts till sportbhn och brun kropp springandes på stranden...mm...
 
Shortsen kostade iaf 129:- och SportBHn kosta 99:- från H&M.
 
/Mathilda
 

Platt Mage - mellis!

 
Dethär är ett litet mellanmål som är såå gott men ändå jättenyttigt och framförallt bra mat för platt mage!
 
• Yoghurt
• Havregryn (jag har fiberhavregryn)
I Havregryn finns fullkorn och det är jättebra för platt mage!
• Blåbär
 
SÅ enkelt men jättegott! och det är ju för en bra verkan. Det är mättande också så det är bara massa ++++ här!
 
Ni måste testa! 
 
/Mathilda
 

Lista

Visste du.. 

att jag vill
flytta till gård
att min senaste kyss var med en kompis hoho
att jag lyssnar mycket på radio
att jag funderar på om konfan blir najs
att jag pratar ganska så fort och tyst, lite sladdrigt typ haha
att jag inte gillar draaamaaaqueeens
att min första riktiga kyss var i 6an
att jag avskyr när folk snackar bakom ens rygg 
att kärlek är jättemysigt. Flärilar i magen, ofokus konstant, leende på läpparna hela tiden..mm
att jag gillar Lakrits. Ibland. När man är sugen på det.
att jag alltid kommer att hålla på med hästar
att jag är förälskad i tacos, lax och kyckling
att sist jag grät var till fina X-factor och American Idol videosar på Youtube
att min mobiltelefon är sönder igen..
att när jag vaknar på morgonen är det lunchdags
att innan jag går och lägger mig alltid kollar instagram, bloggar osv på mobilen
att jag just nu tänker på Mallorca 
att imorgon kommer jag Gå på kussens Konfa i Skåne
Gamla goda tider med Puhsan... Saknar plutten..
 
/Mathilda
 
 

Question

 
Bikini
 
/Mathilda

Q/A

Vilken färg på Primeboots tycker du är snyggast? Höga/låga?
Jag tycker Mörkbruna höga är snyggast just nu. Skiftar typ hela tiden, gillar bruna låga också.. Beigea höga är också snyggt! Eller de orange/corallfärgade höga till bruna ben och nån vit sommarklänning++
 
Vart kommer kjolen i mitten ifrån?
Klicka på bilden och sen klickar du på kjolen så kommer det upp pris, hemsida du kan köpa den på och massa. Men annars kan du klicka här!
 
Festar du ofta?
Så fort jag blir bjuden på nåt typ.. Har dock inte festat så länge och det är mest nu på Sommaren som jag har tid för det. Annars brukar jag nästan alltid ha tävling på söndagsmorgonen och festerna är ofta på lördagar så då har jag inte kunnat gå..
Varför är du aldrig med Malin längre?
Det behöver bara jag och Malin veta :)
 
utalar man phia , fia eller pia? :)
Man uttalar Phia som "Fia"
 
röker du? :)
Nope, vill inte förstöra mina lungor..
 
/Mathilda

New in (4/7) - Underwear

Köpte Lite nya underkläder när jag var inne på H&M. Ett 3-pack med trosor för 129:-. Köpte de för de är sköna att ha hemma och sånt. Rätt bra att vila från string och spets ibland ;)
Köpte även tre BHar för 129:- styck, alltså 397:- för alla tre. Har den vita sen innan i en mindre strl men den är lite liten och jag gillar modellen så köpte den i större storlek och fler färger!
 
/Mathilda
 

När folk härmas

Nu blir jag seriöst lite irreterad. Här sitter man och kämpar med kollage, jobbar och försöker matcha ihop det perfekt och så kommer nån och härmar RAKT AV.. Visst, jättekul att du gilla mitt kollage och gillar det jag gör... men det är lite roligare om du hittar på något eget istället, håller du inte med? 
 
Det hade vart en sak om det hade vart något plagg som var samma, men att ALLA plagg är samma och att personen i fråga döper kollaget till nästan samma namn + att hon precis innan hon gjort kollaget gillat flera av mina plagg från bl.a de kollaget - tyder ju på att hon kopiera mig och inte nån annan.
 
Neej, blir lite smååttt irreterat. För man lägger ändå otroligt mycket tid på att göra dessa kollage..
 
Försök att komma på något eget nästa gång!
 
Min bild:
 
"Hennes" bild:
 
 
Nån som ser någon likhet? Eller är det bara jag?
 
/Mathilda

On el auropuerto

Sitter och väntar på att boarda. Känns som att detta är Sveriges minsta flygplats, seriöst, finns en gate och 5 m2 meter stor taxfree, haha, inte som Arlanda på långa vägar.. Men, snart åker vi iaf! Har ont i huvudet så är inte så taggad men det kommer bli superkul!


Malliiiiizzzz snaart!

Åker snart! Fan vad kul det ska bli! 
Sola, bada, träna, softa, shoppa, fota, äventyra och göra massa skoj!
 
/Mathilda
 
 
 
 
 

Egopicarn herself

Nu är vi tillbaka hos mormor och morfar! Sover här inatt och sen imorgon drar vi till Malliiiisss!
Vi ska bo på 3 olika hotell. Först 3 nätter i Alcudia, sen 3 nätter i Cala dior eller nåt sånt och sen sista natten i Palma!! Kommer säkert bli jättebra och är supertaggad!
 
/Mathilda
 

Dream Outfit:

 
Dream Outfit
Allt i denna outfit passar bara så himla bra med varandra! Älskar den. Skön och bekväm men ändå stilren och enkel. ++ Vad tycker ni?
 
/Mathilda
 

New in (4/7) - bikinis

Två jättesöta bikinsar. Den lila är från H&M och var på rean där den kosta 75:- för överdelen och 50:- för underdelen tror jag det var.. strl M i överdelen och S i underdelen.
Den ljusrosa är från Lindex. Såg den när jag precis skulle gå ut från affären (Lycka) gick igenom några få storlekar som fanns kvar, det var mest 44, 42 och sånt men läääängst bak hängde en 36! Säkert nån som gömt den.. men nu tog jag den hohoho! Kanske byter överdelen till 38, men ska pröva lite till och känna efter.. Även den var på rea. 75:- för underdelen och 100:- för överdelen!
 
Skulle egentligen handlat en mörkgrön bikini med paljetter på inne på Lindex som jag tycker är sååå fin och cool! Men den fanns inte där, så hittar ni den nånstans i 36/38 får ni gärna säga till!
 
/Mathilda
 

Välj Rätt!

 
BikiniTänk efter på riktigt om en bikini är snygg. Gå inte efter något du har hört för det stämmer inte alltid.
  1. "Det är inne med volange" Jaa, men det betyder inte att du ska gå och köpa den blåa bikinitrosan till höger med blommor på bara för att det är en volang. Den är ju jätteful. Jämför med vollangerna på de blåa bikinitrosorna till vänster... snyggt alltså!
  2. "Corallfärgat är såååå snyggt på sommaren till en najs bränna" Ja visst det är det. Men vem vill ha en bränna som ser ut som bikinin till höger? tänk om. Även fast bikinin är corall så är det en förj'vla bränna.. och den vill du inte ha oavsett vad det är för färg på bikinin.
  3. "Blommigt är såå sött och snyggt" Jaaa, men överdosera inte. Allt har en gräns och jag tycker gränsen är nådd för länge sen på bikinin till höger..
  4. "Det är såå snyggt med djurmönstrat" Jaa men om du ska ha en sjurmönstrad bikini måste den ha lite kaxighet för att visa djurets identitet (va?) Du vill inte se ut som Hello Kitty på stranden. Ska du ha djurmönstrat måste bikinin vara sydd med lite kaxighet!
  5. "Det är såå snyggt med USA bikinisar" Nej. Det är det inte. Finns inte mer att säga.
Tänk på sånthär när ni köper bikinisar! Kaxighet, form, färgval, överdosering av det goda m.m Hoppas ni hittar er drömbikini och att mitt inlägg fick er att tänka till lite vid era val av bikiniköp! Trevlig sommar!
 
/Mathilda

Matcha Marenas

 
Flats
Bara några exempel. Till er som tycker Marenas är jättefult så säger jag att det tycker jag inte. Visst det är "bara" en sandal, men det är en himla snygg sådan! Går att matcha till nästan ALLT. Klänningar, kjolar, shorts, basic, färgglatt, glittrigt osv. Jättefint! ++
 
/Mathilda

H&M Faves

Dethär är mina favoritklänningar från H&Ms kollektion just nu! Ska nog köpa den blåa klänningen om den sitter snyggt. Den är så himla härlig! är dock lite tveksam till bandet i midjan men... det kanske är supersnyggt på!
Ska iaf pröva den. Klänningen kostar ju bara 199:- också så det är ju ingen fara.. Finns den första klänningen också kvar köper jag den också. Såååå snygg men så himla enkel och fin++
 
/Mathilda
 
 

Train hard

Gjorde dethär lilla träningspasset i Måndags, men sen i tisdags när jag skulle lägga upp bilderna och göra inlägget funkade inte mitt internet. Så jag lägger det på tidsinställdt nu och gör ett mer utvecklande inlägg om upplägget till min träning och så istället. Detta är alltså skrivet i Torsdags (4/7)
  • Börja med att hoppa hopprep som uppvärmning. Jättebra träning att få upp flåset och komma igång med! Hoppa ca 1000 hopp. Tar ca 10-15 min. Gör olika hopp, hoppa i kors, dubbelhopp, hopprepet på sidan osv.. finns VS filmer på youtube!
  • Gå sedan ut och börja jogga. Du väljer själv beroende på nivå, hur långt du vill springa samt hur fort.Jag brukar köra lite intervaller här. Har inte så bra kondis så brukar jogga 20sek spörta 20sek och sen pw10sek och sen göra samma sak x10. Men här väljer du själv beroende på nivå. Försök dock pressa dig själv och skaffa lite utmaningar så kroppen får jobba lite och du får något resultat!
  • Brukar köra lite styrketräning sen. Har använt mig av boken Bodylicios till dessa övningar. Du väljer själv vilket område du vill köra, dvs mage, ben, armar, axlar osv. I Tisdags körde jag bikini-fit programet som tar 15 min och tränar hela kroppen. Körde även lite egna extra övningar efter.
  • Sen är det bara att strecha. Detta är väldigt vikigt så du inte blir stel och får ont! Strecha hela kroppen länge och noggrant!
/Mathilda

Good news fifan

Helluuu! Vet ni vad? Jag har med mig min dator så nu när vi fortfarande är i Sverige kommer jag kunna blogga som vanligt - om inte bättre än vanligt! Bra va? Kommer fortsätta göra inlägg på tidsinställt också. 
 
Nu sitter vi iaf i bilen påväg till Skåååneee! Vi kom sent igår fram till mormor och morfar, då blev det en sen middag och sen var alla trötta så vi somna typ 23-00.00. Idag gick vi upp vid 8. Duscha och fixa oss och sen drog vi iväg mot Höllviken som ligger i Skåne. Dock har vi inte kommit så långt utan vi är typ 10 min från mormor och morfars hus.. men jäjäjä.. I Skåne ska min Kusse konfirmera sig idag vid 15. Sen stannar vi hos de i två nätter, åker tillbaka till mormor & morfar och sover där en natt och sen blir det mallorca! Taaaagggg! Men fram tills Tisdag har jag iaf min dator med min och kan uppdatera mucho från den!
Mormor och morfars lilla sommarhus..
 
/Mathilda

Just ordered

 
Beställde precis denhär. Nån som ser vilken bikini det är? Första som gissar rätt får en länk!

/Mathilda
 
 

Nu Åker Jag

Hejdå vänner! Ska försöka uppdatera från mobilen och kanske låna nån av mina kussars dator nåt! Annars har jag gjort massa tidsinställda som kommer hela veckan.. Allt från kollage till deep och lite listor och sånt..
Håll koll!
 
Haha är inne på mammi and daddys dator och hittade lite bilder från Kristina förra sommaren! Så himla härligt ställe!! Vädret ser dock lite segt ut på bilderna..
 
/Mathilda
 
 

Maxi skirt

 
Maxi skirt
Ni ville ha tips på hur man matchar Maxi skirt (långkjolar) så här kommer  några exempel! Det beror på lite färg/om den ska sitta tajt eller löst osv..
 
Själv gillar jag mest den i mitten!
 
Prövade en Maxi kjol i en affär för några veckor sen och det såg faktiskt bra ut, men skippade det ändå i sista sekund för var lite orolig över hur mycket den komemr användas..
 
Men känner du att du kommer använda Maxi kjolar mycket i sommar tycker jag att du borde slå till! För det är jättesnyggt (om man matchar rätt) !
 
/Mathilda

Lite musica

 
lalaalallalala....

Tänkte göra inlägget på ett annat sätt men det funkade inte, så nu blev det bara fyra låtar haha.. vill inte ha värsta långa listan som tar upp jättemycket plats i bloggen så ni får helt enkelt klicka er vidare när ni är på youtube för att komma till flera låtar!
 
/Mathilda
 

Bebis


Frågestund!

New in- inlägg kommer i veckan! Var i Mörby Centrum idag (värsta shoppingstället) och fick faktiskt med mig en hel del hem!! Allt detta har jag lagt på tidsinställt så de kommer flera New in-inlägg när jag är borta! Håll koll på de!
 
Har ni förövrigt några frågor så fråga de NU så kan jag göra Q/A inlägg också. Vet att ni tycker de brukar vara roliga att läsa, men då måste ni ställa några frågor också hörrni! Så gör det nu i detta inlägg! Har ett dygn på mig att göra hur många Q/A inlägg som helst så FRÅGA PÅ!!
 
/Mathilda
 

Hohohoho

 
Ingen vila för er när jag är borta.... mohahaha
 
Nu ska jag packa för Skåne, Konfa och Mallorca.. Fortsätter blogga sen..
/Mathilda
 

Läääängtar

 
/Mathilda
 

Åker imorgon istället

Vi hann inte åka idag för ingen hade packat, så vi drar imorgon bitti istället!

Nu tar jag istället bussen till mörby och lämnar tillbaka en bok på biblioteket samt kollar lite bikinisar och andra kläder till konfan & Mallorca!


Final Call

Hörrni! Imorgon eftermiddag åker jag! Blir kanske borta en månad, fortfarande inte säkert än haha.. Vi har velat runt och var inne på Dubai ett långt tag.. men det går nån dödligt sjukdom där och det är 50grader så vi tar Dubai senare istället. Nu blir det kanske Mallis i år igen. Jätteoklart. Det största problemet är att vi behöver Kattvakt under den veckan vi är borta! Så är du jättegullig och bor nära mig och vill och har lust så får du gärna passa vår lilla katt! Tar 3 min liksom, bara ge mat och släppa ut så det är inte svårt! Och du får betalt! Skriv på Kik: MLjungberg !!
 
MEN. Jag vill ändå göra lite tidsinställda för när jag är borta så ni har nåt att se fram emot. Ska ju på konfa sen och då kommer jag definitivt inte kunna blogga "live" så måste göra massa tidsinställda! Har gjort flera till i helgen, men börjar på slut på ideér. 
 
Så BOMBA med tips och ideér på vad ja kan skriva tidsinställda om i kommentarsfältet!!
(Det är mycket för er skull så då kan ni ju bara kommentera vad ni vill läsa om. Tar max 1min..)
 
/Mathilda
 

#La day

Tjaa wassup? ..najs. Idag har jag vart i Uppsala med Trasan som jag berätta förrut för att kolla hennes tänder. Hon har vart svullen på ena kinden så det var därför vi åkte dit, men de hitta inget fel ch svullnaden har gått ner så det var ju bra! Drog en donken påväg hem från uppsala till lunch, healthy life.
Åkte in till Gamla Stan med Phia och Elin och satte oss på Café Cronan eller nåt sånt.. Satt där nån timma. Sen drog vi till Donken för glass och sen drog vi hem till Phia och chilla. Lyssna på musik och bara tog det lugnt. Laga jättegod middag och hade en allmänt mysig kväll!
 
Haha har ni sett bilder på facebook eller Phias blogg eller nåt så JA, jag somnade. Hahaha sov bara 1,5h inatt så var trött och det var så himla mysigt där i solen så jaaaaa, det blev så haha..
 
/Mathilda

Chillar lite

Sitter hemma hos Phia med Elin. Musik på och bara chillar..


Gose hos veterinären


Paniiik

Ska upp om 3h och kan verkligen inte somna!! Åhh, kommer va såå trött imorgon.. Eva kommer och hämtar mig 7.45 , då åker vi till stallet, fixar det sista, lastar och kör till tandläkarn med trasis. Det tar en timme dit och en timme hem så om det inte blir massa förseningar är vi nog hemma 12-13. Då ska jag mocka och fixa till trasan och meghann. Sen blir det hem snabbt, duscha och äta lunch och sen drar jag till stan med Elin och Sophia. På kvällen ska jag va med Tess + fler. Så fullt upp alltså. Därför måste jag sova nuuu....!!


Internet lagg

Heyy, har inte kunnat göra nånting med min mobil/dator idag för mitt internet har inte funkat! Haha har vart himla deprimerande.. Men nu funkar det, så ska äta lite lax till middag snart och sen ska jag uppdatera massa inlägg!


Kan inte bli snabbare

Cyklade fram och tillbaka till stallet idag. Cyklade hemifrån 5min innan bussen gick och var framme vid stallet innan bussen var där - hur snabb på en scale? Det tar 8 min med buss och skulle tippa på att det är 8km eller nåt såntdär. Kändes himla skönt att inte va så lat iaf, 1.6mil med motvind blir ju ändå lite träning för benen! 
 
I stallet mockade jag och fixa till Trasan och Meghann. Tog in Trasan från hagen och då var hon lite snorig. Tempa och då hade hon 38.3 vilket är litelite feber. Men det beror på lite vad hästen har för temp i vanliga fall och jag vet inte vad Trasan brukar ha.. Sen brukar hästarnas temp stiga med några grader tills eftermiddan så egentligen ska man tempa på morgonen innan man släpper ut de i hagen. Trasan har även något problem i nån tand, hon har vart svullen och gått med hackamor ett tag pga av det (på onsdag ska vi med henne till tandläkarn och kolla detdär) så det kan också va en anledning till att hon har lite feber. Hon fick vila iaf och enare ikväll kom även Eva dit och kollade till henne.
 
blev litet faktainlägg här, haha..
 
Sen när jag kom hem har jag bara kollat massa resor. De flesta flyg som finns kvar är antingen svindyra, jättelång flygresa eller är något ryskt skitbolag som man inte riktigt vågar lita på. Så det är lite osäkert på om vi åker nånstans...det är ju trotsallt bara en vecka kvar tills vi isf ska åka...
 
/Mathilda
 

Bloggpaus i några veckor?

Heeyy! Läget är så himla oklart just nu.
På torsdag åker jag till Mormor&morfar och sen vidare till skåne. Åker från skåne på sön/mån vidare till Göteborg för Liseberg. På tisdagen åker vi hem till Danderyd, men på Onsdagen kaaaanske vi åker utomlands någonstans 1vecka. Vi har inte bokat nånting men hittar vi nåt bra så tar vi det. Då är vi borta till Onsdagen veckan efter och på Torsdan där åker jag på Konfa i två veckor... Så som ni märker kommer jag, om det blir såhär, inte kunna blogga alls! Och jag vet inte om det är värt att göra tidsinställda för en månad framöver.. 
 
Kommentera hur ni vill att jag ska göra. Funderar på en bloggpaus.
 
/Mathilda
 
 
 

Konfa Present

 
Gifts
 
Själv tycker jag att smycken är prio 1 som konfa present.
Att få andra saker än smycken och nåt som hör ihop med själva konfirmationen känns bara fel.. då känns det som att man baaaraa är ute efter presenterna och ja, det blir lite fel.
 
Men alla är ju inte som jag och vissa vill önska sig andra saker än smycken. Så här kommer några exempel på vad du kan önska dig istället! (Jag vet det finns smycken på bilden, men kände att det ändå måste vara med..)
 
/Mathilda

Matcha höga shorts

 
shorts
Jag tog Levi's shorts på alla för de är oftast högmidjade och jättesnygga!
 
Midjeshorts tycker jag egentligen passar till allt - inte så stor skillnad från vanliga shorts. 
Vid lite svalare kan man stoppa in en tjocktröja på kanten av shortsen eller nåt, och vid varmare väder kan man stoppa in en basic t-shirt på samma sätt. Lätt och väldigt snyggt! Vill man få det att se ut som man har längre ben, om du t.ex vanligtvis har ganska korta ben, så kan du matcha med en crop top... vad heter det på svenska...magtröja! Eller bandue-bh / bikiniöverdel osv.
Ganska lätt att matcha höga shorts! Dock kanske det är finare om man har ett najs ass, men oftast passar det alla! 
 
Vill du att jag förklarar på ett annat sätt eller väljer andra shorts osv är det bara att kommentera! :)
 
/Mathilda
 

När jag var liten....

- Var jag otroligt blyg! Pratade sällan med vuxna, haha, var väldigt rädd för allt och alla typ..
 
- Var jag extremt blond, nästan vithårig. Min bror var värre men jag hade också jätteljust hår.
 
- Var jag somsagt väldigt blyg när det gällde att prata med de vuxna, men jag älskade att vara med och lyssna när de vuxna pratade med varandra! (gör jag fortfarande hoho) ville jäääämnt vara med.
 
- Var jag väldigt utmanad av min brorsa hela tiden, haha.. åka bergochdahlbanor och sånt där kunde man bara inte säga nej till, för då var han bättre än mig.. alltid tävla tävla tävla..
 
- Var jag bästa kompis med Kristina och vi umgicks jämt och sov över hos varandra typ varje helg.. Det blev oftast så att jag sov hos henne dock... ;)
 
- Blev jag sur stod jag inte och grät som de andra barnen, utan jag ställde mig i ett hörn med ansiktet mot väggen och bara tjurade, haha..
 
- Var jag extreeeeemt rädd för fefunerna (?) i barnprogramet "Tillbaka till Vintergatan" (nån som kände "juuuuuste, vintergatan!!" nu?) Drömde seriöst mardrömar, eller jaa, det var samma mardröm varje natt, varje gång vi var hemma hos mormor och morfar (haha konstigt nog bara hos dem dock) i 1år liksom...
 
- Älskade Gnottarna, Vintergatan, Karlsson på taket, Peter Pan (ej tecknad) & Nicke och Nilla. Mina favoritprogram när jag var 5-7 år!! (finns fler som jag inte kommer ihåg nu också)
 
Hahaha älskar den första bilden! mitt uttryck är liksom "bitch please".. så härlig!
On top of the world...
 
/Mathilda

RSS 2.0