Välj Rätt!

 
BikiniTänk efter på riktigt om en bikini är snygg. Gå inte efter något du har hört för det stämmer inte alltid.
  1. "Det är inne med volange" Jaa, men det betyder inte att du ska gå och köpa den blåa bikinitrosan till höger med blommor på bara för att det är en volang. Den är ju jätteful. Jämför med vollangerna på de blåa bikinitrosorna till vänster... snyggt alltså!
  2. "Corallfärgat är såååå snyggt på sommaren till en najs bränna" Ja visst det är det. Men vem vill ha en bränna som ser ut som bikinin till höger? tänk om. Även fast bikinin är corall så är det en förj'vla bränna.. och den vill du inte ha oavsett vad det är för färg på bikinin.
  3. "Blommigt är såå sött och snyggt" Jaaa, men överdosera inte. Allt har en gräns och jag tycker gränsen är nådd för länge sen på bikinin till höger..
  4. "Det är såå snyggt med djurmönstrat" Jaa men om du ska ha en sjurmönstrad bikini måste den ha lite kaxighet för att visa djurets identitet (va?) Du vill inte se ut som Hello Kitty på stranden. Ska du ha djurmönstrat måste bikinin vara sydd med lite kaxighet!
  5. "Det är såå snyggt med USA bikinisar" Nej. Det är det inte. Finns inte mer att säga.
Tänk på sånthär när ni köper bikinisar! Kaxighet, form, färgval, överdosering av det goda m.m Hoppas ni hittar er drömbikini och att mitt inlägg fick er att tänka till lite vid era val av bikiniköp! Trevlig sommar!
 
/Mathilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0