What a day..

Jaaa... Lördag, denna dagen som precis avslutats.. vad ska man säga?
 
Började dagen men en tur till stallet. Red i mysvädret och andades frisk luft och mådde bra! älskar att va i stallet då! Mamma hämtade mig så jag var hemma vid fyra. Då åt jag lunch (haha sent?) Kollade därefter på en film med mamsen och pappis. 
 
Tog sedan ett kort baad.. vila lite. Slog på datorn och slängde in några inlägg. Mamma kom hem med pizza, vi kollade på melodifestivalen där rätt bidrag gick vidare för en gång skull.. (Jaaapaan-killen) inte för att låten var suuuper, men den var bäst av alla under kvällen!
 
Gjorde i ordning 20 påsar med godis till Emmas kalas imorgon. Kollade nyss klart på en till film.
 
Hade lite viktigt talk med bebbo.Sånt som behövs ibland. - förklara - reda ut - komma på en lösning - göra en deal - restart - andas och le - babbla på om allt möjligt igen..- så brukar det se ut ungefär..
 

Sumering. Blandad dag. Mycket känslor, leenden, tv-tittande men en behövande dag!
 
Imorgon Kanske jag drar till stan med Johanniis! Ska köpa in lite nya vårgrejor som jag spanat in, och bara kolla runt i massa affärer. Ska bli toppenfint väder så mitt råd är att dra uuuuut! sovmorgon till 12 är det värsta som finns sånna dagar!
 
De bästa dagarna är egentligen när man drar sig upp från sängen tiidigt! Man vill inte gå upp - men vet att man måste. Drar sig ut mot stallet. Lite dimma hänger lågt över ängarna. När man andas ut kommer en "rök" ut. Det är liite småkyligt. Man går in i stallet där det är tomt. Man möts av ett gnäggande från en häst och får ett leende på läpparna. Folk börjar vakna, det kommer fler glada människor till stallet som hälsar glatt. Man rider ut hästen och bara myser. Galopperar på ängarna och tänker på hur lycklig man är! Du käkar frukost i stallet. Några mackor som man äter upp när man sitter på höskullen.
Man blir klar i stallet runt 11. Åker hem. pratar med kompisarna som precis vaknat. Börjar planera dagen. Äter lite lunch, duschar, byter om och fixar sig. Åker in till stan. Himlen är klarblå och solen värmer. Man går runt och kollar i butiker osv. Fikar på ett ute-cafe. Åker och träffar några andra kompisar. Börjar planera kvällen. Käkar middag med vännerna på en resturang i stan. Drar sedan vidare på en fest där man har supekul, träffar nya människor, dansar så benen värker och skrattar massor. Går hem mitt i natten till ens kompis. Kommer dit och sätter på te. Myser och pratar om kvällen som varit, dricker te och skrattar. Går och lägger sig när solen går upp och sen är det igång igen. 
 
Längtar till de dagarna! Sommardagarna som dem är U N D E R B A R A.
Sov gott!
 
/Mathilda
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0