Vardags stör-moment

När man har sprungit som attan till skolan och sen kommer man in till klassrummet där det är sjukt varmt så man typ kvävs och svettas ihjäl.

När man ligger i sängen på sitt rum och har bäddat ner sig riktigt skönt, & nån öppnar dörren för att säga nåt och sen går utan att stänga dörren.
 
När man har sjukt brottom nånstans och inte hittar busskort/nycklar/plånbok eller nåt sånt så man bara springer runt i hela huset och vänder uppochner på allt av irretation.

När man inte kan välja kläder på morgonen - hur classic är inte den för oss tjejer?
 
När mobilen laddar ur efter halva dagen i skolan. Man känner sig som ett ensamt litet får typ - hemskt.

När alla ens kompisar är sjuka i skolan och man får "välja platser" till en lektion & man står och bara "vart ska jag sitta, hm" och sen så slutar det med att man sitter ensam längst fram och alla andra sitter med sina komisar.
 
När man är så trött att man spricker och bara vill sova men märker att man inte tvättat av sitt smink/borstat tänderna eller nånting.

När ens föräldrar tjatar på samma gamla vanliga saker HELA tiden! Alltså min mamma är expert på det och nu för tiden får jag typ panik så fort hon börjar en mening med "Mathilda du har fortfarande inte..."
 
/Mathilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0