5 tips för att hålla träningen igång

Gör dig ett eget schema för din träning så du har nånting att följa. Skriv kanske "träna mellan 16.00-17.30" så du kan planera och inte komma och säga "nej jag hann inte träna idag"..
 
Köp massa färgglada och roliga kläder som du gillar. Blir mycket roligare att träna då och det är ju alltid roligt att träna om du ska "inviga dina nya shorts" t.ex
 
Borsta tänderna innan träning Då blir du fräsch och man känner sig piggare. Har du ätit nåt innan och har dålig andedräckt eller bara är torr i munnen blir träningen mycket jobbigare, så borsta tänderna!
 
Följ träningsbloggar Hitta en inspirerande person för dig som du känner att du vill följa. Ta tips av den personens inlägg om mat, träning, olika proteinpulver, fakta om saker osv. Vet du mer om det du håller på med blir det roligare för då känner man att "Jag kan"
 
Skriv ett tydligt slutmål på vart du vill komma med din träning. Skaffa även delmål som gör att även fast du kanske inte når ditt slutmål så har du iaf nått dina delmål! Sätt upp målen i ditt rum eller på nåt ställe som du dagligen är på och läs dina mål varje dag för att få in viljan i skallen att nå målen.
 
Skrivet och tänkt ut av mig själv..

/Mathilda
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0